Szolgáltatások
Hogyan működik?
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Ingyenes

Keressen képzett szakembereket korrekt áron

Konyhabútor összeszerelése
Projekt benyújtása ingyenes
Elégedett vásárló Nagyon elégedett vagyok az egész folyamattal a válaszadástól a javítási igényen át az elvégzett munkáig, azonnali ár- és dátumajánlat, gyors javítás, kiváló kommunikáció, kedvező ár. Hát, köszönöm.
profile image
Matúš K.A vásárló
Miért Wilio?
8 273 szakember
4 441 befejezett projekt
4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése
260 000 + alkalmazásletöltés
Konyhabútor összeszerelése ár

Mennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Konyhabútor összeszerelése? A Konyhabútor összeszerelése a szolgáltatások teljes körét lefedi. Átlagáraikat az ezen az oldalon található számológépben láthatja.

Lásd még:Szolgáltatások
ÁrkalkulátorKonyhabútor összeszerelésének árjegyzéke

Ahhoz, hogy megtudja a konyhabútor összeszerelésének pontos árát, küldje el megbízását ellenőrzött szakembereinknek, így több ajánlatot kaphat. Tekintse meg a szolgáltatásokhoz tartozó árakat a konyhabútor összeszerelése kategóriában.

Fa konyhabútor összeállítása2 664,04Ft / db
Fa konyhabútor összeállítása, az alsó szekrény váza, lábakon, szélessége 800 mm felett.
Összesen
db
Megbízás hozzáadása
Konyhabútor és ajtók felszerelése985,33Ft / db
Fa konyhabútor összeállítása, a felső szekrények ajtajai tömör ajtók, beleértve a zsanérokat is.
Összesen
db
Megbízás hozzáadása
Fa konyhabútorok és munkalapok összeszerelése2 153,13Ft / db
Fa konyhabútor, munkalap összeállítása, beleértve a hátsó pattintósínt 1000 mm felett és 2000 mm-ig
Összesen
db
Megbízás hozzáadása
Fa konyhabútorok összeállítása, a hátlap felszerelése1 532,74Ft / db
Fa konyhabútor összeállítása, hátlap felszerelése kivágások nélkül, 1000 mm felett és 2000 mm-ig
Összesen
db
Megbízás hozzáadása
Kapcsolódó árjegyzékekEgyéb szolgáltatások árjegyzéke
AsztalosMennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Asztalos? A Asztalos a szolgáltatások teljes...
Mutass többet
Hasznos volt az Ön számára ez az információ?

Mennyibe kerül egy új konyha felszerelése? 

Sok lakástulajdonos számára a konyha revitalizálása a szépítési lista élén áll. Sokunk álma, hogy konyháját lestrapált és elavult helyiségből modern és hasznos helyiséggé alakítsa, amely ideális főzésre, étkezésre, de sokan nem tudják, milyen költségekkel jár a konyha felújítása, ill. hogyan lehet megtudni, mennyibe kerül egy új konyha.

Konyhai beépítési költségkalkulátor 

Amikor egy új konyha felszerelésének árát nézzük, fontos megérteni, hogy ez az ár valójában mit takar. Általánosságban elmondható, hogy egy új konyha költségét tekintve a látható árak maguknak az egységek (pl. szekrények stb.) árát és az otthoni beszerelés költségeit fedezik. Az alapösszeköttetési és vízvezeték-szerelési munkák, külön díjat számíthatnak fel. Az árak általában tartalmazzák a készülékek - például sütők, hűtőszekrények, páraelszívók és mosogatógépek - és a munkalapok költségét, valamint a konyhai kozmetikai munkákat, mint a festés, csempézés és padlók. 

Egy új konyhaberendezés átlagos ára körülbelül 1 500 000 – 2 300 000 Ft. A spektrum alsó végén körülbelül 380 000 Ft-tól lehetséges egy új konyha vásárlása és felszerelése. A legmagasabb szinten az ár korlátlan lehet az Ön specifikációitól függően. A csúcskonyha körülbelül 5 500 000 forintba kerülhet.

Konyhabútor költségei

A konyhabútorok ára a felhasznált anyagok minőségétől és az Ön által igényelt felületkezeléstől függ. Egy kis konyhabútor, például nyolc egység, amelyek körülbelül 10 m2 tárolóhelyet biztosítanak, körülbelül 380 000 forintba kerülhet. Ha van egy nagyon nagy konyhája, amely 20 egységet igényel és 30 m2 tárolóhelyet biztosít, akkor ez az ár több mint 2 300 000 Ft lehet. Így egy egyszerű konyhafelületi megoldást kap, de még mindig szükség lesz munkalapokra, készülékekre és szerelésre. A konyhák árának megítélésekor egy másik dolog, amit érdemes szem előtt tartani, hogy a konyhát érdemesebb-e egy beszállítótól megvásárolni, a telepítést pedig kifizetni az általa javasolt szerelőknek, vagy saját szakembert keresni. Előfordulhat, hogy inkább saját maga keres konyhabeszerelőt, aki megveszi a konyhát, így üzleti kedvezményt tud adni Önnek.

Tippek

Egy másik figyelembe veendő költség a régi konyha eltávolításának költsége, és fontos, hogy ezt vegye figyelembe, amikor új konyha felszerelését fontolgatja. A hulladékszállítási engedéllyel rendelkező szakemberek ezt több százezer forintos díj ellenében megtehetik, vagy bérelhetnek konénert, vagy saját maguk vihetik el a régi egységeket.

Konyhai munkalap költségek 

A konyhai munkalapok különféle anyagokból készülhetnek, ami óriási hatással lesz a végső árra. Az egyszerű laminált munkafelületek, amelyek idővel megkarcolódhatnak, elszíneződhetnek vagy felhólyagosodhatnak, kevesebb, mint 190 000 forintba kerülhetnek. A tömörfa felületek drágábbak lesznek. Még drágábbak a gránit és kvarc munkalapok, amelyek hihetetlenül strapabíróak és évekig kitartanak – áraik a szükséges mennyiségtől függően több százezer forintot is elérhetnek.

A konyhai gépek költsége 

A készülékek költsége közvetlenül függ attól, hogy milyen specifikációra van szüksége. Például egy kis, pult alatti hűtőszekrényt kevesebb mint 38 000 forintért talál, míg egy nagy, kétajtós hűtőszekrény hűtött víz- és jégadagolóval több mint 380 000 Ft-ba kerül. Ugyanez az elv vonatkozik a sütőkre és minden más készülékre is – érdemes egy felmérést végezni, hogy megtudja, mi felel meg leginkább az Ön igényeinek, és összehasonlíthatja a különböző márkák és kereskedők árait. Ügyeljen a készülékek méretére, hogy csak olyat vásároljon, amely megfelel az Ön konyhájába.

Mennyi ideig tart egy konyha összeszerelése? 

A konyhai beépítést végző csapat méretétől függően. Az új eszközök telepítése általában körülbelül öt napot vesz igénybe. A teljes folyamat, mint például a régi konyha lebontása, felújítás, vakolás, összeszerelés és burkolás, megközelítheti a tíz napot, ami befolyásolja a teljes beépítési költséget. Megbízhat konyhára szakosodott céget vagy nagyobb építőipari céget, esetleg a szakember az Ön teljes költségén belül tudja biztosítani ezeket a szolgáltatásokat, vagy valamelyik kollégáját is ajánlhatja.

Hogyan tartsuk ellenőrzés alatt a konyha beépítési költségeit 

Számos módja van annak, hogy egy új konyha beszerelése megéri a pénzét. Ha saját maga vásárolja meg a konyhát egy boltban vagy az interneten, először feltétlenül hasonlítsa össze az árakat, és figyeljen az egész éven át tartó akciókra. Ügyeljen arra, hogy olyan szakembereket alkalmazzon, akik megbízhatóak és a tervek szerint dolgoznak. Érdemes több különböző szakembertől árajánlatot kérnie, hogy megtudja, mennyit kérnének ezért a munkáért. Legyen óvatos az új konyha helyszínre szállításakor is, ha átveszi - győződjön meg róla, hogy pontosan azt tartalmazza, amit akart, illetve, hogy biztonságos helyen tárolja, ahol nem sérülhet meg - minden, amit ki kell cserélni, növeli az időt és a költségeket.

Frissítve itt: Nov 15, 2023