Szolgáltatások
Hogyan működik?
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Ingyenes

Keress okos szakembereket

Építkezés
Projekt benyújtása ingyenes
Elégedett vásárló Remek kommunikáció, minden a megbeszéltek szerint zajlott, a megbeszéltek szerint pontosan időben érkezett a projekt helyszínére. Szép munka, nagyon kedves ember, ezért ajánlom :)
profile image
Peter Š.A vásárló
Miért Wilio?
8 271 szakember
4 439 befejezett projekt
4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése
260 000 + alkalmazásletöltés
Építkezés

Szakértőre van szüksége a Építkezés kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!

Lásd még:Ár
Szolgáltatók29 679 szolgáltató az Ön környékén
profile image

Levente S.

Egyéni vállalkozó
Dabas
5,0
Vízvezeték szerelő, vízszerelés

22 éves épületgépész technikus vagyok. Édesapám generálkivitelező cégénél dolgozom már 4 éve. Emellett szeretnék vállalni kisebb vagy közepes volumenű munkákat!

Hitelesített
Okleveles
Legjobb szolgáltató
Projekt benyújtása ingyenes
profile image

Szilveszter C.

Egyéni vállalkozó
Bonyhádvarasd
5,0
Kőműves munkák

A 2017 Kft 2017 őszén lett alapítva. A célunk a hosszútávon működő, stabil háttérrel rendelkező látkép kialakítása a céges, illetve a lakossági ügyfeleinknek egyaránt. Fő tevékenység a műszaki irányítás, mélyépítésben illetve magasépítésben egyaránt. Műszaki irányítási feladatok Magas- illetve mélyépítési projektek organizációja, műszaki irányítása Geodézia Területek felmérése, kitűzése, lakossági és céges ügyfelek számára egyaránt, felmérési/kitűzési jegyzőkönyvvel, digitális rajzzal Földmunka Lakossági ügyfelek részére kisebb földmunkák elvégzése Tanácsadás Lakossági ügyfelek részére építkezés, felújítás, tereprendezés előtti tanácsadás, árajánlat összehasonlítás, látványterv készítés Kivitelezői ajánlások Céges és lakossági ügyfelek részére kivitelező ajánlása a legtöbb szakágra, az ország több pontjáról Burkolati munkák Céges és lakossági burkolati munkák kivitelezése, főképp térburkolatok készítése

Hitelesített
Okleveles
Legjobb szolgáltató
Projekt benyújtása ingyenes
profile image

Popják D.

Egyéni vállalkozó
Budapest
4,9
Szobafestő, festő

Több év tapasztalattal a hátunk mögött. munkáinkra igényeség és precizitás jellemző. A munkáinkat rövid határidővel, gyors és szákszerű kivitelezéssel vállaljuk. Vállalunk lakások, házak külső-belső felújjítását, udvar rendezés, takarítás, kerítések építését, betonozást, kertépítést, rendezést.

Hitelesített
Okleveles
Legjobb szolgáltató
Projekt benyújtása ingyenes
profile image

Gergely C.

Egyéni vállalkozó
Budapest
4,8
Szobafestő, festő

Fiatalos, csapat vagyunk. Rendezetten, tisztán dolgozunk. Igényes, szép munkát végzünk. Számlaképesen dolgozunk. Vállaljuk házak, lakások külső és belső teljes vagy részleges felújítását. Bútor össze szerelést. Javítási munkálatokat. Bontást, törmelék (sitt) elszállítást. Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot !

Hitelesített
Okleveles
Legjobb szolgáltató
Projekt benyújtása ingyenes
profile image

Ádám J.

vállalat
Budapest
4,7
Szobafestő, festő

Üdvözlöm Jónás Ádám vagyok 7 éve foglalkozok lakasfelújítással. Komplett lakásfelújítas egy kézben, a bontástól a kapcsolóig. Egyéni vállalkozóként szerzőzédessel vállaljuk a kivitelezést.

Hitelesített
Okleveles
Legjobb szolgáltató
Projekt benyújtása ingyenes
Mutass többet
Gyakran ismételt kérdések
Miért érdemes építőipari vállalkozót/építőt találni a Wilio révén?
A képzett építőipari vállalkozó/építész elengedhetetlen minden új építkezéshez, amely otthonodban vagy irodádban történik. Az építők különféle eszközökkel és berendezésekkel dolgoznak a beltéri vagy kültéri lakóterek felépítésében, felszerelésében vagy felújításában. Profi helybéli építőkkel biztos lehetsz benne, hogy a megfelelő időben és nagyszerű eredményekkel kapod meg a megfelelő segítséget. Legyen az nagyobb vagy kisebb projekt, amit tervezel, a Wilio rendelkezik tapasztalt építővel a környéken, aki segít neked. Egyszerűen írd be a feladatot a Wilio-n, a helyi építők felveszik veled a kapcsolatot, majd kiválaszthatod a legjobbat, aki elvégzi a munkát számodra.
Mit tesznek az építők?
Tapasztalatuktól és képzettségüktől függően az építők professzionális tervezéssel, kivitelezési felügyelettel és a munkák végrehajtásával foglalkozhatnak a különféle építési projekteknél. Sok építész segít a házak építésében vagy felújításában, míg mások a külső épületekre, például a fészerekre, a teraszokra és az úttestekre vagy a homlokzatokra összpontosítanak.
Szüksége van az építtetőnek engedélyre vagy engedélyre?
Az építők többsége a szakterületen szerzett tapasztalattal rendelkezik; ez azonban nem feltétele az építtetőnek. Középiskolai és egyetemi építőipari végzettség szükséges néhány kiválasztott építőipari szakmához, például építésvezető vagy tervező esetében. A legjobb névjegykártya a korábbi építkezések portfoliója. Amikor az építési munkákról a Wilio-n keresztül tárgyalsz, érdeklődj ezekről a munkavállalóknál.
Szolgáltatások
Mit tartalmaznak az építési szolgáltatások?
Az építők többsége tapasztalt a különböző típusú projektek megvalósításában, a szerszámok és az anyagok használatában, bár egyesek egy adott típusú építési munkára vagy építkezési típusra specializálódtak. Az építkezés területén a leggyakoribb szolgáltatások a következők:
Új épületek és felújítások
Akár új bővítést vagy felújítást tervez, a tervek kidolgozásához és a gyakorlati megvalósításához szüksége lesz egy profi építőre. Minden nagyobb építési projekt elején szükséges az építkezés projektdokumentációjának elkészítése, amely meghatározza, hogy mit és milyen anyagokból kell építeni. A tervezés magában foglalja a műszaki rajzokat és a részletes terveket, amelyek megkönnyítik a projekt megvalósítását. A legnépszerűbb felújítási és építési projektek közé tartozik a konyha, a fürdőszoba felújítása és a beltéri elrendezés megváltoztatása. Ha bontásra van szüksége, az építtető az építkezés vagy a felújítás megkezdése előtt segíthet a munka megszervezésében és a folyamat felügyeletében. Építője követni fogja a terveket.
Melléképületek és külső épületek
Szeretné megszépíteni kültéri környezetét? Kerti házat vagy télikertet építene? Az építők különféle külső építési projektekben segíthetnek Önnek, mint például kerti ház építésében, pavilon vagy akár süllyesztett medence készítésében, de egy terasz vagy pergola létrehozása sem jelenthet gondot számukra. Az építési vállalkozó az egész folyamatban részt vehet: a tervezéstől, az anyagok kiválasztásától, valamint megrendelésétől kezdve az alapok és szerkezetek betonozásáig, illetve felszereléséig. Végezetül következik a külső kialakítás és egyéb részletek, például a vakolat vagy a homlokzat. A tapasztalt építők felbecsülik a részleteket, például a helyi szabályokat, előírásokat és specifikációkat, így megbizonyosodva arról, hogy építménye megfelel az összes szükséges feltételnek és megfelelően fogja szolgálni a célját.
Bekötőutak
Műutat kell építenie? Építője segíthet a betonút megépítésében, az egymásba illeszthető burkolatok lerakásában vagy egy meglévő műút felszínének javításában. Mielőtt megrendelné a szükséges anyagokat a kocsifelhajtóhoz, áttekinti a legjobbakat a kívánt kialakítás és használhatóság érdekében. Előkészít egy sík felületet, tömöríti a talajt az út alatt, megerősíti az út széleit, betont gyárt vagy rendel, valamint simítja a beton felületét. Az építtető néhány hetet vár a beton teljes megkeményedésére, majd befejezi a munkát.
GalériaSzolgáltatóink kivitelezésének bemutatása
profile image
Kőműves munkák
Ervin A.
profile image
Kőműves munkák
Fabián L.
profile image
Kőműves munkák
József N.
profile image
Kőműves munkák
József N.
profile image
Kőműves munkák
Sándor R.
profile image
Kőműves munkák
Timur S.
Kérdések és válaszokAmit tudnia kell
Hogyan irányíthatok egy kis építőipari céget?

Hogyan lehet hatékonyan irányítani egy építőipari céget Hozzon létre egy leadgeneráló rendszert. Használjon becslő szoftvert a költségvetés készítéséhez és az ajánlattételhez. Béreljen fel megfelelő építési vezetői és irodai csapatot. Delegáljon, amit csak tud.

Mik az építkezés lépései?

Egy építési projekt 6 lépése 1. lépés: Koncepció 2. lépés: Válassza ki csapatát és szállítási módját. 3. lépés: Tervezés. 4. lépés: Előkészítés és beszerzés. 5. lépés: Építés. 6. lépés: Befejezés

Milyen felépítésű a sátor?

A vázszerkezetnek lehet feszített membránja, de a membrán nem segíti a terhelést. Például egy sátor készülhet feszített anyagú fémkeretből. A szövet nem segíti a teherhordást, üreges, ívelt formája van.

Mi az a tartószerkezet?

olyan építési mód, amelyet az egyik tégla vagy kő egymásra rakásával végeznek; minden tégla vagy kő a fentiek terhét hordozza.

Mi jön a durva építkezés után?

A durva mechanikai munka elvégzése és a keretezés befejezése után a ház egy második vizsgálaton esik át, amelyet keretvizsgálatnak neveznek.

Mi az építési példa?

Az építkezésre példa egy új fagylaltozó létrehozása és díszítése egy korábban cipőboltként működő üzletben. Az építkezésre példa a ház- és cégépítés művészete.

Hogyan becsüli meg az építési költségeket?

Mielőtt elkezdené a mennyiség közvetlen kiszámítását, pontosan és helyesen kell elolvasnia az építési rajzot. Ellenőrizze, hogy az egyes blokkok méretei szerepelnek-e a listában. Ellenőrző nyitási ütemterv van. Ellenőrizze a munka specifikációját. Ellenőrizze, hogy a falvastagság azonos vagy változik-e.

Mi az a koncepció az építőiparban?

Koncepció (tervezés és tervezés) A tervezés és fejlesztés, amelyet néha projektkoncepciónak is neveznek, az építési folyamat legelejét jelenti. Ilyenkor az ügyfél megálmodja a kívánt épületet vagy berendezést.

Mit csinálnak a becslők az építőiparban?

Az építési költségbecslők becsléseket készítenek épület-, út- és egyéb építési projektekre. Kiszámolhatják egy híd vagy egy kereskedelmi bevásárlóközpont építésének teljes költségét, vagy csak egy alkatrész, például egy alapozás költségét.

Mit jelent az építési tervezés?

Az építési tervezés magában foglalja a szerkezet felépítéséhez szükséges összes lépés azonosítását, meghatározott tevékenységekre való felosztását, a lépések logikus sorrendjét, valamint a szükséges anyagok, munkaerő és felszerelések meghatározását.

Mi az első lépés az építkezésben?

Koncepció és design létrehozása. Az építkezés legelső szakasza a koncepció megalkotása, ezt követi a tervezés és a tervek. Ezt általában egy építész végzi annak biztosítása érdekében, hogy minden megfeleljen a kódnak, és hogy a tervezés szerkezetileg szilárd és stabil legyen.

Mit válassz először házépítéskor?

Korán meg kell hoznia néhány döntést, mint például a külső ajtók, a tető színe, a garázskapu stílusa és hasonlók. Ezek az első döntések arról szólnak, hogy „ki kell száradni” a házat, hogy időjárásálló legyen.

Mennyi ideig tart egy ház felépítése beton után?

Mennyi ideig tart egy családi ház felépítése? Ha a legfrissebb adatokat nézzük, akkor egy családi ház elkészülésének átlagos ideje közel 8 hónap, ebből 30 nap az engedélyezéstől (engedélyezés) a kezdésig és 6,7 hónap az építkezés kezdetétől a befejezéséig.

Hogyan irányíthatja az építkezést?

Hogyan kell profiként kezelni egy építési projektet 1. tipp: Gondosan figyelje a forrásokat. Tipp sz. 2: Együttműködés és delegálás. Tipp sz. 3: Kerülje a tisztességtelen „ujjmutatást” a dolgozókra. Tipp sz. 4: Vonja felelősségre a dolgozókat, ha ez az ő hibájuk. Tipp sz. 5: Végezzen szigorú ellenőrzési munkafolyamatot. Tipp sz. 6: Készíts világos terveket."

Hogyan tervez egy építési projektet?

Hogyan tervezzünk sikeres építési projektet Gondos szerződéskötés. Független költségbecslés. Állítson be határozott költségvetést. Kommunikáció a kivitelező, a tervező és a tulajdonos között Peer-Review tervezés. Tervek megtekintése Állítson be egy ésszerű építési ütemtervet.

Mi az 5 épülettípus?

Különféle típusú építési projektek léteznek. Lakóépületekre, ipari építkezésekre, kereskedelmi épületek építésére vonatkozik

Mi az építési munka?

Általában a tervezéssel, finanszírozással és tervezéssel kezdődik, és addig tart, amíg az ingatlan meg nem épül és használatra kész; az építés magában foglalja a javítási és karbantartási munkákat, az ingatlan bővítésére, bővítésére és javítására irányuló munkákat, valamint annak esetleges bontását, szétszerelését vagy leszerelését is.

Mi az építkezés 3 fázisa?

Fontos megérteni a folyamat részleteit. A következő három fázis a tervezési szakasz, az építési szakasz és az építés utáni szakasz.

Melyek az építés főbb elvei?

Rugalmasság, tartósság, megfizethetőség. Ha egy épület ebből a szempontból sikeres, akkor tág értelemben "fenntarthatónak" tekinthető (vagy talán csak jó építészetnek).

Mi az építési projekt 6 szabványos fázisa?

Hasonlóképpen, egy új termék kifejlesztését eredményező projekt a következő fázisokból állhat: koncepció, műszaki megvalósíthatóság, fejlesztés, kereskedelmi validálás és gyártás-előkészítés, teljes körű gyártás és terméktámogatás.

Hogyan számolja ki egy épület négyzetméterét?

Mérje meg az épület falainak hosszát és szélességét. Keresse meg a négyzetmétert a hosszúság és a szélesség méretének megszorzásával. Ne felejtse el megszorozni a négyzetmétert az épület emeleteinek számával, ha a létesítmény egynél több emelettel rendelkezik

Mi a házépítés 5 szakasza?

Készítse elő az építkezést, és öntse le az alapot. Alapozás. Teljes körű víz-, villany- és klímaszerelési munkák. Szerelje fel a szigetelést. Komplett gipszkarton és belső berendezések; Kezdje a külső módosításokkal. Fejezze be a belső burkolatot; Kültéri sétányok és felhajtók telepítése

Mik az építési költségek?

Az otthonépítés költsége számos tényezőtől függ, beleértve a polgári és a befejezési költségeket; ezért helyenként jelentősen változik.

Mik azok a szerkezeti elemek?

Az épületszerkezet alapelemei az alapok, födémek, falak, gerendák, oszlopok, tető, lépcsőház stb. Ezek az elemek az épületszerkezet alátámasztását, lezárását és védelmét szolgálják

Mi a három építési típus?

Az építőipar két szektorra oszlik: nem lakossági, amely három alágazattal rendelkezik (nehézipar, intézményi és kereskedelmi, mérnöki) és lakossági.

Mi az építési életciklus?

Az építési projekt életciklusa az építési projektben szereplő feladatok végrehajtásának sorrendjét jelenti. Útmutatóként szolgál a teljes folyamat befejezési folyamatában, a kezdeti koncepciótól a projekt befejezésének végső részleteiig

Mi a tervezési elv 5 része?

Öt tervezési elvet határoztak meg, hogy az öt elem: környezetvédelem, biztonság, gyorsaság, gazdaságosság és esztétika kiegyensúlyozott egésszé feleljen meg.

Mi a 4 épülettípus?

Az építkezés négy fő típusa a lakóépület, az intézményi és kereskedelmi épület, a speciális ipari építkezés, az infrastruktúra és a nehézépítés. Lakóépületek. Intézményi és kereskedelmi épület. Speciális ipari építkezés. Infrastruktúra és nehéz építkezés.

Milyen ötletes tevékenységek?

A tágabb értelemben vett előkészítő munka magában foglalhat minden, az építési szakasz megkezdése előtti tevékenységet, mint pl üzleti tervezés, tanácsadók kijelölése, megvalósíthatósági tanulmányok és megvalósíthatósági tanulmányok készítése, projekttájékoztató készítése, projekttervezés, engedélyek beszerzése,

Mi az építkezés 7 fázisa?

1 – Koncepció, 2. szakasz – Tervezés, 3. szakasz – Építés, 4. szakasz – Üzembe vagy forgalomba helyezés, 5. szakasz – Beköltözés vagy használat, 6. szakasz – Helyreállítás és 7. szakasz – Lebontás.

Mi az a 3-as típusú épületszerkezet?

Egyesek ezt a fajta épített épületet tégla- és gerendaépítésnek is nevezik. Falazata van, de a padló, a tartószerkezet és a tető fából vagy más éghető anyagból készült; például egy betonblokk épület fa tetővel és födémrácsokkal.

Mi az 5 típusú szerkezet?

A szerkezetek típusai Szilárd. Keret. Héj. Membrán. Összetett. Folyékony.

Mi a leggyakoribb építési típus?

A favázas konstrukció valószínűleg a világ legrégebbi és legszélesebb körben alkalmazott konstrukciója