Üdvözlünk a Wilioban!

A Wiliot nem bejelentkezett ügyfélként böngészed

Szolgáltatóra való átkapcsolás
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Az alkalmazásról
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakori kérdések
Hogyan legyünk jobbak
Vegye fel velünk a kapcsolatot
A Wilioról
Bejelentkezni

Brigád

Alkalmazzon a környékről képzett szakembert, szezonmunkához, kedvező áron!

Kínálat hozzáadása

27 638 szakember

50 983 befejezett projektek

4,8 az 5-ből szakértőink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltések

Brigád

Szakértőre van szüksége a Brigád kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!
Lásd még Brigád ár

27 638 szakember

50 983 befejezett projektek

4,8 az 5-ből szakértőink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltések

Szolgáltatók

Legjobb szolgáltatók: Brigád

Szolgáltatások

Tisztítás és karbantartás
A szokásos ideiglenes munka magában foglalja a takarítást, különösen a romok eltakarítását az építkezés befejezése után. Gereblyével és lapáttal elkezdik takarítani a nagyobb maradványokat, és felrakják az autóra. Ezután lesöprik az építkezést, és eltávolítják róla a szennyeződéseket és port. Végül leporszívózzák a felületet, és minden alkalmas felületet nagynyomású tisztítóval mosnak, attól függően, hogy belső vagy külső helyen van. Különös figyelmet kell fordítani a foltokra, habarcsra vagy fugára.
Kereskedelmi segítségnyújtás
Bár a részmunkaidős munkavállalóknak nem feltétlenül kell engedéllyel rendelkezniük, gyakran segítenek a hivatásos dolgozóknak a víz-, ács- és építőmunkában. Az ácsok vagy építők segítséget nyújthatnak a régi építmények bontásában, a fa, vagy tartószerkezet eltávolításában és egyéb, segítségüket igénylő feladatokban. A szerelőknek segítségre lehet szükségük a tisztításhoz, a csövek mozgatásához és az alkatrészek emeléséhez. Mindenesetre az engedéllyel rendelkező szakember felügyeli az ideiglenes munkavállaló munkáját, és biztosítja annak biztonságos és magas szintű elvégzését.
Feltárások és gödrök ásása
A kiegészítő munka gyakran társul az ásással - különösen a kézi munkával. Ideiglenes alkalmazottja lapátot és egyéb szükséges eszközöket fog használni. Segíthet a kerítések lyukainak ásásában, a csatornázásban, vagy a talaj szintezésében.
Mozgás és rakodás
Ideiglenes alkalmazottja segít az anyagok egyik helyről a másikra történő áthelyezésében, szükség esetén teherautóra vagy pótkocsira rakja azokat. Ezek az anyagok tartalmazhatnak talajt, kavicsot, deszkát, fát, téglát, térburkolatot, kerti hulladékot, hullámkartont, sziklákat, növényeket és akár bútorokat is. Az adott munkától függően különböző eszközök kombinációját használják, beleértve a lapátokat, villákat, kerekes szekereket és kesztyűket.

Gyakran Ismételt Kérdések

Miért a Wilio-val a legjobb ideiglenes munkavállalót felvenni?
Segítségre van szüksége az építkezéséhez vagy a háztartásában? Rendeljen részmunkaidős munkavállalót a Wilio-val, aki mosollyal az arcán segít a munkában. A helyi ideiglenes munkavállalók segíthetnek a hulladék, tégla és egyéb anyagok eltávolításában, vagy dolgozhatnak az Ön utasításai alapján a ház körüli különböző munkákon, például a kertben, ásásban, karbantartásban és egyéb munkákban. Bármi is legyen a feladat, az ideiglenes munkavállalók segítenek annak mielőbbi elvégzésében, hogy Ön mielőbb pihenhessen. A Wilio-nál számos készséges ideiglenes munkavállalót talál a környékén különféle kisegítő munkákra. Egyszerűen írja le, hogy milyen munkát és mikor kell elvégezni, és olyan ajánlatokat kap, amelyekből kiválaszthatja az adott munkához legmegfelelőbb részmunkaidős munkavállalót.
Ki a részmunkaidős munkavállaló?
A részmunkaidős munkavállaló segédmunkás, aki segítséget nyújt a különféle feladatok megoldásában, különösen a fizikai munka elvégzésében. A legtöbb feladat alapvető készségeket foglal magában, és általában a szabadban hajtják végre őket, bár egyes munkák lehetnek beltérben, vagy akár szállításra is szorulhatnak.
Melyek lehetnek egy részmunkaidős munkavállaló feladatai?
Az ideiglenes munkavállaló feladatai közé tartozik a munkavégzés a felettes utasításai szerint. Ezek általában olyan munkák, mint az emelés, mozgatás, ásás és tisztítás.
Melyek a leggyakoribb feladatok az ideiglenes munkavállalók számára?
A gyakori kisegítő munka magában foglalja a kézművesek által végzett tisztítást, a segédépítéseket vagy a felújítási - javítási munkákat. Gyakran alkalmaznak olyan ideiglenes munkavállalót is, aki segít az ásásban, a kerítések felszerelésében vagy a kert fenntartásában.
Rendelkeznie kell-e a munkavállalónak magasabb szintű képesítésekkel az ideiglenes munka elvégzéséhez?
Nem. A kisegítő munka feladatai nem igényelnek magasabb szintű készségeket vagy képesítéseket. Legtöbb esetben ideiglenes alkalmazottja azonban olyan mesterségeket végzett, mint az asztalos, vagy vízvezetékszerelő.
Kell-e gondoskodnom bármilyen szerszámról a munkavállalók számára?
Az ideiglenes munkavállalók munkaeszközeinek nagy részét egy mester biztosítja, aki megrendeli őket. Néhány munkavállalónak azonban megvannak a saját munkaeszközei (használatuk tükröződik az árban), ezért mindig jobb, ha előzetesen megbeszéljük ezt, és megegyezünk a nekünk legmegfelelőbb módon.
Mennyibe kerül egy részmunkaidős munkavállaló felvétele?
Rendszerint ideiglenes munkavállalót alkalmazhat kiegészítő munkára 1500 - 2000 Ft / óra áron. Az ár a munka típusától, a ledolgozott órák számától és a helyszíntől függ.
Mit jelent a részmunkaidős munkavállaló munkája?
Az ideiglenes munkavállalók jártasak a különféle karbantartási és fizikai tevékenységekben. Közülük sok, szakmai háttérrel rendelkezik, és egy területen speciális ismeretekkel rendelkezik (például asztalos, kőműves, vízvezetékszerelő), míg mások szívesen dolgoznak az Ön utasításai szerint.

Képtár

Szolgáltatóink kivitelezésének bemutatása

BútorgyártásIstván
ElektromosJózsef L.
Lakás / ház rekonstrukciójaÁdám J.
ÉpítkezésLászló G.
ÉpítkezésLászló G.
Tervezés, építészet, projektek és egyéb szolgáltatásokJános
Lakás / ház rekonstrukciójaÁdám J.
Szolgáltatások az Ön számáraZoltán B.
Bútor összeszerelésBalázs K.

Töltsd le a Wilio alkalmazást
Android és iOS-hoz egyaránt

App Store
Google Play
AppGallery