Szolgáltatások
Hogyan működik?
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Ingyenes

Keressen képzett szakembereket korrekt áron

Ezermester, lakásszerviz
Projekt benyújtása ingyenes
Elégedett vásárló Nagyon elégedett vagyok az egész folyamattal a válaszadástól a javítási igényen át az elvégzett munkáig, azonnali ár- és dátumajánlat, gyors javítás, kiváló kommunikáció, kedvező ár. Hát, köszönöm.
profile image
Matúš K.A vásárló
Miért Wilio?
8 271 szakember
4 439 befejezett projekt
4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése
260 000 + alkalmazásletöltés
Ezermester, lakásszerviz ár

Mennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Ezermester, lakásszerviz? A Ezermester, lakásszerviz a szolgáltatások teljes körét lefedi. Átlagáraikat az ezen az oldalon található számológépben láthatja.

Lásd még:Szolgáltatások
ÁrkalkulátorEzermester szolgáltatásának árjegyzéke

Ahhoz, hogy megtudja az ezermester szolgáltatásának pontos árát, küldje el megbízását ellenőrzött szakembereinknek, így több ajánlatot kaphat. Tekintse meg a szolgáltatásokhoz tartozó árakat az ezermester kategóriában.

Képek vagy televízió felakasztása7 183,28Ft / óra
Televízió vagy képek kimérése, fúrás, előkészítés és tényleges felfüggesztés.
Összesen
óra
Megbízás hozzáadása
Világítás bekötése8 979,10Ft / óra
Külső és belső világítótestek (mennyezet és fal) csatlakoztatása és bekapcsolása, izzók cseréje, kisebb javítások.
Összesen
óra
Megbízás hozzáadása
Kisebb vízszerelési munkák7 183,28Ft / óra
Tömítés, csaptelep vagy zuhanyfej cseréje. Tömítőanyag és szilikon felvitele.
Összesen
óra
Megbízás hozzáadása
Festés5 387,46Ft / óra
Falak csiszolása, mélyalapozó festék felvitele, beltéri falak festése.
Összesen
óra
Megbízás hozzáadása
Kapcsolódó árjegyzékekEgyéb szolgáltatások árjegyzéke
Házimozi beüzemeléseMennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Házimozi beüzemelése? A Házimozi beüzemelése a...
MesteremberMennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Mesterember? A Mesterember a szolgáltatások teljes...
Tv bekötéseMennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Tv bekötése? A Tv bekötése a...
Bútorszerelés, konyhaszerelésMennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Bútorszerelés, konyhaszerelés? A Bútorszerelés, konyhaszerelés a...
Kép felrakásaMennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Kép felrakása? A Kép felrakása a...
Mutass többet
Hasznos volt az Ön számára ez az információ?
MegbízásokLegfrissebb szolgáltatási kérdések ügyfeleinktől
Ezermester, lakásszerviz

Vissza kellene tenni 1 függönykarnist, mert kilazult a csavar. A fürdőben meg kellene erősíteni a vízzáró réteget a zuhanyfal alján, mert kifolyik a víz.

Krisztina S.
Budapest
Ezermester, lakásszerviz

2 db IKEA-s függönyrúd felfúrásában szeretnék segítséget kérni. A konyhában a régi függönyrúd leszedésre került, a szobában a régi függönyrúd még fent van. Felfúráshoz szükséges csavarok szintén szükségesek. Helyszín: tégla építésű társasházban található magasföldszinti lakás, belmagasság: kb.: 2,8 m

Jazmin T.
Budapest
Ezermester, lakásszerviz

4db kuszob takaró fém egyedi méret alapjan legyartas illetve rögzítése, a kuszobok kB. 80-90 centi szelesek.

Viktor S.
Budapešť
Ezermester, lakásszerviz

Szeretnék biciklimbe a két lábam közé, a háromszögbe beszereltetni egy múanyag tárolót, ami olyan nagy lenne, amekkora csak odafér, azaz a teljes háromszöget kitöltené. A tároló nagyjából 8 cm vastag lenne, hogy a lábam kényelmesen tudjon tekerni. Az egyik oldalon lenne az ajtaja, ami lakattal zárható. Úgy kéne megcsinálni, hogy a víz ne folyón be. Belül egy speciális polcrendszer lenne, hogy elférjen 5 darab 22 cm x 8 cm x 8 cm-es aksi. A szerelőnek adnék egy aksit, hogy úgy tudja beilleszteni a polcokat, hogy azok pont jól ileszkedjenek (az aksikat ott csak szállítani fogom, azaz nem kell összekötögetni elektronikailag) Az aksik kb 2 kilósak,l és 5 lesz belőle, szóval a műasnyagnak elég erősnek kell lennie ahhoz, hogy elbírjon 10 kilót, amikor kanyarodok. erre kérnék szépen egy árajánlatot.

Csaba S.
Budapest
Ezermester, lakásszerviz

Új laksába költözés miatt az alábbi megoldandó feladatokra keresek hozzáértőt: - IKEA sütő bekötése az előkészített elektromos hálózatba, egy ikea konyhabútorba építve - Fali karok felhelyezése és bekötése - Aljzatok felszerelése festét után - Mosógép bekötése egy előkészített mosdó alá - Egy mosdókagyló alatti kis fa asztal aljának kis kivágása, hogy a mellette lévő elöltöltős mosogép ajtaja ki tudjon nyílni.

András M.
Budapest
Ezermester, lakásszerviz

Pelgrim típusú gáztűzhely egyik rózsája (a tobbi rozsa jo) ég de nem marad meg a láng. Tisztitasa megtortent, thermo elem csereje szukseges.

Anna H.
Budapest
Ezermester, lakásszerviz

Tisztelt Ezermester Úr! Az alábbiak érdekében fordulunk Önhöz. Elsődleges problémánk, hogy a XI. kerületi Gazdagréti lakótelepen található, 5. emeleti panellakásunkban a Cata típusú konyhai szagelszívóhoz kapcsolódó, utcára néző szellőzőrács (még a házgyári) törött állapotú, madarak is ki-bejárkálnak a lyukon. Szeretnénk megkérdezni, hogy megoldható lenne-e a szellőzőrács cseréje, nem probléma, ha nem a házgyárinak megfelelő a kivitelezése. Szükség esetén küldünk fotókat is, amelyeken látható a szellőzőrács, valamint a szagelszívó. A szellőzőrács gyakorlatilag a szagelszívó mögött található, nagy valószínűséggel belülről hozzáférhető. Köszönettel. A ház nem szigetelt.

Miklós M.
Budapest
Ezermester, lakásszerviz

Sziasztok, Keresek egy ugyes mestert, aki tud plafonba furni. Eleg rossz a plafon, de jopar dolgot kene rogziteni. Karnis, lampak, sinrendszer lampaknak, projektor, vaszon, keptarto sinek. Ezen kivul, gipszkartonba kellene kivagni egy 60*40es reszt szervizajtonak. Es meg par aprosag

profile image
Uliczki S.
XI. kerület
Ezermester, lakásszerviz

Szia! Kilencedik emeleti erkélyünkre szeretnék tetõtõl padlóig macskahálót felszereltetni, a kampókat befúratni. Olyan ügyes szakit szeretnék, aki nem riad meg a magasságtól, és akinek nem kell a testi épségéért aggódnom. :-) Budapest, XXI. kerület, Csepel. Határidõ: valamikor április közepéig. Köszönöm!

Detti F.
Budapest
Ezermester, lakásszerviz

Kb 4m belmagasságú lakásban kellene egy függönyt és 6 izzót kicserélni. Nekem nincs ehhez nagy létrám.

profile image
Katica B.
Budapest
Ezermester, lakásszerviz

Szia! Kilencedik emeleti erkélyünkre szeretnék tetõtõl padlóig macskahálót felszereltetni, a kampókat befúratni. Olyan ügyes szakit szeretnék, aki nem riad meg a magasságtól, és akinek nem kell a testi épségéért aggódnom. :-) Budapest, XXI. kerület, Csepel. Határidő: valamikor április közepéig. Köszönöm!

Detti F.
Budapest
Frissítve itt: Nov 15, 2023