Szolgáltatások
Hogyan működik?
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Ingyenes

Keressen képzett szakembereket korrekt áron

Fürdőszoba burkolása
Projekt benyújtása ingyenes
Elégedett vásárló Nagyon elégedett vagyok az egész folyamattal a válaszadástól a javítási igényen át az elvégzett munkáig, azonnali ár- és dátumajánlat, gyors javítás, kiváló kommunikáció, kedvező ár. Hát, köszönöm.
profile image
Matúš K.A vásárló
Miért Wilio?
8 272 szakember
4 439 befejezett projekt
4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése
260 000 + alkalmazásletöltés
Fürdőszoba burkolása ár

Mennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Fürdőszoba burkolása? A Fürdőszoba burkolása a szolgáltatások teljes körét lefedi. Átlagáraikat az ezen az oldalon található számológépben láthatja.

Lásd még:Szolgáltatások
ÁrkalkulátorFürdőszoba burkolásának árjegyzéke

Ahhoz, hogy megtudja a fürdőszoba burkolásának pontos árát, küldje el megbízását ellenőrzött szakembereinknek, így több ajánlatot kaphat. Tekintse meg a szolgáltatásokhoz tartozó árakat a fürdőszoba burkolása kategóriában.

200 x 200 mm-es belső falcsempék telepítése17 152,07Ft / m2
Belső fali csempék beépítése 200 x 200 mm méretű habarcsra fektetett csempékből.
Összesen
m2
Megbízás hozzáadása
250 x 65 mm-es belső falcsempék telepítése19 341,69Ft / m2
Belső fali csempék beépítése 250 x 65 mm méretű habarcsra fektetett csempékből.
Összesen
m2
Megbízás hozzáadása
300 x 150 mm-es belső falcsempék telepítése16 057,26Ft / m2
Belső fali csempék beépítése 300 x 150 mm méretű habarcsra fektetett csempékből.
Összesen
m2
Megbízás hozzáadása
450 x 450 mm-es belső falcsempék telepítése15 692,32Ft / m2
Belső fali csempék beépítése 450 x 450 mm méretű habarcsra fektetett csempékből.
Összesen
m2
Megbízás hozzáadása
MegbízásokLegfrissebb szolgáltatási kérdések ügyfeleinktől
Fürdőszoba burkolása

Budapesten szükségem lenne 3 helység festésére (77 m2 falfelület), ebből az egyikbe csempét is kellene felrakni (7 m2). A falak az új nyílászáró körül nincsenek szépen eldolgozva. A munkálatokat minél hamarabb kellene elvégezni. Szeretnék kérni egy hozzávetőleges árajánlatot burkolásra és festésre, illetve egy befejezési dátumot, mert így tudom összehasonlítani az ajánlatokat. Köszönöm!

Réka L.
Budapest
Fürdőszoba burkolása

Bp 14. kerületi lakásban épített zuhany, mosdóhoz elválasztó fal és a fürdőszoba burkolásához keresek szakembert.

Dorottya K.
Budapest
Fürdőszoba burkolása

Üdvözletem! Az újonnan vásárolt lakásunk 1.9x1.7 méteres fürdőszobáját szeretnénk nagyjából fejmagasságig csempéztetni és járólappal burkolni.

Levente B.
Győr
Fürdőszoba burkolása

Feújítjuk a fürdőszobákat! 3 vizes helyiség burkolása és csempézése szükséges. Az egyik fürdőszoba kádas,a másik 2 zuhanyzós. Az össz alapterürel kb 15nm A csempézendő felület kb 15nm

Kornél K.
Paloznak
Hidegburkolás, hidegburkolat

Szennyvízvezeték javítás miatti bontás kijavítása fürdőszobában. Régi csempe burkolat eltávolítása, a fal visszajavítása Ytonggal, új csempe burkolat felrakása és fugázás, mindez kb. 3x4 hagyományos csempényi (kb. 1,0 m2) felületen.

András F.
Budapest
Hidegburkolás, hidegburkolat

Egy ifjúsági szálláshely 3 zuhanyzójában kell elvégezni az alábbi feladatokat: - Felszedni 1-1 db. csempét az alatta lévő szigetelés ellenőrzésének céljából - Amennyiben a szigetelés elégtelennek bizonyul, felszedni a többi csempét is, és újracsempézni a zuhanyzókat(összesen kb. 5 nm padló és 20 nm fal) - Amennyiben a szigetelés rendben van, a fugát akkor is cserélni kell a fent leírt területeken

Dávid P.
Budapest
Hidegburkolás, hidegburkolat

A fürdőszobánk járólapja teljesen feljött, eltörött, ennek a cseréjét kérném. A járólap megvan, képeket csatolok. kb 8 nm az alapterület.

Krisztina P.
Budapest
Hidegburkolás, hidegburkolat

Dunaharasztiban 180x230-as alapterületű fürdőszoba és különálló wc felújítására keresek burkolót. Munka kezdete: szeptember 13.

Antal S.
Dunaharaszti
Hidegburkolás, hidegburkolat

Kb. 15 m2 előszoba, konyha és tároló egybefüggő, de tagolt felület. Feladat a meglevő kerámia lapburkolat bontása, felületkiegyenlítés, és burkolás Mapei ragasztóval, fugázóval, rugalmas hézagképzéssel, 80x80 cm méretű lapokkal, 2 mm fugamérettel, lábazat 10 cm magasság azonos lapból vágva, burkolat határain burkolatváltó eloxált alu profillal.

Dóra K.
Budapest
Hidegburkolás, hidegburkolat

Feladat: jelenlegi hidegburkolat elbontása, új hidegburkolási munka elvégzése, kb. 55m2 - konyha, fürdő, WC járólap és csempe, előszoba járólap.

Júlia V.
Budapest
Hidegburkolás, hidegburkolat

Szeretnék árajánlatot kérni az alábbi munkákra (bontással, sitt elszállítással együtt). Cím: 1172 Budapest Előszoba padló és lábazat Mennyiség: kb 6-7m2 Padlólap mérete: 30 x 60 cm Lerakás módja: elcsúsztatva Konyhafal (60 cm magas sáv az alsó és felső konyhaszekrény között) Mennyiség: 4-5 m2 Csempe mérete: 20 x 60 cm Felrakás módja: vízszintesen három sorban Kérem vegye figyelembe, hogy a munkát lehetőleg 1 héten belül szeretném elvégeztetni, továbbá a munkálatok kezdetén szerződést szeretnék kötni (állami támogatás igénylése miatt).

Miklós R.
Budapest
Hidegburkolás, hidegburkolat

1) 3 nm kerámia padlólap lerakása a régi padlólapra. Padlólap, fúga megvan. A mostani lábazatot leszedni, újat vágni az új lapokból, és fölhelyezni. 2) 8nm padlopon öntése beton alapra.

Eszter L.
Budapest
Hidegburkolás, hidegburkolat

80 m2 burkolása betonra. A beton gépi betonozással készült. 20x120 cm-es famintás kő lapot szeretnék feltetetni. Szegélylécnek a készen kapható 10 cm magas fehér lécet szeretném. Időben rugalmas vagyok. Köszönöm

Zsoka G.
Budapest
Hidegburkolás, hidegburkolat

Rosszul kivitelezett konyhánk járólapozását kellene szépen újra lerakni. Alatta padló kiegyenlítés, betonozás szükséges. A járólapozott rész mérete 160 x 320 cm tehát nagyjából 5 nm. Járólap megvan.

Olajos L.
Budapest
Hidegburkolás, hidegburkolat

Kedves Wilio! Százhalombattai családi házunk fürdőszoba felújításához keresek szakembert, aki a fali és a padló csempét rakná le. A bontási munkálatokat a vízszerelő vállalja, így az nem része ennek a felkérésnek. A felület kiegyenlítése, a csempék lerakása, fugázása a feladat része. A leendő állapot szerint 1 térbe állított kád, illetve egy 2 állásos mosdópult kerül kialakításra, amely szintén nem része a felkérésnek, csak infó gyanánt írom. A burkolás után a maradék falfelület fehér színre lesz festve, amit szeretnénk ha elvállalna a leendő kiválasztott vállalkozó. Mivel a burkolást össze kell egyeztetni a többi munkálattal, mindenképpen kérek helyszíni felmérést, és időpont egyeztetést a leendő vállalkozóval. Köszönettel: Hajdu Balázs

Balázs H.
Százhalombatta
Hidegburkolás, hidegburkolat

Fürdőszoba burkolás. 7m2 alapterület erre járólap lerakása és 25m2 csempézés. A víz, csatorna, villanymunkák elkészültek. Feladatok: Régi burkolat teljes leverése, aljzatkiegyenlítés, falazás és burkolás.

tibor t.
Herceghalom
Hidegburkolás, hidegburkolat

Egynapos munkàra keresek burkolót a xxii. Ker-ben. Kb 12 nm-es grillezö tèr burkolàsàra ès kb 10-15 m szegèly felragasztàsàra.

András C.
Budapest
Hidegburkolás, hidegburkolat

Egy családi ház WC helyiségének burkolása, kb 8 m2 az aljzattal együtt, és a jelenlegi burkolat eltávolításával. A WC-ben a falsíkra helyezett hagyományos tartály helyett beépített WC tartály kerül elhelyezésre. A vizes munkára megvan a szakember. Az anyagok: csempe, padlólap, beépíthető WC tartály, mosdószekrény, rendelkezésre állnak. Csemperagsztó, fugázó élvédő megvételét a szakemberre bíznám.

Tamàs G.
Veresegyház
Hidegburkolás, hidegburkolat

Egy 3 x 3 méteres fürdőszoba felújjítását tervezem, családi házunkban Érden.A régi csempeburkolatnak semmi baja, erre szeretnénk ráburkoltatni ( ha lehetséges ), 2.3 m magasan. A meglévő acril kád kerülne csak kibontásra, annak a helyét kellene kijavítani, és egybe burkolni a többi felülettel.Utólag szerelt zuhanykabin lesz majd. A falburkolat mérete 25 cm x 35 cm, díszcsík ( körbe ) 5 cm x 25 cm, padló lap 33 x 33 cm, Zalakerámia. Minden hálós kivitelben.

Attila L.
Érd
Hidegburkolás, hidegburkolat

Fürdőszoba padlóburkolat készítése kb 5m2-en. 17x62-es lapok fa hatású felülettel. Csemperagasztó, szintezőrendszer rendelkezésre áll. A felület frissen padloponozva

Horváth Á.
Bezeréd
Kapcsolódó árjegyzékekEgyéb szolgáltatások árjegyzéke
Hidegburkolás, hidegburkolatMennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Hidegburkolás, hidegburkolat? A Hidegburkolás, hidegburkolat a...
Mutass többet
Hasznos volt az Ön számára ez az információ?
Hasznos információAmit tudnia kell

Mennyibe kerül a csempe?

A csempe az egyik legfunkcionálisabb és legvonzóbb módja a ház díszítésének, számos előnnyel – megvédi a falakat és a padlót a vízkárosító hatásoktól, könnyen tisztítható, és rengeteg színben és stílusban kapható. A sok lehetőség mellett azonban a csempézés árának kidolgozása bonyolult lehet. Ebben a cikkben néhány ötletet adunk arról, hogy mennyibe kerülhet a csempe. Megvizsgáljuk a csempék árait, valamint a fürdőszobában a csempézés fajlagos költségeit, a konyhai burkolás költségeit és az egyéb típusú burkolás költségeit, hogy tudja, mire számíthat.

A csempézés költsége négyzetméterenként

A burkolási költségek felosztásának egyik legegyszerűbb módja, ha a burkolandó terület nagysága alapján számoljuk ki a költséget. Kisebb projekteknél meg lehet venni a területet, mondjuk a fürdőszoba falát, meghatározni a méretet és ennek megfelelően megadni a hozzávetőleges árat. A költségek két fő elem között oszlanak meg - maguknak a csempéknek az ára és a felhelyezésükhöz kapcsolódó munka.

A csempe költsége a csempék stílusától és anyagától függően nagymértékben eltér, a különböző típusok, például a kerámia és a porcelán csempék eltérő összegbe kerülnek. Általában a legegyszerűbb, ha egyedül vásárolja meg a csempét, hogy megtalálja az Önnek megfelelő stílust és árat. Ne feledje, jó ötlet többet vásárolni, mint amennyi elegendő ahhoz, hogy lefedje a burkolni kívánt területet, hogy elszámolhasson a burkolás során keletkezett sérülésekkel vagy törésekkel – körülbelül 10%-kal többet, mint amennyire valóban szüksége van. Az összes létező típust figyelembe véve nehéz meghatározni maguknak a csempéknek az árát, de körülbelül 7500 Ft négyzetméterenként meglehetősen jellemző ár az egyszerű csempék esetében.

Ha a munkáról van szó, az ár a burkoló tapasztalatától, a cég méretétől és az Ön tartózkodási helyétől függ. Végső soron a négyzetméterenkénti díjak 5500 és 15000 Ft között mozoghatnak. A burkolók azonban napi díjat is felszámíthatnak, ha több mint hat órát vannak ott, ami elérheti a napi 38–75 ezer forintot.

További költségekkel járnak például a fugák és ragasztók, amelyek a munka méretétől függően elérhetik az 20 ezer forintot, illetve további költségek, ha a falak előkészítése szükséges, a vakolással vagy a régi csempék eltávolításával.

Rutin burkolási munka

Minden burkolási munka végső soron a fenti számításokon múlik, a bruttó 20 000 Ft négyzetméterárral, de lebonthatjuk a leggyakoribb burkolási munkákat, és rámutatunk minden olyan konkrét problémára, amely befolyásolhatja a teljes költséget.

Falburkolási költségek

A csempék ára a fenti számítás szerint kalkulálható, feltéve, hogy nincs jelentősebb probléma, például a fal előkészítése.

A csempe költsége

A csempe drágább lehet, mint a burkolókő, mert elég tartósnak kell lennie ahhoz, hogy elbírja a lábak és a bútorok súlyát. Szükséges lehet az alap előkészítése, ami megnöveli a munka összköltségét.

A fürdőszoba csempézési költségei

Egy dolog, ami növelheti a fürdőszoba csempézés költségeit, ha úgy dönt, hogy nagyon kicsi csempével készít mozaikot, mivel ez sokkal munkaigényesebb és több időt vesz igénybe, így az ára ennek megfelelően nő. Hasonlóképpen, a ferde mennyezet vagy más felület bonyolultabbá teszi a csempe felépítését, ez pedig megnöveli a csempe összköltségét a fürdőszobában.

A konyha burkolásának költsége

A konyhai csempe viszonylag egyszerű lehet, ha le akarja fedni a hátteret a mosogató vagy a munkalap mögött, és a burkoló viszonylag egyszerűen meg tudja határozni a konyhai csempe árát.

Frissítve itt: Nov 15, 2023