Szolgáltatások
Hogyan működik?
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Ingyenes

Keressen képzett szakembereket korrekt áron

Alapozás, alap betonozás
Projekt benyújtása ingyenes
Elégedett vásárló Nagyon elégedett vagyok az egész folyamattal a válaszadástól a javítási igényen át az elvégzett munkáig, azonnali ár- és dátumajánlat, gyors javítás, kiváló kommunikáció, kedvező ár. Hát, köszönöm.
profile image
Matúš K.A vásárló
Miért Wilio?
8 272 szakember
4 439 befejezett projekt
4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése
260 000 + alkalmazásletöltés
Alapozás, alap betonozás ár

Mennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Alapozás, alap betonozás? A Alapozás, alap betonozás a szolgáltatások teljes körét lefedi. Átlagáraikat az ezen az oldalon található számológépben láthatja.

Lásd még:Szolgáltatások
ÁrkalkulátorHázalapozás árjegyzéke

Ahhoz, hogy megtudja a házalapozás pontos árát, küldje el megbízását ellenőrzött szakembereinknek, így több ajánlatot kaphat. Tekintse meg a szolgáltatásokhoz tartozó árakat a házalapozás kategóriában.

Beton34 559,59Ft / m3
Alaplapok betonja, sima, C16/20 osztály.
Összesen
m3
Megbízás hozzáadása
Betonalap szalagok34 121,67Ft / m3
Betonalap szalagok, sima, C16/20 osztály.
Összesen
m3
Megbízás hozzáadása
Zsaluzás4 561,72Ft / m2
Függőleges vagy ferde (elhajlított) falzsalu, egyenes vagy szögletes alaprajzú, laza vagy dúcolt gödrökben, barázdákban, aknákban, beleértve a támasztékokat is.
Összesen
m2
Megbízás hozzáadása
Erősítés576 601,46Ft / t
Betonacél alaplapok B500 (10 505) megerősítése .
Összesen
t
Megbízás hozzáadása
32 071,25Ft /
summary
create demand
11 319,27Ft /
summary
create demand
17 293,32Ft /
summary
create demand
86 466,61Ft /
summary
create demand
86 466,61Ft /
summary
create demand
Kapcsolódó árjegyzékekEgyéb szolgáltatások árjegyzéke
ÉpítkezésMennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Építkezés? A Építkezés a szolgáltatások teljes...
Mutass többet
Hasznos volt az Ön számára ez az információ?
Kérdések és válaszokAmit tudnia kell
Milyen mély legyen egy földszintes ház alapja?

A mélység attól függ, hogy milyen a talaj, szilárd talajba kell ásni. Az egyszintes épületek szalagalapjai általában 450 mm szélesek és legalább 200 mm mélyek, két emeleten pedig 600 mm szélesek és 200 mm mélyek.

Mennyibe kerülnek az alapok?

Mivel egy ilyen épület cölöp- és gyűrűrendszerének költsége 3 és 4,5 millió Ft között mozog, érdemes lehet egy feltárt alapozási rendszerre cserélni. ... Költség összehasonlítás 30 m³ ásás 300 000 Ft Megerősítő háló 71 000 Ft Beton alapozás 10 m³ 500 000 Ft Összesen 1 500 000 Ft

Mennyibe kerül egy betonlap?

A 7 × 9 m-es tábla 63 négyzetmétert fed le. Az átlagos négyzetméterár mellett hozzávetőlegesen 1 500 000 forintot lehet fizetni egy alaplapért. Az ár azonban 1 070 000 és 2 100 000 Ft között változhat.

Hogyan számolja ki az alapozás költségeit?

Egy öntött betonlap négyzetméterenként 1800-5100 forintba kerül, míg egy befejezetlen pincealap négyzetméterenként átlagosan 33 euróba kerül. ... Alapköltség négyzetméterenként. Házalapok típusai Ár Monolit betonlap 1800-5100 Ft Rönkfalak betonlemeze 1800-2200 Ft Kikötő és gerenda 2500-4000 Ft Böngészési terület 2500-5100 Ft

Milyen vastag az alaplap?

A födém alapja betonból készül, amely középen általában 10-15 cm vastag. A vízelvezetés céljából gyakran egy betonlapot helyeznek a homokréteg tetejére. A födémre épült házakban nincs hely a padló alatt.

Mennyi ideig állhatnak az alapok az építkezés megkezdése előtt?

A betonnak legalább hét napig ki kell kötni, mielőtt ráépítené. A hosszabb várakozás azonban jelentősen csökkenti a betonrepedések kockázatát. A beton az öntés után 28 napig keményedik, amikor eléri a maximális szilárdságot.

Milyen közel áshatok az alaphoz?

Mindaddig, amíg az alapzat szerkezetileg biztonságos, közvetlenül mellette áshat anélkül, hogy veszélyeztetné annak integritását – amíg el nem éri az alapzatot. A potenciális árokproblémák közé tartozik az árok beomlása és a közművek vagy csövek véletlen megszakadása.

Milyen mélyen kell alapozni egy 2 szintes házat?

Következtetések: minimum 1 méter alapmélység - egyszintes épületnél közepes agyagos talajban elfogadható, 2 szintesnél 1,2 m mélység, 3 szintesnél 1,5 m, 4 szintesnél 1,8 m és 5 szintes épületnél 2,1 m mélység .

Mennyibe kerül a tömbök lerakása négyzetméterenként?

Betonblokk-fal esetén a szükséges blokkok száma és a fizetendő ár a fal méretétől és attól függ, hogy egy- vagy kéthéjú-e. Egyrétegű falhoz körülbelül 10 betontömbre lesz szüksége négyzetméterenként. A kettős héjú falhoz pedig körülbelül 20 betontömbre lesz szüksége négyzetméterenként.

Mi a 3 fajta alapozó?

Az alapok típusai eltérőek, de valószínű, hogy a ház bővítése a három alap egyike lesz: pince nappali fénnyel vagy anélkül, vagy betonlap a talajszinten

Mi a ház legerősebb alapja?

Az alapok többnyire erős anyagból készülnek, így földrengések, ciklonok idején is a helyén tudják tartani a házat. Ezért általában betonból készülnek, amely a legerősebb építőanyag.

Mennyibe kerül egy garázs alapozás?

A garázs alapja ALAP TÍPUS JELLEMZŐ NÉGYMÉTERNÉZETÉRTÉK*, beleértve az anyagot és a munkát Kavics alap 14 800 - 37 000 Ft Úszóbeton 30 000 - 51 000 Ft Monolit beton 33 000 - 57 000 Ft Betonblokk 43 000 – 54 000 Ft

Hogyan kell kiszámítani a beton lábazatot?

A beton kiszámítása: Határozza meg, milyen vastag legyen a beton Mérje meg a lefedni kívánt hosszt és szélességet. A terület meghatározásához szorozza meg a hosszt a szélességgel.

Mi a legolcsóbb épületalap?

Ha házat épít, a betonlapnak van értelme az alacsony költség miatt. Ez a legolcsóbb és ehhez képest a leggyorsabb megoldás. A megfelelő csapat rövid időn belül le tudja rakni a betonlemez alapot, és a száradási folyamat sem tart sokáig.

Hol használják a T-alakú alapozókat?

A T-alakú alapot olyan területeken használják, ahol a talaj megfagy. Először is lefektetik az alapot. Másodszor, a falakat építik és öntik. Végül lefektetik a táblát.

Meg kell erősíteni az alapokat?

A betonlábazat megerősítése azt jelenti, hogy csökkentheti annak a kockázatát, hogy a beton a föld nyomása miatt eltolódjon és elszakadjon – repedjen. Ezt szem előtt tartva általában jó ötlet betonacélt használni bármilyen szerkezet alapozásában. Erre azonban sok esetben nincs szükség.

Melyik alapozás olcsóbb az öntvény vagy a tömb?

Olcsóbb az öntött beton alap, mint a tömbfalalap? Általában az építési költségek helyenként változnak. De a valóságban az öntött falak körülbelül 20%-kal olcsóbbak, mint a blokk alapfalak.

Mennyibe kerül a földmunka?

Az alapozás átlagos költsége 37-44 ezer Ft négyzetméterenként. Az alapozás méterenkénti összköltsége függ az épület méretétől, a talaj állapotától, a választott alapozási típustól és a helyszínre való könnyű hozzáféréstől.

Milyen mélyek legyenek a szalagalapok?

A szalagalapok vastagsága 150-500 mm legyen. Az ásatások vastagsága meghaladja az 500 mm-t.

Milyen mélyek legyenek az alapok?

A szalag-, árok- vagy alátétalapokat minimum 750 mm mély plaszticitású agyagban, 900 mm közepes mélységben kell önteni, az ajánlott minimális mélység 1 m a legmagasabb kockázatú területek alapozásánál. Ha a közelben fák vannak vagy voltak, akár 3 m-es mélységre is szükség lehet

Mennyibe kerülnek az alapok?

A szalagalapozás költsége méterenként 37 és 44 ezer Ft között mozog. Kicsit többet kell fizetnie az ásatás alapfeltöltéséért, méterenként 44-55 ezer forintig. Például egy 7x10 m-es épület alapozása átlagosan 1,5 millió forintba kerülhet egy mély szalagalapozás esetén.

Milyen mélyek legyenek az alapok?

A szükséges betonmélység az alkalmazástól függ: például a melléképületek alapjainak legalább 200 mm vastagnak kell lenniük, míg körülbelül 100 mm-nek elég mélynek kell lennie egy fészer alapjához.

Milyen mélynek és szélesnek kell lennie az alapoknak?

A háborítatlan talaj, a tömörített töltőanyag vagy a CLSM-szabályozású kis szilárdságú anyag felszíne alatt a lábazat minimális mélysége 305 mm. A lábak minimális szélessége 305 mm.

Milyen mélyre kell alapozni egy 2 szintes bővítményt?

A kétszintes házak alapozásának minimális mélysége 200 mm, hogy biztosítsa a céljuk teljesítéséhez szükséges szilárdságot.

Le tudod rakni a saját házadat?

Nem javasoljuk saját alapozás öntését. Drága, időigényes, és veszélyes lehet a barkácsolók számára. Ez egy olyan projekt, amelyhez szakembert kell fogadnia. Bár az alapok felépítéséhez egy csomó képzett szakemberre van szükség, a folyamat lenyűgöző.

Kavicsot kell tenni a lábazat alá?

Igen, szükség van kavicsra, alapra vagy teraszra egy betonlap alá. A kavics erős alapot biztosít a betonnak, mert tömöríthető. Ezenkívül javítja a vízelvezetést és megakadályozza, hogy a víz összegyűljön a beton alatt.

Frissítve itt: Nov 15, 2023