Szolgáltatások
Hogyan működik?
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Ingyenes

Keress okos szakembereket

Elosztó és biztosítékdoboz bekötése, javítása
Projekt benyújtása ingyenes
Elégedett vásárló Remek kommunikáció, minden a megbeszéltek szerint zajlott, a megbeszéltek szerint pontosan időben érkezett a projekt helyszínére. Szép munka, nagyon kedves ember, ezért ajánlom :)
profile image
Peter Š.A vásárló
Miért Wilio?
8 272 szakember
4 439 befejezett projekt
4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése
260 000 + alkalmazásletöltés
Elosztó és biztosítékdoboz bekötése, javítása

Szakértőre van szüksége a Elosztó és biztosítékdoboz bekötése, javítása kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!

Lásd még:Ár
Szolgáltatók23 109 poskytovateľov vo vašom okolí
profile image

Ádám G.

vállalat
Budapest
5,0
Klíma telepítése és szerelése

A társammal klíma ès villanyszerelèssel foglalkozunk. Precízek, megbízhatóak vagyunk. Vállaljuk családi házak, lakások teljes villanyszerelèsèt, elektromos hibák feltárását, szerelvènyezèst. Klíma kèszülèkek èrtèkesítèsèvel is foglalkozunk. Válasszon minket bizalommal.

Hitelesített
Okleveles
Legjobb szolgáltató
Projekt benyújtása ingyenes
profile image

Dominik Z.

Egyéni vállalkozó
Sülysáp
4,9
Villanyszerelő

Megbízható és hozzáértő, munkájára igényes + több éves tapasztalattal és tanúsítvánnyal rendelkező villanyszerelő és társa(i) vállal(nak) az adatlapon feltüntetett munkák közül.

Hitelesített
Okleveles
Legjobb szolgáltató
Projekt benyújtása ingyenes
profile image

Csaba K.

Egyéni vállalkozó
Budapest
4,8
Villanyszerelő

Több éves tapasztalattal vállalok villanyszerelést az alábbi munkákkal: - elektromos hálózat felújítása; - szabványosítás: - korszerűsítés; - műszaki berendezések bekötése

Hitelesített
Okleveles
Legjobb szolgáltató
Projekt benyújtása ingyenes
profile image

Richárd S.

vállalat
Dunakeszi
4,4
Kőműves munkák

Jó napot! Én és kollégáim több éves gyakorlattal rendelkezünk. Megbízható, precíz munkát végzünk. Forduljanak hozzánk bizalommal.

Hitelesített
Okleveles
Legjobb szolgáltató
Projekt benyújtása ingyenes
profile image

Ferenc T.

vállalat
Budapest
4,3
Villanyszerelés

Cégünk 10 éves múltra tekint vissza, mely idő alatt sikerel ötvözte a profeszionális és inonovatív megoldásokat a régi jól bevált módszerekkel.Munkáinkkat mindíg a minőség és a precizitás jellemzi, csapatunkaz pedig a megbízhatóság. Előszeretettel vállalunk General kivitelezési munkálatokat,de kifejezetten célirányos munkálatokat is gyorsan eltudunk végezni,megemlíteném itt pl.lakásfestés,villanyszerelés stb. Amenyiben felkeltettük érdeklődését,keressen bizalommal Bennünket.

Hitelesített
Okleveles
Legjobb szolgáltató
Projekt benyújtása ingyenes
Mutass többet
Hasznos információAmit tudnia kell

A régi/sérült elosztó- vagy biztosítékdoboz megbízható módon történő cseréjével növelheti otthona biztonságát. Miért a Wilio szolgáltatását kellene ehhez igénybe vennie?

  • Képesített és tapasztalt specialisták munkáját biztosítjuk Önnek. A Wilio csak és kizárólag magasan képzett villanyszerelőket alkalmaz, akik szakavatottak, gyakorlottak, valamint a legújabb eszközökkel és felszereléssel rendelkeznek. Villanyszerelőink a biztosítékdoboz-csere eljárásokat az érvényben lévő szabványoknak megfelelően végzik. Továbbá, a technikusok a munkavégzés során betartanak minden biztonsági előírást és egyedül azokat a módszereket alkalmazzák, amelyeket az iparág jóváhagy.
  • Kezeskedünk a biztosítékdoboz professzionális cseréjéért. A biztosítékdoboz tényleges cseréje előtt az okleveles villanyszerelő ellenőrzi, hogy az elektromos berendezésben nincs-e hiba. Új fogyasztói egység telepítése előtt pedig minden esetleges problémát ki kell javítania. Felhívjuk a figyelmét, hogy készülékjavítási szolgáltatásainkban is részesülthet, ha hibás konyhai készülékkel rendelkezik, amelyet meg szeretne javíttatni. A háztartási gépek javítására 1 év garancia van érvényben.
  • A biztosítékdoboz tesztelése a cserét követően elengedhetetlen. Új készülékegység telepítése után a villanyszerelő újra leellenőrzi az elektromos rendszert annak biztosítása érdekében, hogy az új berendezés és az összes hozzá tartozó áramkör biztonságos és működőképes legyen. A szakember ezután adja ki az elektromos szerelésről szóló igazolást. Javasoljuk, hogy az igazoló iratot őrizze meg későbbi felhasználás esetére.
  • Az online felületen történő foglalás rendkívül kényelmes. A Wilio weboldalán vagy a mobilalkalmazásban (letöltése lehetséges az App Store-ból vagy a Google Play-ről) létrehoz egy megbízást, amiben röviden leírja, milyen eljárásra van szüksége. Az Ön közelében lévő elérhető villanyszerelők pedig perceken belül felveszik Önnel a kapcsolatot. Ezt követően az árajánlát és értékeléseik alapján kiválaszthatja az igényeinek leginkább megfelelő szakembert.

Fontos megjegyzés: Soha ne próbálkozzon meg egyedül az elosztó vagy a biztosítékdoboz cseréjével, kivéve akkor, ha Ön szakképzett villanyszerelő és képes a szabványoknak megfelelően elvégezni az elektromos munkákat.

Miért kell kicserélnie a régi biztosítékdobozt egy új, modern egységre? Az elosztó- és biztosítékdobozok is áramkörökkel szabályozzák az épület villamosenergia-elosztását. Ha bármilyen típusú hibás eszköz van használatban otthonában az igazolhatja a biztosítékdoboz rendeltetését, azaz ideiglenesen leállíthatja az adott áramkör elektromos töltését addig, amíg a probléma meg nem oldódik. A leglényegesebb különbség a régi és újfajta biztosítékdobozok között az, hogy a régi típusú, újrafelhasználható biztosítékokkal ellátott biztosítékdobozok csak az áramkör védelmét szolgálják és nem nyújtanak védelmet az áramütések ellen. Emellett, az ilyesfajta dobozok részben éghető anyagokból készülnek (rendelkezhetnek műanyag borítással vagy fa hátlappal). Ez olyan berendezéssé teszi, amely veszélyeztetheti otthonát és életét egyaránt. Másrészt pedig, a legújabb otthoni biztosítékdobozokat úgy tervezték, hogy megfeleljenek minden biztonsági előírásnak. A modern, fémzárral ellátott biztosítékdobozok biztonságosabbak, mint a régimódi elődeik és a hőre lágyuló műanyag vagy fa borítású egységek, mert csökkentik a tűzveszély kockázatát. A korszerű biztosítékdoboz kikapcsol, amikor az elektromos áramkör túlterhelt, míg a régebbi biztosítékdobozban lévő biztosíték túlmelegedhet és megolvadhat, ezzel tüzet okozva akkor is, ha a készülék leállítja az elektromos töltés áramlását egy adott elektromos áramkörben.

A ház energiahatékonysága szintén nő, ha minőségi otthoni elosztó egységet telepít. Ha Ön bérbe adott ingatlannal rendelkezik, akkor a régi biztosítékdoboz újra történő, az építési előírásoknak megfelelő cseréjével biztosíthatja bérlői és maga az ingatlan biztonságát is.

Gyakran ismételt kérdések

Módosítanom kell a tervezett felújítás dátumát. Hogyan tehetem ezt meg?

Önnek közvetlenül a megbízott szakemberrel kell egyeztetnie a szolgáltatás pontos dátumát és idejét illetően. Egyszerűen csak lépjen kapcsolatba a technikussal és állapodjon meg vele az új időpontról.

A szakember hajlandó az ügyfél által biztosított alapanyagokkal dolgozni?

Igen, természetesen. Azonban a szükséges anyagok biztosítását kérheti a technikusától is. Viszont ez magától értetődően hozzáadódik a költségekhez. Emellett az alapanyagok megvásárlásához a kiválasztott szakember előleget kérhet Öntől a megállapodást követően.

Mennyi időbe telik egy villanyszerelőnek a biztosítékdoboz cseréje?

A szolgáltatás időtartama több tényezőtől is függ, mint például a telepítendő eszköz típusa, a régi berendezés és a meglévő vezetékek állapota, valamint attól is, hogy a telepítés/ csere utáni ellenőrzések mennyi időt foglalnak magukba. Összességében, a biztosítékdobozt általában 4 órán belül kicserélik, beleértve az ellenőrző teszteket is.

Milyen ismertetőjelekre kell figyelnem ahhoz, hogy eldönthessem, ki kell-e cserélni a biztosítékdobozt?

Nos, ha Önnek egy régimódi biztosítékdobozzal van dolga, amely például fa hátfalú vagy túlmelegedő régi megszakítóval rendelkezik, akkor a legjobb, ha azonnal modern és biztonságos otthoni fogyasztói egységre cseréli azt - a biztonság kedvéért legfőképp. A még megfelelően működő régi visszahúzható biztosítékdoboz is veszélyt jelenthet az Ön életét, mivel gyúlékony anyagokat tartalmaz.

Sürgősen elvégzendő javítási szolgáltatásokat is nyújtanak?

Igen. Számos villanyszerelő közül választhat a Wilio szolgáltatásán keresztül. Közülük sokan sürgősségi eljárásokat is végeznek.

Hol érhető el a Wilio szolgáltatás helyileg?

A Wilio szolgáltatás egész Magyarország területén belül, valamint számos más országban elérhető.