Szolgáltatások
Hogyan működik?
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Ingyenes

Keress okos szakembereket

Bébiszitter
Projekt benyújtása ingyenes
Elégedett vásárló Remek kommunikáció, minden a megbeszéltek szerint zajlott, a megbeszéltek szerint pontosan időben érkezett a projekt helyszínére. Szép munka, nagyon kedves ember, ezért ajánlom :)
profile image
Peter Š.A vásárló
Miért Wilio?
8 273 szakember
4 440 befejezett projekt
4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése
260 000 + alkalmazásletöltés
Bébiszitter

Szakértőre van szüksége a Bébiszitter kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!

Lásd még:Ár
Gyakran ismételt kérdések
Miért vegyek fel helyi bébiszittert a Wilio révén?
Szeretne olyan bébiszittert találni, aki segít fejleszteni gyermekei képességeit? Sok család szerint egy dajka felfogadása, vagy az au pair szolgáltatás kiváló alternatívát jelent a hagyományos gyermekgondozási szolgáltatásokkal szemben. A gondozó azon kívül, hogy otthonában biztosíthatja gyermekei egyéni gondozását, több gyermek esetén még költséghatékonyabb is lehet. Amikor a környékén talál egy olyan bébiszittert, aki tökéletesen megfelel családja igényeinek, rugalmasabb életmódot élvezhet, függetlenül attól, hogy egy nap van-e szüksége a szolgáltatásra, vagy egy héten ötször. A Wilio-n egyszerűen találhat bébiszittert a környékén. Átlátható értékelési és ellenőrzési rendszerünknek köszönhetően könnyedén összehasonlíthatja a legjobb helyi bébiszittereket, így biztos lehet benne, hogy megbízhatót talál a gyermekei számára.
Hogyan találhatok jó bébiszittert?
A barátok és a család ajánlásai a jó bébiszitter megtalálásának általános módjai. Sajnos lehetőségei korlátozhatják személyes kapcsolatait. A Wilio megoldást kínál az Ön területén elismert gondozókkal történő kapcsolatfelvételre. Átlátható minősítési és vizsgálati rendszerünkön keresztül eldöntheti, ki felel meg legjobban családja igényeinek.
Milyen képesítésekre van szükség ahhoz, hogy valaki gondozó legyen?
A gondozónak legalább 18 évesnek kell lennie, és rendelkeznie kell a megfelelő képesítésekkel. Ezek a követelmények magukban foglalják az elsősegélynyújtási igazolásokat és a CPR-t, vagy a gyermekekkel végzett munka ellenőrzését. Mi több, a bébiszittereknek III. Bizonyítványra, oklevélre vagy tanári képesítésre van szükségük. Ellenkező esetben meg kell dolgozniuk a képesítések megszerzéséért.
Bébiszitter vs. Bölcsőde/óvoda: olcsóbb a bébiszitter?
A gondozó és a bölcsőde/óvoda közötti különbség megközelítésében és árában egyaránt megmutatkozik. A bébiszitter sokkal drágább, mint ezen intézmények. Ha nehezen tudja kifizetni a bölcsőde/óvoda díjait, akkor még nehezebb lesz bébiszittert alkalmaznia. A bébiszitter azonban egyéni igényre szabott és átfogóbb ellátást nyújthat a gyermekek számára. Küldje el kérését a megfelelő bébiszitter megtalálásához a Wilio-n keresztül. Találhat platformunkon olyan megfelelő bébiszittert, aki nem lépi túl költségkeretét.
Mi a különbség a bébiszitter és az au pair között?
A bébiszitterek és az au pairek munka és tapasztalat tekintetében is különböznek egymástól. Az au pairek leginkább fiatalok (18-30 évesek), akik külföldre mennek azért, hogy együtt éljenek azzal a családdal, akinél dolgoznak, hogy kultúrát tanuljanak cserébe a gyermekgondozásért. Ráadásul, az au pair egy heti maximális óraszámmal dolgozik. Zsebpénzt is kap a befogadó családtól. Ezzel szemben a bébiszitterek minden más munkához hasonlóan fizetést kapnak. Munkaidejük a család követelményeinek megfelelően rugalmas, és az ország munkajoga szabályozza őket.
A bébiszitterek végeznek házimunkát?
A bébiszitterek házimunkát végeznek a gyermekek gondozásával egyidejűleg. Ezek az alapvető háztartási feladatok magukban foglalják a gyermekszobák és játszóterek takarítását és elrendezését. A bébiszitter szolgáltatásai rugalmasak az Ön családi igényeinek megfelelően. Ha további segítségre van szüksége otthonában, felsorolhatja a részleteket a Wilio listáján.
Biztosítsak ételt a bébiszitteremnek?
A bébiszitter étkeztetése nem kötelező. Ne felejtse el azonban összehangolni az elvárásokat gondozójával, mielőtt munkába áll. Egyes családok étkezést kínálnak bébiszittereiknek, míg más bébiszitterek saját étkezésükről gondoskodnak. Az étkezés biztosítása Öntől és a gondozótól függ.
Szolgáltatások
Mit tartalmaz a professzionális gondozási szolgáltatás?
A bébiszitterek sok feladatot vállalnak a gyermekek gondozásával kapcsolatban. Sőt, a bébiszitter segíthet a könnyű házimunkában is. A professzionális gyermekfelügyeletnek nem kell az egész ingatlan árába kerülnie. Platformunk lehetővé teszi, hogy ellenőrizze az értékeléseket és véleményeket, hogy találjon valakit, akiben megbízhat. Íme néhány feladat, amelyben a bébiszitter segíthet:
Gyermekgondozás
Gondozójának fő feladata, hogy gondoskodjon gyermekeiről, biztosítsa gyermekei biztonságát és gondoskodjon alapvető szükségleteikről. A gyermekgondozási feladatok magukban foglalják a gyermek etetését, fürdetését, átöltöztetését és ágyba tevését. Minden lehetséges helyzetre felkészülve, sok ápoló részesül elsősegély-nyújtási és CPR-képzésen. Egy tapasztalt bébiszitter azt is tudni fogja, hogy mikor kell hívnia a szülőket, és vészhelyzet esetén hívja a 112 segélyhívót.
Szállítás
Egy megbízható bébiszitter elviszi gyermekeit az iskolába, és később a nap folyamán fel is veszi őket. Ráadásul, a bébiszittere tanórán kívüli foglalkozásokra is járhat gyermekével. Ezek a tevékenységek magukban foglalják az úszásoktatást, a zeneórákat és a játékokat egyaránt. Vegyen fel bébiszittert a környékén a Wilio segítségével, és találjon valakit, aki ismeri a közösségét.
Ételkészítés
Nincs ideje főzni vagy vásárolni? Ne aggódjon. A bébiszitter egészséges ételeket, harapnivalókat és csomagolt ebédeket készíthet gyermekének. Ha olyan gondozóra van szüksége, aki segít az étkezésben és egyéb feladatokban, akkor írja fel ezt a szükségletet a Wilio listájára. Adja meg gyermeke étrendi preferenciáit, allergiáját vagy speciális táplálkozási igényeit is. Ez a részlet segít a bébiszitternek az ételek szükség szerinti elkészítésében.
Fejlesztés
A gondozó segíthet a gyermek tanulási és napi képességeinek fejlesztésében. Kérhet olyan bébiszittert, aki gyermekfejlesztést tanult. Egyes gondozók kifejezetten egy adott korcsoportra szakosodtak. Más bébiszitterek pedig felajánlhatják például a gyermek alapvető korrepetálását.
Könnyű házimunka
A bébiszitterek a könnyű házimunkában is segíthetnek. Ezek a munkák magukban foglalják a játékok tisztítását, a ruhák összehajtását és a ház takarítását. Sőt, a bébiszitter fertőtlenítheti a játékokat, megtisztíthatja a játszótereket, sterilizálhatja az üvegeket, és számos egyéb tevékenységet végezhet. A bébiszitter szokásos feladatai közé tartozik a gyermekek gondozása és az általuk okozott rendetlenség felszámolása.