Üdvözlünk a Wilioban!

A Wiliot nem bejelentkezett ügyfélként böngészed

Szolgáltatóra való átkapcsolás
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Az alkalmazásról
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakori kérdések
Hogyan legyünk jobbak
Vegye fel velünk a kapcsolatot
A Wilioról
Bejelentkezni

Belsőépítészet és lakberendezés

Alkalmazzon a környékről képzett szakembert, belsőépítészethez és lakberendezéshez, kedvező áron!

Kínálat hozzáadása

27 638 szakember

50 983 befejezett projektek

4,8 az 5-ből szakértőink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltések

Belsőépítészet és lakberendezés

Szakértőre van szüksége a Belsőépítészet és lakberendezés kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!

27 638 szakember

50 983 befejezett projektek

4,8 az 5-ből szakértőink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltések

Szolgáltatók

Legjobb szolgáltatók: Belsőépítészet és lakberendezés

Szolgáltatások

Egész ház
Alkalmazzon belsőépítészt, aki az egész otthonát elvarázsolja, új megjelenést és szobáról szobára egységesebb érzetet kölcsönöz. Ha talál egy nagyszerű belsőépítészt a környékén, akkor a szakember valószínűleg már jól fogja ismerni az Ön környezetét és életmódját, de mielőtt elkezdené a munkát, megvizsgálja azt is, hogyan használja a teret, megtudja, mi tetszik, vagy éppen mi nem, és megvitatja ötleteit és céljait. Együtt fog létrehozni Önnel egy tervet, megvásárolja az összes szükséges kelléket, és új megjelenést hoz létre a kiskereskedők és beszállítók segítségével.
Szoba kialakítása
Legyen szó a konyha felújításáról, a fürdőszoba korszerűsítéséről vagy egy kamasz szobájának berendezéséről, belsőépítésze sokat segíthet Önnek! A helyiség kisebb rekonstrukciója egy terv kidolgozását, majd a kiegészítők és az otthoni bútorok beszerzését és korszerűsítését jelenti. Ha egy nagy projektről van szó, például egy konyha, fürdőszoba felújításáról vagy egy új padló telepítéséről, akkor a belsőépítész szakértői csoporttal működik együtt annak kezelésében. Az építkezés befejezése után a belsőépítész kiválasztja a tökéletes kiegészítőket, amelyek felpezsdítik terét.
Okos tárolási megoldások tervezése
Ha úgy érzi, hogy elfogyott a hely, vagy nem tudja, hová tegye a holmijait, akkor egy belsőépítész segíthet Önnek. Eljön otthonába, felméri helyzetét, és olyan tárolási megoldásokat javasol, amelyek illeszkednek a térbe, és elegendő helyet teremtenek a holmijának. Így az otthona jobban fog kinézni, könnyebb rendben tartani, és a dolgok megtalálása sokkal egyszerűbbé válik. A belsőépítész a szekrények, polcok, és rejtett fiókok elrendezésével kapcsolatos tippekkel segít abban, hogy a lehető legtöbbet hozza ki a helyből.

Gyakran Ismételt Kérdések

Miért érdemes belsőépítészt keresni a Wilio-val?
Lakberendezőt keres a környékén, aki életet lehel az otthonába, és csodálatossá teszi terét? A belsőépítész bérlése olyan befektetés az otthonába, amely jobb elrendezéssel és megnövekedett terekkel térülhet meg a megfelelő helyeken. Időt takaríthat meg, kevésbé kell stresszelnie és végre olyan lesz az otthona , amelyet mindig is szeretett volna. A Wilio tökéletes hely a belsőépítész megtalálásához. Akár tanácsra van szüksége az alaprajzával kapcsolatban, akár segítségre van szüksége a legmegfelelőbb színek kiválasztásához, egyetlen munka sem túl nagy vagy túl kicsi ahhoz, hogy közzétegye a Wilio-n.
Mi a különbség a belsőépítész és a lakberendező között?
Bár ezek a szakmák bizonyos mértékben átfedik egymást, a belsőépítész szakképzett szakember, aki dolgozhat a belső terek minden részével, beleértve a fizikai tér használatát is. A lakberendező az esztétikára összpontosít, és olyan felületkezeléseket végez, mint a bútorok, szövetek, festékek és falfestmények.
Szükségem van belsőépítészre?
Bár egyesek úgy döntenek, hogy a felújítás ezen részét önállóan végzik, ha talál egy jó belsőépítészt a környékén, ez egy komoly befektetés lehet, amellyel rengeteg hibát lehet elkerülni. Ha házfelújítási projektet tervez, a belsőépítész a kezdetektől fogva tanácsokkal látja el, amelyek segítenek a cél zökkenőmentes megvalósításában.
Mit foglal magába ez a szolgáltatás?
A belsőépítészek segítenek abban, hogy funkcionálisabbá, szebbé és kellemesebben használhatóvá tegyék a teret. Ez magában foglalja a konzultáció folyamatát, a változások tervezését és végrehajtását.
Hogyan történik a folyamat?
Először el kell mondania a belsőépítésznek, hogy mi a célja, ötlete és főleg az ízlése, hogy a szakember a megfelelő kérdéseket tehesse fel, és tervet készíthessen. Ez magában foglalja az összes olyan költséget, amelyre szükség van ötleteinek megvalósításához, fogyóeszközök megvásárlásához,és a megfelelő számú munkás bérléséhez, majd a hely összeállításához és finomhangolásához.
Milyen képesítéssel rendelkeznek a belsőépítészek?
Kérdezze meg erről a belsőépítészét, mielőtt beleegyezik a munkába, de általában elvárhatja, hogy megfelelő végzettséggel, vagy legalább megfelelő tapasztalattal rendelkezzen, és általában tagsággal is rendelkezik a megfelelő szakmai csoportokban és közösségekben.
Mennyibe kerül egy belsőépítész?
A belsőépítészet területén végzett munka költsége a szükséges tanácsadás és kiigazítás szintjétől, valamint a szakember hírnevétől függ. Az árak kis feladatok esetén körülbelül 15.000 Ft-nál kezdődhetnek. Ha átfogóbb tanácsra és / vagy projektmenedzsmentre van szüksége, akkor nagyobb összeget kell rászánnia. A tervező ezt egyértelműen előre meghatározza az Ön számára.
Mit tartalmaz a belsőépítészeti szolgáltatás?
A belsőépítészek professzionális tanácsokat adnak otthona vagy kereskedelmi terének térhasználatával és belsőépítészetével kapcsolatban. Feladatuk az, hogy segítsenek elkerülni a költséges tervezési hibákat, többet kihozzanak a térből, és remélhetőleg növeljék annak értékét. Ezért minden ingatlantulajdonosnak keresnie kell egy képesített belsőépítészt a közelben. A belsőépítész által irányított folyamat és az elvárható eljárások a szükséges szolgáltatások típusától függenek.

Képtár

Szolgáltatóink kivitelezésének bemutatása

BútorgyártásIstván
ElektromosJózsef L.
Lakás / ház rekonstrukciójaÁdám J.
ÉpítkezésLászló G.
ÉpítkezésLászló G.
Tervezés, építészet, projektek és egyéb szolgáltatásokJános
Lakás / ház rekonstrukciójaÁdám J.
Szolgáltatások az Ön számáraZoltán B.
Bútor összeszerelésBalázs K.

Töltsd le a Wilio alkalmazást
Android és iOS-hoz egyaránt

App Store
Google Play
AppGallery