Szolgáltatások
Hogyan működik?
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Ingyenes

Keressen képzett szakembereket korrekt áron

Hőszigetelés
Projekt benyújtása ingyenes
Elégedett vásárló Nagyon elégedett vagyok az egész folyamattal a válaszadástól a javítási igényen át az elvégzett munkáig, azonnali ár- és dátumajánlat, gyors javítás, kiváló kommunikáció, kedvező ár. Hát, köszönöm.
profile image
Matúš K.A vásárló
Miért Wilio?
8 272 szakember
4 439 befejezett projekt
4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése
260 000 + alkalmazásletöltés
Hőszigetelés ár

Mennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Hőszigetelés? A Hőszigetelés a szolgáltatások teljes körét lefedi. Átlagáraikat az ezen az oldalon található számológépben láthatja.

Lásd még:Szolgáltatások
ÁrkalkulátorHőszigetelés árjegyzéke

Ahhoz, hogy megtudja a hőszigetelés pontos árát, küldje el megbízását ellenőrzött szakembereinknek, így több ajánlatot kaphat. Tekintse meg a szolgáltatásokhoz tartozó árakat a hőszigetelés kategóriában.

Falak hőszigetelésének telepítése3 795,35Ft / m2
Falak hőszigetelésének telepítése legfeljebb 16 cm vastag fújt cellulózzal.
Összesen
m2
Megbízás hozzáadása
Cellulóz rostok255,46Ft / kg
Cellulóz rostok - fújt papír hőszigetelése 50 kg / m2.
Összesen
kg
Megbízás hozzáadása
Lapostetők hőszigetelésének telepítése2 864,76Ft / m2
Lapostetők hőszigetelésének telepítése legfeljebb 16 cm vastag fújt cellulózzal.
Összesen
m2
Megbízás hozzáadása
Hagyományos épületszerkezetek hőszigetelésének telepítése1 021,83Ft / m2
Hagyományos épületszerkezetek hőszigetelésének telepítése, ásványgyapottal, az anyag huzalokkal és csapokkal történő rögzítésével.
Összesen
m2
Megbízás hozzáadása
1 210,53Ft /
summary
create demand
Kapcsolódó árjegyzékekEgyéb szolgáltatások árjegyzéke
HomlokzatMennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Homlokzat? A Homlokzat a szolgáltatások teljes...
Mutass többet
Hasznos volt az Ön számára ez az információ?
MegbízásokLegfrissebb szolgáltatási kérdések ügyfeleinktől
Hőszigetelés

Dömsödön egy 35 nm teres kisfaházat szeretnénk külsőleg szigeltettni. 12 cm teres grafitszürke polistterollal . Vass Barbara [email protected]

Barbara V.
Dömsöd
Hőszigetelés

Budapest Erzsébetváros, Kertész utcában régi cserépfedés javítása cserép pótlásával, 2-5 M2 foltokban kb. 10 helyen.

profile image
Tamás N.
Budapest
Hőszigetelés

Pest megyei családi ház bővítésének homlokzatszigetelésére keresek szakembert. - kb 50 nm2 homlokzati felület szigetelése 15 cm-es hungarocellel - 3 nyílászáró spalettázása 2 cm XPS-el - 6 nm lábazati hőszigetelés 5 cm XPS-el - 4 db pillér szigetelése 2 cm EPS-el Mindezek színezése is kell, de nem prioritás. A lényeg, hogy a szigetelés fent legyen.

Fazekas R.
Érd
Hőszigetelés

Meglévő kisé besárgult (pár éves köműves által saját célra felrakott), de stabil, jól kivitelezett kb.3-5 cm-es szigetelésre szeretnék még 5 cm szigetelést felraknatni (nem szedjük le!!! ezt kell megoldani, folytatni), dübelezés, hálózás, majd ezt bevakolni szemcsés kevésbé kényes színű (nem fehér) külső vakolattal (stabíl, időjárás álló legyen és ne koszolódjon hamar). A méretek: A ház alapja 10*10-es a magassága 5 m. Oldalak: Dél-nyugati:5*10=50nm (3 ablak, 2 ajtó ezen a részen) lábazat 2*10=20 összesen 70 nm, Dél-keleti oldalon: 5*10=50 nm (6 ablak) és 2*5 nm lábazat=10 összesen: 60 nm, Észak-nyugati oldalon: 5*10=50nm (1 ablak, 3 kis ablak lábazatnál) + 2*10=20 nm összesen:70nm, Észak-keleti oldal 5*10=50 nm (3 kis ablak)+2*10=20 nm lábazat. Összesen 4*50 nm (fal ablakokkal, ajtókkal) azaz kb.: 200 nm és 3*20+1*10=70 nm lábazat (kis ablakokkal, ajtóval). 270 nm, körbe álványozható, jól megközelíthető 5 m magas ház szigetelés és vakolással. Költség keret: 2-3 millió forint munka+anyag költség összesen (mindent a kivitelezőnek kell be szerezni, álványozni, anyagokat stb.). Fizetés utólag vagy részletekben az elkészült rész után, azonnali utalás vagy kp. előre nincs pénz! Garancia vállalása az elkészült szigetelésre szükséges, lehetőleg írásos formában. Munka kezdése 2021 nyár esetleg ősz eleje.

Éva V.
Érd
Hőszigetelés

Egy mezőkövesdi társasház egyik homlokzatának hőszigeteléséhez és néhány, hozzá köthető egyéb munka elvégzéséhez keresnénk kivitelezőt. Nagyságrendileg 150-200[m^2]-ről beszélhetünk, amit feltételezhetően állványozni is kell. Amennyiben felvennék velünk a kapcsolatot, pontosabb leírást is tudnék adni, valamint alaprajzokat és fényképeket is küldenénk.

Ny. D.
Mezőkövesd
Hőszigetelés

Tetőteres családiház 200 cm-es parapetfalas tetőterének, padlástér felőli ( OSB lapokkal burkolt) mennyezeti és ferde tetőrészi hőszigetelésének utólagos után töltése mivel az eredeti üveggyapotot paplanokat ( 5+15cm) egyes helyeken nyest taposta össze.

Csaba P.
Solymár
Hőszigetelés

A szigetelendő felület Budapesten, a 13. kerületben található. Egy panelháznak a földszint és első emelet közötti, alulról hűlő födémrészéről lenne szó, körülbelül 12 négyzetméteres kiterjedésben. A lakás padlójának egy része alá benyúlik a ház bejárati része, illetve a fűtetlen hulladéktároló így ezen terület fűtetlen térrel határos, ami miatt a padló nagyon hideg télen. Ennek a födémrésznek a szigetelését szeretnénk megoldani, hogy kellemesebb hőérzet legyen a lakásban.

Dávid C.
Budapest
Hőszigetelés

Hladam sikovnu partiu na ciastocne zateplenie prizemneho rodinneho domu plus natiahnutie novej fasady komplet Idealne jun - zaciatok jula na rodinnom dome v Rajke pri Bratislave

Peter D.
Rajka
Hőszigetelés

Budapest, XX. kerületében található családi ház komplett homlokzati és lábazati hőszigetelésére keresek szakembert (felület előkészítése, szigetelés felrakása, ablakok szigetelése, vakolás, színezés, stb). Összesen kb. 175 nm felület (homlokzat kb. 160 nm, lábazat 15 nm) Homlokzatra 15 cm-es eps, lábazatra 10-es xps kerülne. Hőszigetelő lemezek, háló, minimálisan szükséges ragasztó már berendelve. Egyéb anyagok (indító sín, dübbelek, vakoló anyag, színező) megbeszélés szerint még beszerzendők. Költségvetés teljes munkadíjra: kb. 10.000,- Ft + Áfa /nm

Balázs S.
Budapest
Hasznos információAmit tudnia kell

Mennyibe kerül a tetőtér-szigetelés?

A tetőtér szigetelése nagyszerű módja annak, hogy növelje otthona energiahatékonyságát. Segít melegen tartani otthonát és csökkenti a fűtésszámlát.A szigetelés költsége ezekkel a megtakarításokkal sokszor néhány év alatt megtérülhet, így minden szigeteletlen háznál érdemes megfontolni.

Tetőtér-szigetelés

Javasoljuk, hogy a tetőtér szigetelése legalább 270 mm vastag legyen, ami különböző anyagokkal érhető el.

A tetőtér-szigetelés készülhet üvegszálból, ásványgyapotból, juhgyapotból, cellulózból és egyéb anyagokból, és leggyakrabban tekercsbe csomagolva szállítjuk, amely könnyen elhelyezhető a gerendák közé és fölé. Ezek a tekercsek 7500 forinttól kezdődnek, és körülbelül 8 négyzetmétert fednek le. A ház és a tetőtér méretétől függően ez azt jelenti, hogy kevesebb mint 38 000 forintért saját maga is szigetelheti a padlást.

Azonban egy professzionális szigetelő szakember alkalmazása a legjobb módja annak, hogy garantálja a jó munkát, és megoldja az összes felmerülő problémát.

Figyelembe véve az anyag- és munkaköltséget - általában kevesebb, mint egy napi munkát -, valamint a tetőtér alaptakaróval történő szigetelésének szokásos költsége 75 000 és 150 000 Ft között van, a tetőtér méretétől függően.

A tetőtér szigetelésének másik módja a laza töltetű szigetelés, amelyhez olyan anyagot használnak, mint például parafa vagy más, a takarószigetelésben megtalálható anyagokhoz hasonló anyagok, amelyek eloszthatók a gerendák közötti területen. Ennek ára általában hasonló a takaró szigeteléséhez.

Habszigetelés költségei

Az egyszerű tekercs hőszigetelő vagy laza kitöltő szigetelés mellett a padlásszigetelés másik népszerű alternatívája a szórt hab vagy fújható hab szigetelés, ahol erre szakosodott gépből habréteget szórnak a szigetelni kívánt területre.

A telepítéshez szakemberre van szükség, és olyan helyekre is alkalmas, ahol nehéz a hozzáférés. Előnye a gyorsaság.

Az árak nem különböznek túlságosan a többi tetőtéri szigeteléstől, de a szükséges speciális szerszámok miatt valamivel magasabbak lehetnek.

Egyéb költségek, amelyeket figyelembe kell venni

A tetőtér szigetelésének számos komplikációja van, amelyek növelhetik a projekt összköltségét, bár ezek általában nem jelentenek jelentős többletköltséget.

Például, mivel a tetőtér szigetelése megtartja a hőt a földszinten, ez azt jelenti, hogy magában a tetőtérben alacsonyabb lesz az ebből eredő hőmérséklet, ami nagyon alacsony külső hőmérséklet esetén okozhat problémákat, különösen, ha fagypont alá süllyed. Emiatt a tetőtérben lévő összes csövet szigetelni kell, ami egy kis többletmunkát jelent.

Tárolás

Ha a padlást tárolásra szeretné használni, ebben az esetben deszkákat kell felhelyeznie a gerendák fölé. Ezek a gerendák nem ülhetnek rá a szigetelőanyagra, mert annak összenyomása elveszi a szigetelés teljes hatékonyságát, ezért beépített szigetelőréteggel ellátott táblákra lesz szükség. Ezek általában drágábbak, mint a takarók. Attól függően, hogy mekkora helyet szeretne lefedni, lehet, hogy nem sokra lesz szüksége.

Ha elektromos vezetékek futnak át a gerendáin, előfordulhat, hogy a felhasznált anyagoktól függően módosítania kell az útvonalat – ha villanyszerelőre van szükség, ez sokat hozzátesz a projekthez, mivel a villanyszerelők óránként körülbelül 7 500 forintot kérnek.

Hasonlóképpen, ha problémái vannak a nedvességgel, szivárgással vagy lyukakkal a tetőn, amelyek átengedhetik a vizet, ami károsíthatja a szigetelést, ezeket a problémákat meg kell oldani a szigetelés kivitelezése előtt. A költségek nagymértékben változhatnak attól függően, hogy mit kell elvégezni.

Frissítve itt: Nov 15, 2023