Szolgáltatások
Hogyan működik?
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Ingyenes

Keressen képzett szakembereket korrekt áron

Medencetisztítás
Projekt benyújtása ingyenes
Elégedett vásárló Nagyon elégedett vagyok az egész folyamattal a válaszadástól a javítási igényen át az elvégzett munkáig, azonnali ár- és dátumajánlat, gyors javítás, kiváló kommunikáció, kedvező ár. Hát, köszönöm.
profile image
Matúš K.A vásárló
Miért Wilio?
8 273 szakember
4 441 befejezett projekt
4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése
260 000 + alkalmazásletöltés
Medencetisztítás ár

Mennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Medencetisztítás? A Medencetisztítás a szolgáltatások teljes körét lefedi. Átlagáraikat az ezen az oldalon található számológépben láthatja.

Lásd még:Szolgáltatások
ÁrkalkulátorMedencetisztítás árjegyzéke

Ahhoz, hogy megtudja a medencetisztítás pontos árát, küldje el megbízását ellenőrzött szakembereinknek, így több ajánlatot kaphat. Tekintse meg a szolgáltatásokhoz tartozó árakat a medencetisztítás kategóriában.

Téliesítés91 234,41Ft / egész
Medence tisztítása, szűrés ellenőrzése és összekapcsolása, vízpótlás, pH beállítás, medencekémia alkalmazása.
Összesen
egész
Megbízás hozzáadása
Átelelés91 234,41Ft / egész
Medence tisztítása, szűrés leállítása, a víz leengedése a a skimmer és a fúvókák alá.
Összesen
egész
Megbízás hozzáadása
Tisztítás36 493,76Ft / egész
A medence megtisztítása durva szennyeződéstől, a medence falainak és aljának megtisztítása a lerakódásoktól.
Összesen
egész
Megbízás hozzáadása
Óradíj10 948,13Ft / óra
A medence szokásos karbantartási feladatainak óradíja.
Összesen
óra
Megbízás hozzáadása
Kapcsolódó árjegyzékekEgyéb szolgáltatások árjegyzéke
Medence építés, medencékMennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Medence építés, medencék? A Medence építés,...
Mutass többet
Hasznos volt az Ön számára ez az információ?
Hasznos információAmit tudnia kell

Mennyibe kerül egy medence melletti kis ház?

Az ilyen kis házikó minden otthonnak prémium hangulatot kölcsönözhet. A medence melletti kis házak népszerű helyek az alkalmi pihenésre, a szórakozás egy új dimenzióját nyújtva ezzel.

Ha van medencéje, egy medenceház a medencéjét funkcionálisból fényűzővé emelheti, ami azt jelenti, hogy Önnek és vendégeinek nem kell visszamennie a főépületbe a medencés szórakozás közben, hiszen minden, amire szüksége van megtalálható a medence melletti kis házban.

A medence melleti ház azonban drága lehet. A költségek gyorsan növekedhetnek a mérettől és a szükséges felszereléstől függően. Az építkezés megkezdése előtt ne csak a medenceház költségeit vegye figyelembe, hanem az építkezéshez szükséges munkaerőt, anyagokat és berendezéseket is.

  • A medence melletti ház ára 380 000 és 4 500 000 Ft között mozog. 
  • Az átlagár 1 200 000 Ft körül van. 
  • A tervező körülbelül 55 000 Ft-ba kerül. 
  • Az építtető napi díja körülbelül 60 000 Ft. 
  • A kis fürdőszoba 38 000 – 2 600 000 forintba kerül. 

A fedett medencével rendelkező ház ára számos tényezőtől függ. A házépítés költségeinek részeként az építkezés előtt számolnia kell az építési engedély megszerzésének költségeivel. A tervező a medence melletti ház tervezésével együtt tud segíteni az engedélykérelemben. A tervezővel való konzultáció óránként 38 000 – 95 000 Ft-ba kerülhet. 

Megfizethetőbb lehetőségért kész házat vásárolhat kültéri medencével, amelyet szállításkor össze kell szerelni. A leginkább elérhető opciók 550 000 forinttól kezdődnek.

A magasabb kategóriájú kész medenceházak 4 500 000 Ft-ba, vagy még többbe is kerülhetnek. Ha egyidejűleg medencét is épít, az ára 3,8 és 15 millió Ft körül mozog. A medence melletti ház építésekor bele kell foglalnia az építtető vagy építőcsapat költségeit. A medencés ház méretétől függően ez akár 5 munkanapot is igénybe vehet, építőnként körülbelül napi 60 000 forintba kerül. 

A medenceház mérete és jellemzői 

Nincsenek szabályok a medence méretére vagy kialakítására vonatkozóan. 
A házat az Ön igényeihez kell igazítani. Ha szeretne egy kis menedéket az átöltözésre, a játékok cseréjére vagy tárolására, építhet egy kisebb, házikóhoz hasonló házat a medence mellett. Ha nagyobb költségvetéssel rendelkezik, és szeretne egy zuhanyzót vagy WC-t, a medenceháza olyan lehet, mint egy kis külső vendégszoba.

Egy kis fürdőszoba felszerelése a medencés házban körülbelül 380 000 forintba kerülhet. A fő ok, amiért egy medencés ház vonzó, az általa kínált kényelem és menedék. Az egyéb kiegészítő funkciók Önön múlnak.

Szüksége van villanyra, vízre és szennyvízelvezetésre a medenceházban?

Ha villanyra van szüksége, akkor figyelembe kell vennie az áram költségét. A medenceház áramellátásához SWA-kábellel kell a hálózathoz csatlakoztatnia. Ez az ""acél páncélozott"" kábel rövidítése, és ideális erre a munkára, mert vízálló és nem hajlamos a rothadásra. Egy medencés házban ilyen szolgáltatások nyújtása 220 000 és 450 000 Ft közötti összeg. Körülbelül ugyanannyiba kerül a meglévő vízhez és szennyvízhez való csatlakozás.

A biztonság az első – kerülje a megcsúszást a medencébe való belépéskor vagy kilépéskor.

Szükség lehet egy csúszásgátló felületre is a medencétől a medenceházig, ami a távolságtól és az anyag típusától függően körülbelül 7500-25000 forintba kerülhet négyzetméterenként.

Befolyásolják a medencék a ház értékét? 

Ez a medence elhelyezkedésétől és típusától függ. Előfordulhat, hogy egy kültéri medence egy olyan országban, ahol kiszámíthatatlan az időjárás, nem jelent hozzáadott értéket a háznak, és elköteleződésnek tekinthető, különösen a kisgyermekes vásárlók számára. A leendő vásárlóknak számolniuk kell az eltávolítás vagy a karbantartás költségeivel, amelyek közül egyik sem olcsó. A megfelelő vásárló számára azonban hozzáadott értékkel bír.

Frissítve itt: Nov 15, 2023