Szolgáltatások
Hogyan működik?
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Ingyenes

Keressen képzett szakembereket korrekt áron

Kazán szerelése és javítása
Projekt benyújtása ingyenes
Elégedett vásárló Nagyon elégedett vagyok az egész folyamattal a válaszadástól a javítási igényen át az elvégzett munkáig, azonnali ár- és dátumajánlat, gyors javítás, kiváló kommunikáció, kedvező ár. Hát, köszönöm.
profile image
Matúš K.A vásárló
Miért Wilio?
8 272 szakember
4 439 befejezett projekt
4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése
260 000 + alkalmazásletöltés
Kazán szerelése és javítása ár

Mennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Kazán szerelése és javítása? A Kazán szerelése és javítása a szolgáltatások teljes körét lefedi. Átlagáraikat az ezen az oldalon található számológépben láthatja.

Lásd még:Szolgáltatások
ÁrkalkulátorKazán szerelésének és javításának árjegyzéke

Ahhoz, hogy megtudja a kazán szerelésének és javításának pontos árát, küldje el megbízását ellenőrzött szakembereinknek, így több ajánlatot kaphat. Tekintse meg a szolgáltatásokhoz tartozó árakat a kazán szerelése és javítása kategóriában.

Szerviz43 792,52Ft / egész
Legfeljebb 35 kW teljesítményű, függesztett, kondenzációs gázkazán szervizelése, emisszió méréssel.
Összesen
egész
Megbízás hozzáadása
Felülvizsgálat (revízió)32 844,39Ft / egész
Legfeljebb 35 kW teljesítményű, függesztett gázkazán felülvizsgálata (revízió). Felfüggesztett gázkazán teljes karbantartása.
Összesen
egész
Megbízás hozzáadása
Diagnosztika21 896,26Ft / egész
Legfeljebb 35 kW teljesítményű, függesztett gázkazán diagnosztikája. Felfüggesztett gázkazán teljes karbantartása.
Összesen
egész
Megbízás hozzáadása
Óradíj12 772,82Ft / óra
A szervizelés és a kazán felülvizsgálatának óradíja.
Összesen
óra
Megbízás hozzáadása
Kapcsolódó árjegyzékekEgyéb szolgáltatások árjegyzéke
Fűtési rendszerMennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Fűtési rendszer? A Fűtési rendszer a...
Mutass többet
Hasznos volt az Ön számára ez az információ?
MegbízásokLegfrissebb szolgáltatási kérdések ügyfeleinktől
Kazán szerelése és javítása

9 éve beszerelt kazán cseréje szükséges, többszöri meghibásodás, sorozatos problémák után. A jelenlegi kazán típusa: Immergas Victrix Zeus 26. Hasonló típusú (gázcirkó) és kapacitású kazán érdekelne, teljes kiépítéssel, és állami támogatás (50%, gyermekes család) igénybevételével és teljes körű ügyintézéssel. Helyszín: Érd.

Csaba E.
Érd
Kazán szerelése és javítása

Jelenlegi kazánom nem szolgáltat melegvizet, viszont a melegvíz megnyitásakor a fűtés elindul. Ki-bekapcsolás esetén sem változik semmi. A kazán 11 éves, sok pénzt költöttem a javítására. Cserélni szeretném.

Erika J.
Dunakeszi
Kazán szerelése és javítása

Üdv! Megbízható szakember segítségét kérném. Radiant kombi kazán a következő hibajelenségeket produkálja: -HMV kb. 10 percig forró, utána csak langyos, majd forró ismét 10 perc elteltével -10 radiátorból 2 (2 szintes lakás, a kazán a felső szinten van, a problémás két radiátor a földszinten) nem melegszik fel a rendszer áttisztitása után sem -Szivattyú hangja alapján csapágyas

Levente G.
Biatorbágy
Kazán szerelése és javítása

20 éves Ferroli Domina Oasi C24E kombi kazánomat szeretném lecserélni ami a fűtést és a melegvizet is szolgáltatja.

O. Edit V.
Budapest
Kazán szerelése és javítása

Üdvözlöm. Régebbi típusú Junkers kazánunk ami a fűtést és a melegvizet is adja.,elmúlt hetekben hosszabb melegvizhasznalat után idorol időre kikapcsolt. A villogó piros gomb hosszabb benyomásával egy idő után fel lehetett éleszteni. Most azonban végleg megadta magát. Villog. A piros jelző, amit ráadásul addig nyomtam, míg be is szakadt valahogy. Tehát most se fűtés, se melegviz. Keres: kazán javítás lehetőleg rövid határidővel. Köszönettel és üdvözlettel, Maus Andras

András M.
Budapest
Kazán szerelése és javítása

Saunier duval themaclassic f as 30 e-a állandóan leveri a biztosítékot, égett szaga van és mintha pukkanást is hallottunk volna haza aljából.

Mate V.
III. kerület
Kazán szerelése és javítása

Bosch Condens 2300i W kazán felszereléséhez, vezérlések kialakításához és üzembehelyezéséhez keresek ehhez a típushoz értő szakembert. Budapestre

László H.
Budapest
Kazán szerelése és javítása

Tiszteletem! Egy JUNKER tipusu gazkazanom van. Par hete kicsereltek a gazorat, es azota nem gyullad be a kazan. Orlang van, vagyis gaz ellatas van. A bojler is zavartalnul uzemel ami ugyan azon az elven mukodik.

Istvàn S.
XXII. kerület
Hasznos információAmit tudnia kell

Mennyibe kerül a kazán karbantartása?

Mindannyian a kazánokra támaszkodunk, hogy melegen tartsák otthonunkat és melegen tartsák a vízvezetékünket.

Ám autóinkhoz és az összetett gépezet egyéb alkatrészeihez hasonlóan a kazánjainkat is rendszeres karbantartásra van szükség, hogy a lehető legjobban működjenek, és ne legyenek olyan problémák, amelyek a jövőben fejfájást okozhatnának.

Ez a cikk a kazán karbantartásának költségeit tárgyalja, hogy tudja, mire számíthat.

Karbantartásra szorul a kazánja?

A szakértők azt javasolják, hogy évente ellenőrizze a kazánt, hogy megbizonyosodjon arról, hogy megfelelően működik.

Ha több mint 12 hónap telt el a kazán utolsó szervizelése óta, érdemes a kazánt ellenőrizni.

Ha most költözött új házba, akkor ütemezze be a kazánszervizt, hogy megbizonyosodjon arról, hogy nincs probléma a kazánnal - az utolsó dolog, amire szüksége van, az az, hogy kicsomagolt dobozok vegyék körül fűtés és melegvíz nélkül.

Aggodalmak

Egy másik alkalom a kazán javítására, ha bármilyen aggálya van a teljesítményével kapcsolatban, vagy ha konkrét problémát észlel.

Ha a kazán szokatlan zajokat ad ki, vagy szivárog a csövekből, szakemberhez kell fordulni. Hasonlóképpen, ha a kazán leáll, vagy nem tudja fenntartani a nyomást, érdemes megnézni, hogy nincs-e valami komolyabb problémája.

A tágabb fűtési és vízrendszerrel kapcsolatos problémák, mint például az alacsony nyomás a csapokban, a víz nem melegszik fel és a radiátorok hideg foltjai, szintén a kazánnal kapcsolatos alapvető problémák jelei lehetnek.

Ne feledje, hogy a kazán javítására csak regisztrált szakembereket alkalmazzon.

Mennyibe kerül a kazán szerviz?

Egy kazán átlagos szervizelési költsége 25 ezer Ft körül van, bár az árak általában 22 ezer körül kezdődnek és elérik a 38 ezer forintot.

Ez nem tartalmazza azon további javítások költségeit, amelyeket a szakembernek el kell végeznie, ha javítandó hibát talál.

A nagy nemzeti vállalatoknak valószínűleg meghatározott kazán-szolgáltatási díjat kell fizetniük, további alkatrészek és javítási költségek nélkül, amelyek valószínűleg magasabbak, mint a független szakértőké.

Lehet, hogy egyszeri kifizetésről van szó a szakembernek, de sokan szívesebben fizetnek akár a kazángyártótól, akár a háztartási biztosítástól, akár az energiaszolgáltatótól származó hosszú távú fedezetcsomagot, amely éves ellenőrzési szolgáltatást is tartalmaz.
Egyes beszállítók ragaszkodnak az éves szervizhez, hogy fenntartsák a kazán garanciáját.

Kombinált kazán szervizköltség

Bár a kombinált kazán vásárlása többe kerülhet, mint a gázkazán vásárlása, a szolgáltatás általában nagyon hasonló árú.

Az ellenőrzés általában 25-38 ezer Ft-ba kerül. Az ár a rendszerkazánoknál is hasonló.

Mit tartalmaz a kazán szolgáltatás?

A szakember a kazán szervizelése során számos dolgot ellenőriz. Általában ellenőrzik a vezérlőket, a nyomást, a fő belső alkatrészeket, a biztonsági berendezéseket, a víz- és gázcsöveket, az elektromos csatlakozásokat és az összes tömítést.

Tippek

Sokan csak akkor gondolnak a kazánjukra, ha jön a hideg, és el kell kezdeni a fűtést. De ne hagyja túl későre – mivel a tél az utolsó alkalom, hogy megtudja, van-e probléma a kazánjával.
A gázosoknak általában több idejük lesz nyáron, mert kevesebb segélyhívást intéznek, ezért mindenképpen a melegebb hónapokban jelentkezzen be, hogy egész évben nyugalmat tudjon nyújtani.
A gázcégek a füstcsövet is ellenőrzik, ami minden füstöt kivezet a kazánból, és mindent kitisztít, amit tisztítani kell.

Mennyi ideig tart a kazán szervizelése?

Feltéve, hogy a kazán megfelelően működik, a szervizelés kevesebb mint egy óra alatt elvégezhető. A kazánellenőrzés általában a gázipari dolgozók munkájának jelentős részét képezi.
Ez tovább tart, ha speciális javításokra vagy eljárásokra, például öblítésre van szükség.

Frissítve itt: Nov 15, 2023