Szolgáltatások
Hogyan működik?
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Ingyenes

Keress okos szakembereket

Dizájner, grafikus
Projekt benyújtása ingyenes
Elégedett vásárló Remek kommunikáció, minden a megbeszéltek szerint zajlott, a megbeszéltek szerint pontosan időben érkezett a projekt helyszínére. Szép munka, nagyon kedves ember, ezért ajánlom :)
profile image
Peter Š.A vásárló
Miért Wilio?
8 274 szakember
4 441 befejezett projekt
4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése
260 000 + alkalmazásletöltés
Dizájner, grafikus

Szakértőre van szüksége a Dizájner, grafikus kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!

Lásd még:Ár
Szolgáltatások
Mit tartalmaz a grafikai szolgáltatás?
A grafikusok segíthetnek Ön és vállalkozása szakszerű bemutatásában. Számos feladaton dolgozhatnak együtt Önnel, a márka arculattervezésétől és grafikák készítésétől kezdve a közösségi médián keresztül történő népszerűsítésig. Leggyakoribb szolgáltatásaink:
Márkaépítés
Akár új vállalkozást indít, akár korszerűsítené a jelenlegit, fontos, hogy olyan márkát építsen, amely biztosan eléri a célközönséget. Egy független grafikai tervezővel megvitathatja üzleti elképzeléseit, a márkája által elérni kívánt célközönséget, a márkájához illő színeket és betűtípusokat, a képeket, valamint az előnyben részesített stílusokat. A grafikus segíthet Önnek például a logó megtervezésében, illetve márkaépítési irányelveket hozhat létre a vállakozása számára, melyek mind segítenek a következetes és megnyerő arculat kialakításában.
Grafika a közösségi médiában
Számos szabadúszó grafikus specializálódott az online tartalom grafikáinak létrehozására, például mémek készítésére a közösségi médiához, vagy illusztrációk kreálására webhelyekhez és blogokhoz. Ahhoz, hogy megismerkedhessen grafikusával, adja meg az Önnek tetsző stílusirányzatot, illetve azt, hogy melyik online csatornán van szükség a grafikára. A szakember olyan programokat használ, mint az Adobe Photoshop és az Adobe InDesign, így kiváló minőségű, online is használható alkotásokat hoz létre. A legtöbb grafikai tervező legalább egy körös felülvizsgálatra számít, ezért ne féljen visszajelzést adni, ha az eredeti design nem pontosan az, amit szeretne. A végső grafikai termék általában JPEG vagy PNG formátumban van.
Nyomtatott promóciós anyagok tervezése
Promóciós anyagok tervezésére vagy grafikákra van szüksége, például prospektusokra, szórólapokra, névjegykártyákra, plakátokra vagy akár termékcsomagolásra? A szabadúszó grafikus segít Önnek a professzionális nyomtatott termék elkészítésében. Megismerkedik a márkával, felméri a célközönséget és a nyomtatási specifikációkat, majd visszajelzésre kész dizájnt készít. Ha elégedett az eredménnyel, nagy felbontású, megfelelő formátumú (általában PDF) képet készít, amely készen áll a nyomtatásra.
Személyes projektek és meghívók
A grafikai tervezés nem csak a vállalatok számára elérhető. Különleges meghívót szeretne egy bulira? Olyan esküvői meghívóra vágyik, amely tökéletesen illeszkedik a témához, vagy egyedi illusztrációt adna szeretteinek? A grafikus művész olyan kivételes alkotást hoz létre, amely Önnek és címzettjének is maradéktalanul elnyeri tetszését.
Gyakran ismételt kérdések
Miért a Wilio segítségével béreljen grafikust?
Logót, szalagcímet, prospektust vagy új weboldalt kell terveznie? Ebben egy grafikus segíthet Önnek, legyen szó akár üzleti vagy személyes használatról. A megbízható szabadúszó grafikusok tapasztalattal rendelkeznek, és kreativitásukat felhasználva segítenek Önnek ötletei megvalósításában. Csak bízza meg a feladattal, és a grafikus megvalósítja terveit! Oldalunkon megfizethető és tehetséges szabadúszó grafikusokat talál. A projekt megadása után kapcsolatba lépünk a legjobb helyi grafikusokkal. A Wilio segítségével Ön időt takaríthat meg, és elkészítetheti azt a formatervet, amelyről mindig is álmodott!
Mit csinál egy grafikus?
A grafikus a képek, színek, formák és elrendezések segítségével tökéletesen megragadja a koncepciót, és elnyeri a közönség tetszését. Milyen feladatokkal találkozik egy grafikus a munkahelyén? A legtöbben grafikus szoftverrel dolgoznak, amelyben megtervezik a megrendeléseket nyomtatott és digitális felhasználásra egyaránt. Ide tartozik a logótervezés, a névjegykártya-tervezés, a brossúra készítés és a közösségi média képei is.
Milyen szoftvereket és eszközöket használnak a grafikusok?
A grafikusok egyrészt különféle hagyományos eszközöket, például rajztáblát, tollat és papírt használnak a koncepcióik kidolgozásához, másrészt grafikai tervező szoftverekkel dolgoznak, amelyek közül a legnépszerűbbek az Adobe Creative Suite-től származnak, mint az InDesign, az Illustrator és a Photoshop.
Milyen formátumban kapom meg a grafikáimat?
A grafika végleges formátuma attól függ, hogyan és hol fogják használni, ezt a megrendeléskor meg kell adnia. Nyomtatási célokra a nyomtató határozza meg a kívánt formátumot (általában PDF). Digitális felhasználásra PDF, PNG vagy JPEG fájlok alkalmasak.
Mennyi időbe telik, amíg elkészül a kész tervem?
A design elkészítéséhez szükséges idő függ a projekt típusától, a grafikus munkaterhelésétől és a munka mennyiségétől. Egyeztessen grafikus tervezőjével, hogy biztosan időben megkapja a végterméket!
Mennyibe kerül a grafikai tervezés?
A grafikai tervezés ára függ a tervező tapasztalatától, munkakörétől, és a feladat elvégzéséhez szükséges időtől. A projekt kezdete előtt egyeztessen a pontos díjakról a grafikussal.