Szolgáltatások
Hogyan működik?
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Ingyenes

Keressen képzett szakembereket korrekt áron

Kéményseprés
Projekt benyújtása ingyenes
Elégedett vásárló Nagyon elégedett vagyok az egész folyamattal a válaszadástól a javítási igényen át az elvégzett munkáig, azonnali ár- és dátumajánlat, gyors javítás, kiváló kommunikáció, kedvező ár. Hát, köszönöm.
profile image
Matúš K.A vásárló
Miért Wilio?
8 272 szakember
4 439 befejezett projekt
4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése
260 000 + alkalmazásletöltés
Kéményseprés ár

Mennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Kéményseprés? A Kéményseprés a szolgáltatások teljes körét lefedi. Átlagáraikat az ezen az oldalon található számológépben láthatja.

Lásd még:Szolgáltatások
ÁrkalkulátorKéményseprés árjegyzéke

Ahhoz, hogy megtudja a kéményseprés pontos árát, küldje el megbízását ellenőrzött szakembereinknek, így több ajánlatot kaphat. Tekintse meg a szolgáltatásokhoz tartozó árakat a kéményseprés kategóriában.

Kandallóbetét tisztítása7 335,23Ft / egész
Kandallóbetét tisztítása
Összesen
egész
Megbízás hozzáadása
Szobai cserépkályha tisztítása12 836,65Ft / egész
Szobai cserépkályha tisztítása
Összesen
egész
Megbízás hozzáadása
Konyhai tűzhely, sütő tisztítása12 836,65Ft / egész
Konyhai tűzhely, sütő tisztítása
Összesen
egész
Megbízás hozzáadása
Felülvizsgálati (revíziós) jelentés31 174,73Ft / egész
Felülvizsgálati (revíziós) jelentés a használatbavételi eljáráshoz, a kémény ellenőrzése és az ellenőrzés megerősítése
Összesen
egész
Megbízás hozzáadása
Kapcsolódó árjegyzékekEgyéb szolgáltatások árjegyzéke
BádogosMennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Bádogos? A Bádogos a szolgáltatások teljes...
Mutass többet
Hasznos volt az Ön számára ez az információ?
Hasznos információAmit tudnia kell

Mennyibe kerül egy kéményseprő munkája?

A működő kandallónak köszönhetően kellemesen érezheti magát otthonában, hiszen minden nappali meleg és megnyugtató központja lesz. Azonban minden kandallót, akár teljesen nyitott, akár szén- vagy fatüzelésű kályhát, karban kell tartani, hogy jól és biztonságosan működjön – ez pedig a kémény tisztítását jelenti. A hagyományos kéményseprő képe még a Mary Poppinsból származik, így sokan nem tudják, hogyan működnek a modern kéményseprők, és mennyibe kerül a kéményseprő munkája. Ez az útmutató megmutatja, mi a tipikus ára, és mire számíthat.

Kéménytisztítási költségek

A kéményseprők általában díjat számítanak fel a munkáért. Általánosságban elmondható, hogy ez egy egyszerű munka, feltéve, hogy nincsenek rendellenes eltömődések, például beszorult madár vagy nagy madárfészek. Átlagosan úgy néz ki, hogy a legtöbb esetben 15-38 ezer Ft-ba kerül egy kéményseprő munkadíja.

A folyamat általában nem tart sokáig. A kéményseprők előkészítik a területet, hogy minimálisra csökkentsék a piszkot, mielőtt a tiszta keféket alkalmazzák a kémény vagy füstcső teljes hosszában, hogy eltávolítsanak minden olyan akadályt vagy eltömődést, amely tüzet okozhat vagy befolyásolhatja a kandalló megfelelő működését.

A kéményeket általában évente egyszer meg kell tisztítani, hogy biztosítsák azok karbantartását és megfelelő működését. Ha fatüzelésű kéménye van, érdemes gyakrabban tisztítania, különösen a hidegebb hónapokban, amikor gyakrabban rak tüzet. Ha kéményes ingatlanba költözünk, érdemes kéményseprőt bérelni a kémény átvizsgálására és takarítására, különösen, ha a kandalló használatát tervezzük, hiszen nem valószínű, hogy tudjuk, mikor volt utoljára takarítva.

Ha a kéménye komolyabb eltömődést vagy sérülést szenvedett, például madárfész esetében, akkor előfordulhat, hogy ki kell cserélni a kémény fedelét, amely a kémény teteje felett található, hogy megakadályozza, hogy megsérüljön a kémény a ráeső tárgyak miatt. A burkolatok általában 7 500 - 20 000 forintba kerülnek, a kiviteltől és az anyagoktól függően, 55-75 ezer forintba kerül, ha létrán keresztül hozzáférnek a kéményhez, vagy többe, ha állványzatra van szükség.

Frissítve itt: Nov 15, 2023