Szolgáltatások
Hogyan működik?
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Ingyenes

Keressen képzett szakembereket korrekt áron

Könnyűszerkezetes garázs
Projekt benyújtása ingyenes
Elégedett vásárló Nagyon elégedett vagyok az egész folyamattal a válaszadástól a javítási igényen át az elvégzett munkáig, azonnali ár- és dátumajánlat, gyors javítás, kiváló kommunikáció, kedvező ár. Hát, köszönöm.
profile image
Matúš K.A vásárló
Miért Wilio?
8 272 szakember
4 439 befejezett projekt
4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése
260 000 + alkalmazásletöltés
Könnyűszerkezetes garázs ár

Mennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Könnyűszerkezetes garázs? A Könnyűszerkezetes garázs a szolgáltatások teljes körét lefedi. Átlagáraikat az ezen az oldalon található számológépben láthatja.

Lásd még:Szolgáltatások
ÁrkalkulátorKönnyűszerkezetes garázs árjegyzéke

Ahhoz, hogy megtudja a könnyűszerkezetes garázs pontos árát, küldje el megbízását ellenőrzött szakembereinknek, így több ajánlatot kaphat. Tekintse meg a szolgáltatásokhoz tartozó árakat a könnyűszerkezetes garázs kategóriában.

Mobilgarázs583 900,22Ft / egész
Mobilgarázsok hátsó tetőlejtéssel. A sarkok és oldalak burkolata horganyzott lemezzel vízszintesen haladva biztosítja, hogy a garázsszerkezet megfeleljen a korrózióvédelemnek és a sokéves problémamentes használatnak.
Összesen
egész
Megbízás hozzáadása
Fagarázs 20 m21 623 972,48Ft / egész
Fagarázs hátsó tetőlejtéssel. A garázs szerkezete északi fenyőből vagy skandináv fenyőből készül. Megfelel a kártevők elleni védelemnek, amely hosszú távú problémamentes felhasználást garantál.
Összesen
egész
Megbízás hozzáadása
Betongarázs 18 m22 122 112,35Ft / egész
A betongarázs falai vékonyabbak, mint a falazott garázs esetében, ami nagyobb térhasználatot tesz lehetővé. A vakolat általában standard színű - fehér, bézs, szürke, téglavörös. A garázs általában szellőzőrendszerrel rendelkezik.
Összesen
egész
Megbízás hozzáadása
Falazott garázs 28 m22 372 094,63Ft / egész
Falazott garázs hátsó tetőlejtéssel. Garázs egy autóhoz, 4 x 7 m méretű. A garázs építése egészében falakból, tetőtartókból, homlokzati munkákból, vízszigetelési és bádogos munkákból áll.
Összesen
egész
Megbízás hozzáadása
Kapcsolódó árjegyzékekEgyéb szolgáltatások árjegyzéke
PihenőhelyekMennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Pihenőhelyek? A Pihenőhelyek a szolgáltatások teljes...
Mutass többet
Hasznos volt az Ön számára ez az információ?
Hasznos információAmit tudnia kell

Mennyibe kerül egy garázs festése? 

A garázs újszerű megjelenése nagyszerű módja annak, hogy otthonának esélyt adjon arra, hogy a megfelelő módon kitűnjön. Legyen szó a garázskapu festéséről az élettartam meghosszabbítása érdekében, vagy a garázs padlójának festéséről, hogy vonzóbbá tegye a teret. Könnyű új megjelenést létrehozni költségek nélkül. Itt utánajárunk a garázsfestés tipikus költségeinek, hogy segítsünk a költségvetés kiszámításában. 

Garázsfestés ára:
  • Festő és mázoló munkadíja naponta 35 000 és 65 000 Ft között mozog.
  • Az epoxi padló négyzetméterenként 35 000 és 45 000 Ft közötti összegű.

A garázsfestés költségeinek kiszámításakor figyelembe kell venni az anyagokat és a munkaerőt. A festők és mázolók árai jelentősen eltérhetnek az Ön tartózkodási helyétől, a festő és mázoló tapasztalatától és a projekt terjedelmétől függően. Azonban, hogy legyen elképzelés, a festők és mázolók átlagos napidíja 35 000 Ft körül mozog. 

A garázs festésének költsége függ a garázs méretétől, a garázs megközelítésének könnyűségétől és a választott színtől is. Ezenkívül a festés előtt mérlegelnie kell, hogy garázsa igényel-e további munkát.

A padlófestés ára a garázsban 

A garázspadló általában betonból készül, és általában a szín általában nem tapad megfelelően a padlóhoz. Ehelyett költségvetést kell kérnie epoxi alapú termékekhez, például betonfestékhez (más néven vékonyréteg-epoxigyanta) vagy durva bevonatú epoxiréteghez. 

A betonfesték négyzetméterenként általában 700-1800 forintba kerül (munka nélkül). A betonpadló festésének költsége azonban megnőhet, ha a padló sima vagy úsztatott. Ebben az esetben gyakran gyémántcsiszolásra vagy vákuumfúvásra lesz szükség, hogy a festék könnyebben tapadjon a felületre. Ha a padlón önterülő esztrich van, az szintén növelheti a költségeket, mivel előfordulhat, hogy el kell távolítani, hogy a festék jobban tapadjon.

Ezenkívül a költség a választott színtől is függ. A szürke praktikussága miatt az egyik legnépszerűbb szín. Más árnyalatok azonban segíthetnek abban, hogy jobban kifejezze stílusát. Az epoxigyanta nagyszerű választás, ha tartós, vegyszerálló padlót keres, amelynek színe pontosan olyan lesz, amilyennek szeretné. Az epoxi padló tipikus ára körülbelül 25 000 Ft/m2. 

A garázskapu festésének ára 

Ha azt szeretné, hogy a garázskaput egy szakember fesse ki, akkor óránként körülbelül 3500 forintot kell fizetnie, plusz a festés költsége. Ez azt jelenti, hogy garázskapunként körülbelül 30 000 forintot kell fizetnie, ha nincs szükség előkészítésre, vagy körülbelül 60 000 forintot előkészítéssel és alapozóval.

Ha szeretne perspektívát adni garázskapujának, érdemes olyan színt választani, amely már használatos az ingatlan külső felületén. Például a garázskapu színét az ablakkeretek, ereszcsatornák vagy a bejárati kapu színéhez igazíthatja. Ezzel összhangot kölcsönöz az egész ingatlannak. 

Hasznos információ: 

A garázsban történő festés teljes költsége az Ön tartózkodási helyétől, valamint a festő és mázoló napi díjától függ. Ha a garázs padlója betonból készült, akkor epoxi alapú festékekkel és termékekkel kell festenie. A garázskapu festésének költsége attól függően változik, hogy szükséges-e az előkészület, és ha igen, milyen.

Frissítve itt: Nov 15, 2023