Szolgáltatások
Hogyan működik?
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
#

Vegye fel a kapcsolatot 10 szakemberrel

Aszfaltozás
Megbízás hozzáadása
Elégedett vásárló Remek kommunikáció, minden a megbeszéltek szerint zajlott, a megbeszéltek szerint pontosan időben érkezett a projekt helyszínére. Szép munka, nagyon kedves ember, ezért ajánlom :)
profile image
Peter Š.A vásárló
Miért Wilio?
8 224 szakember
4 378 befejezett projekt
4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése
260 000 + alkalmazásletöltés
Aszfaltozás

Szakértőre van szüksége a Aszfaltozás kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!

Lásd még:Ár
Hasznos információAmit tudnia kell

Aszfaltozás

Gyakran ismételt kérdések

Miért érdemes aszfaltozási kérést megadni a Wilio felületén?

Az aszfaltozás az egyik olyan építkezési tevékenység, amelyet szükség esetén nem végezhet el saját maga. A munkakomplexum a helyszín előkészítésétől az aszfaltréteg lefektetésén át egészen a véglegesítésig gépek és speciális ismeretek használatát igényli, amelyekkel egy laikus általában nem rendelkezik. Ezenkívül az igényesebb projekteknél mindig előnyösebb olyan szakembereket felbérelni, akik rutinjuk miatt gyorsabban, jobb minőségben és hibátlanul el tudják végezni a munkát. Ez pénzt és időt takarít meg az Ön számára. Ne habozzon hát, keressen aszfaltszakértőket a Wilión keresztül. Kérjen árajánlatokat több szolgáltatótól, és válassza ki azt, amelyik a legjobban megfelel az Ön igényeinek.

Milyen munkát igényel az aszfaltozás?

Az aszfaltozással kapcsolatban elvégzendő munkák kiszámítása azon hely előkészítésével kezdődik, ahol az aszfaltozást végzik. Először a kiválasztott helyszínen körülbelül 0,5 m mélységig le kell ásni.  A tulajdonos dönthet a szegélyek telepítéséről, amelyeket az aszfaltozás előtt le kell betonozni. Az erősítő anyagot - amely legtöbbször kőből van - el kell helyezni a kiásott területen. Ezután az aljzatot tömöríteni és hengerelni kell. Amikor az aljzat készen áll, az aszfaltot kiöntik. Egy vagy két rétegben van lefektetve - a várható terheléstől függően. Az aszfalt kiöntése után, azt ismét kiegyenlítik és hengerelik. A tulajdonosnak gondolkodnia kell a vízelvezetésen is, ezért ajánlott a vízelvezetést az aszfaltterületre helyezni, és az egész területet megfelelő lejtéssel lefedni, hogy a víz ne álljon meg egy helyben és ne okozzon problémákat, különösen télen.

Miért érdemes aszfaltozó szakembert alkalmazni a Wilión?

Mint fentebb említettük, az aszfaltozás több nehéz feladattal jár. Mindehhez hozzá kell adni az egyes megvalósítások egyediségét, kisebb problémákat és a helyszínen megoldandó részleteket. Egy laikusnak esélye sincs mindezek kezelésére, a nehéz gépekről nem is beszélve, amelyek biztos nem állnak rendelkezésre garázsában. Találjon ma aszfaltozó szakembert a Wilión, és bízza a projektjét a környék legjobb szakemberére.

Mennyi ideig tart az aszfaltozás?

A Wilión található aszfaltozással foglalkozó szakemberek előnye, hogy az egész munkát egy nap alatt elvégzik. Tehát Ön már másnap a házhoz, a kerthez vagy a nyaralóhoz sétálhat az új felületen. Természetesen az egész folyamat egy adott hely alapos átvizsgálása, az ügyfél igényeinek megismerése, a projekt kidolgozása és az árajánlat után kezdődik. Ez további egy napot vesz igénybe.

Hogyan találhatok szakképzett aszfaltozó szakembert?

A profi aszfaltozó szakember megtalálásának legjobb módja az, ha Wilión kér segítséget. Továbbítjuk igényét azoknak a vállalatoknak, amelyek már régóta együttműködnek velünk. Adja meg követelményeit, adja meg a teljesítés helyét és a költségvetést. Ezután a környékbeli vállalatok felveszik Önnel a kapcsolatot árajánlataikkal, így Ön kiválaszthatja azt, amelyik a legjobban megfelel az Ön igényeinek és költségvetésének. A végső döntés meghozatala előtt tekintse át a Wilio webhelyén található értékeléseket, vagy vegye fel a kapcsolatot az előző ügyfelekkel első kézből.

Szükséges anyagokat és berendezéseket szállítanom aszfaltozás előtt?

Az aszfaltozás esetében egyértelmű, hogy olyan berendezések, mint a hengerek, marók vagy más eszközök nem találhatók meg otthonában. Minden berendezést az Ön által választott vállalat importál. Semmi miatt nem kell aggódnia - az összes szükséges gépet és eszközt maga a cég biztosítja. Ugyanez vonatkozik az anyagok behozatalára és elvitelére. Amit azonban ebben a szakaszban megtehet, az az, hogy a tényleges megvalósítás előtt feláshatja kézzel a területet, előkészítheti a felületet és importáljatja a saját anyagait. Ha van ilyen lehetősége, és elő tudja teremteni az erőforrások egy részét, használja ki. Ellenkező esetben megbízhatja ezekkel a beszállítót is, aki mindent elintéz az Ön számára.

Mennyibe kerül az aszfaltozás?

Az aszfaltozás ára több tényezőtől függ, melyek közül a következők a legfontosabbak. Először, meg kell mérni az aszfaltozandó területet, és meg kell határozni a területet négyzetméterben. Jól jegyezze meg a mért adatokat - szüksége lesz rá, amikor kérést ad meg a Wilio webhelyén. Hozzávetőleges ár - a végrehajtani kívánt műveletek számától függően (régi aszfalt eltávolítása, feltárás, szegélyek telepítése, felületkezelés) 10 912,5 - 21 825 HUF / m2.

Általános munkálatok

A régi aszfalt eltávolítása. Földmunkák. Járda vagy útszegélyek telepítése. A kő importja különböző frakciókban. A régi beton eltávolítása. Az aljzat előkészítése és tömörítése. Aszfaltmunka. Az aszfalt felületkezelése permetezéssel. Vízelvezető csatornák telepítése. Aszfalt felületének javítása. Aszfaltmarás.

Munkafolyamat

Szükség lesz egy ásatásra az aszfalt felület alatt - kb. 0,5 m mélységben. Az előkészített gödörbe zúzott kőőrleményt öntenek, amelyet tömörítenek és kiegyenlítenek. A tetején továbbra is lehetséges egy kis töredékű kő használata, amely kisebb réseket és lyukakat tölt be, és ennek eredményeként tökéletes alap jön létre az aszfalt alatt. Erre a szakaszra azért van szükség, hogy az aszfalt a jövőben ne repedjen és ne púposodjon fel. Ezt a lépést feltétlenül ellenőrizze személyesen. Csak egy egyszerű szabályt kövessen - minél több, annál jobb. Egy nagyobb gödör, több kő az aljzathoz és a többszörös tömörítés biztosítja, hogy az aszfalt soha ne púposodjon fel és ne repedjen meg a talajeltolódások miatt. Ezután el kell dönteni, hogy milyen aszfaltra van szükség. Két alapvető változat közül választhat - egyrétegű vagy kétrétegű. A döntés a jövőbeli felhasználástól függ. Ha legfeljebb 3,5 tonnás autó fog áthaladni rajta, akkor az egyrétegű aszfalt elegendő. Ha a felületet nehezebb járművek használják - teherautók vagy haszongépjárművek, akkor kétrétegű aszfaltra van szükség. Ezen a ponton jó még egy dologra gondolni, amelyet gyakran alábecsülnek. Fontolja meg a vízelvezető csatornák telepítését a szél vagy a vízelvezető rácsok mentén. Ez biztosítja a biztonságos és száraz felületet, és - különösen a fagy miatt - aszfaltja sokkal lassabban öregszik. A kirakodás után (kézzel vagy géppel) az aszfaltot egyenletesen, általában kézzel kell eloszlatni az egész felületen, és végül géppel vagy hengerrel "kivasalni". Legyen óvatos, ez néha még nem minden - a tökéletes eredmény érdekében, amely jelentősen meghosszabbítja az aszfalt élettartamát, aszfaltbevonatot kérhet. A munka befejezése után ajánlott legalább néhány órán át, de lehetőséghez mérten akár egész napra is száradni hagyni az aszfaltot. A Wilión keresztül alkalmazott aszfaltozó szakemberek megfelelően elmagyarázzák az eljárást és úgy kivitelezik a munkát, hogy az az Ön igényeinek maximálisan megfeleljen.

Tanácsok és tippek:

1. Kapjon árajánlatot azonnal

Nem kell pazarolnia az időt aszfaltszolgáltatások keresésére ismerősök útján vagy hosszú internetes böngészéssel. Néhány kattintás után megtalálhatja a legprofesszionálisabb szakembereket a Wilio weboldalán. Csak adja meg az alapvető információkat a projektről, a tartózkodási helyéről, és egy pillanat alatt megkapja az igazolt cégek megvalósításra vonatkozó ajánlatait.

2. Ne lépje túl a költségvetését

Miután megadta kérését a Wilio oldalán, a környék igazolt szakemberei ajánlatokat fognak küldeni Önnek, melyek árajánlatot is tartalmaznak. Így kiválaszthatja azt, amelyik a legjobban megfelel az igényeinek és a költségvetésének. A drágább ugyanis nem mindig jelenti automatikusan a legjobb minőséget.

3. Válassza a minőséget és a megbízhatóságot

Az aszfaltmunkák kiválasztásakor ne csak az árat kövesse. Ez természetesen fontos, de vannak más paraméterek is. Például, képes-e a vállalat az Ön számára megfelelő időben megkezdeni a munkát? A beszállító hajlandó konzultálni Önnel a munka menetéről és az árról a tényleges megvalósítás előtt? Képes-e a szállító időt találni és személyesen felkeresni a kivitelezési helyszínt? Mik a korábbi vásárlók tapasztalatai? Ezekre a kérdésekre ad választ a Wilio webhely értékelési szekciója. Nézze át részletesen a korábbi ügyfelek véleményét, vegye fel velük a kapcsolatot, és szerezzen információkat első kézből.