Üdvözlünk a Wilioban!

A Wiliot nem bejelentkezett ügyfélként böngészed

Szolgáltatóra való átkapcsolás
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Az alkalmazásról
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakori kérdések
Hogyan legyünk jobbak
Vegye fel velünk a kapcsolatot
A Wilioról
Bejelentkezni

27 638 szakember

50 983 befejezett projektek

4,8 az 5-ből szakértőink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltések

Anyagszállítás

Szakértőre van szüksége a Anyagszállítás kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!
Lásd még Anyagszállítás ár

27 638 szakember

50 983 befejezett projektek

4,8 az 5-ből szakértőink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltések

Szolgáltatók

Legjobb szolgáltatók: Anyagszállítás

Gyakran Ismételt Kérdések

Miért a Wilio segítségével foglaljon szállítást a környékén?
Szállítási szolgáltatásokra van szüksége, hogy könnyedén szállítson csomagokat, dokumentumokat, szórólapokat, bútorokat vagy építőanyagokat? Takarítson meg időt, és bízza ránk a szállítást - szakértőink alkalmazkodnak az Ön ütemtervéhez, és mindent a megfelelő időben, a megfelelő helyre fuvaroznak. A szállítási szolgáltatásokat legegyszerűbben a Wilio segítségével foglalhatja le. Tapasztalt sofőrökkel,-akik készek átvenni a termékeket és azonnal átadni őket-, könnyedén megszervezheti a munkát. Velünk kényelmesen és egyszerűen tervezheti meg a szállítást.
Mit csinál a futár?
A sofőr felveszi az árut, majd biztosítja azok biztonságos szállítását egy előre meghatározott helyre. A legtöbb sofőr képes nagyobb teherautókat vezetni, amelyek elegendő helyet biztosítanak nagyobb csomagok vagy nagyobb mennyiségű áru szállításához.
Miért érdemes postai vagy futárszolgálatot foglalni a Wilio segítségével?
Az oldalon keresztül történő kézbesítés rendkívül kényelmes és pénztárcabarát. Az alacsony szállítási költségeknek és a megbízható szállítóknak köszönhetően biztos lehet benne, hogy a legjobb szolgáltatást kapja kíváló áron.
Melyik kézbesítési szolgáltatások a leggyakoribbak?
A leggyakoribb szolgáltatások közé tartozik az építőanyagok, a nagy bútorok és a háztartási gépek szállítása.
Hogyan kezeli a futár a megrendelésemet?
A megbízott futár gondoskodik arról, hogy a törékeny tárgyak megfelelően legyenek csomagolva és védve, illetve szükség esetén függőleges pozícióban maradjanak.
Mennyi ideig tart a szállítás?
Egyes szolgáltatók a megrendelés napján is vállalják a szállítást, így néhány órán belül megérkezhet a termék. Nemzetközi szállítás esetén vagy ha egy adott időpontra / dátumra szeretné rendelni a szállítást, akkor tovább tarthat a csomagok kézbesítése.
Mennyibe fog kerülni a szállítás?
A szállítás költségei függnek a távolságtól és a szállított anyag mennyiségétől. Az végösszeget meghatározza a csomagok típusa, mérete és szállítási dátuma.
Szükségem van speciális engedélyre?
Bizonyos szállítási módok esetén ellenőrizni kell, hogy a fuvarozónak nincs-e szüksége külön engedélyre az áruk szállításához. A feltételek az áru típusától függően változhatnak. Az ajánlat elfogadása előtt győződjön meg arról, hogy a kiválasztott szállító rendelkezik-e a megfelelő engedéllyel és rendelkezik az árukhoz szükséges biztosítással.

Szolgáltatások

Mit tartalmaz a szállítás?
Átvételi és kézbesítési szolgáltatást szinte bármilyen termékhez bérelhet. Olvassa el, hogy mire lehet megrendelni ezt a szolgáltatást:
Bútorok és készülékek szállítása
Nagy bútor, készülék vagy egyéb háztartási cikk elszállítására van szüksége? Nincs kisteherautója vagy pótkocsija? Béreljen szállítási szolgáltatást nagyobb járművel, így a sofőr hazaviszi az árut az üzletből egyenesen otthonába. A futár ellenőrzi a részleteket, például az áthelyezendő tételek számát, az áru méretét és esetleges törékenységét. A bútorok szállítása magában foglalhatja a népszerű üzletek, például az IKEA termékeit is. Egyszerűen mondja el a kézbesítőnek, hogy mit és hol szeretne átvenni, és gondoskodjon az Ön számára megfelelő szállításról.
Csomagok és szórólapok kézbesítése
Üzleti célokkal is igénybe veheti a szolgáltatást, és pénzt takaríthat meg a futárköltségeken. Ha egy adott időpontban szeretne szállítmányt feladni, kérem jelezze a szakembereknek. A beszállítók örömmel segítenek Önnek időre eljuttani a csomagot. Ideális születésnapi vagy egyéb ajándékokhoz. A sofőr ellenőrzi a csomagját, hogy törékeny-e, és ha igen, akkor különös gonddal fogja kezelni. A sofőr gondoskodik az időben történő szállításról is. A helyi vállalkozások támogatása érdekében kérheti tőlünk szórólapok terjesztését és katalógusok átadását. Ha szórólapterjesztést szeretne rendelni vállalkozásának népszerűsítése érdekében, a forgalmazónak ismernie kell a szórólapok vagy katalógusok számát, hogy hová szeretné szállítani őket, és mikorra érkezzenek meg.
BútorgyártásIstván
ElektromosJózsef L.
Lakás / ház rekonstrukciójaÁdám J.
ÉpítkezésLászló G.
ÉpítkezésLászló G.
Tervezés, építészet, projektek és egyéb szolgáltatásokJános
Lakás / ház rekonstrukciójaÁdám J.
Szolgáltatások az Ön számáraZoltán B.
Bútor összeszerelésBalázs K.

Töltsd le a Wilio alkalmazást
Android és iOS-hoz egyaránt

App Store
Google Play
AppGallery