Szolgáltatások
Hogyan működik?
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Ingyenes

Keress okos szakembereket

Beltéri árnyékolástechnika
Projekt benyújtása ingyenes
Elégedett vásárló Remek kommunikáció, minden a megbeszéltek szerint zajlott, a megbeszéltek szerint pontosan időben érkezett a projekt helyszínére. Szép munka, nagyon kedves ember, ezért ajánlom :)
profile image
Peter Š.A vásárló
Miért Wilio?
8 272 szakember
4 439 befejezett projekt
4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése
260 000 + alkalmazásletöltés
Beltéri árnyékolástechnika

Szakértőre van szüksége a Beltéri árnyékolástechnika kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!

Lásd még:Ár
Hasznos információAmit tudnia kell

A legnagyszerűbb redőnytelepítési szolgáltatást a Wilión találja! Technikusaink az összes szükséges felszerelést magukkal viszik a helyszínre. Ha árnyékolásra van szüksége otthonában vagy munkahelyén, gyors és hatékony megoldást kínálunk Önnek. Ez azt jelenti, hogy Önnek csak létre kell hoznia egy megbízást a Wilión és mi intézzük a többit. Redőnyszerelési szakértők veszik majd fel Önnel a kapcsolatot, akik rendelkeznek a megfelelő szakértelemmel és eszközzel ahhoz, hogy olyan szolgáltatást nyújtsanak Önnek, mellyel maximálisan elégedett lesz. A csavarhúzóktól és a fúróktól az anyákig, csavarokig és fogaskerekekig a Wilio szakértői minden szerszámmal rendelkeznek a munka kivitelezéséhez.

Mi teszi a redőnytelepítési szolgáltatásunkat ideálissá minden ingatlanhoz? Minden a szabványok szerint működik. A Wilio szakembereivel garantáltan minőségi munkát kap. Minden szakember, aki a Wiliónál nyújt szolgáltatást, speciális szakértő, akinek az a célja, hogy Ön teljes mértékben elégedett legyen a kínált szolgáltatással és az eredménnyel. Technikusaink értenek szakterületükhöz és számtalan hasonló projektben vettek már részt az Öné előtt. Egy szakember felfogadásával időt és energiát takaríthat meg. Veszélyes lehet, ha Ön próbálja meg kivitelezni a projektet a megfelelő tudásanyag és eszközök nélkül. Ne pazarolja hát szabadidejét és ne kockáztassa testi épségét. Ehelyett, vegyen fel egy árnyékoló szakembert a Wilión keresztül, aki biztonságosan és gyorsan elvégzi a munkát. Ne feledje azt sem, hogy minden szakember, aki a Wilión dolgozik, felelősségbiztosítást kötött. Így biztos lehet benne, hogy az árnyékolást hiteles szakértők telepítik. Adja meg megbízását a Wilio oldalán mindössze néhány kattintással, vagy a Wilio alkalmazáson keresztül (töltse le az App Store-ból vagy a Google Playről). Ezután szakembereink néhány percen belül kapcsolatba lépnek Önnel. Egyezzen meg velük az árban, és az Ön számára legmegfelelőbb dátumban.

Számos típusú redőny közül választhat, ha otthonról vagy az irodáról van szó. Szakembereink rendelkeznek a szükséges tapasztalattal ahhoz, hogy bármilyen típusú árnyékolási megoldást kivitelezzenek, legyen az roló, redőny, japán tolófal vagy bármi egyéb. A könnyebb döntéshozatal érdekében felsoroljuk a leggyakrabban használt redőny típusokat: római, alumínium, fa, függőleges. Anyagokban is különfélék közül választhat. Minden attól függ, hogy milyen funkcionalitást és esztétikát próbál elérni. Azonban biztos lehet benne, hogy szolgáltatásunk teljes megoldást kínál az Ön egyedi igényeire. Mondja el pontosan, mire van szüksége, a többit pedig bízza a képzett szakembereinkre. Segíthetünk a redőnyök felszerelésével kapcsolatos következő feladatokban is: régi redőnyök szétszerelése; új redőnyök felszerelése; római rolók szerelése; szabványos árnyékolók telepítése; a gyermekek biztonságának biztosítása.

Az árnyékolók azon eszközök közé tartoznak, amelyek potenciális veszélyt jelentenek a gyermekekre. Meglepődve tapasztalhatja, hogy valójában számos olyan megoldás létezik, amelyekkel a redőnyöket sokkal biztonságosabbá tehetik a gyermekek számára (feszítőzsinórok, -láncok, láncmegszakítók stb.). Ne feledje, hogy az Önhöz érkező Wilio technikus is képes ezeket az eszközöket felszerelni.

Gyakran ismételt kérdések

Hogyan módosíthatom a megbízást?

Csak jelentkezzen be Wilio-fiókjába és kattintson a Saját projektek elemre. Kattintson a szerkeszteni kívánt projektre, és válassza az Opciók menü Projekt szerkesztése parancsát. Más tennivalója nincs. Ezen kívül, az ügyfélszolgálat is segítségére lehet a módosítások eszközölésében.

A Wilio szolgáltatójának ára tartalmazza az anyagot és a kivitelezést is?

Ez a szolgáltatóval kötött megállapodástól függ. Kérelmében világosan meg kell adnia, hogy csak a munka, vagy a leszállított anyag árát szeretné-e megkapni.

Mennyi ideig tart a redőnyök felszerelése?

Természetesen ez a redőnyök számától függ. Maga az eszköz felszerelése általában 2-3 órát vesz igénybe. Ha a redőnyöket a kívánt méretre kell vágni, a munka hosszabb időt vehet igénybe. Maga a telepítés azonban csak akkor történhet meg, amikor maguk a redőnyök megérkeznek a szállítóhoz, ez pedig több napot is igénybe vehet.

Garantálja-e a szakember az elvégzett munka minőségét?

Igen, a Wilio technikusai nagyszerű minőségben dolgoznak és garanciát vállalnak munkájukra. És természetesen bármikor felveheti a mesteremberrel a kapcsolatot, ha valami nem felel meg az elképzeléseinek.

Fizethetek online?

A fizetés módjáról közvetlenül a kiválasztott szakemberrel egyeztessen. Legtöbben inkább készpénzzel vagy csekkel fizetnek.

A szakember tud nekem segíteni függönyök függesztésében?

Igen, természetesen. Párkány vagy függönyszerelési szolgáltatást is nyújtunk.

Hol elérhetők a Wilio szolgáltatásai?

A Wilio szolgáltatásrendszere egész Magyarországon és számos más országban is elérhető.