Üdvözöljük a Wilión!

A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi

Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakran ismételt kérdések
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!

A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi

Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakran ismételt kérdések
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés

Autómosás

Alkalmazzon a környékről képzett szakembert, autómosáshoz, kedvező áron!

Megbízás hozzáadása

27 638 szakember

50 983 befejezett projekt

4,8 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltés

Autómosás

Szakértőre van szüksége a Autómosás kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!

27 638 szakember

50 983 befejezett projekt

4,8 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltés

Szolgáltatások

Autó mély tisztítása
Az autó tisztítása mind az autó, mind a tulajdonosa számára előnyös. A jármű megjelenésének feljavításának nyilvánvaló előnye mellett meghosszabbodik annak élettartama is. A mély tisztítás eltávolítja a festék, a bőr és a mechanikai alkatrészek szennyeződéseit. A por és a szivárgások is eltávolíthatóak a motorból, hogy az újra zavartalanul tudjon működni. Az autó tisztítása hosszú távon gazdaságilag is előnyös. Az élettartam meghosszabbítása csökkenti az igényesebb javítások szükségességét. A motor a rendszeres tisztításnak köszönhetően kevesebb üzemanyagot is fogyaszt. A tisztítás eltávolítja a szőnyegen és a szellőzőrendszerben található port, ami tulajdonosa egészségének is kedvez.
Autótisztító készlet
A szokásos autótisztító készlet olyan eszközöket tartalmaz, mint kefék, gőz- vagy nyomástisztítók, valamint olyan termékeket, mint polírozók és viasz a jármű mindenfajta felületéhez. A szakemberek általában saját készlettel és tisztítószerekkel rendelkeznek, amelyeket az autó belső és külső tisztításához használnak.
Autó külső tisztítása
A külső tisztítás magában foglalja a váz tisztítását, beleértve a lámpákat, az ablakokat, az alvázat és a kerekeket. A szakember ecsetekkel vagy nagynyomású mosóval kezdi az alapvető szennyeződések eltávolítását. Néhány szolgáltató gőztisztítást is kínál. Az első tisztítás után a szakember egy speciális lakkot és viaszt alkalmazhat a felületen, amely meghosszabbítja a karosszéria élettartamát és makulátlanul tiszta megjelenést kölcsönöz a járműnek. Meg kell jegyezni, hogy az autó külsejének tisztítása nem csupán egyszerű mosásból áll. A tapasztalt autótisztítónak képesnek kell lennie a karcolások eltávolítására is, ezáltal autójának jó megjelenést adva.
Autó belső tisztítása
Ez a szolgáltatás magában foglalja az autóülések, az ajtók és a tetőburkolat mosását vagy gőztisztítását. A szakember a műszerfalat és más kemény felületeket fényez, kiporszívózza a jármű padlóját és a légkondicionáló szellőzőnyílásokat. A jármű belsejének tisztításával megszabadulhatsz a portól, a háziállatok szőrétől és a kellemetlen szagoktól is. A jármű jó állapotának helyreállításához és fenntartásához a jármű külsejét és belsejét is meg kell tisztítani. A kívülről tiszta autó visszanyeri az újszerű megjelenését, a friss belső tér pedig a te kényelmedet szolgálja és megszabadítja az autót az esetleges káros mikroorganizmusoktól.
Gyakran Ismételt Kérdések

Miért rendeljek autómosó szolgáltatást a Wilio-n keresztül?
Az autó tisztítása bonyolult feladat, különösen annak, aki munkával és családi feladatokkal van elfoglalva. Mindenki fontosabb dolgokkal szeretné tölteni értékes idejét, autómosó-látogatás helyett. Ezért célszerű mobil takarítási szolgáltatásokhoz fordulnod. A legfontosabb az, hogy megbizonyosodj arról, hogy a jármű megfelelő kezekben van, a festés károsodását és az azt követő további költségeket elkerülendő. A Wilio megbízható takarítási szolgáltatásokkal segíti téged. Minősítési rendszerünk segít kiválasztani a megfelelő szakembert. Még a legolcsóbb ajánlatokat is megtalálhatod platformunkon. Ne habozz, keress rá az autómosó szolgáltatásokra a környékeden.
Mi az autómosó?
Az autómosás a külső vagy belső karbantartás folyamata. Az autómosó szakemberek szerszámokat és tisztítószereket használnak a nehezen elérhető helyek és a speciális autófelületek tisztításához.
Hogyan használhatom a közeli autómosó szolgáltatást?
Először tegyed közzé jelentkezésedet a Wilio-nál. Adj meg részleteket arról, amire konkrétan szükséged van, és kérj ajánlatokat a közelben található autómosó szolgáltatóktól. A Wilio egy értékelési és felülvizsgálati rendszerrel rendelkezik, amely segít megtalálni a költségvetésednek megfelelő, megbízható autótisztító szolgáltatásokat. Az autómosó szakember segít neked az autód kitisztításával, amíg te dolgozol vagy pihensz a családoddal.
Szükséges-e biztosítanom autótisztító szereket?
A mobil autótisztító szakembereknek általában saját tisztító készletük van. Ide tartoznak a kefék, nyomástisztítók és más készítmények, például szappanok, fényezők és viaszok. Ha azonban bizonyos termékeket részesítesz előnyben, biztosíthatod azokat számukra. Ajánlatodban mindig adjad meg saját preferenciáid.
Milyen gyakran kell tisztítani az autót?
A legtöbb szakértő szerint az autót 4–6 havonta (vagy évente 2-3 alkalommal) kell tisztítani. A gyakoriság a járműtől és a karbantartás mértékétől függ. Az autó rendszeres tisztítása általános állapota szempontjából előnyös. Ha túl sokáig vársz a tisztításra, a szennyeződés és a penész összegyűlik az autóban, és így a későbbi tisztítás drágább lehet.
Mit tartalmaznak az autótisztítási szolgáltatások?
Ezek a szolgáltatások alapos folyamatokat és speciális eszközöket igényelnek. Az autótisztítás jobb és hatékonyabb módszer, mint a szokásos autómosó.
Képtár

Szolgáltatóink kivitelezésének bemutatása

BútorgyártásIstván
VillanyszerelésJózsef L.
Lakás/ház rekonstrukciójaÁdám J.
Építőipari munkákLászló G.
Építőipari munkákLászló G.
Tervezés, építészet, projektek és egyéb szolgáltatásokJános
Lakás / ház rekonstrukciójaÁdám J.
Szolgáltatások az Ön számáraZoltán B.
Bútor összeszerelésBalázs K.

Töltse le a Wilio alkalmazást
Androidra és iOS-re egyaránt

App Store
Google Play
AppGallery