Üdvözlünk a Wilioban!

A Wiliot nem bejelentkezett ügyfélként böngészed

Szolgáltatóra való átkapcsolás
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Az alkalmazásról
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakori kérdések
Hogyan legyünk jobbak
Vegye fel velünk a kapcsolatot
A Wilioról
Bejelentkezni

Felújítások Konyha szekrények

Alkalmazzon a környékről képzett szakembert, konyhabútor felújításhoz, kedvező áron!

Kínálat hozzáadása

27 638 szakember

50 983 befejezett projektek

4,8 az 5-ből szakértőink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltések

Felújítások Konyha szekrények

Szakértőre van szüksége a Felújítások Konyha szekrények kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!

27 638 szakember

50 983 befejezett projektek

4,8 az 5-ből szakértőink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltések

Szolgáltatók

Legjobb szolgáltatók: Felújítások Konyha szekrények

Képtár

Szolgáltatóink kivitelezésének bemutatása

BútorgyártásIstván
ElektromosJózsef L.
Lakás / ház rekonstrukciójaÁdám J.
ÉpítkezésLászló G.
ÉpítkezésLászló G.
Tervezés, építészet, projektek és egyéb szolgáltatásokJános
Lakás / ház rekonstrukciójaÁdám J.
Szolgáltatások az Ön számáraZoltán B.
Bútor összeszerelésBalázs K.

HASZNOS INFORMÁCIÓ

Amit tudnom kell

Mire számíthat ha konyhapultját a Wilio által újítja fel?

Minden megbízatást magas szinten képzett és tapasztalt szakemberek végeznek. A konyhai egység makulátlan felújításához a szakértők a különböző anyagoknak megfelelő színillesztő rendszereket, készleteket és a polimer gyanták elvén alapuló lakkokat használnak. Ez biztosítja, hogy a végeredmény egy ránézésre vadonatúj, kiváló minőségű végső felület legyen. Így örömmel értesülhet arról, hogy a technikusok internacionálisan elismert és az ISO - Nemzetközi Szabványügyi Szervezet által kibocsátott képesítéssel rendelkeznek.

A szóban forgó procedúra egy minőségi szolgáltatás garanciával együtt. A specialisták általában a konyhai munkalapokat a SMART módszer alapján javítják, amely kis és közepes méretű javítási technológiát foglal magába. Ez az eljárás, a felületpolírozás során alkalmazott technikákkal társítva lehetővé teszi a szakemberek számára, hogy kifogástalan eredménnyel szolgáljanak Önnek. Továbbá 6 hónap biztosított garanciára is szert tesz az elvégzett munka után.

A színillesztés a legmodernebb technológiával történik. A tökéletesség elérése érdekében a szakképzett alkalmazottak nem alapozhatnak egyedül a színillesztésre, mivel az csupán a szem észlelésén alapszik. Ez okból a konyhai munkalapot javító szakemberek speciális szoftverekkel és berendezésekkel hoznak létre olyan színárnyalatot, amely kiválóan illeszkedik a meglévő felülethez. Ha ez kész, a szakértő a sérült területek javítására és a megrongálódott csiszolás helyreállításához használja fel.

A szolgáltatás kényelmes, időhatékony és gördülékenyen zajló is egyben. Ön is megtapasztalja majd, hogy ez a folyamat valójában mennyire zökkenőmentes és egyszerűen hozzáférhető. Könnyűszerrel leadhatja foglalását online bármilyen eszközön. Mindössze annyit kell tennie, hogy beírja kérését a Wilio weboldal vagy a Wilio mobilalkalmazás keresőmezőjébe és a rendelkezésre álló konyhai főzőlap-javító szakemberek néhány percen belül felveszik Önnel a kapcsolatot.

Környezetbarát szolgáltatás - ha Önnek fontos a környezettudatosság, akkor megtalálta az igényeihez leginkább illő módszert. Néhány egyszerűen kivitelezhető munka révén újjávarázsolhatja a már meglévő, felújításra szoruló használati tárgyait. Nem keletkezik felesleges hulladék és új termékek vásárlására sincs szükség. Sokkal környezetkímélőbb a munkalap megjavítása, mint egy újra való lecserélése. Arról nem is beszélve, hogy így mennyi időt és pénzt takaríthat meg magának.

A Wilio segítséget nyújt Önnek a konyhaszekrények renoválásában is. A korábbiakban említettük, hogy a technikusok konyhaszekrények javításával is foglalkoznak. Az ilyen szekrények idővel és használat közben hajlamosak megkarcolódni, viszont ezek a kellemetlenségek könnyedén helyreállíthatóak. Tehát vessen egy alapos pillantást szekrényeire és ha bármilyen problémát talál, legyenek ezek akár csak apró karcolások, szakembereink készen állnak azok kijavítására.

A konyhai pultok felületén keletkezett, a specialisták által kijavítható rongálódások típusai: horpadások, mélyedések, letört szegletek, karcolódások, veszélyes vegyi anyagok foltjai, forró olaj által megégetett helyek. Az esztétikai korrigációk mindaddig bizonyulnak hatékonynak, amíg a munkalap felülete ép és müködőképes. A szakember kivétel nélkül gondoskodik a sérült felületek alapos megvizsgálásáról és a legtesthezállóbb javítási eljárás meghatározásáról. Az elvégzett munka után konyhája legjobb pompájában fog tündökölni.

Gyakran Ismételt Kérdések

Kérdés: Helyileg hol érhető el a Wilio szolgáltatás? Válasz: A Wilio szolgáltatása egész Magyarország területén belül elérhető, valamint a világ számos más országában is.

Kérdés: Üzleti helyiségek esetében is lefoglalhatom ezt a szolgáltatást? Válasz: Igen, természetesen a szolgáltatás otthoni és kereskedelmi célokhoz egyaránt alkalmas. Ez különösen hasznos szempont, ha Ön élelmiszer-vállalkozást üzemeltet.

Kérdés: Milyen hosszú ideig tart egy konyhai egység felújítása? Válasz: Ez nagyban függ a sérült felület nagyságától. Minél nagyobb a kár, értelemszerűen annál tovább tart a kijavítása. A munka hosszát az is befolyásolja, hogy a felújításra otthoni környezetben vagy egy nagyobb kereskedelmi létesítményben (például étterem) kerül sor. A tapasztalatok azt mutatják, hogy az otthoni konyha helyszíni javítása 2-4 órát vesz igénybe, míg a kereskedelmi konyhák esetén ez akár a 8 órát is meghaladhatja. Ha azonban a javításhoz egyénileg testreszabott részek gyártása is szükséges, azt hozzá kell adni a várakozási időhöz.

Kérdés: Hogyan bizonyosodhatok meg arról, hogy a konyhapulton vagy a szekrények felületein jelenlévő sérüléseket helyre lehet hozni ? Válasz: A képesített szakértők az esetek 99%-ában képesek hibátlan eredményeket produkálni. Ha a felület nem visszafordíthatatlanul károsult, akkor garantált a teljes helyreállítás.

Kérdés: Meg tudják javítani a konyhaszekrényem ajtaját? Válasz: Igen, ezt nehézség nélkül kivitelezhetjük Önnek. Legyen szó karcolásról vagy makacs foltokról, a technikusok gyorsan és szakszerűen helyre tudják állítani ezeket a felületeket.

Kérdés: Milyen rövid időn belül tud munkához látni a szakértő? Válasz: Ez kimondottan a konkrét szakember foglalkoztatottságától függ. A szolgáltatás pontos időpontját közvetlenül kell egyeztetnie a kiválasztott technikussal.

Töltsd le a Wilio alkalmazást
Android és iOS-hoz egyaránt

App Store
Google Play
AppGallery