Szolgáltatások
Hogyan működik?
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Ingyenes

Keressen képzett szakembereket korrekt áron

Vakolat, vakolás
Projekt benyújtása ingyenes
Elégedett vásárló Nagyon elégedett vagyok az egész folyamattal a válaszadástól a javítási igényen át az elvégzett munkáig, azonnali ár- és dátumajánlat, gyors javítás, kiváló kommunikáció, kedvező ár. Hát, köszönöm.
profile image
Matúš K.A vásárló
Miért Wilio?
8 248 szakember
4 404 befejezett projekt
4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése
260 000 + alkalmazásletöltés
Vakolat, vakolás ár

Mennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Vakolat, vakolás? A Vakolat, vakolás a szolgáltatások teljes körét lefedi. Átlagáraikat az ezen az oldalon található számológépben láthatja.

Lásd még:Szolgáltatások
ÁrkalkulátorVakolatok árjegyzéke

Ahhoz, hogy megtudja a vakolatok pontos árát, küldje el megbízását ellenőrzött szakembereinknek, így több ajánlatot kaphat. Tekintse meg a szolgáltatásokhoz tartozó árakat a vakolatok kategóriában.

Stukkó vakolat2 322,93Ft / m2
Finom stukkó vakolat, szürke színű, sima szerkezetű, 0,6 mm szemcseméret. Mindig az érett mész-cement vakolatra kell felvinni. 3-5 mm vastagsághoz.
Összesen
m2
Megbízás hozzáadása
Gépi mész-cement vakolatok3 037,68Ft / m2
Gépi mész-cement vakolat 1 cm vastagságban. Az ár tartalmazza az ablak- és sarokprofilokat, az ajtónyílások fa zsaluzatát.
Összesen
m2
Megbízás hozzáadása
Gépi gipszvakolatok4 538,65Ft / m2
Nedvszívó szabályozóval történő mélyalapozás, ablakok, ajtók és garázskapu letakarása.
Összesen
m2
Megbízás hozzáadása
Inkoherens vakolatok eltávolítása1 250,81Ft / m2
Inkoherens alkatrészek száraz, ill. nyomás alatti vizzel történő eltávolítása, ezt követően az aljzat kiszárítása.
Összesen
m2
Megbízás hozzáadása
1 877,16Ft /
summary
create demand
1 877,16Ft /
summary
create demand
2 502,88Ft /
summary
create demand
1 204,51Ft /
summary
create demand
Kapcsolódó árjegyzékekEgyéb szolgáltatások árjegyzéke
Lábazati vakolatMennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Lábazati vakolat? A Lábazati vakolat a...
Homlokzati vakolatMennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Homlokzati vakolat? A Homlokzati vakolat a...
GipszvakolatMennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Gipszvakolat? A Gipszvakolat a szolgáltatások teljes...
JavítóvakolatMennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Javítóvakolat? A Javítóvakolat a szolgáltatások teljes...
Gépi vakolásMennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Gépi vakolás? A Gépi vakolás a...
Mész-cement vakolatMennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Mész-cement vakolat? A Mész-cement vakolat a...
Mutass többet
Hasznos volt az Ön számára ez az információ?
Hasznos információAmit tudnia kell

Mennyibe kerül a vakolat?

A vakolat teljesíti otthonaink elsődleges tulajdonságait, és fontos része vannak, amely a nedvességtől kezdve a díszítésig mindent befolyásol. Ha fontolóra veszi az otthoni helyiségek vakolását vagy az ingatlan külső homlokzatának megváltoztatását, akkor tudni fogja, milyen költségekkel számolhat az új vakolat esetén.

A vakolat költségeinek kiszámítása

Az ár szempontjából a leglényegesebb tényező a vakolandó felület nagysága, legyen az egy fal egy kis helyiségben vagy több szoba és mennyezet egy nagy házban. A vakolók megmérik a munkafelületet, és figyelembe vesznek minden releváns tényezőt, mielőtt felmérnék, mennyi időbe telik a munka és mennyi anyagra lesz szükség.

Vékony rétegű vakolat hozzáadása, amely alkalmas későbbi festék vagy tapéta felhordására - lényegesen olcsóbb lesz, mint a durva vakolat, mert felhordása a régi vakolat eltávolításából áll, ha szükséges, új aljzat előkészítéséből, a felület zsírtalanításából és a felületkezelésből.

Egy közepes méretű helyiségben végzett egyszerű vakolási munka négyzetméterenként körülbelül 2100 forintba kerül - míg a teljes vakolat hozzávetőlegesen 3000–4500 forintba kerülhet áfa és egyéb költségek nélkül. Az árak a fővárosban valószínűleg magasabbak, mint az ország más részein.

Rendszeres vakolási munka

Számos egyszerű vakolási munka létezik, amelyet egy tapasztalt vakolónak értékelnie kell. Az egyszerű falak, a teljes szobák és a falak a mennyezettel együtt tipikus vakolási projektnek számítanak, a külső falak vakolása pedig az egész ingatlan megjelenését adja.

Mennyibe kerül egy fal vakolása?

A fal méretétől függően az egyszerű felületkezelési munka négyzetméterenként csak 900 forintba kerülhet, míg a teljes vakolat ára akár a duplája is lehet.

Mennyibe kerül a mennyezeti vakolat?

A mennyezeti vakolat az alkalmazott technikák és az alkalmazás nehézségei miatt drágább, mint a fal vakolat. A mennyezeti vakolat ára a szoba méretétől függ. A négyzetméterár 3000-4500 Ft.

Mennyibe kerül a helyiség vakolása?

A helyiség vakolásának költsége a szoba méretétől függ. Egy kis helyiség tipikus költségei, egy kis szoba összes falának teljes átalakításával, négyzetméterenként körülbelül 2400 és 3000 forint között mozognak.

Mennyibe kerül a külső vakolat?

A külső vakolat ára függ a munka terjedelmétől és a projekt méretétől is. A nyaraló vakolásának ára 600 000 - 900 000 forint körül lehet. Ez az ár egy nagyobb ház árát is tükrözi. Például egy nagyobb, négy hálószobás ház épületenként körülbelül 1 500 000 - 2 400 000 forintba kerülhet.

További vakolási költségek

Ha új külső vakolatot szeretne készíteni, és a háza túl nagy, akkor azzal is számolnia kell, hogy állványokra lesz szükség a munkához. Az állvány bérlésének ára változik a méretétől és az állvány bérleti idejétől függően. Az állványok bérleti díja valahol 90 000 és 300 000 forint körül mozog. Ne felejtsd el, hogy ha régi vakolatot távolít el, hulladék keletkezik, amelyet díj ellenében kell elszállítani és megsemmisíteni. Ennek költsége több ezer forint is lehet, elsősorban a hulladék súlyától függően. Ha árkalkuláció iránt érdeklődik, vagy terepszemlét szeretne egyeztetni egy szakértővel, ne habozzon, még ma keresse meg a legmegfelelőbb szakembert a Wilio segítségével. 

 

Frissítve itt: Sep 14, 2023