Szolgáltatások
Hogyan működik?
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Ingyenes

Keressen képzett szakembereket korrekt áron

Fűnyírás
Projekt benyújtása ingyenes
Elégedett vásárló Nagyon elégedett vagyok az egész folyamattal a válaszadástól a javítási igényen át az elvégzett munkáig, azonnali ár- és dátumajánlat, gyors javítás, kiváló kommunikáció, kedvező ár. Hát, köszönöm.
profile image
Matúš K.A vásárló
Miért Wilio?
8 248 szakember
4 404 befejezett projekt
4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése
260 000 + alkalmazásletöltés
Fűnyírás ár

Mennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Fűnyírás? A Fűnyírás a szolgáltatások teljes körét lefedi. Átlagáraikat az ezen az oldalon található számológépben láthatja.

Lásd még:Szolgáltatások
ÁrkalkulátorFűnyírás árjegyzéke

Ahhoz, hogy megtudja a fűnyírás pontos árát, küldje el megbízását ellenőrzött szakembereinknek, így több ajánlatot kaphat. Tekintse meg a szolgáltatásokhoz tartozó árakat a fűnyírás kategóriában.

Ritka növényzet kaszálása132 175,47Ft / ha
Ritka növényzet kaszálása, a vegetációs időszakban a helyén hagyva.
Összesen
ha
Megbízás hozzáadása
Közepesen sűrű növényzet kaszálása199 715,69Ft / ha
Közepesen sűrű növényzet kaszálása, a vegetációs időszakban a helyén hagyva.
Összesen
ha
Megbízás hozzáadása
Sűrű növényzet kaszálása283 596,28Ft / ha
Sűrű növényzet kaszálása, a vegetációs időszakban a helyén hagyva.
Összesen
ha
Megbízás hozzáadása
Ritka vízi növények kaszálása a parton353 678,33Ft / ha
Ritka vízi növények kaszálása a parton, a vegetációs időszakban a helyén hagyva.
Összesen
ha
Megbízás hozzáadása
Kapcsolódó árjegyzékekEgyéb szolgáltatások árjegyzéke
Kert, kertészMennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Kert, kertész? A Kert, kertész a...
Mutass többet
Hasznos volt az Ön számára ez az információ?
Hasznos információAmit tudnia kell

Mennyibe kerül a tereprendezés?

Nem meglepő, hogy sokan kertészeket vesznek fel egyszerű és ambiciózus projektek végrehajtására, teraszok, pavilonok, tavak, virágcserepek építésére és kertek átalakítására, hogy a lehető legjobban nézzenek ki és még hasznosabbak legyenek. Mielőtt elkezdené átalakítani saját kertjét, győzödjön meg arról, mennyibe kerülhet Önnek egy hasonló tevékenység.

Rutinmunka a kertészetben

Az általános kertészeti munkákról nehéz teljes áttekintést, pontos értékelést adni, mert kertjeink éppolyan egyediek, mint mi. Egy nagy kert kiterjedt átalakítása, amely magában foglalja a tervezést, a terasz vagy pavilon kialakítását, új gyep fektetését, járdák és szegélyek építését, és így tovább, több százezer forintba kerül, nem beszélve az ültetésről és a kerti bútorokról.

Mennyibe kerül az új terasz?

A terasz nagyon egyszerű módja annak, hogy növelje kertje használhatóságát, és olyan teret adjon hozzá, ahol találkozhat szeretteivel, és amely tartós és sokoldalú lesz.

A teraszok költségeit általában méretük alapján számítják ki, a méterenkénti ár a felhasznált anyagtól függően változik. Becsléseink szerint a terasz négyzetméterenként körülbelül 25 ezer forintba fog kerülni, beleértve az ásást és kiegyenlítést, a membrán lerakását, a kemény maggal és homokkal való feltöltést és a deszkák lerakását, mielőtt a habarccsal és tisztítással végeznék.

Mennyibe kerül egy pázsit?
Valódi fű

Sokak számára a kert nem lenne kert hagyományos pázsit nélkül, legyen szó kutyának, gyerekeknek a szórakozás helyéről vagy csak egy egyszerű térről, amely körül a kert többi része foroghat. A füvesítés olcsóbb megoldás, mint a teraszépítés, mivel a füvesítés költsége általában 5500 Ft körül mozog négyzetméterenként.

Műfű

Az egyre népszerűbb műfű ugyanolyan esztétikai tulajdonságokat kínál, mint egy valódi pázsit, de kevesebb karbantartást igényel. A költségek azonban magasabbak, és a gyep elhelyezésére szolgáló terület alaposabb előkészítése szükséges a fektetés előtt. A műfű lerakása gyakran több mint 20 000 forintba kerülhet négyzetméterenként.

Egyéb költségek

Számos más projekt is van, amelyet a kertész képes kezelni. Például az útfektetés körülbelül 150 000 forintba kerülhet, míg a tó ásása és burkolása körülbelül 200 000 euróba kerülhet. A vasúti talpfákból telepíthető magasított virágágyások építése megközelítheti a 95 ezret.
Egy másik költség, amelyet figyelembe kell venni, az az elszállítás ára, ha jelentős mennyiségű földet távolítanak el. 38 és 120 ezer Ft között lehet.

Frissítve itt: Sep 14, 2023