Szolgáltatások
Hogyan működik?
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Ingyenes

Keressen képzett szakembereket korrekt áron

Kerítés, kapu
Projekt benyújtása ingyenes
Elégedett vásárló Nagyon elégedett vagyok az egész folyamattal a válaszadástól a javítási igényen át az elvégzett munkáig, azonnali ár- és dátumajánlat, gyors javítás, kiváló kommunikáció, kedvező ár. Hát, köszönöm.
profile image
Matúš K.A vásárló
Miért Wilio?
8 272 szakember
4 439 befejezett projekt
4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése
260 000 + alkalmazásletöltés
Kerítés, kapu ár

Mennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Kerítés, kapu? A Kerítés, kapu a szolgáltatások teljes körét lefedi. Átlagáraikat az ezen az oldalon található számológépben láthatja.

Lásd még:Szolgáltatások
ÁrkalkulátorKerítés, kapu árjegyzéke

Ahhoz, hogy megtudja a kerítések, kapuk pontos árát, küldje el megbízását ellenőrzött szakembereinknek, így több ajánlatot kaphat. Tekintse meg a szolgáltatásokhoz tartozó árakat a kerítés, kapu kategóriában.

Kerítés panelek10 415,75Ft / db
Horganyzott panel, mérete 250 cm x 63 cm. A panel lapos, a szemek mérete 50x200mm.
Összesen
db
Megbízás hozzáadása
Kerítésoszlopok3 555,72Ft / db
150 cm magas horganyzott oszlop, négyzet keresztmetszete 60x60 mm, falvastagsága 1,5 mm. A kalap csatolva. Az oszlop préselt anyák nélkül, kerítéspanelekhez készült.
Összesen
db
Megbízás hozzáadása
Atipikus kiskapuk és kapuk100 565,87Ft / db
Egyszárnyú kapu zárt profillal a szerkezethez hegesztve, és kerítéspanel a szerkezethez csavarozva.
Összesen
db
Megbízás hozzáadása
Árnyékoló hálók és ponyvák22 986,49Ft / db
A 120 cm magas zöld árnyékoló háló 80%-kal csökkenti a kerítés átláthatóságát. A háló PVC szálakból készül, UV -védelemmel és megerősített éllel. A csomagolás 50 méter hosszú halót tartalmaz.
Összesen
db
Megbízás hozzáadása
Kapcsolódó árjegyzékekEgyéb szolgáltatások árjegyzéke
BetonkerítésMennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Betonkerítés? A Betonkerítés a szolgáltatások teljes...
FakerítésMennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Fakerítés? A Fakerítés a szolgáltatások teljes...
Gabion kerítésMennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Gabion kerítés? A Gabion kerítés a...
Kovácsoltvas kapuMennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Kovácsoltvas kapu? A Kovácsoltvas kapu a...
Kovácsoltvas kerítés és elemekMennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Kovácsoltvas kerítés és elemek? A Kovácsoltvas...
Fém kerítésMennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Fém kerítés? A Fém kerítés a...
Panel kerítésMennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Panel kerítés? A Panel kerítés a...
MűanyagkerítésMennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Műanyagkerítés? A Műanyagkerítés a szolgáltatások teljes...
TolókapuMennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Tolókapu? A Tolókapu a szolgáltatások teljes...
Fonott kerítésMennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Fonott kerítés? A Fonott kerítés a...
HálóMennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Háló? A Háló a szolgáltatások teljes...
KerítésépítésMennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Kerítésépítés? A Kerítésépítés a szolgáltatások teljes...
Mutass többet
Hasznos volt az Ön számára ez az információ?
Hasznos információAmit tudnia kell

Mennyibe kerül egy kerítés felépítése?

A kerítés klasszikus módja kertjeink bekerítésére és ingatlanunk védelmére. Jó anyagokkal és megfelelő karbantartással egy jól megépített kerítés évekig kitart. Ha új kerítés építését vagy egy régi, sérült kerítés cseréjét fontolgatja, a kezdés előtt tájékozódjon a költségekről.

A fa kerítéspanel költsége

Ha beszél egy tapasztalt szakemberrel, ő azt fogja mondani, hogy a kerítésköltség megállapításának egyik módja az, hogy megtudja, hány panelből áll majd a kerítés. A szabványos kerítéspanelek általában 180 cm szélesek, és különböző magasságok állnak rendelkezésre attól függően, hogy mekkora magányra vágyik a kertben. A kerítéspanelek a keskeny deszkáktól az egyre kifinomultabb fazonokig sokféle stílusban kaphatók, ami a költségek különbségét is tükrözi – a költségek panelenként körülbelül 5500 forinttól egészen 30000 forintig is terjedhetnek a csúcskategóriás kiviteleknél vagy fából.

A költségek nagy része a kerítés felszerelésével járó munkából származik. A kerítésszerelés általában legalább két szakembert igényel, mert sok munkára van szükség. Ha szükséges, távolítsa el a régi kerítést, ásja ki az oszlopokat, rögzítse és szerelje fel a paneleket. Amikor a paneleket hozzáadják az árhoz, valamint az oszlopok, kavicsdeszkák összeszerelési munkáit, amelyek a kerítés aljára vezetnek, hogy felemeljék a kerítést a földről, és megóvják a rothadástól és egyéb komplikációktól, mint például a hozzáférés, az anyag átadása a házon, majd a költségek könnyen elérhetik a 38 000 forintot panelenként. Ha nyolc panelt szeretne beépíteni, az 380 000 forintos ár nem szokatlan.

Egy műanyag kerítéspanel költsége

A hagyományos fa mellett egyre elterjedtebbek a PVC-ből készült műanyag kerítések is. Maguk a panelek ára drágább, mint a fa, 7500-8500 Ft körül mozog, de hosszú távon sokkal kevesebb karbantartást igényelnek. A telepítési költségek a fához hasonlóak.

A fém kerítés költsége

A fa és a PVC mellett fém kerítéseket is vásárolhat, a kovácsoltvas korlátoktól a hagyományos fafajtákat utánzó stílusokig. Ezeknek a kerítéseknek a költsége jelentősen eltérhet. A korlátok méterenként 75 000 forintba kerülhetnek, míg a fát másoló panelrendszer méterenként mindössze 15000 forintba kerülhet. Mindig érdemes összehasonlítani és megítélni, hogy melyik stílust részesíti előnyben.

Egyéb költségek

Ha betonoszlopokat és kavicsos födémeket használ, akkor a kerítés drágább lesz, mint a fa megfelelője, bár ennek hosszútávú előnyei is vannak. A betonszerelvények tovább bírják, és nem áll fenn a rothadás veszélye. A betontartókba szerelt fapanelek azonban zöröghetnek, ha nem megfelelően vannak felszerelve. Ugyanakkor sokan nem szeretik a beton megjelenését. A beton szintén drágább megoldás - de hosszú távon megtérül az a tény, hogy évekig kitart csere nélkül, és hogy az egyes panelek könnyebben cserélhetők, ha megsérülnek.
A hozzáférési problémák a teljes munkaerőköltségeket is befolyásolják. Ha a kerítés beépítése miatt gondok adódnak a kert ásásával, például ha a talaj különösen sziklás, vagy a kerítést burkolt területre telepítik, ez jelentősen megnövelheti a költségeket, mivel fúrásra lesz szükség. A régi kerítések ártalmatlanítása is általában többletköltséget igényel.

Frissítve itt: Nov 15, 2023