Szolgáltatások
Hogyan működik?
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Ingyenes

Keress okos szakembereket

Fém kerítés
Projekt benyújtása ingyenes
Elégedett vásárló Remek kommunikáció, minden a megbeszéltek szerint zajlott, a megbeszéltek szerint pontosan időben érkezett a projekt helyszínére. Szép munka, nagyon kedves ember, ezért ajánlom :)
profile image
Peter Š.A vásárló
Miért Wilio?
8 274 szakember
4 441 befejezett projekt
4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése
260 000 + alkalmazásletöltés
Fém kerítés

Szakértőre van szüksége a Fém kerítés kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!

Lásd még:Ár
Szolgáltatók24 236 poskytovateľov vo vašom okolí
profile image

László C.

Egyéni vállalkozó
Gödöllő
4,9
Szobafestő, festő

Sziasztok 4-5 fős csapatommal foglalkozunk.... Lakás felujitasal ,ha érdekel vagy tudsz rá igényt jelezd 🙂 Belső külső munkák illetve szerkezet lakatos munkákat is vállalunk és bontásokat :) Amiket vállalunk.... Szerkezet lakatos munkák... - tolókapu,úszókapu csinálás - szerkezet hegesztések - fém festés...stb... Belső munkák ... - gletelés,festés - gipszkartonozás - kisebb burkolások - parkettázás - nyílászáró csere(felújítás) - kisebb falazások Kinti munkák... - térkövezés (szegélyezés) - betonozás (lépcső betonozás ) -szigetelés dryvit színezés - kerítés építése (festése) - tető javitás

Hitelesített
Okleveles
Legjobb szolgáltató
Projekt benyújtása ingyenes
profile image

Popják D.

Egyéni vállalkozó
Budapest
4,9
Szobafestő, festő

Több év tapasztalattal a hátunk mögött. munkáinkra igényeség és precizitás jellemző. A munkáinkat rövid határidővel, gyors és szákszerű kivitelezéssel vállaljuk. Vállalunk lakások, házak külső-belső felújjítását, udvar rendezés, takarítás, kerítések építését, betonozást, kertépítést, rendezést.

Hitelesített
Okleveles
Legjobb szolgáltató
Projekt benyújtása ingyenes
profile image

Vivien V.

vállalat
Budapest
4,9
Asztalos

Évek alatt szerzett tapasztalataim: villanyszerelés, gipszkartonozás, viz szerelés és szerelvényezés, márka és méret független lapra szerelt bútorok összeszerelését és átalakítását vállaljuk🔧🔨🛠🔩🧰 Emellett egyedi bútorok, polcrendszerek kivitelezése. Háztartási textil varrása egyedi elképzelések alapján, pl babzsák fotel, függöny, törölköző, ágynemű, home decor párnák, kültéri/vízhatlan bútor párnák, napernyők készítése. Ha a felsoroltak között nem találod elképzelésed, írj nekünk Ingyenes helyszíni felmérés🔍📝 Munkáink rövid határidő alatt elkészülnek, akár hét bármely napján💣 Szabad időpontért keress minket bizalommal üzenetben📩 vagy telefonon☎️ #bútorszerelés #egyedibútor #textil #párna #homedecor #konyha #függöny

Hitelesített
Okleveles
Legjobb szolgáltató
Projekt benyújtása ingyenes
profile image

Gergely C.

Egyéni vállalkozó
Budapest
4,8
Szobafestő, festő

Fiatalos, csapat vagyunk. Rendezetten, tisztán dolgozunk. Igényes, szép munkát végzünk. Számlaképesen dolgozunk. Vállaljuk házak, lakások külső és belső teljes vagy részleges felújítását. Bútor össze szerelést. Javítási munkálatokat. Bontást, törmelék (sitt) elszállítást. Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot !

Hitelesített
Okleveles
Legjobb szolgáltató
Projekt benyújtása ingyenes
profile image

András K.

vállalat
Sülysáp
4,8
Szobafestő, festő

Igazi EZERMESTER. 40 éves munka amit az építőiparba töltöttem, most szeretnék saját magam úra lenni.Amivel foglalkozom :kőműves munka, festés, hűté- fűtés, burkólás, hegesztés stb. Munkám után mondjon bárki kritikát.

Hitelesített
Okleveles
Legjobb szolgáltató
Projekt benyújtása ingyenes
Mutass többet
Hasznos információAmit tudnia kell

Minden a fémkerítésekről

Jelenleg a kerteket körbevevő fémlemezek és oszlopok valószínűleg alumíniumból vagy acélból készülnek, amelyek kovácsoltvas megjelenést idéznek elő. A következő sorokban mindent megtalál, amit tudnia kell a fémkerítések kiválasztásakor.

Fémkerítések története

A gyarmati időkben csak a leggazdagabbak engedhették meg maguknak a kovácsolt - azaz kézzel formázott - kovácsdarabok behozatalát a finom tégla- és kőházakhoz. A 18. század elején azonban, amikor a kovácsművészet nőtt a hazai piacon, a dekoratív vas egyre változatosabb otthoni stílust kezdett díszíteni. A népszerű fémtermékek a viktoriánus korszakban értek el csúcspontot, amikor az öntödék elkezdték a bonyolult hangszórók, oszlopok és tekercs-részletek öntését és tömeggyártását.

Ma a fémkerítések célja a hagyományos vas kombinálása a rendelkezésre álló időjárásállóbb acél vagy alumínium felhasználásával, általában üreges rudakkal, amelyek hasonlítanak a szilárd négyzet alakú rudakra. A könnyebb paneleket általában kötőelemek kötik össze, ami megkönnyíti a telepítést. A kovácsoltvas klasszikus fényes fekete színét egy többlépcsős, hosszabb élettartamú porbevonási eljárás is javítja, ami jelentősen csökkenti a karbantartást.

Ha a helyreállítási projektekhez valódi kovácsoltvasra van szükség, a kézművesnek olyan anyagra kell támaszkodnia, amelyet kézzel meg lehet olvasztani és át lehet dolgozni, ami aránytalanul drágítja a valódi kovácsoltvas kerítést.

Amit ma kovácsoltvasként árulnak, gyakran tömör acél (találhat tömör alumíniumot is), amelyet gépi tekercsek és öntött részletek, például rozetták díszítenek. A vevő gyártója kombinálhatja az anyagokat és a gyártási módszereket a költségvetéstől függően, és az öntöttvas részletekhez illeszkedik az üreges acélrudakhoz, ami anyagköltségeket takarít meg.

Néhány vezető gyártó öntöttvas kerítéspanelekhez használ formákat, amelyeket a viktoriánus kori díszáruk katalógusaiban megtalálható formák jellemeznek.

Tudja meg, melyik kerítés típusa és stílusa hízeleg a legjobban a házának, hogy az ne legyen túl drága, ugyanakkor javítsa kertje kilátását a járdáról.

A tömör acél kerítés egyszerű vonalai tükrözik a tégla sorház alulértékelt stílusát. Az öntöttvas gömbök véget vetnek az egyes üreges oszlopoknak, míg az öntvény részletei kellemes megjelenést kölcsönöznek a tetején és alján a sínekhez hegesztett rudaknak.

Anyaga: cső alakú alumínium

Acél kerítések előre összeszerelt panelek vagy darabok az összeépített szettek számára az otthoni építők számára a sínekbe csavart pikettekkel.

Előnyök: Soha nem rozsdamentes és körülbelül négyszer könnyebb, mint az acél.

Hátrányok: Látható rögzítők, amelyek minden rudat átszúrnak. Az utcára néző csavarfejek általában láthatóak.

Nem feltűnő konzolok az oszlop oldalához rögzítő panelekhez vagy az oszlop belsejében csúszó lécekhez. Az acélhoz hasonlóan a lamella szilárd hegye is a legjobban néz ki. A fém tartósabb, mint a kapcsos műanyag kivitel. Az olyan elemek, mint a gyűrűk és boltívek, segítik az alapkialakítás kiemelkedését.

Anyaga: szilárd acél

A darabokat megmunkálják, majd hegesztik. A síneket az oszlopokhoz konzolok, bilincsek vagy hegesztések segítségével rögzítik.

Előnyök: Tartalmazhat szilárd íveket és tekercseket, köteleket, például redőket és hegyes csúcsokat, amelyek utánozzák a kovácsoltvasat. Összetettebb kivitelek állnak rendelkezésre, mint a csőkerítéssel. Általános szabály, hogy a cső alakú acélnál is erősebbek és biztonságosabbak.

Hátrányok: A felületkezelésnek nem kell horganyzott bevonatot tartalmaznia, ami több karbantartást igényel.

Fémkerítések vásárlási lehetőségei

  1. Vásároljon kész paneleket a központból
  2. Barkács készletek készítése
  3. Szakember felvétele az összes munka elvégzésére

1. Panelek: A központok és a kerítésszolgáltatók 6 méteres cső alakú alumínium paneleket kínálnak, amelyek egymáshoz vannak csavarozva. A háztulajdonosok számára alkalmas központok általában a legjobb árakat kínálják, de korlátozott számú kivitelben. A csapokat a sínekhez kötő csavarok lehetővé teszik a panel "összehajtását" az udvar lejtése szerint.

Az üreges acéllemezeket egymáshoz hegesztik, vagy költséghatékony változatban szegecsekkel kötik össze. Súlya körülbelül 23 kg lehet. Mivel az acél erősebb, 8 lábos panelek vannak benne, ami megnehezíti a szállítást, de kevesebb oszlop telepítését teszi lehetővé.

2. Telepítésre kész: Az alumínium panelek gyártása, amelyhez a csapokat a sínekhez csavarják, csökkenti a panel árát. Ezek a panelek azonban csak a legalapvetőbb stílusokban érhetők el. Bár időigényes szállításról van szó, a paneleket még egy átlagos méretű személygépkocsival is könnyen szállíthatjuk.Az alumíniumhoz képest az acélt nehezebb megtalálni, mint egy készletet.

3. Professzionális termék: Ez gyakran a legjobb választás a szilárd acélból, amelyhez azonban nehéz emelő szerkezetre van szükség. Ha erősen lejtős tulajdonságokkal rendelkezik, akkor érdemes professzionális alumínium polcok vagy acéllemezek következetesen követni a lejtőt. Nehéz lehet ezt megtenni, hogy a kerítés alatt legyen elegendő hely a fű levágására.

Az átlagos házhoz 70 méter hosszú kerítésre van szükség. Ha nem akarja ásni a cső alakú alumínium kerítés felszereléséhez szükséges 40 oszloplyukat, vegyen fel egy szakembert.

Hogyan lehet lehorgonyozni a beton burkolatát

Új telepítéshez rendeljen oszlopokat aljára hegesztett fémlemezekkel - a falazócsavarok tartják a lemezt a betonhoz. Az oszlop mozgatásához lehetőség van egy kiegészítő felszerelésű konzol használatára, amely ugyanazokkal a csavarokkal működik, majd béléssel fedi le őket.

Hogyan rögzíthető a falazatban

Az acélból vagy alumíniumból készült 11 hüvelykes sínek téglafalhoz vagy falazóoszlopokhoz történő csatlakoztatásához rögzített konzolra van szükség, festett csavarokkal az egyes rudakhoz. Használjon állítható fogantyúkat, amelyek nem szögletesek, de például nyolcszög alakúak.

Rozsda eltávolítása

Abban a pillanatban, hogy az acélon vagy a vason lévő festék eltörik, csak idő kérdése, hogy kialakuljon-e rozsda. Hogyan lehet elkerülni ezt a helyzetet?

Vegyünk egy porvédő maszkot, kesztyűt és védőszemüveget, és válasszuk ki a csiszolóanyagot: durva csiszolópapír vagy drótkefe kis területekhez, vagy fúrógép lamellás koronggal nagyobb területekhez. Távolítsa el a rozsdát csupasz fémig, és finom szemcsés csiszolópapírral finom felületen távolítsa el a maradék festék széleit a kerülete mentén.

Mossa le a fémet szappannal és vízzel, majd öblítse le és hagyja megszáradni. Szigetelje le a permetkárosodás környékét. Vigye fel a csiszolt részt egy rozsda gátló fém alapozóval. Ha az alkatrész erősen gödrös, töltse ki a réseket egy csiszoló alapozóval.

Permetezzen egy fényes fedőréteget az alapozóra, amely megfelel a meglévő kerítés színének - próbáljon nehezen megtalálható színeket keresni egy autószervizben.

Díszítse udvarát virágágyásokkal, könnyen felszerelhető, 30–48 hüvelyk magas, tömör acél kerítéssel. Tolja mindegyik panelt a földbe, és tartsa függőlegesen, mindkét végén csapokkal. Csatlakoztassa egymáshoz a paneleket a futás meghosszabbításához vagy a kanyarok elfordításához.