Szolgáltatások
Hogyan működik?
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Ingyenes

Keressen képzett szakembereket korrekt áron

Kerti tó építés, halastó
Projekt benyújtása ingyenes
Elégedett vásárló Nagyon elégedett vagyok az egész folyamattal a válaszadástól a javítási igényen át az elvégzett munkáig, azonnali ár- és dátumajánlat, gyors javítás, kiváló kommunikáció, kedvező ár. Hát, köszönöm.
profile image
Matúš K.A vásárló
Miért Wilio?
8 248 szakember
4 404 befejezett projekt
4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése
260 000 + alkalmazásletöltés
Kerti tó építés, halastó ár

Mennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Kerti tó építés, halastó? A Kerti tó építés, halastó a szolgáltatások teljes körét lefedi. Átlagáraikat az ezen az oldalon található számológépben láthatja.

Lásd még:Szolgáltatások
ÁrkalkulátorKerti tó árjegyzéke

Ahhoz, hogy megtudja a kerti tó pontos árát, küldje el megbízását ellenőrzött szakembereinknek, így több ajánlatot kaphat. Tekintse meg a szolgáltatásokhoz tartozó árakat a kerti tó kategóriában.

Tavacska kiásása10 893,58Ft / m3
A tó alsó részének kiásása és szigetelése. A kiásott föld eltávolítása.
Összesen
m3
Megbízás hozzáadása
Szűrőkészlet72 623,89Ft / db
Szűrőkészlet telepítése, felhasználói utasítás.
Összesen
db
Megbízás hozzáadása
Alap2 033,47Ft / m2
Megfelelő alap a tó aljára - geotextília, tófólia.
Összesen
m2
Megbízás hozzáadása
Befejezési munkák63 545,90Ft / m3
Végső beállítások a tó körül. Az indító baktériumok, skimmer telepítése és a szűrés üzembe helyezése.
Összesen
m3
Megbízás hozzáadása
Kapcsolódó árjegyzékekEgyéb szolgáltatások árjegyzéke
Medence építés, medencékMennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Medence építés, medencék? A Medence építés,...
Mutass többet
Hasznos volt az Ön számára ez az információ?
Hasznos információAmit tudnia kell

Mennyibe kerülnek az üvegszál anyagú tavak, és miért válassza ezt a típust? 

Az üvegszál megbízható, erős és tartós módja a tó építésének. Nézzük meg az üvegszál átlagárát, és hogy miért érdemes szakemberhez fordulni. Az üvegszálas vagy üvegszál erősítésű műanyag (GRP) tavak általában erősek, megbízhatóak és hosszú élettartamúak. Valójában az üvegszálas tavak gyakran több mint 20 évig is bírják! A fedőbevonat után az üvegszálas tavak sima felületűek, amelyek jól tömítettek. Az alatta lévő szőnyeg együttműködik a tó betonszerkezetével és extra szilárdságot biztosít. A professzionális laminált tó átlagos ára körülbelül 20 000 Ft/m2 Egy 5 m2-es üvegszálas tavacska átlagos ára körülbelül 57 000 Ft.

Mennyibe kerül az üvegszál? 

Nagyjából 15 000 – 25 000 forintba kerül négyzetméterenként a tó szakember általi módosítása. Az anyagok megvásárlásával és saját kezű kivitelezéssel csökkentheti az üvegszál költségeit. A valóságban azonban a költségek közötti különbség elenyésző. A tóban lévő üvegszál általában körülbelül 53 000 forintba kerül 5 m2-enként, bár ez jelentősen emelkedhet a tó méretétől függően. A szakember nem csak sokkal gyorsabban elvégzi a munkát, hanem gondoskodik a helyes és szakszerű kivitelezésről, hogy a tó hosszú életű legyen – különösen, ha az Ön által választott szakembernek van tapasztalata az üvegszál anyagú tavak terén. Tisztában kell lennie az oldószerek és vegyszerek halakra gyakorolt toxicitásával is, ami azt jelenti, hogy tudni fogja, milyen fontos a laminált és fedőbevonat rendszer megfelelő kikeményítése.

Mennyibe kerül az üvegszál a Koi Pondban? 

A koi-tavak olyan tavak, amelyeket általában koi pontyok számára építenek (bár sok más halfajt is tartalmazhatnak). Ahelyett, hogy a legtöbb kerti tavakhoz hasonlóan ""természetes"" jellegűek lennének, a Koi-tavak inkább kis medencékre vagy nagy akváriumokra hasonlítanak. Úgy épültek, hogy az oldalak egyenesen lefelé haladnak, hogy megakadályozzák a ragadozók esetleges támadását. Általában hiányoznak belőlük a sziklák és a vízi növények, amelyek károsíthatják a koit. A Koi-tóban lévő üvegszál ára nagyban függ a tó méretétől és a választott színtől. A tó fedőrétegét különböző színekben pigmentezheti, a szokásos színek azonban a fekete vagy a British Racing Green, mert a koi halak különösen jól láthatóak sötét háttéren. A gyakoribb színek általában olcsóbbak.

Hasznos információ

Az üvegszál anyagú tavak erősek és tartósak. 
Az ilyen szakember munkadíja körülbelül 18 000 Ft, de függ a tó méretétől.
Ha szeretné kipróbálni egyedül, vásárolhat üvegszálas készletet.
A szakember szolgáltatásainak igénybevétele valószínűleg meghosszabbítja a tó élettartamát, és biztonságosabb is lehet a halak számára.

Frissítve itt: Sep 14, 2023