Szolgáltatások
Hogyan működik?
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Ingyenes

Keressen képzett szakembereket korrekt áron

Teraszdeszkák
Projekt benyújtása ingyenes
Elégedett vásárló Nagyon elégedett vagyok az egész folyamattal a válaszadástól a javítási igényen át az elvégzett munkáig, azonnali ár- és dátumajánlat, gyors javítás, kiváló kommunikáció, kedvező ár. Hát, köszönöm.
profile image
Matúš K.A vásárló
Miért Wilio?
8 272 szakember
4 439 befejezett projekt
4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése
260 000 + alkalmazásletöltés
Teraszdeszkák ár

Mennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Teraszdeszkák? A Teraszdeszkák a szolgáltatások teljes körét lefedi. Átlagáraikat az ezen az oldalon található számológépben láthatja.

Lásd még:Szolgáltatások
ÁrkalkulátorTeraszdeszkák árjegyzéke

Ahhoz, hogy megtudja a teraszdeszkák pontos árát, küldje el megbízását ellenőrzött szakembereinknek, így több ajánlatot kaphat. Tekintse meg a szolgáltatásokhoz tartozó árakat a takarítás kategóriában.

Vörös lucfenyő8 934,42Ft / db
Teraszburkolat vörös lucfenyőből; vastagság 45 mm, szélesség 145 mm; a burkolat alkalmas kültéri padlóként a medencéhez, vagy kerti kocsibeállókhoz és pavilonokhoz.
Összesen
db
Megbízás hozzáadása
Fenyő5 324,92Ft / db
Fenyőfából készült teraszburkolat, vastagság 30 mm, szélesség 140 mm; a burkolat az alap fa hasábokra kerül lefektetésre.
Összesen
db
Megbízás hozzáadása
Északi lucfenyő5 324,92Ft / db
Fenyőfából készült teraszburkolat; vastagság 28 mm, szélesség 145 mm; a lefektetés után célszerű a padlót védőolajjal vagy lakkal lefesteni, ami megnöveli a teraszburkolat élettartamát.
Összesen
db
Megbízás hozzáadása
Teraszlapok olajozása1 608,20Ft / m2
Az olaj csökkenti az UV sugárzás hatásait. Valamennyi fafajtára alkalmazható. Védelmet nyújt a teraszok számára, véd a nedvesség ellen, és matt felületet hagy, ami egyúttal hangsúlyozza a fa szerkezetét.
Összesen
m2
Megbízás hozzáadása
Teraszlapok lefektetése4 288,52Ft / m2
WPC fa-műanyag teraszburkolat fektetése
Összesen
m2
Megbízás hozzáadása
Hasznos információAmit tudnia kell

Mennyibe kerül a kerti terasz?

Mindannyian szeretnénk a legtöbbet kihozni kertünkből. Ha olyan helyet hoz létre, ahol leülhet és élvezheti a szabad levegőt, akkor maximalizálhatja a napsütéses napokat és a meleg estéket. Egy új terasz felszerelése a tökéletes módja ennek, lehetővé téve, hogy élvezze a kertet, miközben olyan teret hoz létre, amely szinte úgy működik, mint egy másik szoba otthonában. A fából készült terasz különösen természetes megjelenést biztosíthat, amely kiegészíti a kert többi részét.
Ha azt fontolgatja, hogy teraszt építene házába, felvázoltunk néhány tipikus teraszköltséget, így előre tervezheti a projektet.

 

A deszkapadló ára

A terasz ára a felhasznált anyagtól függ. Két fő típusa van - a hagyományos fa deszkázat, amely a legelterjedtebb, és a kompozit deszkázat - a farostból és műanyagból készült fa alternatívája.

A fa természetes megjelenésű és tartós – megfelelő kezelés mellett évekig kitart. A kompozit még strapabíróbb - az időjárástól függetlenül nem rothad, nem bomlik fel, és a felületkezeléstől függően csúszásgátló, folt- és karcálló lehet. Különböző színekben is elkészíthető, miközben a fát kezelni és festeni kell az azonos hatás eléréséhez. Vannak azonban, akik nem szeretik a mesterséges felületeket, és inkább a természetes fát részesítik előnyben.

A fából készült teraszok ára a választott faanyagtól függően változik – a fenyő a leggyakrabban használt és legolcsóbb, de számos más lehetőség is létezik, mint például a cédrus és a vörösfa.

Az alapvető fa teraszdeszkák már 3800 forintos négyzetméteráron megvásárolhatók a kertészeti központokban. A szakemberektől megvásárolható prémium termékek négyzetméterenként több mint 25 000 Ft-ba kerülhetnek, ami azt jelenti, hogy 20 négyzetméter felületre jutó anyagok 95–550 ezer Ft-ba kerülhetnek.

A kompozit teraszárak általában magasabbak, mint az átlagos faárak, a magasabb költségeket az indokolja, hogy nehezebben kopnak és kevesebb folyamatos karbantartást igényelnek. A négyzetméterárak általában 25 és 45 ezer Ft között mozognak.

A padló telepítési költségei

Kertészek, ácsok, asztalosok és teraszszakértők, akik teraszokat építhetnek, munkájuk nagy részét hozzáteszik a kertjében lévő teraszért fizetendő összköltséghez. A napi 55 és 75 ezer Ft közötti díjjal és a tipikusan három napos talaj-előkészítéssel, gerendázással és teraszépítéssel, könnyedén több mint 220 000 forinttal növelheti a projekt teljes költségét, így a végső összeg körülbelül 350 ezer Ft is lehet egy 20 négyzetméteres, fenyőből épült terasz ára, és több mint 750 ezer Ft egy kompozit terasz.

Ha a terasz formája bonyolultabb, mint egy négyzet vagy téglalap, főleg ha ívelt vagy bonyolult formázást igényel, akkor a költség ismét magasabb lesz, mert a kívánt formák kivágása több időt és munkát igényel.

Frissítve itt: Nov 15, 2023