Üdvözlünk a Wilioban!

A Wiliot nem bejelentkezett ügyfélként böngészed

Szolgáltatóra való átkapcsolás
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Az alkalmazásról
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakori kérdések
Hogyan legyünk jobbak
Vegye fel velünk a kapcsolatot
A Wilioról
Bejelentkezni

Epoxi padlók

Alkalmazzon a környékről képzett szakembert, epoxi padlókhoz, kedvező áron!

Kínálat hozzáadása

27 638 szakember

50 983 befejezett projektek

4,8 az 5-ből szakértőink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltések

Epoxi padlók

Szakértőre van szüksége a Epoxi padlók kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!
Lásd még Epoxi padlók ár

27 638 szakember

50 983 befejezett projektek

4,8 az 5-ből szakértőink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltések

Szolgáltatók

Legjobb szolgáltatók: Epoxi padlók

Képtár

Szolgáltatóink kivitelezésének bemutatása

BútorgyártásIstván
ElektromosJózsef L.
Lakás / ház rekonstrukciójaÁdám J.
ÉpítkezésLászló G.
ÉpítkezésLászló G.
Tervezés, építészet, projektek és egyéb szolgáltatásokJános
Lakás / ház rekonstrukciójaÁdám J.
Szolgáltatások az Ön számáraZoltán B.
Bútor összeszerelésBalázs K.

HASZNOS INFORMÁCIÓ

Amit tudnom kell

Műgyanta (epoxi) padlók

A MŰGYANTA (EPOXI) PADLÓK ELŐNYEI ÉS HÁTRÁNYAI

A műgyanta kreatív módon fedi le a padlót, és biztonságos, tartós és vonzó területet hoz létre. Az epoxi padlók egyre népszerűbbek, és könnyen átlátható, hogy miért. A műgyanta tulajdonságainak köszönhetően az otthonába történő beépítésének számos előnye van.

Amit tudnia kell:

Könnyen tisztán tarthatók: valószínűleg az epoxi padlók legjobb tulajdonsága, hogy nagyon könnyen karbantarthatók. Köztudott, hogy egyszerűen tisztíthatók. A piszkot nehézség nélkül fel lehet söpörni, és a kiömlött folyadék könnyedén feltörölhető, nincsenek fugák vagy illesztések. Egészen egyszerű! Az epoxi padló a garázsokban a legnépszerűbb, mivel nem jelent problémát az olaj és más, az autóból származó folyadék vagy egyéb szennyeződés gyors és teljes eltávolítása.

Rendkívül tartós: ezek a padlók tartósságukról is ismertek, és bármilyen típusú ütésnek ellenállnak. Áthajthat vagy parkolhat rajta autójával, nehéz felszereléseket tárolhat vagy szétszerelheti szerszámait a felületén, és nagy projekteken dolgozhat anélkül, hogy károsítaná a műanyag gyanta padlót. Ahhoz, hogy meg tudja sérteni ezt a masszív és tartós burkoló anyagot, valami igazán éles vagy nehéz szerszámot kell használnia.

Rendkívül biztonságos: a kemény epoxi padló nagyon biztonságos burkolóanyag. Csúszásgátló, ütésálló és nem kopik, mint a beton és más típusú ipari padlók. Ezenkívül ellenáll a víznek és megvédi a padlót a kiömlött anyagoktól, beleértve az agresszív vegyszereket is, amelyek más típusú padlókat károsítanának. Mindemellett ellenáll a 200 fokos hőnek, amelynek köszönhetően tűzállóság szempontjából a legtöbb más típusú padló felett magasan vezet.

Csiszolt, tiszta megjelenés: az epoxi padló alapvetően problémamentes, sima és egyenletes megjelenésű burkolat. Mindemellett a fényes felület professzionális és tiszta benyomást kelt. Segítségével a garázsból vagy a raktárból bemutatótermet alakíthat ki, és bármilyen típusú teret házának meghosszabbításává varázsolhat. Néhány ingatlantulajdonos a műgyantát választja a konyhájának, a fürdőszobájának vagy bármely másik helyiségének burkolataként. Az epoxi felületkezelés modern megjelenést kölcsönöz, és számos más előnye is van.

Szín: bónuszként az epoxi sokféle színben vagy színkombinációban kapható. Az egységes megjelenés érdekében használjon egyszínű szürke vagy bézs színt, vagy akár válasszon izgalmas színkombinációt, illetve kedvenc sportcsapatának színeit, és hozzon létre sajátos, egyedi környezetet!

Az epoxi padlók hátránya a nehéz kivitelezés. Ez egy igen időigényes és nagyon bonyolult barkácsolási projekt. Még a tapasztalt veterán barkácsolók is gyakran elutasítják a projekt személyes megvalósítását, és inkább megbíznak egy epoxi padló készítésben jártas céget. Noha a padló elkészítéséhez szükséges eszközök és anyagok a legtöbb barkácsboltban elérhetők, gyakran alacsony minőségű termékeket kínálnak, amelyek nem eredményeznek kielégítő eredményeket. Az epoxi padló telepítése sok előkészítést igényel. A gyanta felvitele előtt az aljzatnak teljesen mentesnek kell lennie minden oldószertől, zsírtól, olajtól és egyéb szennyeződéstől. Számos esetben speciális tisztító anyagokba és berendezésekbe is be kell fektetni. Bérelni kell egy csiszológépet a betonfelület érdesítéséhez, hogy az epoxi megfelelően tapadjon és végül sima felület jöjjön létre.

Sok szórakoztató és könnyen elvégezhető otthoni barkácsolós projekt létezik, de az epoxi padló elkészítése nem tartozik közéjük. A műgyanta burkolat kivitelezésének problémájára azonban nálunk van megoldás - fogadjon fel egy minőségi munkát végző, epoxi padló kivitelezéssel foglalkozó céget, amely mindent elvégez Ön helyett!

A profi cégek a legkorszerűbb és legjobb kivitelezési módszereket követik annak biztosítására, hogy az elkészült padlója nagyszerűen nézzen ki, valamint sokáig ellenálló maradjon az esetleges káros hatásokkal szemben. Intenzív előkészítő munkát végeznek, ideértve a felület alapos portalanítását, valamint csiszolással és marással történő tisztítását, hogy az epoxigyanta zökkenőmentes és tökéletesen tapadjon. Rétegről rétegre színezett alapozó műgyantát öntenek ki, illetve igény szerint színes kavicsokat és szemcséket hintenek a padlófelületre. Ezt egy fényes fedőréteg követi, ami garantálja a szilárd és hosszú távú minőségi padlóburkolatot. A burkoláshoz egy-két nap szükséges, majd szintén egy-két napba telik a padló megszáradása és megkeményedése, melyet követően a felület használatra készen áll.

Tudja meg, hogy miért fordulnak az ingatlantulajdonosok a Wilio-hoz olyan projektekkel, mint a beltéri és kültéri falfestés, faház építése, a padló burkolása műgyantával és minden más olyan szolgáltatás, amely biztosítja otthonuk védelmét és kifogástalan megjelenését!

Mennyibe kerül a műgyanta (epoxi) padló?

A műgyanta felhasználható fa, cement, beton vagy fém felületeken, vagy alapozóként más padlók alatt. Tudja meg, mennyibe fog kerülni az epoxi padlója! Készen áll a garázsát, üzleti helyiségét vagy alagsorát műgyantával széppé varázsolni? Nem számít, hogy hol változtatna, nagy döntést hoz, hiszen ez a burkolat tartósságáról, alacsony karbantartásáról és könnyű tisztításáról ismert. Felmerül azonban a költség kérdése, és az, hogy megtérül-e az epoxi alkalmazása. Olvassa el a tudnivalókat, hogy mindent megtudjon a műgyanta padlókról és azok költségeiről!

Az epoxi padló műgyanta padlóként is ismert. Erőssége a magas szintű kopásállóságában rejlik, ezért az egyik legtartósabb anyagként a legstrapabíróbb lehetőséget képviseli a burkolatok között. Mindennek köszönhetően ideális a kereskedelmi helyiségekben és garázsokban történő alkalmazásra. Az alagsori epoxi padlók szintén gyakoriak.

Az epoxi padló polimer gyantákból és edzőkből készül. Ha ezeket a keverékeket összekeverik, kémiai kötést képeznek egymással és a padlóval, ami rendkívül tartós anyagot eredményez. Legalább két milliméter vastag padlókra alkalmazzák - a padló helyett kevesebb, mint két milliméteres epoxi bevonatról beszélünk.

A műanyag (epoxi) padlók előnyei

Az alábbiakban felsoroljuk az epoxi padló néhány jelentős előnyét, amelyek költséghatékonyságot eredményeznek. 1. A magas fényű műgyanta burkolat hozzájárulhat a belső tér világosabbá tételéhez. 2. Tartósság - hosszú távon ellenáll a nagy igénybevételnek. 3. Könnyen tisztítható - ellenáll az olaj- és vízfoltoknak. 4. Könnyen kivitelezhető, külön felszerelés nélkül. 5. A biztonság növelése érdekében csúszásgátló adalékokat tartalmazhat. 6. Egyszerű karbantartást igényel 5. Különböző kivitelekben használható.

A műgyanta (epoxi) padlók költsége

Az epoxi padlók költségei az alagsor, a garázs vagy más belső tér nagyságától, a választott műgyanta típusától és természetesen a kivitelezés költségeitől függnek. Az epoxi padló kivitelezésének átlagos költsége 10 000 - 17 000 Ft/m2.

Az árat az epoxi padlók három különböző kategóriája befolyásolja: a 100% szilárd anyag a legdrágább, mert teljesen epoxi. Általában szakemberek használják kereskedelmi helyiségekben.

Vízbázisú padlók. Bár vékonyabb, vízbázisú epoxi burkolatok, sokkal könnyebben alkalmazhatók.

Oldószer alapú. Ezek sűrűbb festékek, mint a vízbázisú epoxi, és nehezebben alkalmazhatók. Vastagabbak és elfedhetik a betonpadló hiányosságait, de az őket alkalmazó szakembereknek munkavégzéskor légzőkészüléket kell viselniük.

Ellenőrzőlista műgyanta (epoxi) padlókhoz

Ha már van elképzelése a projekt költségvetéséről, elkezdhet információkat gyűjteni környékén fellelhető, epoxi padlók kivitelezésével foglalkozó cégekről. A keresés során néhány dolgot figyelembe kell vennie:

Növelje a költségkeretet legalább 7% -kal, hogy a váratlan költségek is be legyenek kalkulálva.

Szerezzen be legalább három-öt különböző árajánlatot, mielőtt döntene. Ne feledje, hogy az árajánlatok a cég általános költségeitől függően változhatnak. A legnagyobb kedvezményekért várjon a szezon végéig, és ha lehetséges, késő ősszel vagy kora télen keressen padlóburkolót!

Ne felejtse el, hogy az alacsony ár nem mindig jelent jobb megoldást - valószínűleg ön egy jó nevű céget szeretne megbízni, hogy megfelelően készítse el az epoxi padlót. Ezért fontos, hogy mások véleményét is megismerhesse.

Mi várható a szolgáltatás igénybevétele során?

Amikor műgyanta padló elkészítésével bíz meg egy burkolót, vagy egy céget, számolnia kell azzal, hogy lehetnek előre nem várt lépések. Ne feledje, hogyha az átlagosnál jóval alacsonyabb árajánlatot kér, azt a szakemberek kifogásolhatják. Mielőtt nekiállnának a burkolásnak, mindig részletesen beszélje meg a megbízott szakemberekkel, hogy mit fognak csinálni, így biztos lehet benne, hogy azt kapja, amit szeretne.

1. Ellenőrizze a páratartalmat! A munka megkezdése előtt ellenőrizni kell a beton állapotát. Nedves talajon az epoxi nem használható.

2. Több réteg. Egy-hét réteg felvitele biztosítja a megfelelő epoxi burkolat elkészítését. Ennek oka, hogy a beton minőségétől függően a rétegeket az aljzat ragasztására vagy annak szintezésére is használhatják. A csúszásmentes felületen alapozót, egy vagy két műgyanta fedőréteget, valamint homokot vagy pelyheket szoktak felhordani a fedőréteg díszítésére és befejezésére.

3. Idő. Amire leginkább számítania kell, az az idő, amire szükség van. Bár ez egy viszonylag egyszerű folyamat, a burkoló szakembernek minden egyes réteg után hagynia kell száradni az epoxidot. Emiatt a műgyanta padlók teljeskörű kivitelezése átlagosan akár négy vagy öt napot is igénybe vehet.

Hosszú távú megoldás és minőségi padló

Az epoxi padlók költségtartománya nagymértékben függ a burkolni kívánt helyek méretétől, a felhasznált epoxi típusától, valamint a munka- és anyagköltségektől. Figyelembe kell vennie a munka befejezéséhez szükséges időt is. A megfelelően öntött epoxi padló azonban évekig is eltarthat, még a nagy forgalmú belső terekben is. Még nagyobb előny, hogy csak könnyebb karbantartást igényel, és víz- vagy olajállóságának köszönhetően nagyon könnyen tisztítható.

Töltsd le a Wilio alkalmazást
Android és iOS-hoz egyaránt

App Store
Google Play
AppGallery