Szolgáltatások
Hogyan működik?
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Ingyenes

Keressen képzett szakembereket korrekt áron

Vízvezeték-szerelés
Projekt benyújtása ingyenes
Elégedett vásárló Nagyon elégedett vagyok az egész folyamattal a válaszadástól a javítási igényen át az elvégzett munkáig, azonnali ár- és dátumajánlat, gyors javítás, kiváló kommunikáció, kedvező ár. Hát, köszönöm.
profile image
Matúš K.A vásárló
Miért Wilio?
8 248 szakember
4 404 befejezett projekt
4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése
260 000 + alkalmazásletöltés
Vízvezeték-szerelés ár

Mennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Vízvezeték-szerelés? A Vízvezeték-szerelés a szolgáltatások teljes körét lefedi. Átlagáraikat az ezen az oldalon található számológépben láthatja.

Lásd még:Szolgáltatások
ÁrkalkulátorVízvezeték-szerelés árjegyzéke

Ahhoz, hogy megtudja a vízvezeték-szerelés pontos árát, küldje el megbízását ellenőrzött szakembereinknek, így több ajánlatot kaphat. Tekintse meg a szolgáltatásokhoz tartozó árakat a vízvezeték-szerelés kategóriában.

Csővezeték acél menetes csövekből6 427,21Ft / m
Menetes, horganyzott, varrat nélküli acélcsövek - minősége 11 353. 0, 10 004. 0, hegesztett, 42 01 42 hagyományos, minősége 11 343,00 DN 32.
Összesen
m
Megbízás hozzáadása
Szelepek telepítése1 452,48Ft / db
Ürítő, úszó, leeresztő, levegőztető és légtelenítő szelepek, töltő- és ürítőcsapok PN 0.6, leeresztő szelepek G 3/4. telepítése.
Összesen
db
Megbízás hozzáadása
Acélcsövekből készült csővezeték szétszerelése998,58Ft / m
Acélcsövekből készült csővezeték szétszerelése, menetes 25-től DN 40-ig 0,00497 t.
Összesen
m
Megbízás hozzáadása
Vízvezeték szerelés1 234,61Ft / db
A vízvezeték javítása a törött menet menetvágása a falba szerelt armatúrából.
Összesen
db
Megbízás hozzáadása
Kapcsolódó árjegyzékekEgyéb szolgáltatások árjegyzéke
Vízvezeték szerelő, vízszerelésMennyibe kerülnek a szolgáltatások a kategóriában: Vízvezeték szerelő, vízszerelés? A Vízvezeték szerelő,...
Mutass többet
Hasznos volt az Ön számára ez az információ?
MegbízásokLegfrissebb szolgáltatási kérdések ügyfeleinktől
Vízvezeték-szerelés

Lakásfelújítás miatt konyhai vízkiállásnál szeretném a vízcsöveket és a szennyvízcsövet kicserélni, új kiállást kialakítani, illetve a fürdőszobában lévő vízcsöveket is cseréltetném.

Ádám K.
Budapest
Vízvezeték-szerelés

Kádár kockaház teljesen új víz vezeték kiépítése vízórától, szennyvíz rendszer kiépítése házon belül ill. a faltól kb. 3m-re levő külső csatlakozó pontig. A belső munka : 1db külön WC benne kézmosóval,fürdőszoba : 1db kád,1db épített tusoló,mosdó, WC, mosógép kiállás,2db villanybojler,1 db törülköző szárító ell.vagy hálózati. A jelenlegi fűtésrendszer 8 db radiátort és ÉTI gázkazánt tartalmaz, + 1db radiátor bővítés kellene. A kazán állapot felmérése szükséges. Mindegyik radiátorra thermoszelep kellene. Az árajánlat munkadíjra- alapszerelés+ komplettírozás- és anyag árat tartalmazzon. Pontosítás, majd személyesen. A helyszín Úri. Köszönöm.

János M.
Úri
Vízvezeték-szerelés

A kertemben szeretnék 3 db kerti csapot, melyhez kb. 60 fm árkot is kell ásni a vízóra aknától kézi erővez, mivel néhány vezeték nyomvonala mellett kell haladni.

István G.
Budapest
Vízvezeték-szerelés

Önálló Új építésű családi ház viz- szennyvíz kivitelezésére keresünk szakembert. Alap adatok: 2 szintes 2x 100m2 alapterület / bruttó - Pomáz - alapszerelés 2 héten belül

László D.
Pomáz
Vízvezeték-szerelés

Budapesten, 13ketuletben a lakas furiőszobájában nincs nyomása a meleg víznek, nem központi probléma!

Szilvia B.
Budapest
Vízvezeték-szerelés

A melegvizcsőnél szivárgást tapasztalok. Jelenleg elzártam a melegvizet, valószinüleg tömitéshiba állhat fent.

Ilona F.
Budapest
Vízvezeték-szerelés

Kombi gázkazánból lekötni a melegvízvételi funkciót és helyette új elektromos bojler rákötése a vízhálózatra.

András P.
Solymár
Vízvezeték-szerelés

cirkó alatti, mosógép mögötti víz és fűtés szerelvények feljebb helyezése (bontás nélkül), hogy a beépített mosógép teljesen elférjen a szekrényben.

Adam H.
Budapest
Vízvezeték-szerelés

Üdvözletem! A most vásárolt panellakásunk vízvezetékrendszere felújításra szorul. Szükségünk lenne egyetlen radiátor cseréjére, két radiátor leszerelésére majd későbbi visszaszerelése a kifestetetés után, vízvezetékek teljes cseréjére, kád cseréjéhez kapcsolódó vízszerelési munkálatok.

Levente B.
Győr
Vízvezeték-szerelés

Deszken, egy családi ház konyhájába és a WC-jébe, valamint fürdőszobájába szeretnénk a vízvezeték csöveket kicserélni, 5 rétegű csőre, s rákötni az új villanybojlerre. A fürdőbe javarészt már 5 rétegű cső van beszerelve, erre kellene egy plusz kiállás miatt rákötni, valamint a fürdő melletti WC-be a vízcsövet kicserélni. A konyhába 1 pár hideg-meleg vízcsőre van szükség, valamint egy mosogatógép kiállásra. Ezen felül szükség lenne a vízcső fővezeték elvezetésére is a bojlerig (KB 3 méter). A bojler mellett szeretnénk a mosógépet elhelyezni, így ennek kialakítása is feladat lenne. A WC/fürdőszoba, konyha, valamint a kamra (ahol a bojler és a mosógép kerülne elhelyezésre) egymás mellett helyezkedik el, 2 közös fala van, így becslésem szerint 10-15 m 5 rétegű csőről van szó. A tervrajzon szereplő kamra most a konyha, míg a lomtár a kamra. A csövek elhelyezkedésének tervezését, vásárlását, falba történő bevésését, pressidomok vásárlását vállaljuk, a konkrét feladat a csőcsatlakozók, idomok presselése és ledugózása, sarokszelepek elhelyezése lenne, erre szeretnék árajánlatot kérni. Várom tételes ajánlatukat, Zsolt

Zsolt K.
Deszk
Hasznos információAmit tudnia kell

Mennyi a szerelő óradíja?

Akár olyan egyszerű, mint egy szivárgó csap, vagy drasztikus, mint egy elárasztott konyha, a vízvezeték-szerelők azok az emberek, akikhez fordulunk, ha problémánk van a vízzel.

A vízvezeték-szerelő bére a munka típusától, az ehhez szükséges időtől és attól függően változik, hogy vészhelyzetről van-e szó vagy sem, de mindig hasznos tudni, milyen költségekre számíthat.

Óradíj

A legtöbb telepítő az idejét óradíj alapján számítja fel – ez az összeg munkaóránként. Általában bármilyen kicsi is a munka, legalább egy órát kérnek a rezsi fedezésére.

Az óradíj változhat, gyakran a helytől függően. Becsléseink szerint egy vízvezeték-szerelő átlagos órabére 12000-22000 Ft körül mozog.

Napidíj

A napidíj az az ár, amellyel a telepítő számol, ha az egész napot a projekttel tölti. Ezért lehetnek fix költségei, amelyek alacsonyabbak lesznek, mint az óradíj.

Becsléseink szerint a tipikus napidíj körülbelül 120 és 200 ezer Ft között mozog.

A nagyobb, bejegyzett cégek gyakran többet számolnak fel, mint a kisebb egyéni vállalkozók, de előfordulhat, hogy meghatározott feladatokra szabványosított árakat alkalmaznak, és a teljes árat megadják, mielőtt felveszi őket.

Sürgősségi vízszerelési költségek

Senki sem akar vészhelyzetet átélni, de sajnos előfordul. Ha olyan vészhelyzetben van – például szivárgás vagy csőtörés –, amely azonnali beavatkozást igényel, és a normál munkaidőn kívül történik, például éjszaka, hétvégén vagy szabadnapon, akkor felárat kell fizetnie, ha szerelőt bérel fel ezekben az időkben.

A segélyhívások ára akár kétszer olyan magas lehet, mint a normál óradíj – körülbelül 38 000 Ft vagy több.

Rutin vízszerelési munkák

Bár az óradíj a vízvezeték-szerelési munkák kifizetésének szokásos módja, számos gyakori probléma van, amelyeket a szerelők megszoktak, és tudják, mennyi ideig tart, ami azt jelenti, hogy előre pontos árajánlatot tudnak adni, vagy standard árat kínálnak.

Egyes munkáknál, különösen azoknál, amelyekben valami újat kell beszerelni, a munka költsége az új berendezés költségeihez társul.

Mennyibe kerül az új wc?

A WC cseréje egy tapasztalt vízvezeték-szerelőnek néhány órát vesz igénybe, átlagosan 38-120 ezer forintba kerül.

Maga a vécé az anyagoktól, a kialakítástól és a vásárlás helyétől függően 20 000 forinttól több százezer forintig terjed.

A WC javítása általában olcsóbb lesz. A problémától függően ez lehet egy egyszerű tartályjavítás, amely kevesebb mint egy órát vesz igénybe, és körülbelül 20 000 forintba kerül, míg az összetettebb problémák tovább tarthatnak, és 38 000 forintba vagy többe kerülhetnek.

Mennyibe kerül egy új mosogató

A mosdókagyló cseréje hasonló a WC cseréjéhez. Az ára megközelítőleg hasonló lesz, körülbelül 38-95 ezer forintba fog kerülni.
Egy új mosogató ára 20 000 forinttól több százezerig terjedhet.

Mennyibe kerül a csapcsere

A csaptelep cseréje vagy rögzítése bizonyos mértékig a csap típusától függ. Egyetlen szivárgás javítása minimális költséggel jár, míg egy keverőcsap készlet cseréje több órát is igénybe vehet, és körülbelül 55-120 ezer forintba kerül.

A csapok önmagukban 7500 forintba vagy kevesebbbe kerülhetnek, de a kialakítástól függően lényegesen többe is.

Mennyibe kerül egy repedt vízcső javítása

A repedt vízvezeték javításának viszonylag egyszerű javításnak kell lennie, amely néhány órát vesz igénybe, és körülbelül 20-50 ezer forintba kerül.
A vízvezeték-szerelők általában sokféle alkatrészt, különböző szabványos méretű csöveket visznek magukkal, így tudják majd szállítani a szükséges új darabokat.

Mennyibe kerül a víztartály cseréje

A melegvíz-tartály cseréje nagyobb munka, amely gyakran egész napos munka. A költségek 120 és 200 ezer Ft között vannak.
 

Frissítve itt: Sep 14, 2023