Üdvözlünk a Wilioban!

A Wiliot nem bejelentkezett ügyfélként böngészed

Szolgáltatóra való átkapcsolás
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Az alkalmazásról
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakori kérdések
Hogyan legyünk jobbak
Vegye fel velünk a kapcsolatot
A Wilioról
Bejelentkezni

Fa pergolák

Alkalmazzon a környékről képzett szakembert, fa pergolákhoz, kedvező áron!

Kínálat hozzáadása

27 638 szakember

50 983 befejezett projektek

4,8 az 5-ből szakértőink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltések

Fa pergolák

Szakértőre van szüksége a Fa pergolák kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!
Lásd még Fa pergolák ár

27 638 szakember

50 983 befejezett projektek

4,8 az 5-ből szakértőink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltések

Szolgáltatók

Legjobb szolgáltatók: Fa pergolák

Képtár

Szolgáltatóink kivitelezésének bemutatása

BútorgyártásIstván
ElektromosJózsef L.
Lakás / ház rekonstrukciójaÁdám J.
ÉpítkezésLászló G.
ÉpítkezésLászló G.
Tervezés, építészet, projektek és egyéb szolgáltatásokJános
Lakás / ház rekonstrukciójaÁdám J.
Szolgáltatások az Ön számáraZoltán B.
Bútor összeszerelésBalázs K.

HASZNOS INFORMÁCIÓ

Amit tudnom kell

Faházak

Miért érdemes Wilio-n szakembert keresni?

A kertjében nincs semmi különösebb, mint egy tökéletes faház, amelyet pontosan az Ön ízlése szerint készítettek. Higgye el, ha nem, a kávénak vagy a teának sehol sem lesz jobb íze, ha közvetlenül az udvarán épült új faházban élvezi, pontosan a terve vagy a részletes leírása szerint. Soha nem volt olyan tökéletes a barátaival való bulizás egy hosszú nyári estén. Az új, fából készült házára minden ismerőse emlékezni fog. De ne gondolja, hogy egy fából készült ház csak ezekre az eseményekre használnak. Például parkolhat alatta is, vagy felépítheti és tárolhatja az Asztalosmester szerszámait. Csak nyissa meg a Wilio oldalt, ahol megadja kérését, és mi elküldjük Önnek a legmegfelelőbbet és készségesen segítünk Önnek a tökéletes faházról való álma teljesítésében.

Milyen képességekkel kell rendelkeznie egy faház-szakértőnek?

A faházak építésének szakértőjének olyan személynek kell lennie, aki rendelkezik tapasztalattal a fával való munkában. Ez azt jelenti, hogy tudnia kell, hogy milyen fafajok közül lehet a legjobban házat építeni. Képesnek kell lennie pontosan elképzelni a menedéket a részletes leírása szerint, és megrajzolni, hogy megtudja, ötletei megegyeznek-e. A faház szakembereinek meg kell tudniuk mondani, hogy hol épül a legjobb ház, melyik aljzatot választják, melyik padló lesz a legjobb a ház számára, és melyik tetőt kell választani, hogy a faszerkezet sokak számára kezelhető legyen at elkövetkező években.

Miért kellene alkalmaznom egy szakértőt, ha magam is építhetek faházat?

Nyilvánvaló, hogy manapság az interneten található utasítások segítségével mindenki szinte mindennel tud foglalkozni. Nos, ha nincs meg a szükséges tapasztalata, akkor az elég nagy problémát jelenthet, mivel szakember nélkül nem fog menni. Higgye el, a fából készült ház tartósabb és erősebb lesz, ha annak végrehajtását szakértőre bízza. A faépítési szakértő rendelkezik az összes szükséges eszközzel, és tudja, mit kell használni, mikor és hol kell mindent megtartani, ahogy kell.

Segíthetek a mesternek?

Ez mindenképpen a választott mestertől és a közös megegyezéstől függ. Van, aki szívesen megtanít valamire, és hálás lesz a segítségéért, szem előtt tartva, hogy az érmének két oldala is van, így találkozhat egy mesterrel, aki szereti maga elvégezni a munkát, és jelenléte feleslegesen eltereli a figyelmét. Próbálja meg rögtön az elején megkérdezni a szakértőt, hogy tud-e neki segíteni az építkezésben.

El kell látnom a mestert bármilyen eszközzel?

Minden az Ön beleegyezésétől függ. Általánosságban azonban az a helyzet, hogy minden jó mester rendelkezik a felszerelésével, és építkezésen használja, ezért nincs szükség szerszámokkal való ellátására. Továbbá a házi eszközöket nem lehet összehasonlítani a mester által használt professzionális eszközökkel.

Mennyibe fog nekem kerülni egy faház építése?

A faház ára valóban eltérő lehet, és több tényezőtől függ. Ezek a tényezők magukban foglalják a felhasznált anyagot, felépítést, méretet, tetőfedést, alapterületet. Az ár attól is függ, hogy konzolos vagy szabadon álló lombkorona. A konzolszállásért általában valamivel többet fizet, mint egy szabadon álló. Az ár 359.000 és 1,080 000 - 1,435 000 Ft között mozog. Ne felejtse el megkérdezni a mesterét, hogy mit tartalmaz az ár. Akár tartalmazza a tetőfedés és a padló árát, akár beleszámítja a megtett kilométereket. A pontos árszámításhoz adjon meg egy kérést a Wilio iránt, és mi pontosan összekapcsoljuk Önt a keresett mesterrel.

A szakértőnek meg kell vizsgálnia azt a helyet, ahol a fa menedék állni fog?

Természetesen igen. A szakember mindenképpen személyes találkozót szervez Önnel, ahol mindent átvesz, amire szüksége van az árak, az anyagok tekintetében, de azt a helyet is, ahol a menhelynek állnia kell. Részletesen meg fogja vizsgálni az új pavilon alapját, hogy valóban szilárdan áll-e majd a ház, és élettartama olyan hosszú lesz-e, mint amilyennek lennie kellene.

Ellenőrizhetem egy faház szakember korábbi munkáját?

Természetesen. Próbálja meg áttekinteni az értékeléseket az interneten vagy a Facebook-oldalon. Ha ott sem találja meg, amit szeretne, kérdezze meg közvetlenül a mestert korábbi megrendeléseiről. Ha biztos abban, hogy korábbi vásárlói elégedettek voltak vele, akkor feltétlenül megmutatnak néhány fotót. Otthonában kényelmesen felveheti velük a kapcsolatot, és megkérdezheti a mesterrel szerzett tapasztalataikat. Hisszük, hogy ez abban is segít, hogy eldöntse, kit bíz meg álmai fából készült menedékháza elkészítéséhez.

Milyen előnyei és hátrányai vannak a faházaknak?

A fából készült menedékhely egyik előnye, hogy a fát valóban könnyű megmunkálni, és maga a menedék építése is viszonylag egyszerű. Ha valóban gondoskodik például egy faházról, annak élettartama hosszú, és egy faház sokáig díszíti az udvart. Csak annyit kell tennie, hogy a megfelelő festéket használja, legalább évente egyszer, és ezzel megakadályozza a menedék állapotának romlását.

Hátrányok közé tartozik az a tény, hogy a túl magas és túl alacsony hőmérséklet nem teszi jót a fának. Hasonlóképpen, az eső többet árt a fának, mint segít. Hátrány az is, hogy a fa menedéket legalább évente egyszer gondozni kell, így festeni kell, megakadályozva ezzel a fa romlását.

Mennyi időbe telik, amíg a mester megépíti a menedéket?

Minden a mester felkészültségén múlik, van-e másik munkája, vagy csak az Ön faházára fog koncentrálni. Magát a pavilont legfeljebb 1 hét alatt meg kell építeni. A legtöbb esetben azonban hamarabb, mivel a mester általában otthon készíti el a fát, és csak a menedéket szereli össze és finomhangolja a részleteket.

Milyen anyagokat használnak a faházak építéséhez?

Természetesen a fő anyag maga a fa. Kiválasztásakor ügyelnie kell arra, hogy a felhasznált fa kemény és jól szárított legyen, hogy a szerkezet ne kezdjen el csavarodni és megrepedni. Egy másik anyag a tetőfedés, amely ragasztható, fémlemez vagy zsindely. Kiválasztásakor ügyeljen arra, hogy a fa szerkezet ellenálljon. Például egy zsindelytető nagyon nehéz, ezért válasszon fémlemezt vagy ragasztott tetőfedést. Tisztában kell lennie azzal a ténnyel is, hogy télen hó lesz a tetőn, ezért alaposan fontolja meg, hogy menedékének lapos vagy nyeregtetője van-e. Ezen információk alapján a kapitánynak ki kell számolnia, hogy mely durva prizmákat kell használnia.

Faházak használata

A fa menedék kellemes teraszként szolgálhat, ahol nyáron elbújunk a napsütés elől, télen a hó elől, és élvezhetjük az időt az udvaron. Használhatjuk garázsként is, ez az épület méretétől függ. Egy ilyen faház csak az autó számára szolgál, vagy egy kis tárolóhely is lehet benne. A faház szabadon állhat az udvaron, vagy közös fala lehet a házhoz.

A faházak típusai

Autók / garázsok

Az ilyen fából készült házak megvédik autóinkat nyáron a naptól és az esőtől, télen a hótól. Egyedül állnak, vagy a házhoz rögzíthetők. A faházak lehetnek nagyok, kicsiek, tárolóval vagy anélkül, oldalfalakkal vagy anélkül. Minden attól függ, mire van szükségünk és mit keresünk, és mi a költségvetésünk.

Pavilonok

A fa pavilon határozottan az, ami az udvart gyönyörűen különlegesé teszi. A fa pavilonnak szabadon kell állnia az udvaron, és védenie kell az időjárástól. Elsősorban a ház lakóit szolgálja pihenésre és kikapcsolódásra, valamint nyári találkozókra családjával és ismerőseivel. Egy ilyen pavilon alatt megünnepelheti születésnapját, grillpartit rendezhet a szomszédoknak, és mindenki mindig boldog lesz, bármilyen időjárás esetén is.

Tanácsok és tippek

1. Forgalmi ár ajánlatok

Ne pazarolja az idejét az ismerősöknek szánt faház szakértőjének keresésével és különféle cégek ajánlatainak kikérésével. Adja meg elképzelését, és hamarosan elkezdhet ajánlásokat kapni szakképzett mesterektől közvetlenül a környékéről.

2. Ne lépje túl a költségvetését

A faház építésének árai valóban eltérőek lehetnek. A Wilio segítségével könnyedén összehasonlíthat több ajánlatot, és kiválaszthatja azt, amely megfelel a költségvetésének és az igényeinek.

3. Keresse meg a legjobb szakembereket

Keresse meg a legjobb minősítésű szakértőket a környékéről, és szerezzen minőségi munkát, amelyre támaszkodhat. Ésszerű áron.

Töltsd le a Wilio alkalmazást
Android és iOS-hoz egyaránt

App Store
Google Play
AppGallery