Szolgáltatások
Hogyan működik?
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Ingyenes

Keressen képzett szakembereket korrekt áron

Aszfaltozás
Projekt benyújtása ingyenes
Elégedett vásárló Nagyon elégedett vagyok az egész folyamattal a válaszadástól a javítási igényen át az elvégzett munkáig, azonnali ár- és dátumajánlat, gyors javítás, kiváló kommunikáció, kedvező ár. Hát, köszönöm.
profile image
Matúš K.A vásárló
Miért Wilio?
8 274 szakember
4 442 befejezett projekt
4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése
260 000 + alkalmazásletöltés
Aszfaltozás ár

Mennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Aszfaltozás? A Aszfaltozás a szolgáltatások teljes körét lefedi. Átlagáraikat az ezen az oldalon található számológépben láthatja.

Lásd még:Szolgáltatások
Újrahasznosított aszfaltból készült alap vagy feltöltés m2 1 833,81Ft
Aszfaltbeton alap m2 11 002,85Ft
Aszfalt szórás m2 623,49Ft
Makadám aszfalt m2 2 824,06Ft
ÁrkalkulátorAszfaltozás árjegyzéke

Ahhoz, hogy megtudja az aszfaltozás pontos árát, küldje el megbízását ellenőrzött szakembereinknek, így több ajánlatot kaphat. Tekintse meg a szolgáltatásokhoz tartozó árakat az aszfaltozás kategóriában.

Újrahasznosított aszfaltból készült alap vagy feltöltés1 833,81Ft / m2
Újrahasznosított aszfaltból készült alap vagy feltöltés szórással, nedvesítéssel és tömörítéssel, tömörítés után 100 - 200 mm vastagságú
Összesen
m2
Megbízás hozzáadása
Aszfaltbeton alap11 002,85Ft / m2
AC 16 P aszfaltbeton alap szórással és tömörítéssel, tömörítés után 100-150 mm vastagságú
Összesen
m2
Megbízás hozzáadása
Aszfalt szórás623,49Ft / m2
Infiltrációs aszfalt szórással, közúti aszfalt kőanyaggal
Összesen
m2
Megbízás hozzáadása
Makadám aszfalt2 824,06Ft / m2
Macadam penetrációs aszfalt szórással, durva kőanyagból tömörítve ,80 - 100 mm vastag aszfaltból
Összesen
m2
Megbízás hozzáadása
Kapcsolódó árjegyzékekEgyéb szolgáltatások árjegyzéke
Speciális építési munkákMennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Speciális építési munkák? A Speciális építési...
Mutass többet
Hasznos volt az Ön számára ez az információ?
Kérdések és válaszokAmit tudnia kell
Mit raknak az aszfalt alá?

Az aszfalt felhajtó alá általában 15-20 cm mélységű kavicságyat helyeznek ki. Ha az aszfaltot azelőtt öntik, hogy a kavics leülepedne, a felhajtó megrepedhet és meghasad, ahogy az alatta lévő sziklák leülepednek és elmozdulnak.

Mi a drágább beton vagy cement?

A beépítési költségek és a betonköltségek tekintetében az öntött beton műszakilag a legkedvezőbb négyzetméterenként. Azonban annak ellenére, hogy a csempe kezdeti költsége magasabb, a betoncsempék értékesebbek és tartósabbak, mint az öntött beton és a préselt beton.

Milyen gyakran kell tömíteni az aszfaltot?

Az aszfalt felhajtókat körülbelül háromévente újra kell tömíteni, hogy megőrizzék megjelenésüket, és megóvják a repedéstől és az olajkárosodástól. A betonhoz hasonlóan végezze el a javításokat, hagyjon időt a kikeményedésre, és tisztítsa meg a fugázás előtt. Az aszfalttömítőanyagot hordókban szállítjuk.

A beton olcsóbb, mint az aszfalt?

Az aszfalt beépítése általában sokkal olcsóbb, mint a beton. Átlagosan az aszfalt négyzetméterenkénti költsége lényegesen olcsóbb lesz, mint a beton. Az olaj ára miatti áringadozások azonban befolyásolhatják az aszfaltos felhajtó árát.

Tudsz agyagra aszfaltot tenni?

Az aszfalt még mindig az egyik leggyakoribb útburkolat. Bár általában professzionális beépítést igényel, tartós és vízszintes felhajtófelületet biztosít, még lejtőn is. A kaviccsal ellentétben nem lehet közvetlenül agyagos felületre fektetni.

Mi az a bazalt felhajtó?

A bazaltot néha zúzott kő vagy útburkolat formájában használják felhajtókhoz. Strapabíró és sűrű, sötét, gazdag színe feltűnően vonzó kocsifelhajtót biztosít – de egyben azt is jelenti, hogy a gyom élesen kiemelkedik a sötét szikláról.

Miért használnak az emberek bazaltot kocsifelhajtókhoz?

A bazaltot jellemzően autóbeállókhoz, parkolókhoz, játszóterekhez és más olyan területekhez használják, ahol nincs akkora forgalom, mint a főbb utakon. Ennek az az oka, hogy a bazaltkeverék, bár hatékony, nem olyan tartós, mint a kereskedelmi forgalomban lévő autópálya-felületek.

Mit rakhat az aszfaltra?

Igen, az aszfaltot le lehet borítani betonnal. Az aszfalt felhajtó betonozását "fehér köpenynek" nevezik. A kopott aszfaltfelület helyreállításának általános és költséghatékony módja. Összehasonlítva az új aszfaltréteggel történő újraburkolattal, akár 50%-ot is megtakaríthat a költségeken.

Milyen típusú felhajtó tart a legtovább?

A beton felhajtók általában tovább tartanak, mint az aszfalt. Általánosságban elmondható, hogy megfelelően telepítve és rendszeresen karbantartva a beton felhajtó 30-40 évig, míg az aszfalt felhajtó általában 20-30 évig tart.

A beton vagy az aszfalt jobb a kocsifelhajtóhoz?

A beton tartósabb, mint az aszfalt. Kevésbé rugalmas anyaga miatt fagykor megreped, és sokan betonfoltozó termékek után nyúlnak. A beton több mint 50 évig használható. Az egyetlen szükséges karbantartás az időnkénti zsírtalanítás.

Le kell zárnom az aszfalt felhajtómat?

Az aszfaltot háromévente egyszer kell lezárni. Ezt a legjobb nyáron vagy kora ősszel megtenni, mert az aszfalt rugalmasabb és könnyebben kezelhető melegebb hőmérsékleten. A betonfelhajtókat viszont négy-öt évente le kell zárni

Alkalmasak a térkövek autóbehajtókhoz?

A járólapok jó behajtót jelentenek? Egyszerűen fogalmazva, igen, több okból is. Mindenképpen beton helyett járólapokat használjon az úttesten, mert: Ezek lényegesen erősebbek lehetnek, mint a beton, mert kevésbé hajlamosak a repedésre.

Melyik a legjobb felhajtó?

Tartós felülettípusok autóbehajtókhoz Aszfalt. Az ingatlanbefektetés védelmének legjobb módja esztétikai, biztonsági és hosszú távú előnyökkel jár. Beton. A piacon a legtartósabb opciók közé tartozik a beton felhajtófelület. Kavics. Csempe.

Mi a legolcsóbb kő autóbehajtókhoz?

A kavics az egyik legolcsóbb anyag a felhajtókhoz. Általában köbméterben (térfogatmérés) vagy tonnában (tömegmérték) adják el.

Meddig tart egy aszfaltozott út?

Megfelelő gondozással és karbantartással egy minőségi aszfaltút átlagosan 15-20 évig tart. A terület fagyás-olvadási ciklusai, valamint az alapkő alatti talaj típusa a fő tényezők, amelyek befolyásolják a burkolat élettartamát.

Milyen vastag legyen az aszfaltréteg?

Milyen vastag legyen az aszfaltréteg? A normál aszfaltréteg vastagsága legalább 5 cm. Ez azonban a meglévő aszfaltfelület sérülésétől függően változhat. Minél nagyobb a meglévő aszfalt sérülése, annál vastagabb burkolatra lesz szükség.

Hogy nevezik a hosszú kocsibeállót?

Ha a bejárati kaputól a házig hosszú útszakasz vezet, azt gyakran "magánútnak" hívjuk.

Olcsóbb egy tégla felhajtó, mint egy beton felhajtó?

Hosszú távon a tégla felhajtók költséghatékonyabbak, mint a beton felhajtók. Ezek az alternatív felhajtófelületek könnyebben karbantarthatók, nedves körülmények között biztonságosabbak, és sokkal könnyebben és olcsóbban javíthatók.

Lehet aszfaltot betonra tenni?

Az aszfaltot biztonságosan lehet betonra tenni. A beton kiváló alapanyag, mert stabil és kiválóan tömöríti a fenti aszfaltot. Valójában évente sok kilométernyi betonutat burkolnak le aszfalttal.

Mi az olcsóbb tégla vagy csempe?

Olcsóbb: A betoncsempék olcsóbbak, mint a téglák az alacsonyabb alapanyagköltségek miatt. Több lehetőség: A beton sokkal több tervezési és színválasztékot kínál, mint a tégla. Ha el tudja képzelni, betoncsempével is megvalósíthatja.

Melyik a legjobb karbantartásmentes kocsibeálló?

Kevés karbantartást igénylő autóút lehetőségek Útburkoló kockák. Ismeretes, hogy a járólapok akár egy évszázadig is kitartanak, ha megfelelően lerakják. Beton burkolólapok. Az autóbeállónál alternatíva lehet az egymásba épített betonfüves burkolat. áteresztő műanyag csempe

Lekövezhetem magam a felhajtómat?

Saját aszfaltfelhajtó építése kemény munka, és nem egyszemélyes munka. Ha vannak barátaid, akik segíthetnek, sok pénzt megtakaríthatsz saját autóbeálló megépítésével, még akkor is, ha beleszámítod a felszerelés bérlésének költségeit.

Melyik a legolcsóbb autóbeálló típus?

A bejárók burkolására szolgáló négy anyag közül a sóder (kavics) a legolcsóbb, ezt követi az aszfalt, a beton és a térkő. Ha költségkímélő felhajtót épít be, a kavics a legjobb választás.

Milyen vastag legyen az aszfalt a beton felett?

A privát autóbehajtókhoz általában 5-8 cm aszfaltot használnak, 8 cm-es pedig alkalmankénti nagy teherautók vagy nehézgépek. Az aszfalt alatt 15-20 cm szemcsés adalékanyag legyen.

Mennyi ideig tartanak a tégla felhajtók?

A tégla burkolatú utak átlagos élettartama megfelelő karbantartás mellett körülbelül 25 év. Ez hasonló az aszfalthoz, de nem olyan tartós, mint a beton.

Mi a különbség az aszfalt és a beton között?

A tégla burkolatú utak átlagos élettartama megfelelő karbantartás mellett körülbelül 25 év. Az aszfalthoz hasonló, de nem olyan hosszú élettartamú, mint a beton. Az elsődleges különbség a kettő között az, hogy az aszfalt adalékanyagot bitumennel, egy ragacsos fekete szénhidrogénnel keverve készül, amelyet természetes lerakódásokból vagy kőolajból nyernek. A betont úgy állítják elő, hogy az adalékanyagot cementkötőanyaggal összekeverik, majd a keveréket keményítik, hogy kőzetszerű masszát képezzenek.

Hogyan biztosíthatom, hogy a felhajtóm szép legyen?

Többféleképpen is vonzóbbá teheti a felhajtót. Nagynyomású mosás. Törött csempe vagy tégla javítása, minden repedés kitöltése Járdaszegélyek Világítás. Dekoratív postaláda.

Hogyan tarthatja karban az aszfaltot?

Ha azt szeretné, hogy az aszfaltozott felhajtó a lehető leghosszabb ideig tartson, és a legjobban nézzen ki, évente legalább kétszer tisztítsa meg a felhajtót. Használjon merev seprűt és nagynyomású mosót az összes szennyeződés és szennyeződés eltávolításához. Két-öt évente vonja be aszfaltját kátránytömítővel, hogy vonzó, vízálló felületet biztosítson.

Megkeményíti a víz az új aszfaltot?

Forró napokon öntse el vízzel a felhajtót vagy a parkolót, hogy lehűtse és ideiglenesen megkeményedje az aszfaltot. Az aszfalt a hőmérséklet emelkedésével és csökkenésével lágyul és megkeményedik. Az öntözés hasznos, de nem kötelező.

Miért raknak aszfaltot a betonra?

Amiről szó van, három fő ok miatt javasoljuk a beton feletti aszfalt felhajtókat: Gyorsabb a telepítés. Jobb az időjárásállósága. Megfizethetőbb.

Károsítja-e az eső az új aszfaltút?

Miért nem lehet aszfaltot rakni esőben? Általános szabály, hogy esőben nem lehet aszfaltot beépíteni. Az aszfaltkeverékek olajat és olajat tartalmaznak, és a víz ebben az esetben negatívan reagál érintkezéskor

Lehet aszfaltot burkolni kavicsra?

Igen, murvás felhajtót lehet aszfalttal burkolni. A folyamat néhány ésszerűen egyszerű lépést igényel a projekt befejezéséhez. Aszfalttal burkolhat közvetlenül a kavicsra, vagy eltávolíthatja a kavicsot, és a helyzettől függően újat rakhat le.

Építhetek saját autóbeállót?

Te magad is építhetsz tetszetős betonfelhajtót, de gondos tervezés és előkészítés szükséges. Ügyeljen arra, hogy az összes betont egyszerre öntse ki. Szerelje össze és szerelje fel a formákat, ügyelve arra, hogy vízszintesek és megfelelően osztályozzák a vízelvezetést.

Lehet beton felhajtót önteni az aszfaltra?

Az aszfaltot akkor lehet betonnal lefedni, ha az aszfalt alapja stabil, fagy vagy egyéb elmozdulás okozta hibáktól mentes. Ha az aszfaltfelület szerkezetileg még szilárd, vagy évek óta sértetlen, akkor elfogadható betongarázs vagy autóbeálló padlózatának alapjaként történő felhasználása.

Tudsz aszfaltot önteni a fűre?

Soha ne hordjon aszfaltot közvetlenül a fűre. Ha így tesz, rekordidő alatt megsemmisül az aszfaltfelülete. A talajt mindig le kell kaparni és ki kell ásni, hogy megfelelő alapot lehessen építeni.

Frissítve itt: Nov 15, 2023