Üdvözöljük a Wilión!

A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi

Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakran ismételt kérdések
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!

A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi

Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakran ismételt kérdések
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés

Festő, szobamázoló

Alkalmazzon a környékről képzett szakembert, festőt, festőmunkákhoz, kedvező áron!

Megbízás hozzáadása

27 638 szakember

50 983 befejezett projekt

4,8 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltés

Festő, szobamázoló

Szakértőre van szüksége a Festő, szobamázoló kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!

Lásd még:Ár

27 638 szakember

50 983 befejezett projekt

4,8 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltés

Milyen munkát végez a festő az Ön számára?

Külső festés
Házad külső falait rendszeresen festeni kell, nem csak a szép megjelenés érdekében, hanem azért is, mert állandóan használatnak és zord időjárásnak vannak kitéve. Ahhoz, hogy a falak frissek legyenek, néhány évente ki kell festeni őket, valamint a kerítéseket, az ereszcsatornákat, az ablakpárkányokat és az ajtókat is. A festő általában átnézi, és ha szükséges, homokfúvóval kezeli a felületet, eltávolítja a megrepedezett vagy hámló festéket vagy vakolatot, majd lefesti a felületeket. Mindig a ház külsejéhez megfelelő színt használ, hogy a lehető leghosszabb ideig tartson.
Belső falfestés
A belső tér festése újszerű megjelenést kölcsönöz házadnak vagy lakásodnak, segít eltávolítani a sárgulást és a cigaretta szagát, valamint a repedéseket, foltokat vagy ujjlenyomatokat. Egy profi festő a stílusodnak megfelelő színt választ, ami illik a szobába. Az előkészítés a bútor eltávolításával vagy lefedésével, valamint a falfelületek tisztításával kezdődik. A festő megjavítja az összes repedést, majd lecsiszolja a durva foltokat. Végül felvisz 2-3 réteg festéket a sima és egyenletes felület elérése érdekében. Legvégül eltávolítja a védőfóliákat és szalagokat, és mindent megtisztít.
Festékeltávolítás
Sok szobafestőnek van tapasztalata a festék eltávolításával is. Mivel a festékeltávolítás általában időigényes munka, célszerű ezt a munkát szakembernek bízni. Segíthet a graffiti eltávolításában és takarásában is. A felülettől függően különböző kaparóeszközöket, csiszolópapírt vagy vegyszereket fog használni a nem kívánt bevonatok eltávolításához.
Gyakran Ismételt Kérdések

Miért érdemes szobafestőt keresni a Wilion keresztül?
Egy szépen festett ház, lakás vagy iroda olyan légkört áraszt, amely sokkal nagyobb hatással van ránk, mint azt észrevennénk. A frissen festett helyiség és az évek óta sárgult, foltos, vagy akár repedt falú helyiség közötti különbség hatással van a hangulatunkra, a belső közérzetünkre és az érzéseinkre a térben. Egy képzett festő képes egy ilyen teret egyetlen nap alatt átalakítani. És ez nem is kerül sokba. Függetlenül attól, hogy belső vagy külső tereket kell festenie, vagy a festékeltávolításban és más előkészítő munkákban kell segítenie, a Wilio talál számodra képzett festőt, aki képes kivitelezni mindezt.
Miért kellene profi festőt alkalmaznom, amikor kifesthetem magam is?
Ha nincs meg a szükséges tapasztalatod, hosszabb ideig tarthat a festés, és drágább lehet az összes szükséges felszerelés megvásárlása. A festés eredménye nem biztos, hogy olyan kielégítő, jó minőségű és tiszta, mintha szakemberhez fordulnál. A hivatásos festők rendelkeznek minden eszközzel, anyaggal, készséggel és tapasztalattal, hogy minden teret gyorsan és szakszerűen kifesthessenek.
Milyen képességekkel rendelkezik egy festő?
A profi szobafestők festékeket alkalmaznak a különböző felületeken, például belső falakra, külső falakra, kerítésekre, valamint bútorokra és egyéb kiegészítőkre. A festők további munkái közé tartoznak a tapéták falra ragasztása. A legtöbb festő egy színnel festi a felületeket, de egyesek speciális technikákat is alkalmazhatnak minták, falfestmények vagy graffitik készítésére az egyedi vásárlói igényeknek megfelelően.
Milyen gyakran kell festeni?
A ház külsejét 5-10 évente kell festeni. Az időjárás, a környezeti behatások vagy az alacsony minőségű anyagok miatt gyakrabban is kellhet festeni. A belső falak és mennyezetek festése gyakrabban történik, általában 4-6 évente, különösen nagy forgalmú épületekben, vagy olyan területeken, ahol beltérben dohányoznak.
El kell látnom a festőt festékkel és felszereléssel, vagy ő hozza a sajátját?
A legtöbb profi festő saját eszközeit használja, de neked kell fizetni a festékekért és a fogyóeszközökért, vagy konzultálnod kell a festővel. A professzionális szobafestők ismerik a legjobb színeket és anyagokat az egyes felülettípusokhoz, ezért mielőtt festéket vásárolnál, javasoljuk, hogy konzultálj festőddel. Ha azonban már vásároltál festékeket és kellékeket, akkor az árkalkuláció elküldése előtt feltétlenül értesítsd erről a festőt.
Mennyibe kerül a festés?
A munka ára attól függ, hogy hány négyzetmétert kell festeni, legyen szó falakról vagy mennyezetekről, más színűre kell-e festeni a díszléceket, el kell-e távolítania a régi tapétákat vagy festményeket, és szükség van-e előmunkálatokra. Az árat befolyásolja a felület állapota, a szükséges rétegek száma és az is, hogy a festő közel van-e vagy nagyobb távolságból kell-e jönnie. A festő munkájának ára nem tartalmazza a festékeket és a fogyóeszközöket. Az ajánlatok összehasonlításakor javasoljuk, hogy győződj meg arról, hogy a számítások azonos típusú és mennyiségű anyagot tartalmaznak.
Mennyi ideig tart egy szobát kifesteni?
Egy szoba kifestése néhány órát vehet igénybe, míg az egész ház kifestése akár egy hetet is. Egy átlagos, 12 m2 alapterületű szoba profi festővel körülbelül 4 órát vehet igénybe, előkészítéssel és néhány réteggel együtt.
Tanácsok és tippek

A jó feladat a legfontosabb

A festési munka általában magában foglalja a teljes folyamatot az eredeti festék és tapéta eltávolításától, az előkészítő munkától a festésig és a végső tisztításig. Írja a feladatba a legpontosabb leírást arról, hogy milyen munkát és milyen mértékben kell elvégeznie, hogy a szakértő pontosan tudja, mi az ötlete.

Ellenőrizze a megvalósítást

Annak érdekében, hogy minden munkát jól végezzenek, ellenőrizze a munkát közben és befejezése után is.

Költségvetés és idő

Ne felejtse el hozzáadni a teljesítés dátumára vonatkozó követelményeit a feladathoz. Ha van olyan költségvetése, amelyet teljesíteni kell, akkor azonnal értesítse a szolgáltatót.

Képtár

Szolgáltatóink kivitelezésének bemutatása

FestőDomos V.
FestőLászló D.
FestőMarkos D.
FestőLászló D.
FestőZsombor O.
FestőIstván K.