Szolgáltatások
Hogyan működik?
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Ingyenes

Keress okos szakembereket

Billenő garázskapu
Projekt benyújtása ingyenes
Elégedett vásárló Remek kommunikáció, minden a megbeszéltek szerint zajlott, a megbeszéltek szerint pontosan időben érkezett a projekt helyszínére. Szép munka, nagyon kedves ember, ezért ajánlom :)
profile image
Peter Š.A vásárló
Miért Wilio?
8 248 szakember
4 404 befejezett projekt
4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése
260 000 + alkalmazásletöltés
Billenő garázskapu

Szakértőre van szüksége a Billenő garázskapu kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!

Lásd még:Ár
Hasznos információAmit tudnia kell

Összecsukható garázskapuk

A "toló garázskapuk" kifejezések számos ajtókonfiguráció leírására használhatók.

Választhat közvetlen tolóajtó paneleket, toló- és összecsukható ajtópaneleket és a sarokajtó körüli tolórendszereket, amelyek akár a felső, akár az alsó síntartón csúsztathatók.

Ma már széles választékban kaphatóak a piacon acélból, alumíniumból vagy fából készült tolóajtók, amelyek készülhetnek tömör panelből, vagy részben vagy teljesen üvegezettek. Az egyrészes ajtólap közvetlen csúszóhatása kétrészes vagy átlapoló elrendezésként is megduplázható, és belülről vagy kívülről is felszerelhető (a falon rendelkezésre álló helytől függően). A terepfelülettől, az ajtólapok súlyától stb. függően sokféle nyomkövetési elrendezés lehetséges, de alapos átgondolással nagyon egyszerű és könnyen használható tolóajtórendszert készíthet hosszú távú használatra kézi vagy elektromos vezérléssel.

Az egyrészes toló garázskapuk egyik másik fő előnye a tervezés szabadsága; általában nincs korlátozás a felhasznált ajtólapok vastagságára, súlyára vagy méretére vonatkozóan. Háztartási és üzleti igényekre tológarázskapukat kínálunk megoldásként.

Oldalsó toló fa garázskapuk

A gördülő- és szekcionált garázskapukhoz hasonlóan a tológarázskapuk is lehetővé teszik, hogy a garázskapuig parkolhasson, miközben azokat bármikor kinyithatja és bezárhatja.

A legtöbb fa tolóajtó kívülre van felszerelve, így maximális hosszúságot biztosítanak a garázson belül. Még az ilyen típusú ajtóknál is folytatódik a különféle kivitelezések változatossága.

A fa nagyon sokoldalú anyag, és bár a beépített ajtók többsége függőlegesen deszkázott, a deszka szélessége nagyon fontos lehet a felsorolt ​​tulajdonságok vagy a típus szempontjából. Az ilyen típusú garázskapuk csúszó hajtóműve egyszerű, karbantartást nem igényel, és szinte minden méretben nagyon simán működik. Bár a legtöbb rendszer kézi vezérlésű, lehetséges a tolóajtók automatizálása a távvezérléshez.

Lehetőség van arra is, hogy szükség esetén az ajtólapokat felülről akassza fel, és egy egyszerű vezetőrendszerrel a talajon tartsa az ajtót működés közben egy vonalban, ami azt jelenti, hogy küszöb nélküli rendszerrel rendelkezik.

Összecsukható garázskapuk kereskedelmi és ipari használatra

Az összecsukható és toló kereskedelmi ajtók tökéletes megoldást jelentenek, ha az oldalsó helyiség vagy magasság korlátozott. Az összecsukható ajtók általában acél- vagy alumíniumprofilból készülnek, az opcionális üvegezési profilok adnak fényt vagy biztosítanak jó láthatóságot eladásra vagy munkavégzésre, pl. bemutatótermek, műhelyek.

A garázskapu összecsukható paneljei kinyitáskor egymáshoz kapcsolódnak, és elérhetők egy rakásban az egyik oldalon, vagy dupla összecsukva a nagyobb nyílások mindkét oldalán. Ez kiváló megoldást kínál akár a könnyen használható kézi vezérlés kiválasztásához, akár az elektromos vezérlés kényelmesebbé tételéhez nagyobb méreteknél.

Méretük és állandó használatuk ellenére minimális karbantartás szükséges ahhoz, hogy a kereskedelmi összecsukható vagy toló garázskapu mindig működjön. Ez részben annak köszönhető, hogy minden ajtónak nagyon kevés mozgó alkatrésze van - természetesen még kevesebb az egyrészes tolóajtó-készlettel -, ami újabb pozitív okot ad arra, hogy válasszon kereskedelmi toló- vagy összecsukható ajtóink közül.

Az általunk szállított ipari összecsukható ajtók rendkívül nagy nyílásokba szerelhetők, melyek szabványos méretei 30 m szélességig és 8 m magasságig. Alapkivitelben az üzemeltetési igényeknek megfelelően 3-34 ajtószárnyat tudunk kínálni, amely később egyedileg a megrendelő igényeihez igazítható. 

Összecsukható ajtók kereskedelmi és ipari használatra

A kereskedelmi célú garázskapuk a magas építési minőségnek köszönhetően számos célt szolgálnak. Hő- és hangszigetelést, valamint a legmagasabb szintű biztonságot kínálják. A kereskedelmi és ipari toló- és összecsukható garázskapuk tipikus beépítései közé tartoznak a nagy gyárak és feldolgozóüzemek, de beszerelést és nagyobb bejáratokat kínálnak műhelyekbe, bemutatótermekbe, nagy otthoni garázsokba, raktárakba, sportcsarnokokba, bemutatótermekbe, arénákba stb.

Vannak olyan üvegezési lehetőségek is, amelyek lehetővé teszik, hogy bármely nagy, sötét garázst világosabb és vonzóbb területté alakítson.

Vannak beépített átjáróajtók is, így minden nagy toló- vagy összecsukható ajtó gyalogosbarátabb és könnyebben használható. A fő panelhez gyalogos ajtók is beépíthetők, amelyek a legpraktikusabb megoldást nyújtják a nagyobb forgalomhoz.

Alacsony az ütközési sérülés kockázata

Az oldalsó parkoló ajtószárnyak jelentősen csökkentik az ütközés kockázatát; a szárnyak a sofőrök látóterében vannak. Ha az ajtókat 180°-ban nyíló ajtószárnyakkal szerelik fel, és mellettük elegendő hely van, akkor szélességben is maximális mozgás érhető el.

Karbantartást nem igénylő kivitelezés

Az ipari összecsukható ajtók zökkenőmentes működésre és hosszú élettartamra lettek tervezve. Ez a megbízható kialakítás csak néhány különálló, tartós és kiváló minőségű alkatrészen alapul. Ennek eredményeként a karbantartási és gondozási igények nagyon alacsonyak, és az ajtó idővel csak kis nyomon követési költségeket okoz.

Szigetelés és költségmegtakarítás

A legtöbb tolóajtó rendszer duplafalú szigetelt paneleket használ, amelyek kiváló hő- és hangszigetelést biztosítanak. Ha a garázs tömör vagy az épület fűtött, akkor a szigetelt ajtórendszer használatának előnyei nyilvánvalóak, és a toló- vagy összecsukható ajtók teljesíthetik ezt a követelményt.

Szabvány és védelem

Az ipari összecsukható ajtók közül az összecsukható és tolóajtóknak van a legmagasabb prioritása. A kiváló minőségű többkamrás EPDM profilokból készült ujjvédők minden függőleges záróélre fel vannak szerelve, így az ipari összecsukható ajtók kívül-belül biztonságosak.

A legtöbb összecsukható ajtó általában kézi működtetésű, de nagyobb vagy gyakrabban használt ajtókhoz számos beléptető módszerrel kínálunk elektromos vezérlést.

Összecsukható garázskapuk

Az összecsukható garázskapuk egy másik probléma, és nagyon óvatosan kell megtervezni őket, különösen, ha nagyobbak. Szinte minden méretű összecsukható ajtót tudunk biztosítani ugyanazzal a duplafalú panelkonstrukcióval, szigetelt maggal, de kínálunk különböző üvegezési változatokban részben vagy teljesen üvegezett betétes alumínium profilkereteket is.

A nagy vagy kicsi, összecsukható kapuk nagyszerű választás bármely garázsba vagy épületbe, egyszerű és zökkenőmentes működést, valamint hosszú távon alacsony karbantartási igényt kínálnak, és kevesebb terhelést jelentenek a mozgó alkatrészekre a gördülő- vagy szekcionált kapukhoz képest.