Szolgáltatások
Hogyan működik?
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Ingyenes

Keressen képzett szakembereket korrekt áron

Útépítés
Projekt benyújtása ingyenes
Elégedett vásárló Nagyon elégedett vagyok az egész folyamattal a válaszadástól a javítási igényen át az elvégzett munkáig, azonnali ár- és dátumajánlat, gyors javítás, kiváló kommunikáció, kedvező ár. Hát, köszönöm.
profile image
Matúš K.A vásárló
Miért Wilio?
8 271 szakember
4 439 befejezett projekt
4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése
260 000 + alkalmazásletöltés
Útépítés ár

Mennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Útépítés? A Útépítés a szolgáltatások teljes körét lefedi. Átlagáraikat az ezen az oldalon található számológépben láthatja.

Lásd még:Szolgáltatások
ÁrkalkulátorÚt, járda árjegyzéke

Ahhoz, hogy megtudja az út, járda pontos árát, küldje el megbízását ellenőrzött szakembereinknek, így több ajánlatot kaphat. Tekintse meg a szolgáltatásokhoz tartozó árakat sz út, járda kategóriában.

Cementbeton útburkolat6 860,83Ft / m2
Utak CB I cementbeton útburkolata, TDZ I és II számára, vastagsága 150 mm
Összesen
m2
Megbízás hozzáadása
Aszfalt koptatóréteg3 459,61Ft / m2
AC 11 O aszfalt koptatóréteg, az I. osztályú módosítatlan aszfalt terítésével és tömörítésével, legfeljebb 3 m sávszélességben, 40 mm vastagságú tömörítés után.
Összesen
m2
Megbízás hozzáadása
Beton térkövek lefektetése utak számára9 853,32Ft / m2
Beton térkövek fektetése gyalogos utak számára, 30 mm vastag sóderágy kialakításával, az illesztékek kettős tömörítésű kis sóderral történő kitöltésével. 60 mm vastag burkolat, 50-100 m2 feletti területek.
Összesen
m2
Megbízás hozzáadása
Térkő vagy süllyesztett szegélykő fejtett kőanyagból7 663,69Ft / m2
Térkő vagy süllyesztett szegélykő fejtett, kezelt szabályozó kőanyagból, vastagsága 250 mm-ig, illesztések kitöltése nélkül, vízszintes felületen vagy hajlásszögben, 50 mm vastag, fejtett kőanyag-ágyazat kialakításával.
Összesen
m2
Megbízás hozzáadása
Kapcsolódó árjegyzékekEgyéb szolgáltatások árjegyzéke
MélyépítésMennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Mélyépítés? A Mélyépítés a szolgáltatások teljes...
Mutass többet
Hasznos volt az Ön számára ez az információ?
Hasznos információAmit tudnia kell

Mennyibe kerül egy kocsifelhajtó?

Ha olyan szerencsés helyzetben van, hogy az utcán van hely, ahol leparkolhatja autóját, vagy a ház előtt van olyan hely, amelyet nem akar rendszeresen karbantartani, természetes megoldás egy kocsibeálló felhúzása. Számos anyag közül lehet választani a kívánt stílustól függően, különböző költségekkel.

A beton kocsifelhajtó költségei

A beton felhajtók nagyon kopásállóak, és akár évtizedekig is kitartanak anélkül, hogy komolyabb karbantartást igényelnének. Könnyen tisztíthatók és különböző minták nyomtathatók bele, hogy stílusos hatást keltsenek, így népszerű választás. Azonban nehéz lehet javítani, ha problémák lépnek fel, vagy nem megfelelően telepítik őket.

Mint minden felhajtó-stílusnál, a költségek kiszámításának általános szabálya a négyzetméterár kiszámítása. A beton felhajtók esetében ez általában körülbelül 7500 és 20000 Ft között van négyzetméterenként, mielőtt figyelembe vennénk az esetleges többletköltségeket, amelyeket a cikk későbbi részében megemlítünk.

Aszfalt vagy aszfalt felhajtó költsége

Az "aszfalt" egy védjegyoltalom alatt álló kifejezés, de általában olyan aszfaltfelületre utalnak, amelyen kavicsréteget helyeznek el bitumenbe. Népszerű választás autófelhajtókhoz, mert viszonylag könnyen telepíthető és jól karbantartható, de gondozást igényel. Ugyanakkor néhány évente fel kell újítani, hogy a legjobb állapotban maradjon.

Az aszfalt négyzetméterenként 13000-25000 forintba kerülhet.

Tömbös burkolat költségei

A tömbös burkolat nagyon népszerű megoldás a felhajtók számára, köszönhetően a stílusok széles választékának. Felépítése azonban munkaigényesebb, és megfelelő karbantartást igényel, hogy a növények ne nőjenek túl és ne károsítsák a felületet.

A téglaburkolat négyzetméterenként 20 ezertől több mint 38 ezer forintba kerülhet, a burkolat stílusától és egyéb tényezőktől függően.

Egyéb költségek

Bár a fenti költségek mindegyike az ár általános mutatója, az adott projekt tartalmazhat olyan egyéb tényezőket is, amelyek növelik az általános költségeket.
A költségeket elsősorban az kocsibeállóval helyettesített terület állapota befolyásolja. Ha ez egy parkosított terület, akkor valószínűleg el kell távolítani a földet, mielőtt kiegyenlítené és lefektetné az alapokat. Ha már egy meglévő felhajtót cserél, akkor az összes jelenlegi anyagot el kell távolítani (kivéve, ha az aszfaltfelületet újradolgozza). A használt anyag típusától függően előfordulhat, hogy gyompárnát kell elhelyeznie a növények növekedésének megakadályozása érdekében. Bármilyen speciális szerszám, például kotrógép vagy tömörítőlemez bérlésének elhagyása csökkentheti a költségeket, és sok cég rendelkezésére áll.

A hatékony talaj-előkészítés jelentősen növelheti az összköltséget, de hosszú távon pénzt takarít meg a magas színvonalú kivitelezéssel.

Frissítve itt: Nov 15, 2023