Szolgáltatások
Hogyan működik?
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Ingyenes

Keressen képzett szakembereket korrekt áron

Riasztó, riasztórendszer
Projekt benyújtása ingyenes
Elégedett vásárló Nagyon elégedett vagyok az egész folyamattal a válaszadástól a javítási igényen át az elvégzett munkáig, azonnali ár- és dátumajánlat, gyors javítás, kiváló kommunikáció, kedvező ár. Hát, köszönöm.
profile image
Matúš K.A vásárló
Miért Wilio?
8 272 szakember
4 439 befejezett projekt
4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése
260 000 + alkalmazásletöltés
Riasztó, riasztórendszer ár

Mennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Riasztó, riasztórendszer? A Riasztó, riasztórendszer a szolgáltatások teljes körét lefedi. Átlagáraikat az ezen az oldalon található számológépben láthatja.

Lásd még:Szolgáltatások
ÁrkalkulátorRiasztórendszer árjegyzéke

Ahhoz, hogy megtudja a riasztórendszer pontos árát, küldje el megbízását ellenőrzött szakembereinknek, így több ajánlatot kaphat. Tekintse meg a szolgáltatásokhoz tartozó árakat a riasztórendszer kategóriában.

Kapcsolótábla116 780,04Ft / db
Vezérlőpult GSM / GPRS kommunikátorral és rádió modullal.
Összesen
db
Megbízás hozzáadása
Hozzáférési modul29 195,01Ft / db
Hozzáférési modul kijelzővel, billentyűzettel és RFID-vel.
Összesen
db
Megbízás hozzáadása
Érzékelők218 962,58Ft / egész
Vezeték nélküli PIR mozgásérzékelő, vezeték nélküli kombinált füst- és hőmérsékletérzékelő, vezeték nélküli akkumulátoros kültéri sziréna (alsó műanyag rész elektronikával - bat nélkül), karbantartást nem igénylő tartalék akkumulátor.
Összesen
egész
Megbízás hozzáadása
Szerelés54 740,65Ft / egész
Biztonsági eszköz szerelése, programozása és kezelési útmutatás.
Összesen
egész
Megbízás hozzáadása
Kapcsolódó árjegyzékekEgyéb szolgáltatások árjegyzéke
VillanyszerelőMennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Villanyszerelő? A Villanyszerelő a szolgáltatások teljes...
Mutass többet
Hasznos volt az Ön számára ez az információ?
Hasznos információAmit tudnia kell

Mennyibe kerül a CCTV és biztonsági telepítés?

Sokan keresnek védelmet otthonukban, akár biztonságos ajtókon és ablakokon, mozgásvezérelt lámpákon, riasztókon vagy CCTV-n keresztül. A modern technológia az elmúlt néhány évben segített csökkenteni a biztonsági telepítés költségeit, és rengeteg lehetőség áll rendelkezésre. Megmutatjuk a CCTV és egyéb biztonsági berendezések telepítésének leggyakoribb költségeit, hogy tudja, mire számíthat.

Biztonsági rendszer opciók

Számos különböző típusú rendszert telepíthet otthonába, attól függően, hogy milyen összetettnek szeretné a rendszert, és mit szeretne lefedni. Alapáron már 30 ezer Ft-ért vásárolhat egyszerű hagyományos kamerákat és kameracsengőket, amelyeket telefonjáról vagy más eszközéről szemmel tarthat. Számos lehetősége van az otthona és a környék megfigyelésére. Sokan azonban összetettebb lehetőségekre vágynak, amelyek speciális biztonsági rendszer telepítését igénylik.

Riasztórendszerek

Lehetőség van házában riasztórendszerek felszerelésére, amelyek ajtók vagy ablakok nyitásával és egyéb mozgásérzékelők segítségével aktiválhatók és kód megadásával deaktiválhatók. A legalapvetőbb modellek riasztást indítanak el, amely a behatolók elrettentésére és a háztulajdonos és a szomszédok figyelmeztetésére szolgál. Ezek a rendszerek körülbelül 45–120 ezer forintba kerülhetnek, a telepítés pedig 120–300 ezer forintba kerül a rendszer méretétől és összetettségétől függően, ami körülbelül 150–380 ezer Ft összköltséget jelent.

Távfelügyeleti rendszerek

A riasztórendszereken kívül olyan rendszereket is telepíthet, amelyek távolról riasztanak valakit, ha a rendszer behatolót észlel. Ez vagy összekapcsolható a saját készülékével, vagy egy magáncég felügyelheti, amely ellenőrzések sorozatát indítja el, ha riasztás történik, mielőtt a rendőrséghez fordulna. Ezeknek a rendszereknek a beépítési ára nagyjából hasonló a riasztórendszerekéhez – nagyjából 200–450 ezer Ft körül mozognak, de a távfelügyeletért is elő kell fizetni, ami havonta körülbelül 38 00 – 20 000 forintba kerülhet.

CCTV telepítési költségek

A kamerák egyre népszerűbb módjai annak, hogy az emberek otthonaikat biztonságban tartsák, a legtöbb kamera ma már tiszta képeket produkál, beleértve az éjszakai látást, és a napok rögzítésére is alkalmas rendszereket. Számos különféle rendszert használhat, az egyszerű vezeték nélküli kameráktól kezdve, amelyekhez akkumulátorok vagy töltés szükséges, a kábelrendszerekig, amelyek vagy a szokásos aljzatokhoz csatlakoztathatók, vagy külsőleg csatlakoztathatók egy elektromos aljzathoz.

Egy kábeles HD-kamera 55 és 150 ezer Ft között lehet, míg egy teljes rendszer nyolc kamerával több mint 750 ezer Ft-ba kerülhet. Egy nagy rendszer, például egy riasztó felszerelése körülbelül 130–300 ezer forintba kerülhet, így egy megfelelő CCTV telepítés összköltsége általában 750 000 Ft körül mozog.

Frissítve itt: Nov 15, 2023