Szolgáltatások
Hogyan működik?
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Ingyenes

Keressen képzett szakembereket korrekt áron

Kertészet, faiskola
Projekt benyújtása ingyenes
Elégedett vásárló Nagyon elégedett vagyok az egész folyamattal a válaszadástól a javítási igényen át az elvégzett munkáig, azonnali ár- és dátumajánlat, gyors javítás, kiváló kommunikáció, kedvező ár. Hát, köszönöm.
profile image
Matúš K.A vásárló
Miért Wilio?
8 272 szakember
4 439 befejezett projekt
4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése
260 000 + alkalmazásletöltés
Kertészet, faiskola ár

Mennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Kertészet, faiskola? A Kertészet, faiskola a szolgáltatások teljes körét lefedi. Átlagáraikat az ezen az oldalon található számológépben láthatja.

Lásd még:Szolgáltatások
ÁrkalkulátorKertészkedés árjegyzéke

Ahhoz, hogy megtudja a kertészkedés pontos árát, küldje el megbízását ellenőrzött szakembereinknek, így több ajánlatot kaphat. Tekintse meg a szolgáltatásokhoz tartozó árakat a kertészkedés kategóriában.

100 mm-nél nagyobb, 300 mm-nél kisebb törzsátmérőjű lombhullató fák kivágása2 554,56Ft / db
100 mm-nél nagyobb 300 mm-nél kisebb törzsátmérőjű lombhullató fák kivágása a törzs és az ágak levágásával, esetlegesen szükséges eltávolítással akár 50 m távolságban, vagy szállítóeszközre történő felrakodással.
Összesen
db
Megbízás hozzáadása
Dúcolatlan gödrök és bemetszések mélyítése3 941,33Ft / m3
Dúcolatlan gödrök és bemetszések mélyítése, kivéve a ferde falú, földalatti vezetékek számára készített bemetszéseket, az aljzat előírt profilra és lejtőre történő kiegyenlítésével, 3–tól 100 m 3 kőzetben.
Összesen
m3
Megbízás hozzáadása
Kaszálás/fűnyírás21,90Ft / m2
Kaszálás, miközben a közepesen sűrű növényzet a vegetációs időszakban a helyszínen marad.
Összesen
m2
Megbízás hozzáadása
Konzultáció36 493,76Ft / egész
A bokrok, fák és virágok ültetési helyén történő konzultáció.
Összesen
egész
Megbízás hozzáadása
Kapcsolódó árjegyzékekEgyéb szolgáltatások árjegyzéke
Kert, kertészMennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Kert, kertész? A Kert, kertész a...
Mutass többet
Hasznos volt az Ön számára ez az információ?

Mennyibe kerül egy fakivágás? 

Könnyű megfeledkezni a kertünkben növő fákról, amíg valami rossz nem történik – egy korhadt ág ráesik az autóra, vagy a szobában lévő fényt elzárják a levelek. Ahhoz, hogy a fák egészségesek legyenek és a legjobban nézzenek ki, valamint megóvjuk otthonainkat és tulajdonunkat, elengedhetetlen, hogy gondosan ügyeljünk rájuk, és ehhez a legjobb módja egy tapasztalt szakember alkalmazása. Először azonban tudnia kell, mennyibe kerülnek az ilyen munkálatok.

Fakivágási költségek 

Míg sok háztartási feladatot könnyű felmérni és négyzetméterre számolni, a fakivágás számos tényezője van, amelyek befolyásolhatják a munkaerő végső költségét. A kert közepén álló kicsi, két méter magas fa eltávolítása egyszerű munka, amelyet sokan megfontolnának önállóan is, de ez egy kertészcsapatnak kevesebb mint egy órát vesz igénybe. Az órabér általában körülbelül 11 500 – 17 000 Ft/óra/fő. Azonban az olyan munkákhoz, mint például egy nagy tölgyfa kivágása, amely a telek határán áll, és ezért nehezebben megközelíthető, nagy csapatot és esetleg több napos munkát igényel. A csapat magasban dolgozik, és több tonna fát kell eltávolítania. Ez a munka akár 750 000 forintba is kerülhet.

Általánosságban elmondható, hogy a kisebb fakivágási munkák óra- vagy napidíjban értékelhetők. A szakemberek a munka jellegéből adódóan általában csapatban dolgoznak – míg egy kisebb cég körülbelül 130 000 forintos napidíjat számíthat fel, ha kétfős csapattal dolgozik. Nagyobb csoport esetén sem jóval magasabb a napidíj, nem haladj meg a 250 000 forintot. 

Fakivágás kis és egyszerű munkák esetén: 

félnapos fakivágás 38 000 – 130 000 Ft lehet, amihez hozzáadható még 38 000 Ft hulladékelszállításra, bár ezzel kapcsolatban a helyi hatósághoz is fordulhat. Valamivel nagyobb fák, például nyír esetében ez egy kicsit tovább tarthat, és körülbelül 17 000 – 300 000 Ft-ba kerülhet a csapattól, a fa méretétől és elhelyezkedésétől, valamint az Ön földterületétől függően. A nagyon nagy, idős fáknál, különösen azoknál, amelyek a többi eszközt meghaladják, a költség akár több százezer forintot is elérhet.

A fatörzsek eltávolításának költsége

Lehetőség van csonkköszörűk bérlésére, amelyeket saját maga is használhat, költsége napi 38 000 forintnál is kevesebb lehet. Általában kifizetődő egy szakembert is megbízni, hogy jó végeredményt kapjon. A csonkok eltávolításának költsége az átmérőt hüvelykben mérve 700 Ft, ha a csonk nagyon alacsonyan van a talaj felett, így egy 10 hüvelyk széles csonk eltávolítása 7000 forintba kerülne. Bár ez egy egyszerű alapdíj, a projekt összköltsége valószínűleg magasabb, különösen, ha ez az egyetlen olyan munka, amelyre a szakembert hívják – a teljes költség megközelítheti az óradíjakat, minimum 38 000 forintos költséggel.

A fa metszésének költségei 

A fametszést, beleértve az olyan rutinmunkákat, mint a koronacsökkentés és a koronaritkítás, általában a kertész csapatának napi díjaként kell elkönyvelni, a végső költség pedig az elvégzendő munka mennyiségétől és a fához való könnyű hozzáféréstől függ. Az alapárak körülbelül 38 000 forinttól kezdődhetnek, nagyobb fák esetében pedig elérheti az 190 000 forintot vagy még többet is. 

A fa eltávolításának további költségeit figyelembe kell venni 

Ha sok fát kell kivágni, például ha van egy kidőlt fa, amelyet el kell távolítani, akkor előfordulhat, hogy aprítógépet kell bérelnie, ami a választott modelltől függően 20 000 Ft-tól több százezer forintig terjedhet. 
Ha fafelmérést szeretne végezni, hogy ellenőrizze a fák állapotát és azonosítsa azokat a problémákat, amelyek komplikációkat okozhatnak, mint például a gyökerek, amelyek a háza alapjait érintik, ez körülbelül 38 000 – 115 000 forintba kerülhet.

Frissítve itt: Nov 15, 2023