Szolgáltatások
Hogyan működik?
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Ingyenes

Keressen képzett szakembereket korrekt áron

Tető és ereszcsatorna tisztítása
Projekt benyújtása ingyenes
Elégedett vásárló Nagyon elégedett vagyok az egész folyamattal a válaszadástól a javítási igényen át az elvégzett munkáig, azonnali ár- és dátumajánlat, gyors javítás, kiváló kommunikáció, kedvező ár. Hát, köszönöm.
profile image
Matúš K.A vásárló
Miért Wilio?
8 272 szakember
4 439 befejezett projekt
4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése
260 000 + alkalmazásletöltés
Tető és ereszcsatorna tisztítása ár

Mennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Tető és ereszcsatorna tisztítása? A Tető és ereszcsatorna tisztítása a szolgáltatások teljes körét lefedi. Átlagáraikat az ezen az oldalon található számológépben láthatja.

Lásd még:Szolgáltatások
ÁrkalkulátorTető és ereszcsatorna tisztításának árjegyzéke

Ahhoz, hogy megtudja a tető és ereszcsatorna tisztításának pontos árát, küldje el megbízását ellenőrzött szakembereinknek, így több ajánlatot kaphat. Tekintse meg a szolgáltatásokhoz tartozó árakat a tető és ereszcsatorna tisztítása kategóriában.

Kézi tisztítás733,52Ft / m
Ereszcsatorna kézi tisztítása, a szennyeződések és levelek technika nélküli eltávolítása
Összesen
m
Megbízás hozzáadása
Tisztító kiegészítő1 100,28Ft / m
Ereszcsatorna speciális eszközökkel történő tisztítása, amelyek egyik végén kaparó, a másikban pedig seprű van.
Összesen
m
Megbízás hozzáadása
Robot tisztító1 467,05Ft / m
Ereszcsatornák robot tisztítókkal történő tisztítása, amelyek minden típusú ereszcsatornán (kerek és szögletes, magas és keskeny) átférnek. A leveleket, ágacskákat és egyéb szennyeződéseket gumi légcsavarral távolítják el az ereszcsatornából.
Összesen
m
Megbízás hozzáadása
Tetőtisztítás733,52Ft / m2
Tetők tisztítása mohától, zuzmótól és a természeti hatások által okozott egyéb természeti szennyeződéstől.
Összesen
m2
Megbízás hozzáadása
1 257,70Ft /
summary
create demand
Kapcsolódó árjegyzékekEgyéb szolgáltatások árjegyzéke
Takarítás, tisztítás, fertőtlenítésMennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Takarítás, tisztítás, fertőtlenítés? A Takarítás, tisztítás,...
Mutass többet
Hasznos volt az Ön számára ez az információ?
Hasznos információAmit tudnia kell

Mennyibe kerül az ereszcsatorna tisztítása?

A szennyeződések, levelek, gallyak és egyéb törmelékek háza ereszcsatornáiban való tárolása komoly problémákat okozhat, amelyek szivárgáshoz, vízkárokhoz és sok más olyan problémához vezethetnek, amelyek javítása több százezer forintba kerülhet. Ezek tisztán tartása és a szabad áramlás megteremtése létfontosságú, de mivel nem olyan egyszerű művelet, gyakran érdemes szakembert felvenni. Ha érdekli, mennyibe kerülhet az ereszcsatorna tisztítása, olvassa el ezt az útmutatót, hogy megtudtja, milyen árra számíthat.

Ereszcsatorna-tisztítási költségek

Az ereszcsatornák tisztítása vagy a hagyományos módon történhet – a létrán a tetővonalhoz érve a hulladékot megtisztíthatjuk, vagy van egy korszerűbb módszer is a rúdon lévő speciális porszívóval. amely a talajszintről hozzáfér az ereszcsatornákhoz.

Az ereszcsatorna-tisztítással több mester is foglalkozna - a homlokzatok, födémek és ereszcsatornák szerelését, javítását és karbantartását végző ereszcsatorna-szakemberek végeznék ezt a munkát, különösen, ha cserére, korszerűsítésre szoruló szakaszokról van szó. A munkát néhány tetőfedő is elvégzi, illetve az ezermesterek is.
A jó ár az ereszcsatorna tisztításáért 1500 Ft körül van ereszcsatorna méterenként. Ha egy kis sorházban tartózkodik, mindössze 5 méteres ereszcsatornával, akkor az ár körülbelül 7500 Ft lenne, de egyes cégek ennél is magasabb minimális díjat számíthatnak fel munkájukért - körülbelül 15000 forintot. A nagyobb ingatlanokon, ahol az épület minden oldalán ereszcsatorna fut, az árak könnyen elérhetik a 45000 forintot vagy még többet is. További költségek merülhetnek fel, ha a szakembereknek problémái vannak egyes ereszcsatornákhoz való hozzáféréssel.

Frissítve itt: Nov 15, 2023