Szolgáltatások
Hogyan működik?
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Ingyenes

Keressen képzett szakembereket korrekt áron

Villanyszerelő
Projekt benyújtása ingyenes
Elégedett vásárló Nagyon elégedett vagyok az egész folyamattal a válaszadástól a javítási igényen át az elvégzett munkáig, azonnali ár- és dátumajánlat, gyors javítás, kiváló kommunikáció, kedvező ár. Hát, köszönöm.
profile image
Matúš K.A vásárló
Miért Wilio?
8 272 szakember
4 439 befejezett projekt
4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése
260 000 + alkalmazásletöltés
Villanyszerelő ár

Mennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Villanyszerelő? A Villanyszerelő a szolgáltatások teljes körét lefedi. Átlagáraikat az ezen az oldalon található számológépben láthatja.

Lásd még:Szolgáltatások
ÁrkalkulátorVillanyszerelő szolgáltatásának árjegyzéke

Ahhoz, hogy megtudja a villanyszerelő szolgáltatásának pontos árát, küldje el megbízását ellenőrzött szakembereinknek, így több ajánlatot kaphat. Tekintse meg a szolgáltatásokhoz tartozó árakat a villanyszerelő kategóriában.

Csatlakozódugó és kapcsoló szerelése1 616,24Ft / db
Csatlakozódugó vagy kapcsoló felszerelése a szerelődobozba és azok csatlakoztatása.
Összesen
db
Megbízás hozzáadása
Megszakító1 436,66Ft / db
Megszakítók beszerelése a megszakító dobozába és csatlakozás.
Összesen
db
Megbízás hozzáadása
Szagelszívó4 669,13Ft / db
Szagelszívó telepítése és beszerelése.
Összesen
db
Megbízás hozzáadása
Termosztát5 387,46Ft / db
Termosztát telepétése padlófűtéshez.
Összesen
db
Megbízás hozzáadása
Kapcsolódó árjegyzékekEgyéb szolgáltatások árjegyzéke
Közmű és villanybekötésMennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Közmű és villanybekötés? A Közmű és...
VillanyszerelésMennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Villanyszerelés? A Villanyszerelés a szolgáltatások teljes...
NapelemekMennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Napelemek? A Napelemek a szolgáltatások teljes...
Villanykapcsoló és aljzat bekötése, javításaMennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Villanykapcsoló és aljzat bekötése, javítása? A...
Épületvillamossági tervezésMennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Épületvillamossági tervezés? A Épületvillamossági tervezés a...
Lámpák felszereléseMennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Lámpák felszerelése? A Lámpák felszerelése a...
Elosztó és biztosítékdoboz bekötése, javításaMennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Elosztó és biztosítékdoboz bekötése, javítása? A...
Napelem rendszerMennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Napelem rendszer? A Napelem rendszer a...
Mennyezeti lámpákMennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Mennyezeti lámpák? A Mennyezeti lámpák a...
Riasztó, riasztórendszerMennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Riasztó, riasztórendszer? A Riasztó, riasztórendszer a...
Mutass többet
Hasznos volt az Ön számára ez az információ?
MegbízásokLegfrissebb szolgáltatási kérdések ügyfeleinktől
Villanyszerelő

Segítségre van szükség a laza dugók visszahelyezéséhez a falakba. mindössze 6 darab a lakásban. Segítségre van szüksége ezen a héten.

Yulia Z.
Budapest
Villanyszerelő

Két régi elektromos fűtőtestet kell lecsatlakoztatni a hálózatról, helyükre konnektorokat telepíteni. Ezen kívül meg kell vizsgálni a hálózatot, mert három fázis ellenére is bizonyos esetekben lecsapja a biztosítékot a lakás.

Márkus I.
Budapest
Villanyszerelő

T. Cím! Kb. 30 éves társasház 5. emeleti, 80 m2-es panellakásának teljeskörű vezetékcseréjét szeretnénk elvégeztetni a kapcsolók és aljzatok kialakításával együtt. A vezetékeket szeretnénk a falban elrejteni, de nem tudjuk hogy ez statikailag minden falnál lehetséges-e. Továbbá több helyre szeretnénk konnektorokat, mint amennyi jelenleg van.

Fanni S.
Budapest
Villanyszerelő

Szép napot! A Béke térnél egy üzlethelyiségben szeretném az elektromos hálózatot fejleszteni: - fi rellék telepítése - mennyezeten és falon kívüli kábelezés (nincs vésés) - kiállások készítése (új konnektorok, jövőben készülő klímákhoz kiállás) Esti időben is meg tudom mutatni a helyet.

Döme K.
Budapest
Villanyszerelő

Lakásfelújítás részeként a vezetékek cseréjét tervezzük. Régi téglaépítésű 3. emeleti 43nm-es XI. kerületi lakásról van szó. Számlára szükségünk lesz, július második fele- augusztus első fele között kellene elvégezni a munkát. Az ajánlatokat előre is köszönjük.

Gábor B.
Budapest
Villanyszerelő

Önálló családi ház kivitelezéséhez keresünk villanyszerelőt. Alap adatok: - 2 szintes 100+100 bruttó m2- - NF30-as téglafalak - jelenleg 1 fázis- bővítés 3x 32A - Új építés - Pomáz

László D.
Pomáz
Villanyszerelő

Családi házam melléképületébe szeretnék kiépíteni egy biztonságos három fázisú betáp vezetéket a főépületben lévő mérőhelytől. A két épület 15 m-re van egymástól, légkábel is szóba jöhet. Közműfejlesztésre nincs szükség, helyszíni felmérés szükséges.

János M.
Budapest
Villanyszerelő

Sürgős! Október 1-i munka! 3x5 méteres, 3,85m magas szoba festés előtti felújítására keresek ajánlatokat. 4 db dugaljat kell áthelyezni mell-magasságról térd-magasságra. Valószínűleg a kábeleket is újra kell húzni, mert azok nem földeltek. (Csőben vannak, 2 érű réz kábelek jelenleg) Sürgősségi díjat fizetek ha kell...

András G.
Budapest
Villanyszerelő

Újépítésű lakás. A sütő-főzőlap kiállást szeretnénk részben áthelyezni (meghosszabbítani), hogy a konyha tervben szereplő konyha félszigetre tudjuk helyezni a főzőlapot. A jelenlegi megvalósult konyha terv szerint a sütőnél van maga a kiállás. Aktuális konyha terv rövid leírása: Egy lineáris rész van betervezve, eredeti terv szerint a sütő, főzőlapnak egy kiállást terveztek - ez lett kivitelezve. Új konyha terv rövid leírása: Kiegészítenénk a lineáris részt egy félszigettel (be van tolva a falhoz, de kvázi szigetként funkcionál) és ide szeretnénk a főzőlapot elhelyezni (sütő maradna ugyanott). Lehetőleg falbontás nélkül oldanánk meg, akár szegélyléc mögött vezetve a kábelcsatornát. De nyitottak vagyunk bármilyen megoldásra. Jelenleg a lakás átadás szakaszban van, várhatóan 1 hónapon belül lesz műszaki átadás és 2 hónapon belül birtokbaadás. Jelenleg nincs benne konyha, a villanyszerelési munkálatokkal kezdenénk. Képeket a lakás aktuális állapotáról tudok küldeni + tervrajzokat is.

Balázs O.
Budapest
Villanyszerelő

Vidéki (Pest megye, Vác vonzáskörzet), részben vályog, részben tégla parasztház belső hálózatának ellenőrzése, biztonságossá tétele, korszerűsítése.

Flóra M.
Acsa
Villanyszerelő

sziasztok, haloszobaban 3,5 hosszan plafonon, illetve konyhaban 1,5 hosszan ledcsik csere kell. az uj ledcsik megvan. a haloban a plafonnal szukseges 180x200 agyat elpakolni, a konyhaban ami macera az, hogy pepecsmunka a kabelek hatso atvezetese. amire kernek arat az kiszallasi dij 13. keruletbe ha van plusz oradij kb 4-5 oras melora. egyeduli anyagdij egy eros pillanatragaszto 550 ft ertekben. koszonom, Bogi

Bogi M.
Budapest
Villanyszerelő

Villanyóra csere történt. A kismegszakító (24 A-32 biztosíték tábla) cseréjéhez) szakvélemény szerint kb. 2m-es " elmenővezeték vezeték csere szükséges." Jelenleg: 20 éve cserélt 1,5-es sodrott rézvezeték működik.

Zsolt M.
Budapest
Villanyszerelő

Szeretnénk kicserélni a konyhabútort egy régi lakásban, és meg kellene nézni a lakás (illetve a konyha) elektromos hálózatát, mivel az utolsó felújítás 1993-ban volt. Annak is utána kellene járni, hogyan lehetne elhelyezni pár extra konnektort a konyhában.

profile image
Andras D.
Budapešť
Villanyszerelő

57 nm-es lakás vezetékcser falon kívüli kábelcsatornában. 3*16A óra van. Villanysütő, mosogatógép, hűtő, 3 db klima, boyler, mosógép, szárítógép, világítás, földelt konektorok előtér, konyha, WC, hállószoba 2 db. folyosó, fürdőszoba

József R.
Gárdony
Villanyszerelő

Szeretnék teljes villanyszerelest 65 nm2 lakásba 3 szobas. 1 emeleti tarsashaz. Tégla építésű. Ezen kívül Teljes villanyfutesre (noriot radiatorra) ) és a furdeshez is villanybojlerre szeretnék atterni. Régi alumínium kábelek vannak még a falba.

Zsuzsanna S.
Budapest
Villanyszerelő

Csúszózsalus, beton lakás teljeskörű villanyszerelése, teljesítménybővítéssel együtt (regisztrált villanyszerelő), falba vezetett (vésett/mart) vezetékezéssel.

Rebeka H.
Budapest
Villanyszerelő

Ügyvédi irodában 1 szobában a már meglévő led szalag cseréje erősebb szintén led fényforrásra. Az iroda kb 4,5x4,5 m és körbe fut a led egy díszléc mögött. Nagy valószínűséggel transzformátor csere is szükséges lesz.

Anikó N.
Budapest
Villanyszerelő

Budapest 1. Ker. Lakás teljeskörű felújítása folyik. Sok helyen megmarad a régi vezeték, de jó pár helyen pedig újra kell kábelezni, kábel csatornazni. A cirkó gáz kazán is másik helyre kerül annak ki kell építeni az új betapot. A belső redőnytokos redőnyök motort kapnak így azt is be kell vezetekelni. Át kell nézni és ha szükséges újra kell kötni a lakás elektromos rendszerét. Koax kábel, vezetékes telefon kábel, vizes helyiség pára elszivo bekötése. Eph erintesvedelmi nyilatkozat és a lakásra teljeskörű villanyszerelői nyilatkozat hogy az az erintesvedelmi jogszabalynak megfelelően lett bekotve és atadva megrendelőnek.

Imre N.
Budapest
Villanyszerelő

Kétszobás, 20 éve felújított lakásban a két mennyezeti világítás (egy izzó "elpukkanása" után) nem működik. A kismegszakítók a lakásban működnek, "egyfázisú" a hálózat. Minden más működik. Megfelelő létra van. {Feltételezem, hogy valahol egy kötés "hagyta el" magát.} A lakás a VIII. Futó u-ban van.

Zsolt P.
Budapest
Villanyszerelő

1970-es években épült lakásomban az elektromos hálózat sok eleme ki lett már cserélve, azonban a kötések cseréje még hátra van. 91 m2 lakás

Zoltán M.
Budapest

Mennyibe kerülnek a villanyszerelők? 

A villanyszerelők gondoskodnak az áramellátásról otthonunkban, ami azt jelenti, hogy a tévétől a kenyérpirítóig mindent élvezhetünk. 

Biztonsági kérdés, hogy otthonunk elektromos áramellátása megfelelően működjön, és ha bármit fel kell újítani az otthonában, vagy bármilyen változtatást kell végrehajtania, akkor fontos, hogy szakembert bízzon meg, és ő tegye meg a megfelelő lépéseket.

 
Mennyi egy villanyszerelő órabére? 

Ha bármilyen elektromos munka elvégzését fontolgatja, legyen szó egy új dugó behelyezéséről vagy a biztosítékdoboz cseréjéről, tudnia kell a költségek nagyságát. 

A villanyszerelők kétféleképpen számíthatnak fel díjat – vagy fix díj egy adott munkáért, vagy órabér, amely mindent lefed, amit egy adott időszakban el kell végezniük. 

Általánosságban elmondható, hogy a legtöbb villanyszerelő egy adott fix árat részesít előnyben, de az órabér jó összehasonlítási alapot ad. 

Az átlagos órabér körülbelül 5500 Ft óránként, bár ez Magyarország különböző részein eltérő lehet.

Más tényezők, mint például a szakember tapasztalata, vagy a gyakornokokkal elvégeztetett munka szintén befolyásolhatják az árat.

Napidíj

Ha a munka valószínűleg egy egész nap vagy tovább tart, a villanyszerelő inkább napidíjat határozhat meg, ami 55 000 Ft körül lehet. Az első óra gyakran drágább lesz, mint a következő órák, mert figyelembe veszik az utazási időt és az adókat. 

Sürgősségi villanyszerelés ára

Más munkákhoz hasonlóan, előfordulhatnak olyan esetek, amikor nagyon rövid időn belül vagy szokatlan órákban van szükség villanyszerelőre, például késő este vagy az ünnepek alatt. Ebben az esetben valószínűleg felárat kell fizetnie egy sürgősségi villanyszerelőnek, amely esetben különösen az első óra lesz magasabb, mint a hagyományos munka során. Ez potenciálisan a költség duplája, óránként 20 000 Ft vagy több is lehet.

Rutin villanyszerelés 

Számos viszonylag gyakori villanyszerelési munka létezik, amelyekhez minden tapasztalt villanyszerelő hozzászokik. 

Mivel ezek általában egyszerűek, és a villanyszerelők tudják, mennyi ideig tart, az árat viszonylag egyszerűen meg lehet határozni. A leggyakoribb feladatok a következők: 

Az elektromos világítás költségei 

A mennyezeti lámpa cseréje egy gyors munka, amely ritkán tart tovább egy óránál, és körülbelül 7500 Ft-ba vagy egy normál óradíjba kerülhet, plusz magának az új berendezésnek a költsége.

Fogyasztói egységköltségek 

A fogyasztói egység, ismertebb nevén biztosítékdoboz, segít szabályozni az elektromos áram áramlását a háztartásban. A biztosítékdoboz cseréjének költsége általában 75 000 – 150 00 Ft, és egy napot vesz igénybe. 

Elektromos zuhany szerelés költségei 

Egy másik munka, amely akár egy napig is eltarthat, az elektromos zuhany felszerelése, ami általában 55 000 és 115 000 Ft között mozog. A telepítés befejezéséhez telepítőre is szükség lehet. 

Villanytűzhely beépítési költsége 

Viszonylag kis munka, ha a tápegység már a helyén van. A sütő költsége nélkül körülbelül 13 000 – 25 000 forintba kerülne.

Az elektromos csatlakozó beépítésének költsége 

Egy új dupla konnektor falba szerelése általában 22 500 – 38 000 forintba kerül. A külső aljzat beépítése hasonló költségű, mint ahogy a dupla aljzat beépítésének költségei is. 

Villamosenergia-szabályozás költségei 

Az elektromos ellenőrzés ára az ingatlan méretétől, valamint az átvizsgálandó helyiségek és áramkörök számától függ, de az árak körülbelül 20 000 forinttóé kezdődnek, és akár a 75 000 forintot is elérhetik. 

További tanácsok 

A háztartásban sok villanyszerelési munkát építési felügyelőnek vagy villanyszerelőnek kell ellenőriznie, aki egy illetékes személyi rendszerben van regisztrálva és képes önállóan dolgozni.

Frissítve itt: Nov 15, 2023