Szolgáltatások
Hogyan működik?
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Ingyenes

Keress okos szakembereket

Alumínium ablak
Projekt benyújtása ingyenes
Elégedett vásárló Remek kommunikáció, minden a megbeszéltek szerint zajlott, a megbeszéltek szerint pontosan időben érkezett a projekt helyszínére. Szép munka, nagyon kedves ember, ezért ajánlom :)
profile image
Peter Š.A vásárló
Miért Wilio?
8 274 szakember
4 441 befejezett projekt
4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése
260 000 + alkalmazásletöltés
Alumínium ablak

Szakértőre van szüksége a Alumínium ablak kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!

Lásd még:Ár
Hasznos információAmit tudnia kell

5 tipp az alumínium ablakok kiválasztásához az otthona számára

Felújítás, bővítés vagy új építési projekt megvalósításakor az ablakok kulcsfontosságú tényezők, amelyeket figyelembe kell venni a teljes tervezésnél és a költségvetésnél. Íme 5 tipp, amelyek segítenek kiválasztani a tökéletes alumínium ablakokat, hogy azok ne csak szükségszerűek legyenek, hanem otthona fókuszpontjai is.

Minőség

Azért javasoljuk az alumínium ablakok telepítését, mert tartósak, praktikusak és könnyen karbantarthatók. A megvásárolni kívánt alumínium ablakok kiválasztásakor azonban fontos figyelembe venni az ablakok összetételét, az ablakkeret külső felületét és az ablakok tanúsítványait, amelyek garantálják a minőségi termék vásárlását.

Az alumínium 100%-ban újra feldolgozható és a földkéreg harmadik leggyakoribb eleme. Kis súlya ellenére az alumínium kivételes szilárdsággal és stabilitással rendelkezik, ami lehetővé teszi számunkra, hogy akár egészen nagy ablakméreteket is kínáljunk.

Tervezés

A nagy üvegtáblákkal és vékony keretekkel rendelkező ablakok jelenleg a legnépszerűbb ablakrendszerek, mert mind a hagyományos, mind a korszerű házakhoz megfelelnek. Az alumínium ablakok beépítésének egyik fő előnye, hogy kereteik általában vékonyabbak, mint a PVC és a fa keretek. A keskeny keretek nem feltűnőek, így nem kell kompromisszumot kötnie otthona esztétikai megjelenésében.

Ha már választott keretstílust, több száz matt és fényes szín és kivitel közül választhat. Akár fa dekorációt vagy fém kivitelt is választhat. Az ablak színe és kivitele az ingatlan stílusától függ. Különböző színeket választhat, ezért érdemes lenne egy olyan színt figyelembe vennie, amely illeszkedik a ház belsejéhez, és egy másik színt, amely illeszkedik a ház külsejéhez.

Különböző nyílási lehetőségek közül lehet választani, például külső nyílás, párhuzamos nyitás, szárnyablakok, rögzített ablakok vagy billenthető ablakok. A nyílás kiválasztásakor vegyed figyelembe az ablak méretét, helyét és magasságát, valamint a körülötte lévő helyet.

Biztonság

A modern alumínium ablakok hihetetlenül erősek és tartósak, de mindig ellenőrizni kell, hogy az adott alumínium ablakok gyártója megfelel-e a biztonsági előírásoknak. Az alumínium ablakok minőségének igazolása olyan tanúsítvány, amely tájékoztatja a vevőt az eredeti termékről.

Hatékonyság

Az ablakok hatékonysága fontos szempont, amelyet figyelembe kell venni a megfelelő termék kiválasztásakor. Annál is inkább, ha alacsony energiájú lakást szeretnél. Az ablakok nem csak esztétikai funkcióval rendelkeznek, hanem fény- és energiaforrások is. Három alapvető tényező befolyásolja alapvetően az ablakszerkezet hőtechnikai minőségét - az üvegezés, a profilok és az ablak felszerelésének módja.

Ezen kívül, ha épp növelni készül a hőszigetelést, vegye fontolóra a három- és a kettős üvegezésű ablakokat. Tartózkodási helytől függően körültekintően kell ellenőrizni az alumínium ablakok zaj- és hangszigetelését és időjárásállóságát. Például, ha városban él, akkor a döntések meghozatalában fontos tényező lehet a nagy zajhatékonyságú ablakok használata (az ablakok képessége a külső környezet zajainak csillapítására).

Költségvetés

Az előző tippek elolvasása után látnod kell, hogy milyen módon szeretnéd fontossági sorrendbe állítani az alumínium ablakok hatékonyságát, minőségét, biztonságát és kialakítását. Mindezen szempontokat figyelembe kell venni a költségvetésben, amikor árajánlatokat keresel, valamint a telepítési költségeket számolod.

Egy másik fontos dolog, amelyet szem előtt kell tartani, hogy minél jobb minőségű alumínium ablakokat telepítesz, annál magasabb lesz a ház értéke.

Milyen előnyei vannak az alumínium ablaktábláknak?

Az alumínium kiváló választás az ablakkeretek és a bejárati ajtók számára, és különösen népszerű az üvegezett ajtóknál, könnyű, robusztus profiljának köszönhetően, amely széles üvegpaletta befogadására képes. A sima felület és a szín rugalmassága miatt nagyon népszerű választás a modern épületek számára.

Szín

Az alumínium vázak bármilyen RAL színben kaphatók, a porbevonatnak nevezett eljárásnak köszönhetően. A szürke és a fekete nagyon népszerű szín az építészek körében, különösen akkor, ha modern, sűrűn üvegezett épületet hoznak létre. Választhatsz két színnel rendelkező kivitelt is, amelynek köszönhetően az ablak külső oldala más színű lesz, mint a belseje, ami lehetővé teszi, hogy tökéletesen illeszkedjenek a keret színei házadhoz és dekorációdhoz.

Alacsony karbantartás

Az alumínium tartós és kevés karbantartást igényel. A tisztításhoz javasoljuk az egyszerű törlést nedves szappanos kendővel. Az eloxált felületkezelésnek köszönhetően a keretek még jobban felszereltek ahhoz, hogy ellenálljanak a zord időjárási viszonyoknak.

Slim profilok

Mivel az alumíniumprofilokkal könnyű dolgozni, a vékony, szögletes szélű profilokat könnyebb alkalmazni alumíniummal, PVC vagy fa ellenében; mindkettőnek sokkal vastagabb / szélesebb kerete lenne. A jelenlegi konstrukciók mellett az alumínium is felhasználható a hagyományos tulajdonságokhoz. Az alumínium lehetővé teszi, hogy korabeli, modern stílusban, hozzanak létre egy fémkeretet, amely segít az ablakok építészeti elemének elkészítésében.

Élettartam

Az alumínium vázak élettartama is nagyon hosszú; helyesen felszerelve várható, hogy 40-60 évig tartanak. A keretek élettartama végén 100%-ban újrahasznosíthatók.