Szolgáltatások
Hogyan működik?
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Ingyenes

Keressen képzett szakembereket korrekt áron

Fakerítés
Projekt benyújtása ingyenes
Elégedett vásárló Nagyon elégedett vagyok az egész folyamattal a válaszadástól a javítási igényen át az elvégzett munkáig, azonnali ár- és dátumajánlat, gyors javítás, kiváló kommunikáció, kedvező ár. Hát, köszönöm.
profile image
Matúš K.A vásárló
Miért Wilio?
8 274 szakember
4 441 befejezett projekt
4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése
260 000 + alkalmazásletöltés
Fakerítés ár

Mennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Fakerítés? A Fakerítés a szolgáltatások teljes körét lefedi. Átlagáraikat az ezen az oldalon található számológépben láthatja.

Lásd még:Szolgáltatások
ÁrkalkulátorFakerítések árjegyzéke

Ahhoz, hogy megtudja a fakerítések pontos árát, küldje el megbízását ellenőrzött szakembereinknek, így több ajánlatot kaphat. Tekintse meg a szolgáltatásokhoz tartozó árakat a fakerítés kategóriában.

Nem impregnált kerítésoszlop 14 303,70Ft / db
Kerítés 100 - 150 mm átmérőjű, nem impregnált faoszlopainak és támaszainak telepítése, visszatöltéssel és tömörítéssel, de a gödrök mélyítése nélkül
Összesen
db
Megbízás hozzáadása
Impregnált kerítésoszlop 15 403,98Ft / db
Kerítés 100 - 150 mm átmérőjű, nem impregnált faoszlopainak és támaszainak telepítése, visszatöltéssel és tömörítéssel, de a gödrök mélyítése nélkül, az oszlopok alsó részének felszerelés előtti iimpregnálása olajjal vagy kátránnyal
Összesen
db
Megbízás hozzáadása
Fából készült lamella kerítés10 269,32Ft / db
180 x 180 cm fából készült lamella kerítés, természetes, impregnált
Összesen
db
Megbízás hozzáadása
Fakerítés11 736,37Ft / db
178 x 80 cm fakerítés, természetes, impregnált
Összesen
db
Megbízás hozzáadása
Kapcsolódó árjegyzékekEgyéb szolgáltatások árjegyzéke
Kerítés, kapuMennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Kerítés, kapu? A Kerítés, kapu a...
Mutass többet
Hasznos volt az Ön számára ez az információ?
Hasznos információAmit tudnia kell

A fából készült kerítés építésénél az ár sokak számára meghatározó. Jó hír, hogy a fából készült kerítések az állandó kerítések piacán a legolcsóbbak közé tartoznak. Ugyanakkor nemcsak minőségi védelmet és tartósságot kínálnak, hanem természetes anyagot is, ami nagyon értékes. A fából készült kerítés árát folyóméterekben határozzák meg.

A fából készült kerítés ára folyóméterenként 12 000 és 30 000 forint, vagy afölött mozog.

Természetesen több tényező fogja eldönteni a végső árat

A fakerítés legdrágább része természetesen az anyag és munka. Az anyag két kategóriába sorolható. Az első a fás szárú növények. Puha, például achát, luc vagy fenyő. A kerítés legolcsóbb kialakításához tartoznak. A rendszeres karbantartást és a rövidebb élettartamot azonban figyelembe kell venni.

A tölgykerítések tömörek, keményfából készülnek, de az áruk valamivel magasabb. Ez egy könnyen beszerezhető fatípus, nem kell rá várni, és megfelelő gondoskodás mellett a kerítés évtizedekig olyan, mint újkorában. 

Egzotikus fafajták - Dél-Amerikából vagy Afrikából származnak. Itt az ár a legmagasabb. Nevük és külsejük egyaránt egzotikus. Hosszú élettartammal rendelkeznek. Ezek hatalmas kerítések, amelyek azonban szintén megérdemlik a minőségi feldolgozást, és így természetesen megemelik a munka árát. Kár volna azonban ilyen kerítést nem feldíszíteni.

A fából készült kerítés tartozékainak ára eltérő. Használhat felső szerelvényeket, különféle fényűzőbb kiegészítőket vagy kivágásokat. Minél igényesebb a feldolgozás, annál magasabb természetesen a kerítés ára. Az árat befolyásolja a felületkezelés is, amellyel a kerítést kezeli. Minőségi lakkokkal kell festenie a fakerítést, de ez az áron is látszik. Itt tanácsos közvetlenül az asztaloshoz fordulni, aki megfelelő alaplakkokat és bevonatokat javasol.

Az ár változó lehet attól függően, hogy új kerítés építéséről van-e szó, vagy például csak egy részének javításáról. A fakerítés javítása könnyebb, ha csak a sérült paneleket kell kicserélni, ezért a fakerítés karbantartása lényegesen olcsóbb, mint más típusú kerítéseknél.

A fakerítés építésével, karbantartásával és felújításával kapcsolatos munka ára régiónként és a minőség függvényében változó. A Wilio felületén azonban összehasonlíthatja a különböző mestereket és ácsokat, akik mind referenciákat, mind árajánlatot adnak Önnek. Keresse meg a szakembert, aki a legkedvezőbb áron tökéletes fakerítést készít Önnek. 

 

Frissítve itt: Nov 15, 2023