Szolgáltatások
Hogyan működik?
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Ingyenes

Keress okos szakembereket

Bútorkárpitozás
Projekt benyújtása ingyenes
Elégedett vásárló Remek kommunikáció, minden a megbeszéltek szerint zajlott, a megbeszéltek szerint pontosan időben érkezett a projekt helyszínére. Szép munka, nagyon kedves ember, ezért ajánlom :)
profile image
Peter Š.A vásárló
Miért Wilio?
8 272 szakember
4 439 befejezett projekt
4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése
260 000 + alkalmazásletöltés
Bútorkárpitozás

Szakértőre van szüksége a Bútorkárpitozás kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!

Lásd még:Ár
Gyakran ismételt kérdések
Miért a Wilio segítségével keressen kárpitos mestert?
Gond nélkül szeretné megjavíttatni bútorait? A Wilio segít Önnek! Kapcsolatba lépünk a környék kárpitosaival, akik kiváló szakértelemükkel segítik Önt a kanapéhuzatának kijavításában, a kis foltok eltávolításától kezdve a nagyobb repedésekig, és mindezt az Ön otthonában! Bizonytalan a kínált szolgáltatás minőségével kapcsolatban? Nem kell aggódnia, hiszen ellenőrizheti az egyes kárpitosok profilját, megnézheti korábbi munkáikat, illetve elolvashatja és összehasonlíthatja az értékeléseket, így biztos lehet benne, hogy a megfelelő szakembert választja a munkához. A Wilio segítségével egyszerűen megtalálhatja a legmegfelelőbb szakembert, csak írja le az elvégzendő feladatot, és válassza ki a dátumot, hogy a legközelebbi kárpitos mesterek ajánlatokat küldhessenek Önnek.
Honnan tudhatom, hogy a javítás helyett a bútor cseréjére van szükség?
Ha a kanapé nagyon rossz állapotban van, sajnos az egyszerű javítás nem elegendő. Könnyen ellenőrizheti a kanapé állapotát, ha megnézi a rugóit, ugyanis a kiváló minőségű kanapérugók a zsineggel kötött tekercsrugókkal hópelyhekre vagy csillagokra emlékeztetnek. Ebben az esetben a kanapé könnyen kárpitozható. Ha viszont a kanapé gumipaneleket tartalmaz, fontolja meg a bútor cseréjét.
Mennyire tartós a kárpitozott bútor?
A minőségi kárpitozott bútorok élettartama általában 7-15 év. Azokban a háztartásokban, ahol a bútorok nagyobb terhelésnek vannak kitéve a gyerekek vagy akár háziállatok miatt, rövidebb a bútorok élettartalma. Megfelelő karbantartás mellett azonban bútorai sokáig szépek maradhatnak. Amint instabilitást észlel, recsegő hangokat hall vagy „zuhanást” érez a kanapéra ülve, a legjobb, ha minél előbb szakemberhez fordul, vagy kicseréli a bútort.
Mennyi ideig tart a kárpit javítása?
A munka hossza függ a kanapé vagy fotel károsodásának mértékétől. A kárpit javítása általában egyszerű folyamat, maximum pár órát vehet igénybe. Amennyiben viszont a teljes huzatot cserélni kell, akkor előfordulhat, hogy hosszabb ideig tart a javítás. Ha további információra lenne szüksége ezzel kapcsolatban, akkor a kiválasztott szakember szívesen segít Önnek.
Hogyan kell a kárpitot megfelelően ápolni?
A megfelelő karbantartás segít meghosszabbítani a bútor élettartamát és megőrizni minőségét. Először is azt javasoljuk, hogy mindenképpen kerülje a közvetlen napfényt a kárpitozott bútorokon. A rendszeres porszívózás segít megakadályozni, hogy a por és a szennyeződések beszivárogjanak a kárpit szálaiba. A speciális folteltávolítók szintén hatékonyak a bútorok jó állapotának fenntartásában.
A bútorok kárpitozása mellett milyen egyéb otthoni karbantartási szolgáltatásokat foglalhatok a Wilio segítségével?
A Wilio segítségével gyakorlatilag bármilyen otthoni szolgáltatás igénybe vehető. Ha új bútorokat vásárolt, de túl elfoglalt vagy fáradt ahhoz, hogy összerakja, bérelhet egy professzionális szerelőt, aki elvégzi ezt Ön helyett. Ha szeretné felújítani a teraszt vagy a konyhát, esetleg berendezni a nappalit, itt könnyen megtalálhatja a legmegfelelőbb helyi szakembert.
Víz- és elektromos munkákhoz is találhatok itt szakembert?
Természetesen! A Wilio segítségével könnyedén megtalálhatja a helyi szakemberét bármilyen munkához. Legyen szó akár tömítésről, csövek javításáról vagy duguláselhárításról, szakképzett szerelők állnak rendelkezésére, és segítenek Önnek. A világító,- és elektromos rendszerek ellenőrzésére vagy javítására is bérelhet engedéllyel rendelkező villanyszerelőt, aki a legnagyob biztonsággal dolgozik.
Szolgáltatások
Mit tartalmaznak a kárpitjavítási szolgáltatások?
A bútorok szép megjelenése a jó kárpitozáson áll vagy bukik. Amint észreveszi a kárpit sérülését, érdemes minél előbb ellenőrizni és kijavíttatni. A kárpitjavítás magában foglalja az összes apróbb korrekciót, de a sérült vagy régi kárpit helyrepofozásához szükséges nagyobb munkálatokat is. A szakember felméri a kárpit jelenlegi állapotát, majd gyors és hatékony megoldást kínál a problémára.
A kárpit állapotfelmérése
A szakember először felméri a kárpit állapotát, amely magába foglalja a szövet, a keret, a székek és a kanapék tartószerkezetének ellenőrzését. Vizsgálja meg a károsodás apró jeleit, például foltokat, repedéseket vagy a kopott területeket! Tájékoztassa a szakembert azokról a tényezőkről, amelyek károsodást okozhattak, például ha háziállata van, bizony előfordulhatnak kisebb balesetek. Hajfestékkel, esetleg tintával öntötte le a székét? Ha értesíti a mesterembert ezekről a tényezőkről, az segítséget nyújthat a probléma felismerésében, és gyorsan a leghatékonyabb megoldást kínálja majd Önnek.
A kárpit javítása
A bútorok károsodásától függően a kárpitok javítása számos munkálatot vonhat maga után. Ha a repedéseket szeretné eltüntetni, a mesterember visszavarrja a szövetet, és szépen elrejti az öltéseket. A különféle foltok (testápoló, festékfoltok, ragacsos ételmaradványok) is eltüntethetők, ilyenkor a gyártó által ajánlott tisztítószerek segíthetnek könnyedén megbirkózni a szennyeződésekkel. Ha érdekli a bútorok kárpitozása, szakembereink szívesen segítenek Önnek a megfelelő méret és textilanyag kiválasztásában is.
A kárpit végső ellenőrzése
A javítási munkálatok elvégzése után a kárpitos ellenőrzi, hogy az összes korábbi probléma megoldódott-e, megkéri Önt, hogy tesztelje le a kanapéját, és győződjön meg arról, hogy minden az igényei szerint alakult. Ha méretre szeretné készíttetni a kárpitozott bútorokat, szakképzett asztalosokat is talál nálunk, akik gondoskodnak a munka elvégzésről.