Esküvői koordinátor

Alkalmazzon a környékről képzett szakembert, esküvői koordinátort, kedvező áron!

Kínálat hozzáadása
Tudj meg többet
344 szolgáltatók
Kínálat hozzáadása
Tudj meg többet

Miért éppen Wilio?

A Wilio segít megtalálni a minőségi szakembereket a környékéről.

A Wilio segit szakképzett szakemberek megtalálásában szinte minden szolgáltatáshoz. Próbálja ki a Wilio-t ingyen.

27 638szakember
50 983befejezett projektek
4,8 / 5szakértőink átlagos értékelése
199 720 alkalmazásletöltések

Hogyan működik a Wilio?

Add meg a keresleted

Addj meg pár választ arról, hogy milyen szolgáltatásra van szükséged.

A legjobbakat szólítjuk meg.

A legjobb és a követelményeidnek leginkább megfelelő szakembereket találjuk meg.

Válaszd ki a legjobb kínálatot.

Hasonlítsd össze a kínálatot és válaszd ki a legjobbra értékelt szakembert.

Add meg a keresleted

Szakértőnk, Ádám tanácsot ad

Mit kell tudnom

Szakértőnk, Ádám tanácsot ad

Gyakran Ismételt Kérdések

Miért érdemes esküvői koordinátort foglalni a Wilio-n keresztül?

A nagy nap, amelyről álmodozik, egyre gyorsabban közeledik, így kezd Önben felgyűlni a stressz. Szerencsére vannak olyan esküvőszervezők, akik örömmel segítenek nagy napja különlegessé tételében. Az esküvőszervező szerepe az, hogy megszabadítsa Önt az esküvő megtervezésével járó stressztől, és segítsen elrendezni mindent az ételtől kezdve az italokon át, egészen az asztalokon található címkékig. A szakembernek köszönhetően elkerülheti a stresszt az előkészületek során, tudván, hogy tökéletes napot szerveznek Önnek. Az esküvőszervező megrendelése biztosítja, hogy esküvője stresszmentesen kerüljön megszervezésre. Megtervezheti az egész esküvőt, rendelhet esküvői tortát vagy elkészítheti dekorációit. A Wilio határozottan a legmegfelelőbb hely álmai esküvőszervezőjének megtalálásához.

Milyen szolgáltatásokat tud nyújtani nekem egy esküvőszervező?

Az esküvőszervező szolgáltatásai a választott esküvő típusától függenek. A leggyakoribb szolgáltatások, amelyekben a koordinátor segít, a helyszín kiválasztása, a fotós és az ételbeszállító.

Házasodni készülünk - mi az első teendő?

Milyen izgalmas! Az első dolog, hogy vegyen elő egy tollat ​​és papírt, és ötleteljen arról, milyen esküvőt szeretne. Például jegyzetelje le, hogy kültéri vagy beltéri eseményre vágyik inkább, illetve nagy, vagy inkább kis családi körben tartaná. Ha meghozta ezeket a döntéseket, kezdjen bele az esküvőszervező keresésébe, akivel minden bizonnyal meg fog tudni állapodni olyan dolgokról, melyek segítenek Önnek és azokról, amelyek nem.

Milyen hamar foglaljam le az esküvői koordinátor szolgáltatásait?

A legtöbb esküvői koordinátort legalább 6 hónappal az esküvő időpontja előtt lefoglalják, de mindenképp érdemes megfogadni - minél előbb megrendeli a szolgáltatásait, annál jobb. Biztosan több lehetőség áll majd Ön előtt, s így nem lesz stresszes.

Ki fizeti az esküvői koordinátor szolgáltatásait?

Korábban ezt a szolgáltatást a menyasszony szülei fizették, manapság azonban valószínű, hogy a vőlegény, a menyasszony, vagy mindkét család fizet érte.

Hogyan spórolhatok néhány eurót egy esküvőn?

Az egyik legjobb módja annak, hogy pénzt takarítson meg, ha néhány dekorációt saját kezűleg készít. Felvehet különféle szakembereket, akik esküvők szervezésével foglalkoznak, és kézműveseket, akik segítenek alkotásai elrendezésében.

Mennyibe kerülnek az esküvői koordinátor szolgáltatásai?

A Wilio-n keresztül megrendelt esküvői koordinátor szolgáltatási ára az igénybe vett szolgáltatások típusától, a vendégek számától, a dátumtól, a helyszíntől és egyéb tényezőktől függően változhat.

Szolgáltatások

Mit tartalmaznak az esküvői koordinátor szolgáltatásai?

A professzionális esküvői szolgáltatók segítenek megszabadítani Önt a stressztől, a tökéletes esküvő megtervezésekor. Segítenek megtalálni az esküvői ellátókat, akik asszisztálnak az esküvő tervezésében és a díszítésben, a nagy nap biztosításában, fényképek készítésében és más egyéb feladatokban, úgy mint:

Esküvőszervezés

Eljátszott azzal a gondolattal, hogy ne bízza esküvőjét szakemberre? Az esküvőszervező az utolsó részletig megtervezi a nagy napot. Ugyanakkor, a tervezés utolsó heteiben is kérhet tőle segítséget. A koordinátor mindent összehangol, és biztosítja a nap zökkenőmentes levezérlését. Az esküvői koordinátor számos kérdést tesz fel Önnek, hogy megismerhesse az elképzeléseit. Ez segít az ütemterv felállításában és a dolgok teljes listájának megtervezésében, hogy minden tökéletesen és időben kerüljön kivitelezésre. A szakember felveszi a kapcsolatot más esküvői ellátókkal is, hogy mindent a legapróbb részletekig megtervezzenek.

Díszítők

Akár azt szeretné, hogy a dekoratőr készítse el Önnek a dekorációt, akár saját maga tenné meg ugyanezt, győződjön meg arról, hogy van, aki segítő kezet nyújt Önnek. Ha vonzza az az ötlet, hogy önállóan tervezze meg a dekorációt otthonában, próbálja csak ki. Azonban, ha nincs elég ideje hozzá, rendeljen dekoratőrt, aki mindent megszervez, elkészít és megvásárol ami illik a választott témához, a tündérfényektől az édességeken át az esküvői ajándékokig és virágokig. Az esküvői dekoratőr alaposan és kreatívan fog eljárni annak érdekében, hogy esküvője elegáns legyen, a költségvetés túllépése nélkül.

Vendéglátás

A szertartás után az étel az esküvő egyik legfontosabb része. Megrendelheti az esküvői szakácsok szolgáltatásait, hogy finom ételeket készítsenek vendégei számára, és egy pultost aki elkészíti kedvenc italait. A vendéglátóipari szolgálat a kiváló ételek és a hozzáértő pultos mellett az étel felszolgálását is biztosítja, amiről kiváltképp gondoskodik. Rendelhet gyakorlott pincéreket és pincérnőket is, akik 5-csillagos éttermi szolgáltatásokat nyújtanak Önnek és vendégeinek. Akár sört, bort vagy koktélokat kínál az esküvőn, a pultos figyelmesen teljesíti minden vendég kívánságát.

Esküvői torták

A vendégek lenyűgözése a tökéletes esküvői tortával úgy a legbiztosabb, ha felvesz egy profi cukrászt, aki pontosan az Ön igényei szerint készíti el az esküvői tortát. A cukrásznak előzetesen tudnia kell a vendégek számát, valamint a torta ízének és töltelékének minden követelményét. Ezután a cukrász a tortát eljuttatja a kívánt helyszínre, hogy Ön felszeletelhesse azt vendégei számára.

Fotós

Rendelje meg egy esküvői fotós szolgáltatásait, hogy professzionálisan megörökíthesse nagy napjának minden fontos pillanatát (még az előkészületeket is). Az esküvői fotós minden professzionális felszerelését elhozza az esküvőre. Még akár esküvői falat is hozhat, ami előtt gyönyörű csoportképek készülhetnek. Az esküvő után mindent megtesz, hogy kiválassza a legjobban sikerült fotókat a szerkesztésre, majd azokat USB-re vagy a felhőbe feltölti.

Autókölcsönzés

Rendeljen esküvői autót, mely elviszi Önt és a vendégeit a szertartásról az esküvői fogadásra. Az autó ezen kívül nagyszerű fotózkodási kiegészítő is lehet. Sőt, az autóhoz sofőrt is rendelhet, így nem kell aggódnia a stresszhelyzetek miatt.

Töltsd le a Wilio alkalmazást
Android és iOS-hoz egyaránt

App Store
Google Play
AppGallery
Kezdje el keresniA Wilio projektek átlagos értéke 766 000 Ft.