Üdvözöljük a Wilión!

A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi

Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakran ismételt kérdések
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!

A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi

Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakran ismételt kérdések
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés

Fotós

Alkalmazzon a környékről képzett szakembert, fotóst esküvőre vagy más eseményre, kedvező áron!

Megbízás hozzáadása

27 638 szakember

50 983 befejezett projekt

4,8 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltés

Fotós

Szakértőre van szüksége a Fotós kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!

27 638 szakember

50 983 befejezett projekt

4,8 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltés

Szolgáltatások

Esküvői fotózás
Esküvői fotóst foglalhat akár egész napra, vagy csak néhány órára, például az esküvői szertartás vagy a fogadás idejére. A fotós megörökíti a boldog pár legörömtelibb pillanatait a nagy napon. A fényképek szerkesztése után nagy felbontású digitális másolatokat küld Önnek, és megismerteti a nyomtatási lehetőségekkel.
Érettségi és hivatalos események fotózása
Ezekre az eseményekre is felvehet fotóst - akár egyéni vagy csoportosos fotózásokra, illetve a rendezvény előtt és alatt is készülhetnek képek. Az esemény előtt egyeztetni fog a fotóssal a részletekről a helyet és a fényképeket illetően. Ha zöld vagy egyéb háttérre van szüksége, a szakember biztosíthatja Önnek, vagy segíthet bérelni. A hivatásos fotós garantálja Önnek a jó minőségű fényképeket akár több helyszínen, a bejárattól kezdve a benti termekben és a vendégekkel készülő képekig. Ezután az összes képet megszerkeszti, és a nyomtatott példányokkal együtt digitális formában elküldi Önnek.
Születésnapi fotózás
Igen, szülinapra is felvehet egy profi szakembert, hogy valóban kiélvezhesse a partit, és ne a vendégek között szaladgáljon a kamerával. A fotóssal az esemény előtt megbeszéli a részleteket (benti vagy kültéri, éjszakai vagy nappali rendezvény). A szülinap során a fotós minden fontos pillanatot megörökít, a dekorációkat, a születésnapi tortát és a játékokat. Az ünneplés utáni egy-két hétben sor kerül a fényképek megszerkesztésére és a digitális másolatok elküldésére.
Vállalati események fotózása
Fotós jelenlétét igénylő vállalati esemény lehet például egy konferencia, vásár vagy a karácsonyi parti. A szakembernek pontos információkra lesz szüksége az eseményről, hogy minél jobb fotókat készíthessen. A vállalati események fotózása magában foglalja a márkafotózást, a termékeket bemutató képeket és nem utolsósorban az alkalmazottak fényképét is. A képeket közzéteheti vállalati webhelyén, blogján vagy a közösségi médiában. Az esemény után a fotós a visszatér a stúdióba, ahol megszerkeszti a képeket. A kész képeket emailben vagy USB adathordozón keresztül juttatja el Önhöz.
Jegyesfotózás
Ha azt szeretné, hogy a legjobb fotók készüljenek az esküvője napján, beszéljen le előtt egy találkozót a fotóssal, kérje fel például az eljegyzési fotózáshoz. Ez remek lehetőség arra, hogy jobban megismerje Önöket, megbeszéljék az ötleteiket, és gyakorolják a beállításokat. Mindenképp tájékoztassa a fotóst a részletekről, például a helyszínről, az esemény menetrendjéről (hogy a legjobb időben tartózkodjon a legjobb helyen), valamint a családi vagy az esküvői fogadáson készülő fotókkal kapcsolatos elképzeléseiről.
Az esküvő napja
Ha egész napra foglalja le az esküvői fotóst (vagy fotósokat), akkor már néhány órával az ünnepség előtt elkezdik megörökíteni a legfontosabb pillanatokat. Fotókat készítenek Önről miközben készülődik a fodrásszal, igazítják a sminkjét és a ruháját, illetve a kiegészítőket is megörökíti, így például a cipőket, csokrokat, ékszereket. Lefényképezik a családtagjait és barátait. Persze mindez csak opcionális, megrendelheti a fényképészt kizárólag csak a ceremónia idejére is.
Esküvői fotózás
A házasságkötés után a fotós megkéri Önt és párját, hogy hagyják el a vendégeket egy kis ideig a páros fotózás miatt. Ez a hivatalos esküvői fotózás. A fényképész már a fotózás előtt feltérképezi a terepet, valamint megkeresi a legmegfelelőbb helyeket - figyelembe véve a fényeket és a környezeti adottságokat. Ha elkészültek a fotók, újra csatlakoznak majd a násznéphez, és együtt is készítenek néhány képet. Az, hogy a fotós meddig marad az esküvőn és milyen képeket készít, kizárólag Önön múlik.
A fotók szerkesztése és átadása
A legtöbb esküvői fotós szolgáltatás magában foglalja a képszerkesztést és a retusálást is. A szerkesztett képek száma a megrendelt csomagtól függ. Az utómunka olyan javításokat tartalmaz, mint a színegyensúly beállítása vagy az effektusok hozzáadása. A fényképeket online vagy USB adathordozón juttatjuk el Önhöz, néha mindkét formában. A fényképek megtekintése után kérhet egyéb szolgáltatásokat, például vászonra nyomtatást vagy albumok készítését.
Gyakran Ismételt Kérdések

Miért érdemes fotóst foglalni a Wilio-n keresztül?
Különleges eseményt szervez? Biztosra akar menni, hogy valóban nagyszerű fényképek készülnek róla? A fényképezőgépet nyugodtan otthon hagyhatja, bízza a munkát szakemberre! Akár egy kisebb bulit, akár nagy esküvőt szervez, egy profi fényképész a professzionális felszerelésével a lehető legnagyszerűbb módon örökíti majd meg különleges pillanatait. Fényképeit ezután megszerkeszti, és készen is állnak a nyomtatásra vagy a barátaikkal való megosztásra. Oldalunkon valóban megbízható és professzionális fotósokat talál, akik nagy tapasztalattal rendelkeznek a különféle események fényképezésében. Legyen szó beállított képekről, csoportos fényképezésről, portréfotózásról vagy forgatásról, biztos lehet benne, hogy a fotós minden fontos pillanatot megörökít majd.
Miért érdemes profi fotóst felvennem?
Egy professzionális fotósnak olyan tapasztalata és felszereltsége van, amellyel kiváló minőségű fotókat készít, ennek köszönhetően Önnek nem kell a fényképeken gondolkodnia a rendezvény ideje alatt, és teljes mértékben kikapcsolódhat, mert a szakember mindent elintéz.
Milyen eseményekre rendelhetek esküvői fotóst?
Egy profi fotós minden eseményt megörökít, amelyről fényképet szeretne. Gyakori események, amelyekre alkalmazható: esküvők, eljegyzések, ballagások, kisebb - nagyobb ünnepségek, különféle vásárok vagy konferenciák.
A fotós gyenge fényben is jó minőségű képeket tud készíteni?
Természetesen! Ha az esemény éjszaka vagy egy borús napon zajlik, a fotós rendelkezésére áll a megfelelő fényképezőgép, valamint különböző világítási és utószerkesztő eszközök, amelyekkel tökéletesíthetők fotói.
Mit kell tudnom egy fotósról, mielőtt megrendelném a szolgáltatásait?
A szakmai tapasztalat és a pozitív vélemények ellenőrzése mellett ajánlott átböngészni a portfólióját is, hogy stílusa megfeleljen az Ön igényeinek és az esemény jellegének.
Mennyi ideig kell várnom majd a fotóimra?
A digitális másolatok általában 7 napon belül elkészülnek. Ez azonban függ a képek számától és az esemény típusától, illetve attól, hogy Ön nyers, szerkesztett vagy nyomtatott példányban szeretné-e megkapni a fényképeit.
Hogyan kell készülnöm a fényképezésre?
A fotós minden részletet megbeszél majd Önnel, így megbizonyosodik róla, hogy megfelelő lencsékkel, állványokkal és egyéb felszereléssel rendelkezik, amely megfelel a helyszínnek, a világításnak és a vendégek számának. A rendezvény ideje alatt dinamikus fotókat készít, különféle beállásokat, dekorációkat, díszleteket és ételeket is megörökít, hogy az esemény után számos kép és emlék álljon rendelkezésére.
Mikor kell a fotóst lefoglalni az esküvőre?
Minél előbb, annál jobb! Függetlenül attól, hogy esküvője egy év vagy néhány hét múlva lesz-e, foglalja le a fotóst, amint megtalálja az Ön igényeinek és költségvetésének megfelelőt. Így megakadályozható, hogy bárki más lefoglalja Ön előtt.
Mit kell tudnom a fotósomról?
Vessen egy pillantást a portfóliójára, hogy megismerje a stílusát, és megnézze, hogy ez megfelel-e az Ön esküvői elképzeléseinek. Ellenőrizze, hogy mit tartalmaznak az árak és a csomagok (a fényképezés óráinak száma, a fényképek száma, a beállítások stb.). Ha lehetséges, találkozzon vele személyesen, vagy hívja fel, hogy meggyőződjön róla, hogy biztosan megfelelelő-e az elvárásainak.
Mit tartalmaz az esküvői fotózás szolgáltatás?
Ha szeretné megkapni álmai esküvői fotóit, alaposan tanulmányozza át a kínált szolgáltatásokat. Minden fotósnak megvan a saját munkamódszere, és ez eltérhet például a foglalás hosszában, a készített fényképek számában vagy a szerkesztési folyamatban.
Képtár

Szolgáltatóink kivitelezésének bemutatása

BútorgyártásIstván
VillanyszerelésJózsef L.
Lakás/ház rekonstrukciójaÁdám J.
Építőipari munkákLászló G.
Építőipari munkákLászló G.
Tervezés, építészet, projektek és egyéb szolgáltatásokJános
Lakás / ház rekonstrukciójaÁdám J.
Szolgáltatások az Ön számáraZoltán B.
Bútor összeszerelésBalázs K.

Töltse le a Wilio alkalmazást
Androidra és iOS-re egyaránt

App Store
Google Play
AppGallery