Szolgáltatások
Hogyan működik?
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Ingyenes

Keressen képzett szakembereket korrekt áron

Kőfaragó
Projekt benyújtása ingyenes
Elégedett vásárló Nagyon elégedett vagyok az egész folyamattal a válaszadástól a javítási igényen át az elvégzett munkáig, azonnali ár- és dátumajánlat, gyors javítás, kiváló kommunikáció, kedvező ár. Hát, köszönöm.
profile image
Matúš K.A vásárló
Miért Wilio?
8 274 szakember
4 441 befejezett projekt
4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése
260 000 + alkalmazásletöltés
Kőfaragó ár

Mennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Kőfaragó? A Kőfaragó a szolgáltatások teljes körét lefedi. Átlagáraikat az ezen az oldalon található számológépben láthatja.

Lásd még:Szolgáltatások
ÁrkalkulátorKőfaragó árjegyzéke

Ahhoz, hogy megtudja a kőfaragó pontos árát, küldje el megbízását ellenőrzött szakembereinknek, így több ajánlatot kaphat. Tekintse meg a szolgáltatásokhoz tartozó árakat a kőfaragó kategóriában.

Mesterséges kőfelületek kőmegmunkálása8 758,50Ft / m2
Mesterséges kőből (közönséges vagy transzferbetonból) készült felületek kőfaragásos kezelése a felületek érdesítésével nyert csíkok kidolgozásával
Összesen
m2
Megbízás hozzáadása
Párkányok kőmegmunkálása 14 962,44Ft / m2
Mesterséges kőből (közönséges vagy transzferbetonból) készült felületek kőfaragásos kezelése a párkányok érdesítésével nyert csíkok kidolgozásával
Összesen
m2
Megbízás hozzáadása
Korlátok kőmegmunkálása 17 881,94Ft / m2
Mesterséges kőből (közönséges vagy transzferbetonból) készült felületek kőfaragásos kezelése a korlátok érdesítésével nyert csíkok kidolgozásával
Összesen
m2
Megbízás hozzáadása
Felületek kőmegmunkálása párkányok csiszolásával11 495,54Ft / m2
Mesterséges kőből (közönséges vagy transzferbetonból) készült felületek kőfaragásos kezelése, csíkok kidolgozásával a párkányok csiszolásával.
Összesen
m2
Megbízás hozzáadása
Kapcsolódó árjegyzékekEgyéb szolgáltatások árjegyzéke
Egyéb termékek és szolgáltatásokMennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Egyéb termékek és szolgáltatások? A Egyéb...
Mutass többet
Hasznos volt az Ön számára ez az információ?
Hasznos információAmit tudnia kell

Kő- és sírköves termékek ára

Sírkövek

Az elhunytak sírjai általában egy alapműemlékből, egy sírkőből, a sírt szegélyező kőből és esetleg kővirágvázákból vagy gyertyatartókból állnak. A kő típusa a rendelkezésre álló anyagok széles skálájából választható. A sírkő ára függ a mérettől, a típustól, a lehetséges kiegészítőktől és nem utolsósorban a betűtípus színétől és típusától. A szállítás általában egy hónapot vehet igénybe.

Kőtermékek

Az alapkő átlagára tonnánként 120 000 forint. Az alapkő tonnánkénti ára általában 60 000 - 170 000 forint között mozog. A költségek főként a típustól függenek, az átlagos kő tonnánként 60 000 forint áron indul, de a kvarcit drágább, és tonnánként akár 120 000 vagy több forintba kerül.

Az anyagokért négyzetméterenként 600–1800 forintot, a munkáért pedig 4000–5000 forintot fizet. A kőburkolat természetes szépséget kínál, több természetes színben. Ez egy tartós anyag, amely jól alkalmazható a műútra, a járdákra és a teraszokra.

A projekt költségeit számos tényező befolyásolja, beleértve a kőfeldolgozás típusát, alakját, módját, a szükséges teljes mennyiséget és a szállítási módot.

A sírkő és kőtermék kiválasztásakor ügyelnie kell a kőburkolatonkénti átlagos költségekre, a szükséges kő méretére és mennyiségére, a kőtípus átlagos tonnánkénti árára és az anyag felszerelésének költségére.

Az árat azonban minden bizonnyal befolyásolja, hogy a követ járdához, medenceépítéshez, térburkolathoz, kocsibeállóhoz, kerítéshez vagy sírkőnek használják-e.

A kőburkolat négyzetméterenkénti költsége

Régiónkban az átlagos kőburkolatonkénti költség 4500-7000 forint méterenként. Ez az ár tartalmazza az alapanyagot, a habarcsot és a munkát. Maga a kő átlagára 600-1800 Ft/m2.

A kő ára tonnánként

Egy tonna burkolólap 70–140 m2 felületet fedhet le, a kő típusától függően. Az olcsóbb burkolólap tonnánként 60 000 forintba, a középkategóriás anyag tonnánként 100 000 - 150 000 forintba kerül. A legnagyobb választék ebben az árkategóriában található.

Kőburkolat raklapok

A költségek 200 000 és 700 000 forint, vagy 60 és 170 Ft/0,5 kg között mozognak. A raklapok körülbelül 3-4 tonnát nyomnak. Az egyik raklap 210-560 négyzetméteren terül el, a kő méretétől függően.

Természetes kövek

A természetes kövek ára tonnánként 60 000 és 170 000 forint között mozog. A beszállítótól függően több száz különböző színt és variációt kaphat. A kőlapok többe kerülnek, mint a betoncserepek, de jobb befektetés lehet. Ha a megfelelő típust választja, kevesebb problémája lesz a hideg vagy nedvesség okozta károkkal és nem utolsósorban a karbantartással.

Kőszikla

A kőszikla ára tonnánként 120 000 – 150 000 forintba kerül, vagy 240–300 Ft/cm. Bár általában két-négy cm vastag lapokban kerül forgalomba, gyakran talál nagyobb méreteket is. A kőburkolat nagyszerű választás kerti lépcsőkhöz és támfalakhoz. Az átlagos méret 48x72 centiméteres, néhány centiméteres vastagsággal.

Kőút

A kőből készült út ára 570 000 –  1 650 000 forint 125–250 m2 esetében. Ha zúzott kővel vagy kavicsokkal vegyíti a kőlapokat, kevesebbet kell fizetnie az előkészítésért és a telepítésért. A kőút természetes megjelenést kölcsönöz a helynek anélkül, hogy az anyagot a nyomás és a súly károsítaná. A kialakítás modern kinézetet adhat egy ilyen útnak.

Kőburkolat a medence körül

A medence körüli burkolat költsége 2 700 000 és 6 000 000 forint között mozog, feltéve, hogy a medence megközelítőleg 180–270 m. Ha sós vizű medencéje vagy pezsgőfürdője van, készüljön fel a magasabb költségekre. A kőburkolat nagyszerű választás az uszoda építéséhez. Egyes típusok természetesen hőállóak vagy csúszásmentesek, ami növeli a biztonságot.

A térkövek ára kocsifelhajtókhoz 

A térkőből készült kocsifelhajtó ára 1 400 000 –4 000 000 forintba kerül 90–180 m2-es területen. A meglévő felület eltávolítása hozzávetőlegesen további 90 000 - 360 000 forinttal emeli az árat. A legtöbb bekötőút méretre készült. Vastagabb vágást igényelnek, telepítésük nagyobb előkészületet és munkát követel. Sok háztulajdonos más kőelemeket gyárt és telepít, például szegélyeket, kisebb kőfalakat vagy másokat, amelyek összesen 300 000 - 900 000 forinttal növelhetik a költségvetést. A kőterasz telepítésének költsége 240 000 és 2 600 000 forint között van, 15 és 120 m2 esetén. A kőből készült teraszok népszerűek, sőt bizonyos mértékig csökkenthetik az energiaszámlákat. Egyes kőfajták elnyelik a hőt, nem tükrözik vissza a forró napot a házba, és így csökkentik a hűtés szükségességét.

Gyakran ismételt kérdések

Mi az a kőburkolat?

A terméskő egyfajta természetes kőzet, amely könnyen lebontható körülbelül két-nyolc centiméter vastag darabokká. A sűrű felület könnyen vágható, és jól használható járdákhoz, teraszokhoz és felhajtókhoz.

Hol éri meg kőlapokat vásárolni?

A burkolólapok megvásárlásának legjobb helye egy helyi beszállító, különösen, ha pénzt szeretne megtakarítani a szállítással. Ha a legnagyobb választékot akarja, keressen regionális nagykereskedőt.

Hogyan kell megtisztítani a teraszokat a burkolattól?

A burkolt terasz tisztításához vegye figyelembe a következő lépéseket:

  • rendszeresen söpörje a burkolatot
  • húzza ki a gyomokat
  • zsíros szennyeződéshez használjon olajszívó anyagot
  • a matt felületű anyagot három-négy évente kezelje
A kőburkolat drága?

A terméskő négyzetméterenként 600–1800 forintba kerül, ami hasonló az aszfalthoz és kissé drágább, mint a beton.

Hozzon létre megbízást a Wilio felületén még ma, és néhány percen belül megkapja ajánlatait a szolgáltatóktól. 

 

Frissítve itt: Nov 15, 2023