Fodrász esküvőre vagy rendezvényre

Alkalmazzon a környékről képzett szakembert, fodrászt esküvőre vagy rendezvényre, kedvező áron!

Kínálat hozzáadása
Tudj meg többet
367 szolgáltatók
Kínálat hozzáadása
Tudj meg többet

Miért éppen Wilio?

A Wilio segít megtalálni a minőségi szakembereket a környékéről.

A Wilio segit szakképzett szakemberek megtalálásában szinte minden szolgáltatáshoz. Próbálja ki a Wilio-t ingyen.

27 638szakember
50 983befejezett projektek
4,8 / 5szakértőink átlagos értékelése
199 720 alkalmazásletöltések

Hogyan működik a Wilio?

Add meg a keresleted

Addj meg pár választ arról, hogy milyen szolgáltatásra van szükséged.

A legjobbakat szólítjuk meg.

A legjobb és a követelményeidnek leginkább megfelelő szakembereket találjuk meg.

Válaszd ki a legjobb kínálatot.

Hasonlítsd össze a kínálatot és válaszd ki a legjobbra értékelt szakembert.

Add meg a keresleted

Szakértőnk, Ádám tanácsot ad

Mit kell tudnom

Szakértőnk, Ádám tanácsot ad

Gyakran Ismételt Kérdések

Miért foglaljon esküvői fodrászt a Wilio oldalon?

Foglalja le oldalunkon esküvői fodrászát és felejtse el a gondokat! Mielőtt elmenne a városban lévő fodrászhoz, képzelje el, milyen lenne, ha saját otthonában készülne el új frizurája! Az időpontot beállíthatja az Önnek legmegfelelőbb alkalomra. Írja be kérését portálunkon, és keressen fodrászokat a környékén a nagy napra. Röviddel a kérelem beírása után megkapja az elérhető fodrászok ajánlatait. Nincs több teendője, csak megnézni a szakemberek korábbi munkáit, kiválasztani a legjobb ajánlatot, és várni, amíg a fodrász megérkezik az ajtójához. A mobil szolgáltatások pont ugyanazt nyújták, mint ha szalonba menne, néha még jobbak is. A vállalt munkák közé tartozik a vágás, előkészítés, formázás és festés. Ezzel a szolgáltatással kényeztetheti magát, anélkül hogy el kellene hagynia kanapét. Mi lehet jobb egy ilyen ajánlatnál? Kattintson a "Kereslet megadása" gombra, és készüljön fel kérelme gyors feldolgozására!

Mit csinál egy esküvői fodrász?

A hagyományos fodrászokkal ellentétben az esküvői fodrászok az ügyfél választása szerint esküvőkön is vállalnak festést, vágást és formázást. Ahelyett, hogy szalonban dolgoznának, szolgáltatásaikat az ügyfelek otthonában vagy gyakorlatilag bárhol nyújthatják. Ha nincs kedve a szalonba menni, akkor bérelhet fodrászt esküvők, társasági események és egyéb különleges alkalmakra.

Mennyivel kell előre lefoglalnom a fodrászt?

Javasoljuk, hogy néhány héttel korábban foglaljon időpontot az esküvőre. Ezidő alatt kiválaszthatja a megfelelő szakembert, és átgondolhatja a frizuráját. Ha sürgősen kell időpontot foglalnia, segítünk megtalálni Önnek a legközelebbi fodrászatot, amely aznap vagy a következő napon elérhető.

Szükség van-e a fodrászoknak speciális képesítésre?

Nincs szükség speciális képesítésre az esküvői szolgáltatások terén. Legtöbbjük gyakran tanúsított tanfolyamokon és hivatalos képzéseken vesz részt, hogy megszerezze a megfelelő készségeket és ismereteket a hajvágás, színezés és a különféle típusú hajvágások terén. Ugyanakkor az ügyfelek kényelmesebben érzik magukat, ha stylistjaik a szakma tanúsított szakértői.

Meg kell mosnom a hajam az időpontom előtt?

Attól függ, hogy milyen típusú szolgáltatás érdekli. Ha egyszerű frizurát szeretne, közvetlenül a megbeszélt időpont előtt megmoshatja a haját. A sampon és a balzsam rutinszerű használata lágyíthatja a hajat, és megkönnyítheti annak kezelését. Ha festett haja van, a legjobb, ha szárazon vagy mosatlanul hagyja. A nedves haj befolyásolhatja a haj szerkezetét, és egyenetlen hajszínhez vagy kezelési problémákhoz vezethet.

Mennyi ideig tart az esküvői haj elkészítése?

A munka időtartama a választott stílustól függ. Egy egyszerű frizura elkészítése általában 20–40 percet vesz igénybe, míg a teljes frizura átalakítása egy órát vagy még többet is igénybe vehet. Ha professzionális új hajszínt szeretne a legjobb, ha néhány órára foglal.

Hogyan készüljünk fel a találkozóra?

Számos dolgot tehet a felkészülés érdekében. Vizsgálja meg a helyiségeit, és döntse el, melyik szoba lesz a legalkalmasabb a fodrász számára. A konyhák általában szilárd padlóval, masszív székekkel rendelkeznek, és könnyű hozzáférést biztosítanak a vízhez és az elektromos csatlakozókhoz. Küldhet fényképeket fodrászának a haj aktuális állapotáról és a kiválaszott frizuráról,stílusról.

Szolgáltatások

Mit tartalmaznak a mobil fodrász szolgáltatások?

Szeretne javítani megjelenésén, de nincs ideje a szalonba menni? Ne aggódjon! A mobil fodrász szolgáltatások otthonában biztosítják Önnek a vágást, szárítást, hajformázást és egyéb hajkezeléseket. Nincs késés, nincs várakozási idő, nincs felhajtás! A Wilio segítségével könnyű megtalálni a legközelebbi mozgó fodrászatot, amely az alábbi szolgáltatásokat nyújtja:

Vágás otthonában

Le kell vágni a sérült végeket, vagy csak szeretné átalakítani hosszú és egyenes haját? Segítünk megtalálni a környékén lévő mobil fodrászokat, akik segítenek Önnek a szép és egészséges haj elérésében. Mivel a mobil fodrászok bárhol dolgoznak, otthonában is kényelmesen levághatja és beállíthatja a haját, anélkül, hogy aggódna az idő vagy egyéb korlátozások miatt. Kérhet egyéb szolgáltatásokat is, például hajszárítót vagy akár fejmasszázst. Platformunk lehetővé teszi, hogy egyidőben manikűröst is felvegyen, így mégjobban kényeztetheti magát saját otthonában!

Hajhosszabbítás otthonában

Ha úgy érzi, hogy nem elég hosszú a haja, nincs volumenje vagy vékonyszálú, fontolja meg a mobil hajhosszabbítás szolgáltatásunkat. A hajhosszabbítás nagyszerű módja annak, hogy szükségtelen kémiai beavatkozás nélkül javítsa megjelenését. A fodrász először konzultál Önnel a teljes eljárásról, majd a legjobb hajhosszabbítási módszert ajánlja, amely megfelel az Ön igényeinek és a kívánt stílusnak. Ha esküvőre szeretné meghosszabbítani a haját, egyszerre több szolgáltatást is kombinálhat, és oldalunkon találhat valakit, aki ki is sminkeli Önt. Így harmonizálhatja frizuráját és az esküvői sminkjét, és garantáltan fantasztikusan fog kinézni a nagy napján.

Hajkezelések idősek számára

A tökéletes megjelenés bármely életkorban növelheti az önbizalmat. Akár otthon, akár idősek otthonában él, megértjük, hogy az idősebb emberek mobilitási problémákkal vagy különféle egészségügyi problémákkal szembesülhetnek, ami egy kicsit bonyolultabbá teszi a hajápolást. Nem kell aggódni, mert egyszerűen összekapcsolhatjuk Önt a helyi tapasztalt mobil fodrászokkal, akik idősebb ügyfelek számára specializálódtak. Már nem kell többé elhalasztania a haja kezelését, környékének professzionális fodrászai a magas színvonalú ápolásnak köszönhetően többféle módon vághatják, kezelhetik és formázhatják a haját.

Göndör haj ápolása

A fodrászok segítenek a természetes göndör és rakoncátlan haj kezelésében is. Az afro haj vagy a nagyon göndör hajtípus speciális ellátást igényel, amelyet a hagyományos fodrászok nem biztos, hogy képesek biztosítani. Megnyugodhat, mert a szakosodott fodrászok megfelelő ismeretekkel és tapasztalattal rendelkeznek a göndör haj vágásában és formázásában. A szakemberek sokféle fazonra vághatják haját vagy akár rasztafrizura is elkészíthető. Javasoljuk, hogy haját ápolja szakértőkkel, hogy büszkén és magabiztosan jelenhessen meg gyönyörű hajával.

Töltsd le a Wilio alkalmazást
Android és iOS-hoz egyaránt

App Store
Google Play
AppGallery
Kezdje el keresniA Wilio projektek átlagos értéke 766 000 Ft.