Fotók, portrék

Alkalmazzon a környékről képzett szakembert, fotókhoz, portrékhoz, kedvező áron!

Kínálat hozzáadása
Tudj meg többet
2226 szolgáltatók
Kínálat hozzáadása
Tudj meg többet

Miért éppen Wilio?

A Wilio segít megtalálni a minőségi szakembereket a környékéről.

A Wilio segit szakképzett szakemberek megtalálásában szinte minden szolgáltatáshoz. Próbálja ki a Wilio-t ingyen.

27 638szakember
50 983befejezett projektek
4,8 / 5szakértőink átlagos értékelése
199 720 alkalmazásletöltések

Hogyan működik a Wilio?

Add meg a keresleted

Addj meg pár választ arról, hogy milyen szolgáltatásra van szükséged.

A legjobbakat szólítjuk meg.

A legjobb és a követelményeidnek leginkább megfelelő szakembereket találjuk meg.

Válaszd ki a legjobb kínálatot.

Hasonlítsd össze a kínálatot és válaszd ki a legjobbra értékelt szakembert.

Add meg a keresleted

Szakértőnk, Ádám tanácsot ad

Mit kell tudnom

Szakértőnk, Ádám tanácsot ad

Gyakran Ismételt Kérdések

Miért rendelje meg a portréfotós szolgáltatásait a Wilio révén?

A Wilio adatbázisában sok tehetséges portréfotós található, akik rendelkeznek a megfelelő képességekkel és tapasztalatokkal megragadó felvételek készítéséhez. Csak adjon meg egy kérést, és kapcsolatba lépünk Önnel a környékbeli fotósokkal, akik magasabb szintre emelik az arcképfotóit. Portréfotósaink a személyes megközelítésre összpontosítanak a lehető legtermészetesebb és magabiztosabb pózok megörökítése érdekében. Mindent megtesznek azért, hogy megragadják a helyes arckifejezést, a szikrát a szemében, a hamisítatlan mosolyt és érzelmeket. A megfelelő megvilágításnak, a tökéletes kameraszögnek, az expozíciónak és a professzionális beállításoknak köszönhetően végre élvezheti fantasztikus portréfotóját, amely megérdemel egy nagy keretet a falon. Mindent tudunk biztosítani - a díszlet előkészítésétől és a szükséges felszerelés felállításától a fényképezésig, a szerkesztésig és adott esetben a nyomtatásig.

Milyen előnyökkel jár a professzionális portréfotósok felvétele a Wilio révén?

Amikor felvesz egy portréfotóst a Wilio-n keresztül, sok időt és energiát takarít meg. Nem kell felhívnia a környék összes fényképészeti cégét és alkalmazkodnia azok körülményeihez vagy szigorú ütemtervéhez. Platformunk segítségével néhány kattintással könnyedén megtalálhatja a tehetséges fotósok egy csoportját, és személyesen kiválaszthatja a stílusának és költségvetésének leginkább megfelelő kreatív egyént. Szakszerűségüket ellenőrizheti fényképészeti portfóliójuk, munkatörténetük és értékeléseik áttekintésével.

Mi a különbség a portré és a pillanatkép között?

Nem szabad összekeverni a portrét és a pillanatképet. A portréfotózás középpontjában a póz, a mozdulat és az arckifejezés áll. Ez ritka esetben pillanatképp, ugyanakkor nem szabad erőltetettnek vagy lelketlennek tűnnie. Ehelyett az egész fényképezés a legtermészetesebb érzelmek és kifejezések megörökítésére összpontosít, hogy meg tudja ragadni a kép üzenetét a szakember segítségével.

Szükséges saját fényképezőgépet és felszerelést biztosítanom a portréfotózáshoz?

Nagyon valószínű, hogy a profi fotósok már rendelkeznek saját felszereléssel, tehát professzionális fényképezőgéppel is, így nem kell mást biztosítania, csak az arcát. Ha kreatív fotókat tervez, hozhat saját kiegészítőket, kellékeket, sminkeket és egyéb dolgokat, hogy jobban érezze magát a fotózás alatt. Ha további felszerelésre van szüksége, ne habozzon megállapodni fotósával, hogy együtt megfelelően elő tudják készíteni a felvételi folyamatot.

Mennyi időbe telik, mire megkapom a portréfotóimat?

Ez a szükséges szolgáltatások mennyiségétől függ. Ha csak a fotózással bízta meg a fotóst, akkor képes lehet a fotók akár azonnali feltöltésére miután elkészültek, vagy az egy napon belüli feltöltésre. Az alapos szerkesztés és retusálás több napig is eltarthat, a szükséges utómunkálatoktól és a fényképek mennyiségétől függően. Ha vászonra vagy fóliára nyomtatott fotókra van szüksége, érdemes legalább egy hetet biztosítani a fotósnak a fényképek megfelelő elkészítéséhez.

Mit vegyek fel portréfotózáshoz?

Mivel a portrék általában hangsúlyozzák arcvonásait és arckifejezéseit, érdemes valami egyszerű és nem túl feltűnő ruhát viselni. Habár, ez függ a szükséges portrékészítési szolgáltatástól és a megcélzott témától is. A biztonság kedvéért konzultálhat fotósával a fotózás előtt, és megkérdezheti tőle, hogy mit megfelelő és mit egyáltalán nem megfelelő viselni. Ha segítségre van szüksége a frizurák és sminkek terén, akkor felvehet Wilio sminkeseket vagy fodrászokat is, akik professzionálisan és ízlés szerint testreszabják megjelenését.

Segíthet egy Wilio fotós a kereskedelmi fotózásban?

Egyértelműen! Felejtsen el minden gondot a különböző webhelyek böngészése során, hogy megbízható kereskedelmi fotóst találjon. Platformunkon könnyen rábukkanhat különféle fotósokra, akik segítenek a kereskedelmi fényképezésben üzleti vagy egyéb célokra. Fotósaink szakterületei közé tartozik a divat, az ételek, a termékek és sok egyéb szféra. Ne felejtse el megemlíteni vállalkozásának profilját, hogy az annak megfelelő fényképészekkel léphessünk kapcsolatba.

Szolgáltatások

Mit tartalmaz a portréfotózás?

A Wilio professzionális portréfotó-szolgáltatása egy személy arcának jellegzetességeire összpontosít, különös tekintettel az identitásra, személyiségre és érzelmekre. A fényképezés nem feltétlenül a stúdióban történik. Ez történhet a szabadban vagy beltérben, parkban, kertben vagy bárhol másutt, amennyiben a környezet nem ellentmondásos a témával. Ha professzionális portréfotót szeretne rendelni, felkínáljuk Önnek szolgáltatásainkat, melyeket nálunk foglalhat le:

Fekete-fehér portré fotózás

A fekete-fehér portréfotózás továbbra is kedvencnek számít a fotózás világában. Még ebben a digitális korban is ez az egyetlen műfaj, amely lehetővé teszi a legdrámaibb és legkifejezőbb képek elkészítését. Portréfotósaink segítenek a tökéletes fekete-fehér beállítás megtervezésében. A képzett és professzionális szakértők ismerik a fény és a sötétség egyensúlyának legjobb arányát a maximális figyelemfelkeltő eredmény érdekében.

Kreatív portréfotózás

A kreatív képeknek köszönhetően kreatív portréfotósaink kilépnek a megszokott állóképek komfortzónájából. Ezzel ellentétben, több kelléket, egyedi jelmezt vagy magával ragadó történetet használhatnak. Különböző szögekben is lőhetnek képeket - földről, oldalról vagy akár hátulról. Ha előre tudni szeretné, hogyan néznek ki a kreatív portrék, megkérheti fotósát, hogy a képek készítése előtt mutasson néhány bemutatót.

Stúdió portré fotózás

Bár úgy tűnik, hogy ez a szolgáltatás hasonlít a portréfotózásra, a stúdió portréfotózás valamivel kevésbé formális, és művészibb módon ábrázolja a fényképezést. A fényképezés során a fotós megvilágítási sémát, hátteret, színkombinációkat és textúrákat hoz létre. Csak jelenjen meg tökéletes kinézetével és öltözékében, és pózoljon egyedi módon.

Fényportré fotózás

A sikeres fényportrék kulcsa a különböző fényminták és technikák elsajátítása. Akár egyetlen fény is elegendő, a fotós portréfotókat készít különféle érzelmekre összpontosítva. De ez nem minden. Kreatív felvételeket is készíthet fényvisszaverő kellékekkel, például tündérfényekkel, lámpákkal, diagramokkal vagy diszkógömbökkel. A megfelelő, megvilágítási követelményekhez igazított fényképezőgép-beállításokkal lenyűgöző fényportré-fotózás részese lehet, amely megér egy helyet a közösségi hálózatokon vagy a fotókönyvében.

Szerkesztés és nyomtatás

Platformunkon képzett szakembereket talál, akik segítenek a retusálásban és a képszerkesztésben. Az Ön igényeinek megfelelően eltávolítják a nem kívánt részleteket, művészi hatást adnak hozzá, beállítják a fényerőt, az árnyalatokat stb. A szerkesztett fényképek e-mailben vagy USB-n kerülnek kézbesítésre. Vászonra szeretné a képeket? Szakembereink kinyomtathatják a végleges portréfotókat, és közvetlenül házhoz szállítják azokat.

Töltsd le a Wilio alkalmazást
Android és iOS-hoz egyaránt

App Store
Google Play
AppGallery
Kezdje el keresniA Wilio projektek átlagos értéke 766 000 Ft.