Szolgáltatások
Hogyan működik?
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Ingyenes

Keressen képzett szakembereket korrekt áron

Öntött padló
Projekt benyújtása ingyenes
Elégedett vásárló Nagyon elégedett vagyok az egész folyamattal a válaszadástól a javítási igényen át az elvégzett munkáig, azonnali ár- és dátumajánlat, gyors javítás, kiváló kommunikáció, kedvező ár. Hát, köszönöm.
profile image
Matúš K.A vásárló
Miért Wilio?
8 271 szakember
4 439 befejezett projekt
4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése
260 000 + alkalmazásletöltés
Öntött padló ár

Mennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Öntött padló? A Öntött padló a szolgáltatások teljes körét lefedi. Átlagáraikat az ezen az oldalon található számológépben láthatja.

Lásd még:Szolgáltatások
Epoxi, csúszásgátló, öntött padlók (3 mm-ig) m2 14 962,44Ft
Epoxi, önterülő, öntött padlók, dekoratív (3 mm) m2 18 246,88Ft
Epoxi, önterülő, öntött padló, dekorchips (5 mm) m2 60 214,71Ft
Epoxi, önterülő, öntött padlók, dekoratív gránit effektussal (3 mm) m2 26 640,45Ft
Padló lerakó óra 5 572,60Ft
Padló lerakó óra 5 977,68Ft
Padló lerakó óra 6 984,91Ft
Padló lerakó óra 4 817,18Ft
ÁrkalkulátorÖntött padló árjegyzéke

Ahhoz, hogy megtudja az öntött padló pontos árát, küldje el megbízását ellenőrzött szakembereinknek, így több ajánlatot kaphat. Tekintse meg a szolgáltatásokhoz tartozó árakat az öntött padló kategóriában.

Epoxi, csúszásgátló, öntött padlók (3 mm-ig)14 962,44Ft / m2
Öntött, epoxi, csúszásgátló padlók beltérhez, 3 mm vastag.
Összesen
m2
Megbízás hozzáadása
Epoxi, önterülő, öntött padlók, dekoratív (3 mm)18 246,88Ft / m2
Öntött, epoxi, önterülő padlók, dekoratív, beltérhez, 3 mm vastag.
Összesen
m2
Megbízás hozzáadása
Epoxi, önterülő, öntött padló, dekorchips (5 mm)60 214,71Ft / m2
Öntött, epoxi, önterülő, dekoratív, dekochips padlók, 5 mm vastag.
Összesen
m2
Megbízás hozzáadása
Epoxi, önterülő, öntött padlók, dekoratív gránit effektussal (3 mm)26 640,45Ft / m2
Epoxi, önterülő, öntött padlók, dekoratív gránit effektussal, beltérhez, 3 mm vastag
Összesen
m2
Megbízás hozzáadása
Kapcsolódó árjegyzékekEgyéb szolgáltatások árjegyzéke
Melegburkoló, parkettázóMennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Melegburkoló, parkettázó? A Melegburkoló, parkettázó a...
Mutass többet
Hasznos volt az Ön számára ez az információ?
Kérdések és válaszokAmit tudnia kell
Milyen vastag a betonpadló az épületben?

A lakóépület betonpadlójának körülbelül 10 cm vastagnak kell lennie. Ha azt tervezi, hogy nehéz terhelést szeretne kezelni a betonpadlón, a 12-15 cm-es szélesség megfelelőbb. Ezt figyelembe véve a betonpadló minimális vastagsága 5 cm körüli, bár ilyen vékony padlót nem javasolnánk.

Könnyen megkarcolódik az epoxi?

Az epoxi bevonat tovább tart, mint bármely más típusú bevonat, ráadásul az epoxi bevonat maga is karcálló az összetevőinek összetétele miatt.

Hány nappal a födém lerakása után kell elkezdeni a következő emelet építését?

Egy betonlap 3-7 nap alatt nyerheti meg szilárdságát. Ha nagyon biztosra akarsz menni, hagyhatod még egy-két napig megkeményedni. Így 14 nap elteltével véglegesen eltávolíthatja a támogatást.

Alkalmas-e az epoxi padló a háztartásokban?

A gyors alkalmazásnak köszönhetően csak minimális a munkamegszakítás. Az epoxi padlók nagyon könnyen karbantarthatók. Végül a padlók varratmentesek és nem eresztik át a folyadékokat, ezért könnyen tisztíthatók, ami a higiénia szempontjából előnyös; Az epoxi padlók jól kombinálhatók padlófűtéssel.

Olcsóbb az előregyártott, mint az öntött?

Mivel az előregyártott beton összeszerelősoros technikákkal készíthető, minden öntvény sokkal kevesebb munkaerőt igényel, és ezért kevesebb a munka.

A földszinten van födém?

Szabványos séma szerint épült. Az építőiparban a födém födém formájában rejti el az alapot. Ez a szerkezet és a talaj közötti átmenet szerkezeti és statikai alapja.

Mi az a padlóöntés?

Az öntött padlókat úgy is meg lehet tervezni, hogy úgy nézzenek ki, mint a beton, és speciális cementtípusból készülnek, erős keverékkel. Egyedülálló összetétele lenyűgöző és egyedi megjelenést kölcsönöz a padlónak, valamint természetes fényt és ízléses vonzerőt kölcsönöz a belső térnek. A beton megjelenésű padlók 4-6 különböző színben kaphatók.

Hogyan önts a helyszínen betonra?

A beton öntése több különálló lépésből áll: a zsaluzat elhelyezése, a vasalás elhelyezése és a beton öntése. Az építtetők általában először a sarkokba helyezik a nyomtatványokat, majd a sarkok között töltik ki. Ez segít a formák és így a falak megfelelő összehangolásában.

Mennyi ideig tart a megkeményedése?

Általában 10-21 napig tart, amíg a beton teljesen megkeményedik. A talajra fektetett betonlapok külső kikeményítésére 12 nap javasolt. Ez elég idő a megfelelő gyógyuláshoz.

Lehet betonozni télen?

A betont nem szabad jégre vagy fagyra önteni, ezért öntés előtt hagyja felolvadni a talajt. A betonöntés napján ellenőrizni kell a földmunkákat és a zsaluzatot, hogy nem alakult-e ki az éjszaka folyamán fagy.

Mik az epoxi padlók hátrányai?

Az epoxi padló hátrányai Erős alkalmazási gőzök. Az epoxi felhordási folyamat során a nedves epoxi kellemetlen szagot bocsát ki. Hosszú kötési idő. Csúszós mikor vizes. Az epoxi padló előnyei Gazdaságos padlótípus. Ellenáll a sérüléseknek. Időjárásálló. Esztétikus. Alacsony kopás.

Olcsóbb az előregyártott beton, mint a helyben öntött?

Nagy projekteknél költséghatékony A helyben öntött betonhoz képest az előregyártott beton költségei a projekt méretének növekedésével csökkennek.

Mi az epoxi padló?

Az epoxi padló egy egyedülálló padlóburkolat, amely folyamatosan növekszik. A betonpadló simítása és előkészítése után a gyantát és a térhálósító vegyszert összekeverjük. Egy kémiai reakció napokon belül kemény padlóvá varázsolja a keveréket.

Az epoxi padlók csúszósak?

Az epoxi padlókat úgy tervezték, hogy megakadályozzák a csúszást és elcsúszást, különösen az epoxihabarcsokat és a pelyhes epoxi padlókat. De ha az epoxi olajjal vagy vízzel zsírosodik, a padló felülete csúszóssá válik. Ez eséshez és esetleges sérülésekhez vezethet

Olcsóbb az epoxi padló, mint a csempe?

Az epoxi padló általában olcsóbb, mint a csempe, de ez az összehasonlítás minőségétől és kivitelétől függ. Az epoxi beszerelt négyzetméterenként 11 és 37 ezer Ft között lehet. A vinil csempék árkategóriája hasonló, míg a kerámia csempék átlagos költsége jóval magasabb - 33-55 ezer Ft négyzetméterenként.

Milyen vastagnak kell lennie a padlónak?

Egy tipikus házban a padlók közötti teljes szerkezet vastagsága megközelítőleg 30-35 cm lehet, a felhasznált gerendák típusától és a padló és a mennyezet felületi anyagától függően.

Mi a különbség a PCC és az IPS padló között?

Beton alapra (1:4:8) van lefektetve, amely közönséges cementbetonból (PCC) készült, közel 7-10 cm vastagságú alap. Az IPS padló vastagságát az ellenállás követelményei szerint választhatja meg; lakossági padlónál a 75 mm-es padlóvastagság elegendő, míg az ipari padlónál a 150 mm-es vastagságot kell figyelembe venni.

Milyen hátrányai vannak az öntött betonnak?

Munkaigényes. Az öntött beton néhány valódi hátrányának egyike a magas munkaerőigény. Az építtetőknek először meg kell építeniük az öntött falak formáit, majd be kell szerelni és be kell keverni a betont.

Mennyi ideig tartanak az epoxi padlók?

Hosszú élettartamú, környezetbarát padlók Az epoxi padlók általában 10-20 évig tartanak, és megfelelő karbantartással és javítással még tovább tartanak. Amikor végre eljön az ideje a padló cseréjének, nem kell eltávolítania, és nem kell kidobnia a régi padlót.

Mi az Ironite padló?

Az Ironite®, az iparág úttörője, az Ironite padlókeményítők erőteljes sorozatának kínálatában vesz részt, amelyeket jellemzően tiszta betonfelületre visznek fel. Ez egy 3 komponensű, epoxi alapú fém és nem fém alapozó.

Mi az a PU öntött padló?

A poliuretán padlót elsősorban olyan helyzetekben használják, ahol a következő tulajdonságokat nagyra értékelik: Dekoratív - Nem csak erős és tartós, de szép is! Szinte minden színben elérhető. Ellenáll az UV sugárzásnak, így nem áll fenn a napfény hatására bekövetkező sárgulás veszélye.

Mit jelent az IPS padló?

Az IPS padló az indiai szabadalmaztatott kőpadló rövidítése, ez a padló alaptípusa, amely jó tulajdonságokat és tartósságot biztosít. Általában minden típusú padlóhoz használják, és az IPS padlókhoz használt betonkeveréket 1:1,5:3 arányban határozzák meg (cement, homok és adalékanyag).

Milyen vastag a padlólap?

A lakóépületekben a betonfödém szabványos vastagsága 10 cm. 12-15 cm ajánlott, ha a beton esetenként nagy terhelésnek van kitéve, például lakóautókban vagy szemeteskocsikban. Az alap előkészítéséhez vágja le a talajszintet a megfelelő mélységre, figyelembe véve a födém vastagságát.

Melyik a legolcsóbb padló?

Ez az 5 olcsó padló csodálatosan fog kinézni és megmenti Önt... Vinyl. Linóleum. Laminált. Szőnyeg. Polírozott beton.

Mi az a Trimix padló?

A Tremix rendszert, más néven vízelvezető rendszert ipari padlók, betonutak, leszállópályák, vasúti peronok, raktári konténerudvarok, csatornák, utak, hidak, RCC utak stb. burkolására használják.

Mennyi időn belül rakhatok téglát új betonra?

A téglák lerakása az alapozás utáni napon megfelelő. Hideg időben hagyja a munkát letakarva egy éjszakára (és nappal, ha fagy/havazik) körülbelül 3 napig. Tartsa lefedve az összes következő munkát három napig.

Frissítve itt: Nov 15, 2023