Szolgáltatások
Hogyan működik?
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Ingyenes

Keressen képzett szakembereket korrekt áron

Kád és zuhanytálca telepítés
Projekt benyújtása ingyenes
Elégedett vásárló Nagyon elégedett vagyok az egész folyamattal a válaszadástól a javítási igényen át az elvégzett munkáig, azonnali ár- és dátumajánlat, gyors javítás, kiváló kommunikáció, kedvező ár. Hát, köszönöm.
profile image
Matúš K.A vásárló
Miért Wilio?
8 272 szakember
4 439 befejezett projekt
4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése
260 000 + alkalmazásletöltés
Kád és zuhanytálca telepítés ár

Mennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Kád és zuhanytálca telepítés? A Kád és zuhanytálca telepítés a szolgáltatások teljes körét lefedi. Átlagáraikat az ezen az oldalon található számológépben láthatja.

Lásd még:Szolgáltatások
ÁrkalkulátorKád és zuhanytálca telepítésének árjegyzéke

Ahhoz, hogy megtudja a kád és zuhanytálca telepítésének pontos árát, küldje el megbízását ellenőrzött szakembereinknek, így több ajánlatot kaphat. Tekintse meg a szolgáltatásokhoz tartozó árakat a kád és zuhanytálca telepítése kategóriában.

Zuhanyelvezetők telepítése9 853,32Ft / db
Zuhanyelvezetők beépítése 700 mm középhosszig.
Összesen
db
Megbízás hozzáadása
Akril zuhanytálcák felszerelése16 057,26Ft / db
Akril négyzet alakú zuhanytálcák felszerelése - 800x800 mm.
Összesen
db
Megbízás hozzáadása
Masszázs zuhanykabin felszerelése70 432,96Ft / db
Masszázs és gőz zuhanykabin felszerelése.
Összesen
db
Megbízás hozzáadása
Zuhanyfal telepítése10 948,13Ft / db
2000 mm magasságú zuhanykabinok telepítése egyszárnyú ajtókhoz, szélesség 750 mm.
Összesen
db
Megbízás hozzáadása
8 803,87Ft /
summary
create demand
8 803,87Ft /
summary
create demand
Kapcsolódó árjegyzékekEgyéb szolgáltatások árjegyzéke
Vízvezeték szerelő, vízszerelésMennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Vízvezeték szerelő, vízszerelés? A Vízvezeték szerelő,...
Mutass többet
Hasznos volt az Ön számára ez az információ?
Hasznos információAmit tudnia kell

Mennyibe kerül egy zuhany beszerelése?

Mindenki élvezni fogja a kellemes, forró zuhanyt, akár reggel, akár lefekvés előtt. Nincs tehát rosszabb, mint egy gyenge zuhany, miközben fröcsköl a zuhanyrózsa és sosem elég meleg a víz. Ha új zuhanyfejet kell vásárolnia, vagy ki kell cserélnie a régit, ebből a cikkből megtudhatja, milyen költségekkel számolhat.

Ez a cikk elsősorban az új zuhanyegység - szivattyú, csövek és zuhanyfej - cseréjének és beszerelésének költségeit tárja fel. Számos különböző típusú zuhany közül választhat, attól függően, hogyan van beállítva otthona vízrendszere.

Telepítés

A szerelő óradíja 22000 Ft körül alakulhat, bár egy egyszerű zuhanycsere általában fél napot vesz igénybe, így a több órás beszerelés költsége 75000 Ft körül alakul, attól függően, hogy hol tartózkodik. A teljes munkaköltség a telepítés költsége, plusz a megvásárolt zuhanyegység költsége.

Ez azt jelenti, hogy a zuhanyegység cseréjének teljes költsége körülbelül 120 ezertől majdnem 380 ezer forintig terjedhet, a választott modelltől függően.

Elektromos zuhanyzók

Az elektromos zuhanyok a hidegvízellátáshoz csatlakoznak, és a zuhanyegységben lévő fűtőtest segítségével melegítik fel a vizet a kívánt hőmérsékletre. Ezek viszonylag drágák lehetnek - 22000 forinttól - a jobb modellekért több mint 75000 forintig.

Keverőzuhanyok

A keverőzuhanyok a zuhanyegységen belüli szeleprendszer segítségével egyaránt meleg és hideg vizet szívnak fel, hogy a vizet a kívánt hőmérsékletre keverjék. Ezek az egységek fal mögé rejtve vagy fedetlenül is elhelyezhetők. Az egységek 20 és körülbelül 55 ezer Ft között mozoghatnak.

Termosztatikus zuhanyzók

Ezek a zuhanyozók egy érzékelővel vannak felszerelve, amely érzékeli a hőmérséklet-változásokat, hogy segítsen szabályozni azt, így nincsenek éles változások, ha például valaki más csapot használ. Ezek körülbelül 38 és 75 ezer Ft között mozoghatnak.

Digitális zuhanyzók

Ezek a csúcskategóriás zuhanyzók digitális interfésszel rendelkeznek a hőmérséklettől a nyomásig mindent vezérelhetnek, és akár intelligens otthoni eszközökhöz is csatlakoztathatók. Ezeknek a zuhanyzóknak az ára modelltől függően 130 ezer forinttól több mint 220 ezerig terjedhet.

További költségek

Ha a teljes zuhanyt, beleértve a teljes kabint is, paravánra és kádra szeretné cserélni, akkor a választott anyagoktól függően számos többletköltség vár Önre. A teljes fülke cseréje körülbelül 380 ezer forintba kerülhet, különösen, ha további burkolásra van szükség.
 

Frissítve itt: Nov 15, 2023