Üdvözlünk a Wilioban!

A Wiliot nem bejelentkezett ügyfélként böngészed

Szolgáltatóra való átkapcsolás
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Az alkalmazásról
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakori kérdések
Hogyan legyünk jobbak
Vegye fel velünk a kapcsolatot
A Wilioról
Bejelentkezni

Bojler telepítése

Alkalmazzon a környékről képzett szakembert, bojler telepítéséhez, kedvező áron!

Kínálat hozzáadása

27 638 szakember

50 983 befejezett projektek

4,8 az 5-ből szakértőink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltések

Bojler telepítése

Szakértőre van szüksége a Bojler telepítése kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!

27 638 szakember

50 983 befejezett projektek

4,8 az 5-ből szakértőink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltések

Szolgáltatók

Legjobb szolgáltatók: Bojler telepítése

Gyakran Ismételt Kérdések

Miért érdemes kazán szerelési és javítási szakembert felvenni a Wilio-n keresztül?
Kevés dolog élvezetesebb otthonában, mint a bárhol, bármikor elérhető melegvíz. Béreljen fel szakembert a Wilio-n keresztül annak biztosítására, hogy a melegvíz folyamatosan áramoljon a csapból vagy a kádból. Élvezze a forró fürdő kényelmét a hideg évszakban, és lazítsa ki fájó izmait egy fárasztó munkahelyi nap után (vagy edzés után). Az otthoni melegvíz áramlásának biztosításához csak a kazánra, annak alkatrészeire és a megfelelő szakemberre van szükség. Adja meg az összes fontos részletet, például a beépítésre vagy javításra kerülő elektromos kazán műszaki paramétereit és helyét. Ne felejtse el megadni címét, költségkeretét, és azt, hogy mikorra legyen kész a munka. A szakemberek válaszolnak az Ön kérésére, és ingyenes árajánlatot adnak Önnek. Megtekintheti véleményezésüket és értékelésüket, amelyek segítenek a legjobb szakember kiválasztásában. A szolgáltatás megrendelése után házhoz mennek, hogy az elektromos kazánt beszereljék vagy megjavítsák. Ezután Ön kifizeti az előre megbeszélt összeget, és a munkálatok véget is érnek. Ahhoz, hogy mindig legyen melegvíz otthonában, használja most a Wilio-t!
Szükségem van-e bármilyen eszközre vagy berendezésre a kazán beszereléséhez vagy javításához?
Nem, semmilyen eszközt vagy felszerelést nem kell biztosítania. A kazán telepítési és javítási szakembere rendelkezik a szolgáltatás teljesítéséhez szükséges szakértelemmel, tapasztalattal és eszközökkel. Csak az elektromos kazánra és annak alkatrészeire van szüksége.
Mennyi ideig tart a kazán beszerelése vagy javítása?
Ez a kazán méretétől és a telepítési vagy javítási munkák összetettségétől függ. Ha a munkához néhány egyszerű módosításra és a meglévő kazán javítására van szükség, akkor ez a szolgáltatás hozzávetőlegesen egy órát vesz igénybe. A régi kazán eltávolítása, leállítása vagy ártalmatlanítása, valamint új kazánra cserélése azonban akár egy egész napot is igénybe vehet.
Segíthet a Wilio vízvezeték szerelő a kazán beszerelésében vagy javításában?
Igen! Ha megpróbálja a kazán önálló telepítését vagy javítását, és egyszerre több munkát kell elvégeznie, de nem tudja megoldani, bátran vegyen fel segítőt. Szakembereket találhat több száz különböző feladathoz, még nem mindennapi munkákhoz is, például csövek tisztításához, szigeteléshez és készülékek javításához. Csak készítsen részletes leírást az összes speciális igényével kapcsolatban, hogy a Wilio vízvezeték szerelő segíthessen Önnek. Ez összekapcsolja Önt a megfelelő Wilio szakemberrel és elkerül minden esetleges félreértést.
Magam is beszerelhetem a kazánt?
Lehetséges, hogy a kazánt Ön is be tudja szerelni. Ha rendelkezik tapasztalattal, készségekkel és megfelelő felszereléssel, mindenképpen kipróbálhatja. Ez azonban fizikailag megterhelő és bonyolult feladat lehet. Ne kockáztassa meg, hogy maga végezze el a telepítést - ha nincsenek eszközei vagy megfelelő tudásanyaga, problémákba ütközhet. Határozottan jobb a Wilio-t használva találni egy szakértőt, aki elvégzi a szükséges munkát az Ön számára.
Mit tartalmaznak a kazán telepítési és javítási szolgáltatások?
Ez a szolgáltatás magában foglal minden olyan feladatot, amely szükséges ahhoz, hogy otthoni elektromos kazánja működjön a melegvíz-ellátáson, legyen szó új telepítésről vagy egy meglévő javításáról. Ez tartalmazhatja a régi vízmelegítő eltávolítását, hogy egy új betelepítésre kerülhessen. Az egyéb feladatok közé tartozhat a tartály felkutatása, csövek telepítése, a tágulási tartály csatlakoztatása, a hőmérséklet- és nyomásszelep csatlakoztatása, valamint az elektromos csatlakozások és vezetékek csatlakoztatása. A szakember megjavíthatja a sérült elektromos kazánokat is.

Szolgáltatások

A régi vízmelegítő szétszerelése
A kazánszerelők a régi vízmelegítőt is szétszerelhetik, hogy előkészítsék a helyet az újnak. Szakembere azzal kezdi, hogy megszakítja a hálózati ellátást és kikapcsolja a vizet. A vödör a kazánban tárolt víz felfogására szolgál, amely ki fog ömleni a készülék csöveiből. Ezt követően minden cső és csatlakozó leválasztható, és a régi kazántartály átkerülhet a tárolóba. Néhány elektromos kazánszerelő felajánlhatja, hogy megszabadul a régi tartálytól Ön helyett.
Az új kazán helye
Bérelt kazánszakértője azonosítja és elhelyezi a kazántartályt a legmegfelelőbb helyen, vagy egy magasabb emelvény közepére helyezheti a könnyebb hozzáférés és az áradás elkerülése érdekében. Ha nincs emelt platformja, néhány szakember felár ellenében elkészítheti azt az Ön számára.
Csőszerelés és telepítés
Ezután szakértője telepíti a csöveket. A csöveket megméri és a megfelelő szélességre és hosszúságra vágja. A jobb áramlás érdekében a csövek belsejében található egyenetlenségeket is el kell távolítani. Minden beépített csövet vízvezetékszalaggal csomagolnak. Szükség esetén mindkét irányban forrasztják és felszerelik a biztonság és a szivárgásvédelem növelése érdekében. Megfelelő alkatrészeket, például nyomóanyákat, gyűrűket és hajlékony tömlőt is beépítenek. Szakembere megbizonyosodik arról, hogy ezek a berendezések tökéletes tömítéssel és szilárd illeszkedéssel rendelkeznek.
A tágulási tartály, a hőmérséklet és a nyomásszelep csatlakoztatása
A kazán beszerelésével foglalkozó szakember a tágulási tartályt az elektromos fűtőberendezés mellett vagy felett helyezi el a hidegvíz-ellátáshoz. A beépítendő csöveket a megfelelő hosszúságra vágja, szükség szerint rövidíti és forrasztja. A tágulási tartály felszerelése után a szakember kézi légszivattyú segítségével ellenőrzi, megegyezik-e a tágulási tartályban lévő nyomás a vízvezeték nyomásával. Ezután befejezi a telepítést, és ha szükséges, forrasztja a tartályt és a csöveket.
Tápvezetékek csatlakoztatása
Ha az áram és a víz még mindig ki van kapcsolva, szakembere csatlakoztatja a kazán tápvezetékét a fő áramköri megszakítóhoz. A telepítés befejezése után bekapcsolja a víz- és áramellátást, és teszteli, hogy folyik-e a csapokból a víz.
Sérült elektromos kazán javítása
Ha elektromos kazánt kell javítania, szakembere ellenőrizni fogja a kazánt a kikapcsolt víz-és áramellátás mellett. Ellenőrzi ezen kívül a csövek, a kapcsolódási pontok és illesztések szivárgását, a nyomás egyensúlyhiányát vagy más problémákat. Ezt követően végrehajtja a megfelelő korrekciókat.

Képtár

Szolgáltatóink kivitelezésének bemutatása

BútorgyártásIstván
ElektromosJózsef L.
Lakás / ház rekonstrukciójaÁdám J.
ÉpítkezésLászló G.
ÉpítkezésLászló G.
Tervezés, építészet, projektek és egyéb szolgáltatásokJános
Lakás / ház rekonstrukciójaÁdám J.
Szolgáltatások az Ön számáraZoltán B.
Bútor összeszerelésBalázs K.

Töltsd le a Wilio alkalmazást
Android és iOS-hoz egyaránt

App Store
Google Play
AppGallery