Szolgáltatások
Hogyan működik?
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Ingyenes

Keressen képzett szakembereket korrekt áron

Biztonsági ajtó
Projekt benyújtása ingyenes
Elégedett vásárló Nagyon elégedett vagyok az egész folyamattal a válaszadástól a javítási igényen át az elvégzett munkáig, azonnali ár- és dátumajánlat, gyors javítás, kiváló kommunikáció, kedvező ár. Hát, köszönöm.
profile image
Matúš K.A vásárló
Miért Wilio?
8 273 szakember
4 440 befejezett projekt
4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése
260 000 + alkalmazásletöltés
Biztonsági ajtó ár

Mennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Biztonsági ajtó? A Biztonsági ajtó a szolgáltatások teljes körét lefedi. Átlagáraikat az ezen az oldalon található számológépben láthatja.

Lásd még:Szolgáltatások
ÁrkalkulátorBiztonsági ajtók árjegyzéke

Ahhoz, hogy megtudja a biztonsági ajtók pontos árát, küldje el megbízását ellenőrzött szakembereinknek, így több ajánlatot kaphat. Tekintse meg a szolgáltatásokhoz tartozó árakat a biztonsági ajtók kategóriában.

Lakásajtó220 056,92Ft / db
Lakásajó, bejárati, biztonsági, tömör, szélesség 600-900 mm, BT3+37 dB fémbetét.
Összesen
db
Megbízás hozzáadása
Ajtókeret36 676,15Ft / db
Acél, egyrészes, biztonsági ajtókeret alapszínben (szürke). Vastagság 2 mm. RAL színskála a mintakönyv szerint. 120 mm vagy 170 mm falvastagsághoz.
Összesen
db
Megbízás hozzáadása
Kilincs22 005,69Ft / db
Biztonsági ajtókilincs és golyó 04, rozsdamentes acél, króm felületű, SAPELI
Összesen
db
Megbízás hozzáadása
Ajtó183 380,77Ft / db
Külső mélyhúzott acéllemez. Laminált belső tábla. Biztonsági ajtók a meglévő és új ajtókeretekhez. Olyan ajtókként gyártják, amelyek védett térbe nyílnak. Rövidítés lehetséges alulról -45 mm. 2. biztonsági osztály az ENV 1627 szerint / Bizalmas. Rw 36 dB hangszigetelés. 5 aktív tengely (3 a Rostex elforgatható záron) + 2 passzív tengely a pánt felőli oldalon, az ajtókeretből történő tengelyen kívül helyezés ellen.
Összesen
db
Megbízás hozzáadása
Kapcsolódó árjegyzékekEgyéb szolgáltatások árjegyzéke
Ajtó beépítésMennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Ajtó beépítés? A Ajtó beépítés a...
Mutass többet
Hasznos volt az Ön számára ez az információ?
Hasznos információAmit tudnia kell

Semmi sem rosszabb, mint az a gondolat, hogy hazajön és megállapítja, hogy az otthonát kirabolták. Az még rosszabb, ha az éjszaka közepén rabolják ki, miközben alszik. Annak tudatában élni, hogy megakadályozhatta volna, de nem tette, egyáltalán nem kellemes.

Az, hogy kirabolták a házat, egyáltalán nem szórakoztató, és sok gond és baj társul hozzá. Tulajdonosként azonban számos lehetősége van, hogy ne kelljen aggódnia a háza biztonsága miatt, és hogy nyugodtan aludhasson. Családja védelme érdekében elengedhetetlen minden lépést megtenni annak biztosítására, hogy otthona védve legyen a nemkívánatos látogatóktól.

Számos lehetőség kínálkozik, függetlenül attól, hogy nagyobb vagy kisebb a költségvetése. Jó oka van rá, hogy megtegyen mindent annak érdekében, hogy megvédje vagyonát. A ház bejárata az egyik legjobb hely a vagyonbiztonság megkezdéséhez. A biztonsági ajtók jelenleg nemcsak a védelem és a megelőzés, hanem a magas szintű kialakítás szempontjából is működőképesek.

A biztonsági ajtók beépítésének előnyei

Megakadályozza a könnyű belépést

A tolvajok mindig könnyű célpontot keresnek, és kihasználják az egyszerű lehetőséget. A tolvajok is csak emberek, nem bonyolítják az életüket kemény munkával. Kamerák nélküli házakat keresnek, és nem erősen megvilágított házakat. Ha egyszerű, klasszikus zárai vannak, amelyeket könnyen fel lehet törni, akkor a betörőknek újabb okot ad a háza kiválasztására.

A biztonsági ajtók ellenkező hatást váltanak ki. A tolvaj tudja, hogy speciális eszközökre lenne szüksége az ajtón való átjutáshoz. Ha szomszédja nem rendelkezik semmilyen biztonsági szinttel, nem kell aggódni az Ön háza miatt. Sokkal, sokkal tovább tartanak, mire átjut a biztonsági ajtón, de valószínűleg nem is sikerülne neki. Valóban markáns erőt kellene használnia, és érné meg kockáztatni. Túl hangos folyamat.

Tartós és robusztus

A biztonsági ajtók nagyon erős fémből készülnek, például acélból, vasból vagy alumíniumból, így a fa vagy műanyag kerettel rendelkező ajtóktól eltérően gyakorlatilag elpusztíthatatlanok. A legtöbb biztonsági ajtó fúrásálló, tehát még így is nehéz hozzáférni. Reteszekkel és nem eltávolítható csappánttal vannak ellátva, amelyek növelik az ajtó és az otthon biztonságának szintjét. A zárak kulcsrakészek és olyan erősek, hogy gyakorlatilag lehetetlen átjutni rajtuk.

Növeli ingatlanja értékét

Már befektetett egy házba, miért ne telepíthetne biztonsági ajtót? Ez egy nagyszerű módja annak, hogy visszakapja az ingatlanjára már elköltött pénz egy részét. A biztonsági ajtók növelik ingatlanja értékét, és lehetővé teszik, hogy magasabb árat kérjen, ha úgy dönt, hogy eladja házát vagy lakását.

A biztonsági ajtó felszerelése után akár megfontolhatja az otthoni biztosítás csökkentését. Háza nagyobb mértékben tekinthető védettnek, ezért kisebb a behatolás veszélye.

Rengeteg tervezési lehetőség

Ha a biztonsági ajtóra gondol, akko egy nagy, csúnya, domináns ajtó juthat az eszébe, de ez valójában már nem így van. Ma a biztonsági ajtók hatalmas színválasztékkal rendelkeznek, és sokféle kivitel közül választhatunk. Könnyen kiválaszthatja az ajtót, amely tökéletesen illeszkedik otthona általános esztétikájába, és gyakran akár a ház igazi látványelemévé is válhat. Stílust és egy kis luxust tudnak adni neki.

Biztonsági ajtók otthonához

A biztonsági ajtó nagyszerű befektetés. Lehetővé teszik a pihenést, tudván, hogy háza jól védett. Mivel ezek az ajtók annyira tartósak és szinte elpusztíthatatlanok, minden potenciális betolakodót elriasztanak attól, hogy egyáltalán megpróbáljon betörni. Sőt, csökkentik a biztosítási számláját, növelik otthona értékét, és új dizájnelemet adnak otthonához. Értékei biztonságban lesznek, családja pedig nyugodtan alhat.

 

Frissítve itt: Nov 15, 2023