Szolgáltatások
Hogyan működik?
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
#

Vegye fel a kapcsolatot 10 szakemberrel

Építőipari munkák, cégek
Megbízás hozzáadása
Elégedett vásárló Remek kommunikáció, minden a megbeszéltek szerint zajlott, a megbeszéltek szerint pontosan időben érkezett a projekt helyszínére. Szép munka, nagyon kedves ember, ezért ajánlom :)
profile image
Peter Š.A vásárló
Miért Wilio?
8 222 szakember
4 378 befejezett projekt
4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése
260 000 + alkalmazásletöltés
Építőipari munkák, cégek

Szakértőre van szüksége a Építőipari munkák, cégek kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!

Lásd még:Ár
Gyakran ismételt kérdések
Miért érdemes építészt foglalni a Wilio-n keresztül?
Ha ingatlanja jelentős felújítását tervezi, érdemes szakembereket felkérni. A kis felújításoktól kezdve a melléképületekig és a vadonatúj háztervezésekig a legjobb eredményeket segít elérni, ha egy főiskolai végzettségű építészt vagy tervezőt alkalmaz. Mivel évekig fogja használni ezeket a projekteket, mindenképpen fontos, hogy tetszen a tervezés. A Wilio jóvoltából megtalálhatja a megfelelő építészeket és más szakembereket, megtekintheti a portfólióikat, minősítéseiket és az általuk teljesített szerződések számát. Ez segít felvenni a környékén olyan építészeket, akiknek tetszik a stílusa, és ügyfeleik is elégedettek munkájukkal.
Miért célszerű építészt foglalkoztatnom?
Ha építési munkákat fog végezni, fontos, hogy a terveket képzett szakember készítse el. Ennek köszönhetően biztos lehet benne, hogy az épület szerkezetileg stabil lesz és minden jogi eljárásnak megfelel.
Milyen végzettséggel kell rendelkeznie egy építésznek?
Egy magyar építésznek egyetemi diplomát kell szereznie építészmérnökként. Különösen, ha ezeket saját maga és saját felelőssége alatt akarja megtenni, például az épület statikájának felmérését. Az engedélyeket általában a „körbélyegző” köznyelvi kifejezésnek nevezik.
Mi a különbség az építész és a tervező között?
Az építész általában házakat tervez megrendelésre, egy adott helyre, és megpróbál illeszkedni az elképzelésekhez, illetve a környezethez. Ha azonban egy katalógusházat választa, akkor egy tervező segít abban, hogy a megfelelőre szabja az Ön számára. Figyelmeztetni fogja Önt az áramellátás lehetőségeire és a projekt egyéb fontos részeire is. A tervező gyakran megrendelésre együttműködik az építésszel, később pedig az építtetővel is.
Mennyi időbe telik, amíg egy építész elkészít egy tervet?
Erre a kérdésre nincs egyszerű válasz. A melléképületek megtervezése általában sokkal gyorsabb, mint például egy egész új ház megtervezése, de figyelembe kell vennie az építész munkaterhelését, az összes szükséges átdolgozást és magát az építési folyamatot is.
Mennyibe kerül egy építész alkalmazása?
A Wilio-nál az építész szolgáltatásainak ára nagyjából 7000 Ft / m2-ig terjed a ház hasznos területét számolva, azonban a végső ár mindig a munka terjedelmétől és összetettségétől függ.
Építészre vagy tervezőre van-e szükségem?
Ha bizonytalan , lépj kapcsolatba mindkettővel. Nem csak megmondják, melyikre lenne inkább szüksége, hanem az árajánlataikat is elmondják Önnek. Az ajánlat elfogadása és a szerződés aláírása előtt ne felejtse el megerősíteni, hogy az Ön által választott szállító rendelkezik a szükséges képesítésekkel és engedélyekkel.
Mit csinálnak az építészek?
Ha új ház építését, ingatlan felújítását tervezi, melléképületet építtet hozzá, vagy akár csak új életet lehel a kertjébe, beszéljen egy építésszel vagy tervezővel, mielőtt megkezdené a munkafolyamatokat. A projekt tervének elkészítésén túl az építészek gondoskodhatnak az önkormányzati engedélyekről és egyéb szükséges papírokról is. Mielőtt beleegyezne az együttműködésbe, győződjön meg arról, hogy minden amit szeretne része annak a szolgáltatásnak, amelyért fizet. Egy tapasztalt építész segíthet az egész projekt elősegítésében, nemcsak építési engedéllyel, hanem az egész épület projektmenedzsmentjével, valamint építők és más szakértők felkutatásával a munka befejezéséhez.
Mit csinálnak az építészek?
Építészek
Az építészek nemcsak házat, hétvégi házat vagy garázst készítenek, hanem az összes vonatkozó engedélyhez segítséget nyújtanak. Előfordulhat, hogy egyes építészek speciális területtel vagy stílussal rendelkeznek, míg más építészek általánosabb szolgáltatásokat kínálnak. A profiljuk ellenőrzése képet ad a hasonló projektekkel kapcsolatos munkájukról.
Tervezők
A projekttől függően előfordulhat, hogy egy tervező jobb lehet Önnek. A tervezők műszaki rajzokat készítenek, amelyeket elküldhet annak az építtetőnek, akivel dolgozni fog.
Tájépítészek
Ha ingatlanja teljes átalakítását tervezi, ne felejtse el a kertet sem. A tájépítész segít abban, hogy a lehető legtöbbet hozza ki a térből egy olyan kialakítással, amelyet más tervezők vagy építészek nem tudtak elkészíteni a számára. Az egyszerű dolgokon kívül, mint például virágágyások hozzáadása és a gyep újjáélesztése, a tájépítész az ízlésednek és költségkeretednek megfelelően növelheti ingatlanja értékét egy fedetlen terasszal, támfalakkal vagy akár medencével is.
Kérdések és válaszokAmit tudnia kell
Tervezhetek saját házat?

Bár lehetőség van saját háztervezés és terv elkészítésére, időt takaríthat meg, ha profi építésszel dolgozik. Az építész megvalósítja házépítési terveit. Ezenkívül szerződést kell kötnie egy építtetővel, aki maga építheti fel a házat.

Mit tanulnak az építészek a főiskolán?

Egy építészeti szakember a tervezés történetét és elméletét tanulmányozza, miközben gyakorlati tapasztalatokat szerez az épületelrendezések elkészítésében. A kreativitás, a pontosság és a matematikai készségek elengedhetetlenek ezen a területen.

Az építészet jó karrier?

Az építészek általában nagy tiszteletnek örvendenek a társadalomban, így az építészet jó pályaválasztás, ha azt szeretné, hogy a társadalom megbecsült személyeként tekintsen rájuk! Kreatív természetük és a részletekre való odafigyelésük miatt a művészet és az intelligencia kombinációjának tekintik őket

Építész épít vagy tervez?

Az építészek épületeket terveznek, de munkájukban a tervezés művészi elemeinél sokkal több felelősség is szerepel. Az építész is: Vezessen kisvállalkozásokat és irányítson alkalmazotti csapatokat.

Építészek terveznek házakat?

Az építészek házakat, irodaházakat, felhőkarcolókat, tájakat, hajókat és akár egész városokat terveznek. Az engedéllyel rendelkező építész által kínált szolgáltatások a készülő projekt típusától függenek. A bonyolult kereskedelmi projekteket egy építész csapat valósítja meg

Mennyibe kerül egy építész?

Az építészek díjai nagymértékben változnak a projekttől, a helyi gazdaságtól, valamint az építész tapasztalatától és hírnevétől függően. A díjak általában 750 ezer és 3 millió Ft között mozognak, átlagosan 1,8 millió Ft. A díjak azonban sokkal magasabbak lehetnek a munka méretétől és összetettségétől függően.

Milyen hátrányai vannak az építész munkának?

Az építész lét hátrányai Felelős lehet a hibákért. Az építészek felelőssége nagy. Az építész munkája stresszes lehet. Az ügyfelek igényesek lehetnek. Új állásokat kell szereznie. Néhány hiba tönkreteheti a hírnevét. Ahhoz, hogy építész lehessen, diploma kell.

Nehéz építésznek lenni?

Ez az egyik legigényesebb végzettség – hosszú órákkal, hatalmas munkaterheléssel és a részletekre való odafigyeléssel –, ezért fontos átgondolni, mibe kezd.

Ki a világ legjobb építésze?

Ikonikus legendák: korunk 10 legjobb modern építésze 1.) Frank Gehry 2.) Frank Lloyd Wright 3.) Ieoh Ming Pei – I.M. 4.) Zaha Hadid 5.) Philip Johnson 6.) Tom Wright 7.) Ludwig Mies van der Rohe 8.) Renzo Piano

Szükségem van matematikára az építészethez?

Általában véve az építészethez szükséges matematika nem olyan nehéz. Olyan dolgokat kell tennie, mint az összeadás és szorzás, valamint egyenletek kialakítása és megoldása; nem kell felsőfokú kalkulus vizsgát tennie ahhoz, hogy ebben a szakmában dolgozzon.

Minden háznak van építésze?

Míg szinte minden középület tervezője egy építész, a családi házak túlnyomó többségét nem építészek tervezték